82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Extraboy
    Ugy kene csinalni hogy min3 varos meglegyen csak a tobbiben addig ne nyissanak a boltok stb... hogy a sztori folyaman ismerd meg a terepet! (ne akarj a tobbi varosba menni)
  • Zsolo
    Nem kell izgulnod, úgyesek azaok a srácok ... megoldják! Amúgy honnan tudod hogy nem lesz híd?
  • gercse
    zsebre teszem én is csak nem eszem meg utánna,bár attól függ
  • Extraboy
    Az OK hogy VC-ben a vihar III-ban a felrobbant hid meg a felvonos... de akkor itt mi lesz? Dinoszauruszok a tobbi varosban vagy miazisten? mert itt raadasul nem is vizzel lesznek elvalasztva tehat a hidas megoldas sem lesz jo!
  • Zsolo
    A mai nap új kép nélkül zárul?
  • Zsolo
    Amúgy Én is küldetés közben ismerkedtem meg a dolgokkal! Úgy az igazi ... úgy sem maradsz ki semmiböl!
  • Zsolo
    Haverom a pizzát összehajtotta és zsebretette!
    Szóval nem csak szendvicset lehet zsebretenni!
  • Davidka
    hm... én pont ellenkezőleg :) mindig először a küldetéssel kezdem, és közben ismerkedem a tereppel...
  • gercse
    "nem lesz szükséged arra hogy tovább menny " hát nem tudom én a vice city-t sem ugy kezdtem hogy rögtön küldetésmegoldás,elöbb körülnéztem,megnéztem a verdákat,motorokat,épületeket mindent,és utána nyomtam a küldiket az ismert terepen
  • cSuwwi
    biztos itéletidő lesz a városon kívűl
  • cSuwwi
    észresevettem
  • Johnyy
    Szerintem a történet alapján fogsz menni egy ideig nem lesz szükséged arra hogy tovább menny aztán ha már azz összes város megvan elszórva fog haladni a főszál!

Tuti hogy nem egyszeree kapjuk meg ez hivatalosan is megerősítették!
  • gercse
    az space ok
  • gercse
    de itt mi lesz azok ha le lesz zárva?
  • Davidka
    Ja, igen, pl. a hármasban tök jók, és hihetőek voltak az okok (lerombolódott a bombától a híd, a felvonósat javíják :) ). Mondjuk a VC-ben vihar miatt lezárni a hidakat? Hát nemtom... Magyarázza el valaki, hogy azt miért kell? Lefújja a szél az autót a hídról? :D
  • Hentes Bill #3009
    na jah...
  • Garcia
    ja, nem lenne jó ellőni egyből az összes várost...
  • gercse
    ja,ha már beraknak új dolgokat akkor legalább lehessen látni és élvezni ne csak egy 2 mp,és kész,az lenne a jó ha el lehetne hozni a kaját és bármikor elövenni és enni(mondjuk ez csak szendvicsnél,vagy ilyesminél jó)ha viszont rendes ételt is lehet majd enni nem csak hot-dogot hamburgerrel és társaival,akkor azt meg kell várni [saját vélemény]
  • Zsolo
    Szerintem meg úgy az igazi ha küldetésekkel szerzed meg! Semmi izgalom nincs abban ha már rögtön megvan mindened!
  • Extraboy
    Remelem mind3 varosba lehet menni az elejetol fogva!
  • Johnyy
    tudom, de most az a 10 mP-nyi anim igazán nem sok, ki lehet bírni, már mondjuk én ezt élvezném
  • Extraboy
    Nem kajaikonon hanem pld ammunation mintara, odamesz, megrendeled, kifizeted es le van tudva
  • Johnyy
    És akkor megin annyi legyen az evés hogy átmész egy kalyaikonon,nono mutassa csak az evést!!! És amúgy is ott fogsz megöregedni, mivel a 1000000000000000 játékóra már amúgyis el van döntve!
  • Hentes Bill #3001
    grat a 3kához
  • cSuwwi
    Ettől nem kell félni, szerintem mindhárom városban tucatnyi helyet meg lehet majd szerezni. :)
  • cSuwwi
    Ilyen volt eddig is. A pakizsok gyüjtögetésével minden egy helyen volt.
  • Hentes Bill #2998
    ja, hát én is remélem, hogy rengeteg ingatlant lehet majd vásárolni
  • Extraboy
    Es venni egy jo nagy szefet amibe fegyvereket tarolsz es onnan barmikor eloveheted pld ha meghalnal akkor nemkene mindent ujra megszerezni! Amugy remelem amikor kajalsz nem fogja mutatni mert akkor ott fogok megoregedni
  • Extraboy
    Jaja en is utaltam hogy vice city-ben KOD v TRAINER nelkul szereztem 1.000.000 dollart es semmire nem tudtam elkolteni. remelem SA-ban lehet majd helikoptert meg repulot venni esetleg megvenni a reptereket... az kiraly lenne megvennem mind3at + repulot meg helit es akkor eltudom menteni. Ja es hajpkat is lehessen mar venni meg kikotot + a konditermet vagy uszodat de meg rengeteg ilyen otlet van nem akarlak titeket untatni vele :)
  • Johnyy
    Szóval az anyagi dolgokat nem lesz könyű megtervezni hogy pont megfelelő legyen reális és passzoljon a játékhoz, + ne halmozódjon fel!
  • Zsolo
    HeHeHe
  • Garcia
    ja egyébként mostmár akkor rabolod ki a bankot amikor akarod:D
  • Zsolo
    Vagy kifosztod azt is!
  • Garcia
    ja, aztán nem is tudod ottse elkölteni, mert mindíg nyersz... beledobsz egy 100-ast, kiveszel egy 5000-est
  • Hentes Bill #2990
    hehe, majd a kaszinókban fasza lesz eltapsolni a pénzt
  • Zsolo
    AzAz! Hogy lehetnek már ilyenek?
  • Zsolo
    Mondjuk a játékban csak azt amit a fejlesztők megengednek!
  • cyrus #2987
    jaja ez a baj, nem tudod elkölteni a pénzt.....
  • Johnyy
    De én hegyeket fogok venni annyi pénzem lesz! A viceban már hegyet építhettem volna a pénzből amim volt és semmire nem tudtam elkölteni!
  • Zsolo
    És ott a játékban biztos lesz ...!