744
Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
-
Rundstedt17 #424 ugyanezt mondtam előbb:az állatkínzás csak okozat az erkölcs sülyedésének okozata..
-
#423 nem az állatkínzás! az etika és az erkölcs hiánya! előbb tisztáztuk, hogy az állatkínzás ennek az egyik eredménye! -
Rundstedt17 #422 Minden bajt az állatkínzás okoz?hát egyszerű felfogásod van... -
#421 nem, annak az életfelfogásnak az eredménye amit te hirdetsz! -
Rundstedt17 #420 szerinted miért tesz ilyet pistike?az állatkínzás csak okozat az erkölcs sülyedésének okozata... -
#419 Miért pl. a nyugdíjasok felkoncolása, a szellemileg sérült egyének vízbe fojtása, a magukról gondoskodni képtelen rokkantak "kiselejtezése" (Nem mindenki Stephen Hawking)sok kárt okozna az emberiségnek?
Annyi minden van amit megtehetnénk egymással és a világgal anélkül, hogy sok kárt okoznánk vele az emberiségnek mégis keményen büntetik. Vajon miért? (Súgok: erkölcs, etika...) -
#418 te tényleg ilyen hülye vagy?? -
Rundstedt17 #417 A csecsemős dolog nem Magyarországon volt,a rabszolgatartás nem volt feltétlenül rossz -
#416 azért amiért a sok ártatlanul kivégzett embert, mert mondjuk nem fekszik le a rendszernek! -
#415 szted az nem erkölcsromlás ha a kis pistike megy az utcán, fölkap egy macskát kinyomja a szemét röhög egyet és megy tovább? akkor te nem vagy tisztában az erkölcs fogalmával! -
Rundstedt17 #414 Miért rángatnák el? -
#413 Nem a halálbüntetésről volt szó, az ítélethozatal módjáról. A többit meg alapból alzán elengedted a füled mellett látom... -
Rundstedt17 #412 Az erkölcs nem ettől fog romlani...Hanem elöször is sok szeméttől rossz példától ami a tévében megy... -
#411 akkor is ezt mondanád, ha a családodat rángatják el kivégzésre? -
Rundstedt17 #410 Legalább rend és fegyelem volt. -
#409 Dehogynem! Te nem érzed, de aki képes megkínozni és megölni egy állatot, nekem ne mondja senki, de sok másra is képes! ha engedjük az állatkínzást, akkor egyre inkább romlik az erkölcs és annál jobban semmi nem árt az emberiségnek!! -
#408 nem csak az állatkínzó! csak tudod anno nem csak a bűnösöket ítélték halálra, hanem azt is aki az adott rendszer ellensége volt -
Rundstedt17 #407 2,az állat kínzás sok kárt okoz az emberiségnek?nem hinném.. -
Rundstedt17 #406 Azért a halálbüntetést a gyilkosok megérdemelnék most is...Vagy csak az állat kinzó érdemli szerinted? -
#405 -
#404 Régen elfogadott dolog volt, hogy az elítéltet összekötözve beledobták a folyóba, és ha valami csoda folytán fenn tudta magát tartani akkor agyonverték mert "a bűnöst még a víz is kiveti magából"
Szintén elfogadott dolog volt a testi hibás csecsemőket kitenni a Taigetoszra vagy éppen az utcasarokra (városállama diktálta) meg a rabszolgatarrtás meg az emberáldozat. Miért változtattunk rajta? Hisz kell a fejlődésünkhöz! -
#403 Előfordult, hogy lecsaptam egy legyet, vagy darazsat, de a kutya vagy macsak kínzása azért lássuk be, hogy más! -
Rundstedt17 #402 Te soha nem égetél hangyát vagy cserebogarat nem puxtítottál?Ha azt mondod hogy soha hazudsz -
#401 Hát pedig én nem égettem soha hangyákat nagyítóval...sőt lepkét sem gyűjtöttem.
A szülők kötelessége (lenne) hogy felvilágosítsák a gyerekeket arról, hogy az az állatnak ugyanúgy fáj, mint neki. Ez is hozzátartozik az emberiességhez. -
#400 csak nem te is így fejlődtél ilyen "magasra" -
Rundstedt17 #399 Régen elfogadott dolog volt nehogy már változtasunk rajta..Kell a fejlődésükhöz. -
#398 A fiataloknak miért kéne mentesség? ők nem tudnak gondolkodni? öszöneik szerint cselekszenek?
ha ez így van, akkor az ilyen fiatalok sem érdemelnek sem jogokat, sem védelmet! -
Rundstedt17 #397 Én pénzbüntetést mondtam..Fiataloknak meg mentességet.. -
#396 Amennyiben állatokat öl és kínoz, igen! de ezt nem feltételeztem, én csak azt próbálom neki elmagyarázni, hogy nem az a jó érték, ha állatokat kínzunk, mert az nem csíny, hanem komoly erkölcsi bűntett! -
AranyKéz #395 A lepkegyűjtésről már nem is beszélve.
-
#394 nem! ha abban nem értesz egyet, hogy melyik a jó autómárka, vagy melyik étel finom, az természetes! De ha azt mondod hogy egy állat (élőlény) megkínzása és megölése nem bűn, nem jár érte büntetés, azaz egy kis csíny, akkor alapvetően az alap emberi érzéssel van bajod! -
AranyKéz #393 piács -> picsába -
AranyKéz #392 " te nem mutatsz semmi emberit "
Ugye ugye, minek emberien viselkedni avval, ami nem EMBERI. Te is milyen szépen leugatod Rundstedtet, bezárnád a piács, mert nem EMBERI.
-
Rundstedt17 #391 Vagy cserebogarakat gyüjtött hogy elpusztítsa őket.... -
Rundstedt17 #390 Honnét tudod te hogy én milyen vagyok?Csak úgy tájékoztatásképpen nem szoktam bántani az embereket senkire sincs egy rossz szavam és segítek ha tudok azon aki bajban van.Gyakorta szomorúsággal tölt el ez a romlott világ a sok bünőzö az emberek érzéketlensége a másikkal szemben a becsület az öszinteség hiánya borzasztó.Csak azért nem vagyok emberi mert nem értek egyet veled? -
AranyKéz #389 Kétlem hogy bárki lenne aki nem égetett volna hangyákat nagyítóval.
-
#388 érdekes én meg tudtam álni az elmúlt 21 évben hogy állatokat kínozzak!! aki nem tudja az NEM emberi, tehát olyan eljárás illeti, mint egy KÁROKOZÓT!! -
#387 az állat megkínzása és megölése egy kis csíny? Na most már tényleg menj ki a hóra és hűtsd le magad! remélem nem akarsz utódokat erre a világra, mert csak egyre rontanád a színvonalat! az ilyeneket mint te kéne bezárni egy telepre a rács mögé, naponta állott büdös húst tolva eléd és rugdosni! Te nem mutatsz semmi emberit, pedig arról akarsz prédikálni! Pont az ilyenek miatt tart itt a világ ahol van!! -
Rundstedt17 #386 Szerencsére te meg a törvényeken nem tudsz változtatni.Szegény fiatalokat egy kis csinyért börtönbe záratnád,legszebb éveiket elvéve. -
#385 hagyd már ezt a nem egyenrangú dumát! állatokat kínozni is ugyanolyan aljas és szemét dolog mint embereket! ezen te nem tudsz változtatni!