82991
-
#3024 Ugy kene csinalni hogy min3 varos meglegyen csak a tobbiben addig ne nyissanak a boltok stb... hogy a sztori folyaman ismerd meg a terepet! (ne akarj a tobbi varosba menni) -
Zsolo #3023 Nem kell izgulnod, úgyesek azaok a srácok ... megoldják! Amúgy honnan tudod hogy nem lesz híd? -
#3022 zsebre teszem én is csak nem eszem meg utánna,bár attól függ -
#3021 Az OK hogy VC-ben a vihar III-ban a felrobbant hid meg a felvonos... de akkor itt mi lesz? Dinoszauruszok a tobbi varosban vagy miazisten? mert itt raadasul nem is vizzel lesznek elvalasztva tehat a hidas megoldas sem lesz jo! -
Zsolo #3020 A mai nap új kép nélkül zárul? -
Zsolo #3019 Amúgy Én is küldetés közben ismerkedtem meg a dolgokkal! Úgy az igazi ... úgy sem maradsz ki semmiböl! -
Zsolo #3018 Haverom a pizzát összehajtotta és zsebretette!
Szóval nem csak szendvicset lehet zsebretenni! -
#3017 hm... én pont ellenkezőleg :) mindig először a küldetéssel kezdem, és közben ismerkedem a tereppel... -
#3016 "nem lesz szükséged arra hogy tovább menny " hát nem tudom én a vice city-t sem ugy kezdtem hogy rögtön küldetésmegoldás,elöbb körülnéztem,megnéztem a verdákat,motorokat,épületeket mindent,és utána nyomtam a küldiket az ismert terepen -
#3015 biztos itéletidő lesz a városon kívűl -
#3014 észresevettem -
#3013 Szerintem a történet alapján fogsz menni egy ideig nem lesz szükséged arra hogy tovább menny aztán ha már azz összes város megvan elszórva fog haladni a főszál!
Tuti hogy nem egyszeree kapjuk meg ez hivatalosan is megerősítették! -
#3012 az space ok -
#3011 de itt mi lesz azok ha le lesz zárva? -
#3010 Ja, igen, pl. a hármasban tök jók, és hihetőek voltak az okok (lerombolódott a bombától a híd, a felvonósat javíják :) ). Mondjuk a VC-ben vihar miatt lezárni a hidakat? Hát nemtom... Magyarázza el valaki, hogy azt miért kell? Lefújja a szél az autót a hídról? :D -
#3009 na jah... -
#3008 ja, nem lenne jó ellőni egyből az összes várost... -
#3007 ja,ha már beraknak új dolgokat akkor legalább lehessen látni és élvezni ne csak egy 2 mp,és kész,az lenne a jó ha el lehetne hozni a kaját és bármikor elövenni és enni(mondjuk ez csak szendvicsnél,vagy ilyesminél jó)ha viszont rendes ételt is lehet majd enni nem csak hot-dogot hamburgerrel és társaival,akkor azt meg kell várni [saját vélemény] -
Zsolo #3006 Szerintem meg úgy az igazi ha küldetésekkel szerzed meg! Semmi izgalom nincs abban ha már rögtön megvan mindened! -
#3005 Remelem mind3 varosba lehet menni az elejetol fogva! -
#3004 tudom, de most az a 10 mP-nyi anim igazán nem sok, ki lehet bírni, már mondjuk én ezt élvezném -
#3003 Nem kajaikonon hanem pld ammunation mintara, odamesz, megrendeled, kifizeted es le van tudva -
#3002 És akkor megin annyi legyen az evés hogy átmész egy kalyaikonon,nono mutassa csak az evést!!! És amúgy is ott fogsz megöregedni, mivel a 1000000000000000 játékóra már amúgyis el van döntve! -
#3001 grat a 3kához -
#3000 Ettől nem kell félni, szerintem mindhárom városban tucatnyi helyet meg lehet majd szerezni. :) -
#2999 Ilyen volt eddig is. A pakizsok gyüjtögetésével minden egy helyen volt. -
#2998 ja, hát én is remélem, hogy rengeteg ingatlant lehet majd vásárolni -
#2997 Es venni egy jo nagy szefet amibe fegyvereket tarolsz es onnan barmikor eloveheted pld ha meghalnal akkor nemkene mindent ujra megszerezni! Amugy remelem amikor kajalsz nem fogja mutatni mert akkor ott fogok megoregedni -
#2996 Jaja en is utaltam hogy vice city-ben KOD v TRAINER nelkul szereztem 1.000.000 dollart es semmire nem tudtam elkolteni. remelem SA-ban lehet majd helikoptert meg repulot venni esetleg megvenni a reptereket... az kiraly lenne megvennem mind3at + repulot meg helit es akkor eltudom menteni. Ja es hajpkat is lehessen mar venni meg kikotot + a konditermet vagy uszodat de meg rengeteg ilyen otlet van nem akarlak titeket untatni vele :) -
#2995 Szóval az anyagi dolgokat nem lesz könyű megtervezni hogy pont megfelelő legyen reális és passzoljon a játékhoz, + ne halmozódjon fel! -
Zsolo #2994 HeHeHe -
#2993 ja egyébként mostmár akkor rabolod ki a bankot amikor akarod:D -
Zsolo #2992 Vagy kifosztod azt is! -
#2991 ja, aztán nem is tudod ottse elkölteni, mert mindíg nyersz... beledobsz egy 100-ast, kiveszel egy 5000-est -
#2990 hehe, majd a kaszinókban fasza lesz eltapsolni a pénzt -
Zsolo #2989 AzAz! Hogy lehetnek már ilyenek? -
Zsolo #2988 Mondjuk a játékban csak azt amit a fejlesztők megengednek! -
cyrus #2987 jaja ez a baj, nem tudod elkölteni a pénzt..... -
#2986 De én hegyeket fogok venni annyi pénzem lesz! A viceban már hegyet építhettem volna a pénzből amim volt és semmire nem tudtam elkölteni! -
Zsolo #2985 És ott a játékban biztos lesz ...!