744
Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
-
#218 Elég hülye következtetést tudsz levonni, arra gondolom nem is gondoltál, hogy esetleg a vérvételtől rosszúl leszek. Eh... mindegy, amúgy 2-3 naponta kaptam eltávot, mivel közel laktam. Persze nem voltam csókos, mégmielött a fantasztikus logikáddal kikövetkeztetnéd ezt, más is 2-3 naponta járt haza, aki közel lakott.
A Spektrum müsorismertető megtekintéséhez pedig gratulálok, gondolom már abbol is sokat tanultál -
nemcsakfél #217 idézet: "Én nekem még a vérvétel sem ért meg egy eltávot..." erre írtam hogy ennyire oda voltál a katonaságért hogy nem kellett az eltáv, mivel jólérezted ott magad.
A Spektrum tényleg jó, " a következő hónap műsorából " c. rovatban volt h egymás után mutattak állatokat, a végén + egy négert. és még én vagyok a rasszista, meg én nézem őket állatnak és nem is a spektrum szerkesztősége..
Vadnyugati filmek: én se nézem, csak gondoltam hogy onnan veszed a téves infókat, de lehet hogy inkább a nyaló világból.
Nem. -
#216 ilyeneken csak a bann segítene !!! -
#215 Hát igen, azt sajnos észrevettem...
Próbáltam normálissan írni neki, de a válaszában lebarmozott. Erre mondják, hogy no comment. -
#214 kár tépni a szádat... egyszerűen nem érti meg !!! -
#213 Figyelj te marha, nem szoktam western filmeket nézni, mert utálom őket. Egyébként az őslakosok írtása kezdetben az aranyért és a területért folyt, később már inkább csak a területért. Az megint más kérdés, hogy egyesek ezt élvezettel tették. Szóval szerintem neked nem kellene ilyen filmeket nézned, te 8=o, javaslom inkább a Discovery-t vagy a Spectrumot, akkor esetleg azt is megtudod, hogy a négerek nem mindig törödtek bele a rabszolgaságba. És nem, nem tetszett a katonaság, ha tudnál olvasni, legalább olyan szintem, mint milyen szinten írni nem tudsz, akkor elolvashattad volna, hogy nem igazán tetszett nekem a kutyák kiírtása.
Még egy kérdés így a végére, te rasszista vagy? -
#212 ehhh.. ő közismert elmebeteg !!! -
nemcsakfél #211 kicsit lemaradtam.
Miért szerinted az amerikába bevándorlóknak nem szórakozás volt őket levadászni? NE abból a sok amcsi filmszemétből indulj ki amikiet 80× megnéztél hogy láthasd vinettq-t. Ugyan az az eset szórakozásból ölni vs szórakozásból állatot kínozni.
Szerinted ha valamiért hibás, felelőtlen volt az ember akkor utólag az a megoldás hogy hagyjuk a francba? Szerintem ha elkövet vki egy hibát abban segítsen kijavítani a többi ember (pl. kutyát kiteszenk az utcára, elszaporodik <- ez a hiba, ezután vki megmenti a helyzetet azzal hogy lelövi az elszaporodott orcsot <- javítás ).
Örülök neki hogy ennyire tetszik a katonaság, az ilyen barmoknak való mint te vagy, legyál zsoldos, egy kutya akit lelőhetnek ha kell.
HUN fatál: gondoltam hogy pár fogyatékos nem fogja érteni a szimbólumot, de akkor megmagyarázom: leválik a keze = vmi betegséget elkap, esetleg maradandó kárososdást szenved.
-
#209 Hát igen. Mondjuk az is az emberek hibája, hogy elszaporodtak. -
#208 Te, a rabszolgatartást meg az amerikai őslakosok írtását nehogymár belekeverd az állatkínzásba. Itt most másról van szó, arról, hogy SZÓRAKOZÁSBÓL mit tettek-tesznek egyes emberek az állatokkal.
Az megint más, ha nagyon elszaporodnak és elkezdenek vadászni rájuk. Pl az Ercsi laktanyában megszaporodtak a kóborkutyák, bejöttek az ebédlőbe is, meg ilyesmi. Aztán valamelyik fejes megunta és begyüjtette őket, majd egy kiskatona (fogalmam sincs ki, másik századból) elválalta, hogy lelövi őket két nap jutalom kimenőért. Gondolhatod, hogy nemtetszett nekünk, dehát ez van. Én nekem még a vérvétel sem ért meg egy eltávot...
Vagy említhetném az ausztráliai nyulak elszaporodását, ott is már kártákony mennyiségben elszaporodtak ezért elkezdték írtani őket.
Gondolod, hogy a biztonsági őrök fejében az járt, hogy "a kurva isteni, mennyi kóbor kutya van itt, írtsuk már ki mindet ami a szemünk elé kerül".
-
#207 Neked orvos kell fiacskám. Gyerek keze leválik? Miez leprás a kutya? LOOOL. Te egy fasz vagy.
2 állapot, élet vagy halál? Te egy hülye fasz vagy. Érzelmek nuku faszfej? úristen baszdmeg. -
#206 Szerintem menj el egy orvoshoz, klinikai eset vagy :) -
#205 NAíVAK???
Te hülye cinikus barom!!!
Mi az hogy divatot követünk?
Akkor inkább kínozzunk meg sok kutyát, hogy nehogy véletlen divatemberek legyünk?
Hülye!!! -
nemcsakfél #204 bazz ennyire azért nem kéne szószerint venni a " gyerek keze leválik" ot. észre kéne már végre venni hogy nem kéne ezt a védem mindegyik állatot meg embert divatot követni mert választani kell!!
Annyira naívak vagytok hogy azt fáj elmondani.Mert végülis tényleg van különbség hogy egyből kitépik a szívedet vagy csak bezárnak egy református intézetbe tolókocsiba.. Mire mész azokkal az érzelmekkel amiket akkor érzel amikor kínoznak? Nevetséges, ezekszerintha rálépsz a fűre akkor jobban kínzod mintha fűnyíróval levágod
.. hát és még én nem vagyok normális.
És ha valaki annyira gyötrődve él (pl. egy hajléktalan, vagy egy alkoholista-szenilis-öreg )az annyira érzelgős lenne,hogy bármi megviselje? Akkor már rég kiakasztotta volna magát lámpabúrának a 20. ról a metróban. -
#203 "Érzelmekről még nem hallottál te fattyú?"
Lehet, hogy ő Data álnéven, és tanulmányozza az emberi reakciókat -
#202 Van valami érdekes abban amit nemcsakfél írt.
Pl. ha valakit agyonlőnek az egyáltalán nem akar meghalni, akit kínoznak annak megváltás a halál, az már meg AKAR halni. Tehát a kínzás nem halálmód (talán csak ha valakit halálra kínoznak), hanem egy teljesen beteg dolog hogy a halált is elfogattassák a szerencsétlennel.
Amugy baszdmeg, ekkora hülyeséget: GYEREK KEZE LEVÁLIK!!!!!! :DDDDDDDDDDDD
Mondjad csak bátran az ökörségeidet fiam.
Harder: szerintem kurvára nem jó ágyban meghalni. -
#201 Tökmiidegy hogy egy hétig kinoznajk valéakit és utána ölik meg vagy fognak egy pisztolyt és agyonlövik
Mármint kinek a szempontjából tök mindegy?
Az örökösök szempontjából pl. tényleg az :-))) -
#199 ? Szerinted az indiánok lemészárlása nem volt állatkínzás?
Hülye! :-)))))
Egyébként egy undorító fasz vagy, remélem tudod. -
#198 Nos, Harder igen finoman megfogalmazta amit én írtam volna. Bár lehet nem is írtam volna semmit, ugyanis ekkora baromságra, mint amit most nemcsakfél írt lehet én sem tudnék mit mondani... Élsz vagy meghaltál... Te nem vagy normális. Érzelmekről még nem hallottál te fattyú? Bazdmeg... ez kész. Remélem terjeszted néhány nyilvános helyen is a Knézyről alkotott véleményed, akkor legalább nem lesz alkalmad több ekkora faszságot írni... De még mennyire remélem! -
#197 Ritka nagy baromságokat tudsz beszélni, már ne is haragudj..
hogy lehet olyat mondani, hogy kutya és ember is max 2 állapotot ismer: élet és halál? Neked tényleg semmi különbség nincs élet és élet között? Neked mindegy lenne hogy jólétben élsz vagy nyomorban? Mindegy hogy éhezel vagy jól táplálkozol? Mindegy hogy egészségesen élsz vagy betegen tengődsz? Mindegy hogy fájdalommentesen vagy fájdalmaktól gyötörve élsz?
Adott egy szeretted, pl. anyád, nagymamád (tökmindegy) Neked tényleg teljesen mindegy, hogy ő hogy hal meg? Idős korában ágyban egy boldog élet után - vs - egy szadista megkínozza és belehal. Neked ez tényleg mindegy??
Gondolkozz már el ezeken kicsit - máskor lehetőleg írás előtt.
A példád a hajéktalan kutya - betegség - gyerek keze leválik => ekkora baromságot is rég hallottam, ilyen betegség nincs (a kutyák között, max az embereknél a lepra). Ha lenne sem a kutya lenne hibás, hanem a gazdája aki kidobta. Nehogy már a kutyát hibáztasd még azért is mert meg mert betegedni.. :( -
nemcsakfél #196 No - no. Mi ez a nagy felháborodás? És szerinted hogyha vmit a gyökerénél folytanak meg akkor az nem kínozza meg az ágakat? És még én vagyok a seggfej. A te hátadra kéne a cimkét kiragasztani :
NYAMVADÉK
pontosan ezt. Te mit csinálnál hogyha egy hajléktalan kutyától mondjuk a gyereked elkap vmi betegséget és ettől leválik egy keze? Nem hinném hogy akkor is kiállnál melletük. Ez ugyan az a probléma mikor hága védi a cigányokat, persze egyik se merne egy kolónia mellé beköltözni...
Egy állat két állapotot érez, úgy mint te: vagy élsz vagy meghaltál. Mind1 h. úgy öltek meg hogy ledugták a torkodon a söröskorsót és rádléptek, vagy hogy etted a műanyag kaját és felfújodott a fejed.Az állatoknak is lényegtelen hogy azért ölöd meg mert ez létfenntartás, vagy azért mert szórakozás. Persze nem helyeslem, mert pazarlás, de az állat ezt nem különbözteti meg.
Ki beszélt itt civilizációról? Te még hiszel a mesékben, hogy eljön az ezeréves királyság?
A sötét középkort meg csak hagyd nyugodtan, amíg csak anyázni tudsz. -
#195 ja :) azt hittem az olimpiára. -
#194 Mármint hogy tényleg megyek görögbe, nem azért mert ez van odakint. :) -
#193 hülye :) -
#192 Amugy király megyek görögbe. :) -
#191 Most is az van csak titkolják előlünk. -
#190 "A görögök meg csinálják csak nyugodtan, vlahogy el kell kezdeni a rendberakást."
Te behatárolt agyú, primitív barom! Te undorító fattyú! NEM IGAZ HOGY NEM FOGOD FEL A CSÖKÖTT AGYADDAL: AZOK A KURVA GÖRÖGÖK HAGYTÁK ÍGY ELSZAPORODNI AZ ÁLLATOKAT, TE HÜLYE FASZ! LESZ MAJD ITT KURVANAGY RENDBERAKÁS ÁM MIKOR FOGJÁK ÉS SZERENCSÉTLEN ÁLTALUK SORSUKRA HAGYOTT ÉHEZŐ ÁLLATOKAT KIÍRTJÁK! INKÁBB AZ ILYEN FASZOKAT KÉNE KIÍRTANI MINT AMILYEN TE VAGY! CIVILIZÁCIÓ? VALAKI HELYESLI HOGY POÉNBÓL KINOZNAK ÉS ÖLNEK LE ÁLLATOKAT SZÁZSZÁMRA, ÉS EZ CIVILIZÁCIÓ? TE NEM VAGY NORMÁLIS! TE JÓ ISTEN, EZEK A MAI EMBEREK... A KÖZÉPKOR JOBB SZINVONALON VOLT ENNÉL BASSZAMEG! A NAGYON SÖTÉT KÖZÉPKOR! -
#189 na majd kapsz, figyeld csak
nem trendi a velemneyed, es ha nekik nem tetszik, mar gyilkolnak
demokracia? ugyan mar! ahhoz talan fel kene noni -
#188 Én inkább azt hogy ez az élet nem fog sokáig tartani. -
#187 inkabb ne menj bironak -
#186 megnezem honnan szerezned be a forma1-es autot -
#185 akkor ebben kolcsonosen egyetertunk -
#184 meg egy elmebeteg -
#183 hopsz szarom le 2x volt -
#182 ha neked ez gyavasag, szarom le
van normalis modja a problemak megoldasanak, es nez nem az
kutya:
ha valaki nem onbiraskodik, attol meg nem gyava
de te tarts nyugodtan annak, szarom le -
#181 nem fogok leallni verekedni vkivel csak azert, mert nem tetszik neki a velemenyem egy internetes forumon -
#180 Te megleszel, ne aggodj -
#178 A "nem lehet elválasztani a játékokat az illegális szerencsejátéktól és ezért még mobiltelefonon sem szabad játszani mert büntetést érdemel" törvény óta tudom hogy a görögök elmebetegek de ez már mindennek a teteje. -
#177 Ezt olvassátok el! A linket Taranov adta, ide végül nem tette be úgy tünik pedig eléggé figyelemreméltó. Rohadék görögök! Kiírtanám az összes olyat aki poénból felakaszt egy kutyát! Undorító! -
#176 Az előző beszólásaidra reagálva: TE NEM VAGY NORMÁLIS.