Mocskos Állatkínzók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gyilkolni lehet egy csapással, vagy egy lövéssel is, de kínózni csak a legelvetemûltebbek tudnak. Nem hiszem hogy ugyanaz lene fejbe lõni valakit, vagy 5 percenként levágni belõle kis darabkákat.
"The trees move. Do you not see it?"

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
az azutáni sort armirnak.
"Volt ott egy nyalizós öreg" - hozzászólást értékeltem általában vett szidalmazásnak. És még bennem nincs tisztelet?
Azért te sem akarod nagyon értelni az én hozzászólásaimat.
Lásd hozzászólásaim.
Lécci idézd, hogy hol szidtam az örekeKET. Egyre írtam, hogy nyalizós, aztán ennyi, ebben hol a szidalmazás? Kötekszel bazzeg? Na huzz innen!

hát persze, csak nyugodtan írjkálj. végülis nem gond hogy az utóbbi 2-3 hozzászólásod ennyire változatos volt. legalább neked még van hova fejlõdnöd. na de nekem ?
Igen, túl sok amcsi filmet néztem 😊) igen ez tényleg jó volt, kb láttam az összeset ami megjelent, legalábbis vagy 3 at biztosan amivel a többi ugyan az. Mit szidod az öregeket? Mi bajod van velük? Takarodj ezzel a szöveggel.
meg persze analfabéta is !!!
topic: nem értem mit kell sírni pár eldöglesztett állatért, meg pár kopaszért
A Spektrum müsorismertetõ megtekintéséhez pedig gratulálok, gondolom már abbol is sokat tanultál

A Spektrum tényleg jó, " a következõ hónap mûsorából " c. rovatban volt h egymás után mutattak állatokat, a végén + egy négert. és még én vagyok a rasszista, meg én nézem õket állatnak és nem is a spektrum szerkesztõsége..
Vadnyugati filmek: én se nézem, csak gondoltam hogy onnan veszed a téves infókat, de lehet hogy inkább a nyaló világból.
Nem.
Próbáltam normálissan írni neki, de a válaszában lebarmozott. Erre mondják, hogy no comment.
Még egy kérdés így a végére, te rasszista vagy?
Miért szerinted az amerikába bevándorlóknak nem szórakozás volt õket levadászni? NE abból a sok amcsi filmszemétbõl indulj ki amikiet 80× megnéztél hogy láthasd vinettq-t. Ugyan az az eset szórakozásból ölni vs szórakozásból állatot kínozni.
Szerinted ha valamiért hibás, felelõtlen volt az ember akkor utólag az a megoldás hogy hagyjuk a francba? Szerintem ha elkövet vki egy hibát abban segítsen kijavítani a többi ember (pl. kutyát kiteszenk az utcára, elszaporodik <- ez a hiba, ezután vki megmenti a helyzetet azzal hogy lelövi az elszaporodott orcsot <- javítás ).
Örülök neki hogy ennyire tetszik a katonaság, az ilyen barmoknak való mint te vagy, legyál zsoldos, egy kutya akit lelõhetnek ha kell.
HUN fatál: gondoltam hogy pár fogyatékos nem fogja érteni a szimbólumot, de akkor megmagyarázom: leválik a keze = vmi betegséget elkap, esetleg maradandó kárososdást szenved.
Az megint más, ha nagyon elszaporodnak és elkezdenek vadászni rájuk. Pl az Ercsi laktanyában megszaporodtak a kóborkutyák, bejöttek az ebédlõbe is, meg ilyesmi. Aztán valamelyik fejes megunta és begyüjtette õket, majd egy kiskatona (fogalmam sincs ki, másik századból) elválalta, hogy lelövi õket két nap jutalom kimenõért. Gondolhatod, hogy nemtetszett nekünk, dehát ez van. Én nekem még a vérvétel sem ért meg egy eltávot...
Vagy említhetném az ausztráliai nyulak elszaporodását, ott is már kártákony mennyiségben elszaporodtak ezért elkezdték írtani õket.
Gondolod, hogy a biztonsági õrök fejében az járt, hogy "a kurva isteni, mennyi kóbor kutya van itt, írtsuk már ki mindet ami a szemünk elé kerül".
2 állapot, élet vagy halál? Te egy hülye fasz vagy. Érzelmek nuku faszfej? úristen baszdmeg.
http://goo.gl/gd6Zi5
Te hülye cinikus barom!!!
Mi az hogy divatot követünk?
Akkor inkább kínozzunk meg sok kutyát, hogy nehogy véletlen divatemberek legyünk?
Hülye!!!
Annyira naívak vagytok hogy azt fáj elmondani.Mert végülis tényleg van különbség hogy egybõl kitépik a szívedet vagy csak bezárnak egy református intézetbe tolókocsiba.. Mire mész azokkal az érzelmekkel amiket akkor érzel amikor kínoznak? Nevetséges, ezekszerint
ha rálépsz a fûre akkor jobban kínzod mintha fûnyíróval levágod
.. hát és még én nem vagyok normális.És ha valaki annyira gyötrõdve él (pl. egy hajléktalan, vagy egy alkoholista-szenilis-öreg )az annyira érzelgõs lenne,hogy bármi megviselje? Akkor már rég kiakasztotta volna magát lámpabúrának a 20. ról a metróban.
Lehet, hogy õ Data álnéven, és tanulmányozza az emberi reakciókat

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Pl. ha valakit agyonlõnek az egyáltalán nem akar meghalni, akit kínoznak annak megváltás a halál, az már meg AKAR halni. Tehát a kínzás nem halálmód (talán csak ha valakit halálra kínoznak), hanem egy teljesen beteg dolog hogy a halált is elfogattassák a szerencsétlennel.
Amugy baszdmeg, ekkora hülyeséget: GYEREK KEZE LEVÁLIK!!!!!! 😄DDDDDDDDDDD
Mondjad csak bátran az ökörségeidet fiam.
Harder: szerintem kurvára nem jó ágyban meghalni.
Mármint kinek a szempontjából tök mindegy?
Az örökösök szempontjából pl. tényleg az :-)))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Hülye! :-)))))
Egyébként egy undorító fasz vagy, remélem tudod.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
hogy lehet olyat mondani, hogy kutya és ember is max 2 állapotot ismer: élet és halál? Neked tényleg semmi különbség nincs élet és élet között? Neked mindegy lenne hogy jólétben élsz vagy nyomorban? Mindegy hogy éhezel vagy jól táplálkozol? Mindegy hogy egészségesen élsz vagy betegen tengõdsz? Mindegy hogy fájdalommentesen vagy fájdalmaktól gyötörve élsz?
Adott egy szeretted, pl. anyád, nagymamád (tökmindegy) Neked tényleg teljesen mindegy, hogy õ hogy hal meg? Idõs korában ágyban egy boldog élet után - vs - egy szadista megkínozza és belehal. Neked ez tényleg mindegy??
Gondolkozz már el ezeken kicsit - máskor lehetõleg írás elõtt.
A példád a hajéktalan kutya - betegség - gyerek keze leválik => ekkora baromságot is rég hallottam, ilyen betegség nincs (a kutyák között, max az embereknél a lepra). Ha lenne sem a kutya lenne hibás, hanem a gazdája aki kidobta. Nehogy már a kutyát hibáztasd még azért is mert meg mert betegedni.. 😞
NYAMVADÉK
pontosan ezt. Te mit csinálnál hogyha egy hajléktalan kutyától mondjuk a gyereked elkap vmi betegséget és ettõl leválik egy keze? Nem hinném hogy akkor is kiállnál melletük. Ez ugyan az a probléma mikor hága védi a cigányokat, persze egyik se merne egy kolónia mellé beköltözni...
Egy állat két állapotot érez, úgy mint te: vagy élsz vagy meghaltál. Mind1 h. úgy öltek meg hogy ledugták a torkodon a söröskorsót és rádléptek, vagy hogy etted a mûanyag kaját és felfújodott a fejed.Az állatoknak is lényegtelen hogy azért ölöd meg mert ez létfenntartás, vagy azért mert szórakozás. Persze nem helyeslem, mert pazarlás, de az állat ezt nem különbözteti meg.
Ki beszélt itt civilizációról? Te még hiszel a mesékben, hogy eljön az ezeréves királyság?
A sötét középkort meg csak hagyd nyugodtan, amíg csak anyázni tudsz.
Te behatárolt agyú, primitív barom! Te undorító fattyú! NEM IGAZ HOGY NEM FOGOD FEL A CSÖKÖTT AGYADDAL: AZOK A KURVA GÖRÖGÖK HAGYTÁK ÍGY ELSZAPORODNI AZ ÁLLATOKAT, TE HÜLYE FASZ! LESZ MAJD ITT KURVANAGY RENDBERAKÁS ÁM MIKOR FOGJÁK ÉS SZERENCSÉTLEN ÁLTALUK SORSUKRA HAGYOTT ÉHEZÕ ÁLLATOKAT KIÍRTJÁK! INKÁBB AZ ILYEN FASZOKAT KÉNE KIÍRTANI MINT AMILYEN TE VAGY! CIVILIZÁCIÓ? VALAKI HELYESLI HOGY POÉNBÓL KINOZNAK ÉS ÖLNEK LE ÁLLATOKAT SZÁZSZÁMRA, ÉS EZ CIVILIZÁCIÓ? TE NEM VAGY NORMÁLIS! TE JÓ ISTEN, EZEK A MAI EMBEREK... A KÖZÉPKOR JOBB SZINVONALON VOLT ENNÉL BASSZAMEG! A NAGYON SÖTÉT KÖZÉPKOR!
nem trendi a velemneyed, es ha nekik nem tetszik, mar gyilkolnak
demokracia? ugyan mar! ahhoz talan fel kene noni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]