82991
-
#5718 hmmm, ezt hogy érted? -
#5717 Nem van e a végén. -
#5716 hehe -
#5715 Százalékos értékelésben hogy lehet őket megnézni a gamespoton Zaki? -
#5714 át a világ legnagyobb fasz...izé kakasán? :DDD -
#5713 Már megvan?Mert nekem az megvan ha kell. -
Des #5712 az pharoah monch:) -
#5711 Megnéztem Gamespoton pl Quake 3 9,2-t kapott, Unreal Tournament meg 9,5-öt. Akkoriban elég nagy játékoknak számítottak, szal nem tom az SA mennyit kap:)
Grand Theft Auto: Vice City PS2 9.6
Grand Theft Auto: Vice City PC 9.3
Grand Theft Auto Double Pack XBOX 9.6
Grand Theft Auto III PS2 9.6
Grand Theft Auto III PC 9.3 -
#5709 Biztos. -
#5708 Gontoltam, hogy arra gondolsz azé mopndtam, hogy vitorlás.Szvsz bármi lehet benne.
A motoros ugratást láttátok? -
#5707 mind1, ha nem lesz, akkor marad az úszás -
#5706 de azt nem figyeltem , tudunk vele utazni? -
#5705 de én ilyen utasszállítóra gondoltam -
#5704 ja tényleg, azt láttam :) -
#5703 ezek után... Én már bármit eltudok képzelni :D -
#5702 Vitorlás hajó az lesz.Van rövid film is az oldalon. -
#5701 jaja -
#5700 azt tudjuk, hogy lesz vonat is, de lesz hajó is? :) mármint amivel utazni is lehet -
#5699 beszarás
trailer végén milyen komoly volt kiugrani az utasszállító hátuljából, aztán ejtőernyőzés... -
#5698 állati lesz :D -
#5697 Las Venturasnál a reptérnél láttátok ezt a képet?
Lehet majd repcsivel is utazni, utasként ezekszerint -
#5696 most komolyan, melyik gém kapott a legnagyobb értékelést eddig kb? összes játékot figyelembe véve -
#5695 Azt mondják hogy nincs tökéletes játék. Ez annyiban igaz, hogy mindig van valami ami nem tetszik benne. Amúgy a játékot kategóriánként tesztelik (grafika, hang, játékélmény, min konfig, stb). A tökéletes játék az amibe semmi idegesítőt nem találsz, minden feltételnek eleget tesz és mindenkinek tetszik (műfajilag is). Mivel ilyet csinálni sajnos lehetetlen nincs olyan játék hogy "tökéletes".
Persze néha én is azt mondom hogy minek szórakozz 1-2 rohatt %-al 100 oszt kész :D -
#5694 mindenhol lesz :D -
#5693 -
#5692 "(különben Las Venturasban is lesz reptér:)) "
ja meg San Fierroban is -
#5691 nyugi, nekem is szájízem van most
Tuesday az kedd bazz, ma meg már szerda van, nincs 1 hét sem, és megjelenik ez a csoda, pc-sek meg -
#5690 98 vagy 99 lesz, esetleg 100% :D Bár 100-at szerintem nem kapott még játék sohasem, bár mint tudjuk a kivétel erősítia szabály és ugyebár ez lesz A JÁTÉK -
#5689 Jó lett a trailer 3, klassz az eleje, ahogy ott pakol a reptéren és bemondja, hogy welcome to Los Santos airport :) (különben Las Venturasban is lesz reptér:))
A végén pedig a sírás kerülget ettől a mondattól:
Grand Theft Auto: San Andreas in stores Tuesday, on Playstation 2 -
#5688 na, mit tippeltek, gamespot hány %-ra fogja értékelni a játékot? :) emlékeztetőül: a gta 3, és a vice city is 96 %-ot kapott, pedig a különbség a kettő között sztem hatalmas :) A San Andreas is fog kapni szvsz mi annyit, nem tudom mennyi lehet a max, amit egy játékra lehet adni, mert 100%-os játék nincs, vagy mégis? :) -
#5687 Arra rájöttem, de valami biztos lesz mert ott van hogy Dark Duke vs.. Arthus -
#5686 -
#5685 nem, ez is csak egy kaszinó, csak éppen középkori stílusban, ezért az Arthur király féle "Camelot" szójáték. -
#5684 Come-A-Lot?
Ez valami spéci gladiátorharc?
Amúgy király képek. -
#5683 nekem az is tetszett, régen én is nagy guns-imádó voltam, de ez a játék mégiscsak a niggákról szól, szal ez jobban illik hozzá sztem. -
#5682 hehe, töltöm a trailert -
#5681 jobb vólt az előző Guns szám:) -
#5680 de az összes az -
#5679 BAZZEG, A 2. KÉP KEGYETLEN DURVA -
#5678 ASZTAKURVA MEKKORA KIRÁLYSÁG