744
Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
-
#38 en pl. a tokeinel hurcolnam vegig a varoson aki csak 1 kezzel hozzaer a kutyamhoz -
#37 Nálunk is kell majd, ha belépünk a zeuba... -
#36 Hát ez kurva jó!!!
-
#35 Télleg. Labdát kellett vennie a gazdáknak. -
#34 Ne már, ez most komoly? Jogai vannak a játékra? -
#33 Erről van szó. Csak amíg Angliában labdát adnak a disznónak, mert törvény írja elő a jogait a játékra, addig keleten a helyzet több mint szar...Bár én tudom megemról, hogy rosszul gondolkozom, mert én elég soxor keveredtem verekedésbe amiatt, hogy otthon (vidéken) egyes emberek szórakozásból gyújtják fel az erdőt. Részemről én kikötözném egy fához az ilyet, mégpedig szélirányba...
az állatkínzókról pedig annyit, hogy annak az állatnak is annyira fáj mint egy embernek a kínzás, ezért mutassuk meg a kínzónak, hogy mit érzett pl a kutya. -
#32 De a létfenntartáshoz szükséges dolgok, és a "szórakozásból" elkövetett dolog teljesen más. Nem vagyok vegetáriánus, én is eszek húst, és tényleg kegyetlen körülmények között megy az állattenyésztés, de éppen ezért minimálisra kéne csökkenteni az állatkinzást, és szórakozásból, csak azért, mert megtehetik mindenfajta komolyabb következmények nélkül, nem kellene ilyen dolgokat csinálni! -
#31 miért nem szúrták ki a szemét? -
#30 Egyszer anyám mesélt egy igen elszomorító sztorit. Kiskunhalason volt éppen, és este amikor a batátnőjével sétált az utcán, hallották, hogy egy idős néni sír. Odamentek hozzá. A néni egy patkán ült az ölében egy kóbór vizsla, akinek valami rohadt geci állat kiszúrta a szemeit. HOGY LEHET ILYET MEGTENNI??? Tök kész voltam mikor anyám mesélte. A néni nem ismerte a kutyát, csak látta mi történt, így hát teljesen kiborúlt (nem is csodálom). Persze a rendőrők kimentek a helyszínre, és az öregasszony segítségével igen hamar rátaláltak arra a faszra, aki amugy halál részeg volt. A zsaruk bevitték az örsre, és gondolom mondanom sem kell, hogy úgy megverték azt az állatot, hogy korházba kellett vinni. Senki nem sajnálta. Úgy is kell neki. Bár az is elképzelhető, hogy a zsaruk csak "megszokásból", és nem megtorlásból verték meg, de ez most kurvára nem érdekel, mert igencsak megérdemelte. -
#29 Ezek ellen nem lehet mit tenni, amíg vannak emberek, akiknek ez a hobbijuk -
#28 Hát az biztos, hogy a tömeges állat eltartás elég gáz. Láttam én is képeket olyan csirkékről, akik az egész életüket olyan helyen élik le, ahol megfordulni se tudnak, csak van egy kis rés a fejüknek, elöttük meg a kaja. A jó édes anyjukat!!! /nem a csirkéknek/ -
#27 Igen, csakhogy a probléma ott van, hogy ilyen dolgok elég gyakran történnek sajnos. Mi emberek hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mi valami különleges élőlények vagyunk és mi akármit megtehetünk a többi élőlénnyel. És a legnagyobb baj az, hogy következő alkalommal amikor egy ilyen megkínzott kutya megharap egy embert akkor mindenki követelni fogja a vérengző fenevad elaltatását, és pont azok fognak leghangosabban hőzöngeni akik annak idején megkínozták szerencsétlent. Még pár éve volt, valamelyik híradóban asszem, hogy egy kutyát akartak elaltattatni amelyik megharapta a szomszédot, aki nap mint nap sörösüveggel dobálta... Szerintem aki nem látja be, hogy az állatok is ugyanúgy képesek félelmet, fájdalmat, vagy épp gyűlöletet érezni, mint az emberek annál valami nagyon nincs rendben... -
#26 ha meglatok egy borjut kitor belolem a ragadozo
nem az jut eszembe milyen ari, meg edes, hanem hogy finom
:)) -
#25 Csak azon gondolkozzatok el, hogy mit művelnének ezek a barmok egy emberrel, ha mondjuk a kezükbe kerülne... nyugodtan elhihetitek, nem lenne sok külömbség... példás büntetést érdemelnek! -
#24 Erről beszéltem KB én is.... -
#23 Ez az belezzük ki/koncoljuk fel a rohadékokat akik megöltek egy kutyát! Így van, hát EZ aztán mindent megold mondthatom.
Mrgkínoztak és megöltek egy kutyát. Sajnálom én is azt a szerencsétlen dögöt, de millió és millió ennél brutálisabb és iszonytató dolog történik naponta a világban, csak ez most az átlagosnál nagyobb hangot kapott a médiában és most lehet ezen hőbörögni amiből aztán így semmi sem lesz. -
#22 Faszkivan... -
#21 Budapesten működik egy kölyökkutya felvásárló telephely, ahol el lehet adni a kisblökit, hogy a digók megzabálják. Lyukat fúrnak a mancsukba, azon át kivéreztetik, hogy a fájdalomtól megnőljön az adrenalin szintjük, mert akkor porhanyósabb lesz a húsuk. Annak a fasznak csak annyi szerencséje van, hogy az újságban nem volt cím. So radikális környezetvédő van az ismerettségi körömben. Gyorsan és szépen égett volna a ház!!! -
#20 Láttátok, hogy viszik a lovakat külföldre levágni? -
#19 LOL :D
Ha neked a "aki nem vegetáriánus" = "aki végighúz kocsival egy kutyát a városon", komoly baj van a fejedben. -
#18 Hidd el, nekik ott a májkrémgyárban eléggé "kínos" körülmények közt kell leélniük azt a pár napot az életükből.
Én láttam erről egy bejátszást egyszer.
Hát embertelen -vagy álattalan- amit művelnek velük.
A munkások szemében azok az állatok csak a napi gond, mit amikor nekünk le kell fénymásolni valamit a nem működő fénymásolón, és ütjük-verjük, hogy jó legyen.
Ugyan ezt teszik a t.sz.-ekben is, csak ott az állatokkal, a levágásuk elött!
Dehát ebben a világban élünk. -
#17 Ember! Gondolkozz már néha! Nem gondolod hogy kicsit más az mikor pár bunkó paraszt kivégezni való biztonsági őr végigvonszol egy kutyát a városon mert olyan kedvük van, meg amikor egy sima, hétköznapi jómunkásember felnevel egy disznót, eteti, gondoskodik róla, majd levágja, hogy neki is legyen mit ennie? Az ember ezért tart háziállatokat! Ő ad nekik kaját, azok pedig ezért cserébe csinálnak valamit, akár a házat örzik, akár a húsukat adják! Ezeket a biztonsági őröket meg kínhalállal küldeném a pokolba! Civilizált világban élünk mi? Remélem lesz pár lelkes ember aki leszarja a törvényt, elkapja és kibelezi ezeket a mocskokat... Undorító hogy ilyen emberek is vannak! -
#16 Ezaz mindenki nyírja ki magát! -
#15 erdekes, hogy ha nem ember az eleoleny, akkor barmit barmikor el lehet pusztitani.......embert - amibol annyi van mint a szar - egy darabot sem lehet......pedig egyre tobb van beloluk, es nem fogynak.....minden egyes embert mentenek, tobb millio, hogy akar egy is megmaradjon.......undorito..... -
#14 Ha meg kinyírok valakit rögtön jönnek a zsaruk. Múltkor is kivégeztem a sarki óvodát egy lángszóróval erre este már jöttek is a kommandósok. Felháborító hogy semmibe veszik a szabad gyilkoláshoz való jogaimat ebben az országban. Ja és és volt még egy kis nafta a lángszórómban úgyhogy most uj kommandósokat képeznek. Na mentem vissza kvékelni. -
#13 ez faszság (mint minden szavad)
ez ember kezdettől fogva húsevő, és egy állatot megölni egész más, mint megkínozni -
#12 De őket levágják és nem kínozzák. -
#11 Khmmm.
Azért egy kutya átvonszolása autóval a városon már kissé szélsőséges kategória!
Mindazonálltal nincsenek sokkal jobb körülmények közt a levágásra váró háziállatok a t.sz.-ekben.
Ott is megy ám a kínzás, csak az azért nem baj, mert belőlük ennivalót csinálnak...
Ilyen a világ! -
nemcsakfél #10 ilyen erővel akkor mindenki aki nem vegetáriánus az állatkínzó. sőt a növényeket is kínozzák.
egyél levegőt, és akkor nem kínzol semmit. -
#9 kínozzuk a Sodikat :DDD -
#8 Ctrl+C -
#7 jó hogy nem sütteted tovább a segged de ezt írd le még vagy 500x a környezetvédelmi minisztériumtól kezdve az európai emberjogi fundamentalistákon át a greenpíszig mindenkinek! -
#6 Innkább azokat az embereket kínzom akik állatokat csonkítanak, mint azt a háziállatot aki megharap. -
#5 Kínozzuk az állatkínzókat :) -
#4 Aki csatlakozni szeretne erre az e-mail címre írhat:[email protected] -
#3 A minap hallottam, hogy Fadd-Domborin 3 biztonságiőr riasztó pisztolyal lővöldözött majd, kocsijukhoz kötözött egy szerencsétlen kutyát, és végighuzták a városon.
A bíroság szabálysértés ként kezeli az ügyet és ezért CSAK pénzbűntetéssel súlythatja azt a 3 szardarabot.
Ez a hír olyan nagy megrázkodttatásban részesített,hogy nem bírom ezt az eseményt szó és tett nélkül hagyni. Tudom, hogy sajnos nem ez az eggyetlen ilyen eset,de mivel felkapta a hírt a média ezért ezeken az embereken kell példátt statúláln. Ezt most azért írom le nektek vagy neked, mert velem egyetértő válalkozó szellemü embereket keresek,hogy megtudjam(megtudjuk) bosszulni annak a szerencsétlen kutyának a kinokközti halálát.(a bosszúm természetessen törvényes keretek közt tervezem) -
#2 Mi van, melyik szót nem érted? -
#1 ?????????????