744

Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
  • Gport
    kikötném egy karóra apusta kellősközepén, majd bazi nagy kövekkel dobálnám, utána odállnák elé, és elkezdeném köpködni utána basebbal ütvől everném szét mocskos belét
  • static
    Nem is tudom hol talán spektrumon láttam egy műsort amiben pont az állatok fájdalomérzetéről volt szó. Állitólag szerencsére nem képesek úgy felfogni a fájdalmat mint az ember. Szóval ha szenvednek is hálistennek nem annyira mint azt mi elképzeljük. Mondjuk ebbe a műsorba a halakról volt szó az is igaz. Szegény emlősök biztos jobban szenvednek:(
  • steweee
  • sweech
    kb ezt kéne velük csinálni
  • sweech
    áz állatkínzók rohadjanak el ott ahol vannak! ugyanazt kéne velük csinálni mint amit ők tettek az állattal
  • steweee
    :) ha tehetném megtenném. itt borsodban is volt kutyafelvásárlás, azokat meg a gennyláda kíniaknak vitték ki megenni. többszázezres díjnyertes fajkutyákat is kapásból megvettek bármennyit, aztán berakták őket egy dobozba, megvágták a lábukat hogy kivérezzenek mire a célhelyre érnek, hogy zsengébb legyen a húsuk. volt olyan tenyésztő aki szívinfarktust kapott mikor megtudta hogy mi is történt a kutyájával amit eladott. ha nem fogja meg a rendőrség a gyereket aki foglalkozott ezzel, megölték volna, ebben biztos lehetsz. én sajnálom hogy nem így történt
  • Tarajos Sül
    Azért nem kéne ennyire durvának lenned!

Szerinted a rendörök,ezt csinálják egy gyilkossal,mikor az az ember is kinozta áldozatát?

Az állatvédök figyelmét kéne felhivni erre a büncselekményre!

Én már irtam egy emailt az Rtl Klub Fokuszának!

Sajna válasz nem érkezett,lehet hogy benne lesz a tv-ben!
  • steweee
    most néztem a linken a videót. konkrét ötleteim lennének a piros nadrágos nyúzó emberkével. ha már arra nem veszi a fáradtságot hogy legalább megölje az állatot nyúzás előtt, mert ennyire leszarja hogy egy másik élőlény mit érez, mit kell elszenvednie a halála előtt, hogy levágott lábbal, lenyúzva még mozog és lélegzik, és él és szenved, akkor én a következőket csinálnám vele, ha tehetném:

1:ellőném a két térdét, hogy ne tudjon mozogni(a levágott lábakat helyettesítve)
    2:hagynám kicsit szenvedni, agonizálni, fetrengeni, közben rugdosgatnám, köpködném, szidnám
    3:aztán baltával levágnám vagy szétroncsolnám a kezeit könyökben, meg rövid ideig a nyakára állnék hogy fulladozzon is mellé, ahogy ő tette
    4:mikor már majdnem megdöglött, akkor nagy kaliberű fegyverrel homlokon lőni, hogy kettészakadjon a koponyája, majd csizmával kitúrni azt a mocskos agyvelejét és belehugyoznék a koponyájába
    5:extrakén mellbe lehet szarni a dögöt legvégül, de csak ha éppen szólít a természet erre, mert erőltetni nem szabad
  • Ron Ragm
    Ábazz most nézem hogy egy 2003-as postra reagáltam :)
    Felejtős akkor.
  • Ron Ragm
    Szerintem ez a legnagyobb hülyeség hogy a természet egyensúlya. A természetnek nincsen egyensúlya, körforgása van. Mindig lesznek fajok amik kihalnak, mindig lesznek fajok amik keletkeznek, legyen az az ember előtt, az ember álltal vagy az ember után. Előbb utóbb annyira sikerül majd befolyásolnunk a környezetünket (direkt nem írom azt hogy elpusztítani, mert lehet hogy nekünk és másoknak nem lesz már jó, de lehet más fajok épp ezálltal kezdenek élénkülni és "kivirágozni"), hogy nem bírjunk tovább magunkat sem eltartani, na és, kipusztulunk. Előbb-utóbb úgyis bekövetkezne, mi csak annyit tehetünk hogy megpróbáljuk megállítani a természet ezen körforgását, csakhogy ez lehetetlen.

Amúgy meg az állatkínzás szerintem sem szép dolog, csak hogy on is legyek.
  • Tarajos Sül
    Hogy rohadjon le a büdös k*rva ki*aszott fajtájuk!

Ha annyira a pénzre hajtanak,lehetett volna altatóinjekcioval!
  • Tarajos Sül
    Én olyan szörnyü emailt kaptam,hogy máris azon gondolkoztam,ha én azt csinálnám az állatkinzokkal,amit ök az állatokkal,mit szolnának hozzá?

Aki nem birja a durvaságot felejtse el hogy meg akarta nyitni ezt a linket!
  • Gladiator
    benne volt a faszi a szólás szabadságában. friderikusz eléggé lealázta.
  • O0D:
    ha valakinek hianyoznak a kivagott reszek:

http://users.atw.hu/s/y/syh/archivum/text/___SuperGamezF%F3rum__%20%C1llatk%EDnz%F3k.htm
  • The Garrett
    elitélni meg isten ments.. max 1et nem érteni. az viszont nembűn
  • The Garrett
    az hogy számodra az a hozzáállás jó vagy rossz...
  • O0D:
    "nincs jó ember meg rossz ember. EMBER van és jó/rossz hozzáállása a dolgokhoz."

igen, és még azt se tudjuk eldönteni hogy mi a jó és mi a rossz, akkor mi alapján ítélünk el bárkit is? mert ehhez sztem jóstehetség kell..
  • The Garrett
    "A rasszizmusról meg csak annyit, hogy (pedig már sokszor leírtam) van jó ember és van rossz ember."
    ehhez hozzászólhatok?
    nincs jó ember meg rossz ember. EMBER van és jó/rossz hozzáállása a dolgokhoz.
  • O0D:
    Sikerült mindenkinek megvilágosodnia? :DDD

281-re :
    " Pedig a gond megoldása egyszerű. " Javaslat?

• Bandew
    Tudom sajna.
  • Aramir
    Ez igaz, viszont jelen időben írtál. Bár tudom, hogy könnyebb mindent a múltra fogni, de a múlton már sajnos nemtudunk változtatni. Ez jelenkori probléma, amire most kell megoldást találnunk.
  • Bandew
    Nem erről beszéltem. :D
    Ha az ember nem avatkozott volna bele a természet egyensúlyába, akkor nem is kellene "őrt állni". Akkor minden a megszokott ütemben lenne. Végül is gondolj csak bele. Ha ez lenne a természetes túlszaporulat elleni cselekedet, akkor minden egyes élőlénynél meg kéne ezt akadályoznunk, nem csak azoknál az állatoknál, akiknek elszaporodása a mi hibánkból jött létre.
  • Aramir
    Ez mind szép és jó, de hogy akadájozod meg pl a macskákat, hogy ne szaporodjanak túl?
    1. Megtanítod a condom helyes használatára a kanokat;
    2. Ivartalanitod őket (brrrr...);
    3. Ketrecben tartod;
    4. Elléskor egyből vízbefojtod a kicsiket ;
    5. Őrt állítasz melléjük, akik a farkukra csapnak, ha digi-dugizni támad kedvük;
    Stb.
    Szerintem erre a problémára nincs tökéletes megoldás, sőt, talán semilyen megoldás.
    És ez még csak egy sima házimacska.
    Mit csinálsz pl a rágcsálókkal? Egerek, patkányok stb.
    Ja, hogy azok kártékonyak és irtani kell őket?
    Akkor asszem ugyanott vagyunk, ahol kezdtük.
    A túlszaporodott állatokat sajnos ritkitani kell, ha már kártékonyak, bármenyire is fáj. Én pl biztos nem csinálnám, de valahol megértem, hogy szükséges.
    Viszont ezeket az állatkínzókat mélységessen megvetem. Mi a fasznak kell megkínozni egy állatot, még ha túl is van szaporodva? Sajnos mindig is voltak ilyen beteges emberek, és gyanítom lesznek is .
  • Bandew
    Te értettél félre!
    Nem akarom, hogy kihaljanak a pockok. :D
    Én azt mondtam, hogy az állatok túlszaporodására a megoldás nem a kiirtásnál kezdődik, hanem ott, hogy nem követünk el olyan hibát ami miatt elszaporodnak.

"Jó/rossz Emberek:)) Nagyon nagy star wars rajongó lehetsz ezzel a látásmóddal :))) CSAK a sötét erő VS jók vannak ..
    Szóval szerinted nincsenek emberi értékek, csak kétoldalú mindenki. Nem gondolod hogy beszűkült a látásmódod?"
    Bocs, de ezt elég hülyén fogtad fel. Nekem szűkült be a látásmódom? Ezen jót röhögtem. Én az embert nézem nem a származást.
    Túlságosan logikában gondolkozol, és abban is akarod megoldani a problémákat. Pedig a gond megoldása egyszerű. Csak nem látod a fától az erdőt.
  • O0D:
    bocs , a választ kihagytam.

az előző hozzászólás a 278-re ment..
  • O0D:
    Szerintem te nagyon félreérthettél valamit.

Hogyha elolvasnád pontosan azt amit leírtam akkor lehet hogy megértetted volna, így reménytelen lesz. Az állatokat hogy tudnád úgy tisztelni hogyha hagyod az emberek által elb*szott dolgot tovább erősödni??????
    Vegyünk egy példát hogy könnyebben érthető legyen:
    az emberek miatt elszaporodik egy bizonyos fajta állat ( macska ) --->> ez a túlszaporulat felborította az egyensúlyt. -->> felzabál egy csomó kis pockot -- > egyensúlyi eltolódás még tovább romlik -- ->> a macska evő medvék is el tudnak szaporodni a jobb táplálék ellátottság miatt --->> letapossa az egész erdőt >> kihalnak a növények >> elpusztul az élet...

Ha az ember elront valamit akkor azt helyre is kell tenni..
    És a gyűlölet belőled árad, hiszen te akarod hogy az összes pocok kihalljon.

Jó/rossz Emberek:)) Nagyon nagy star wars rajongó lehetsz ezzel a látásmóddal :))) CSAK a sötét erő VS jók vannak ..
    Szóval szerinted nincsenek emberi értékek, csak kétoldalú mindenki. Nem gondolod hogy beszűkült a látásmódod?
  • Bandew
    Szerintem [DFL]vajdi-nak teljesen igaza van.
    Amit leírtál a szöveged elejére, az pontosan micsoda? Tény? A nagy lóf@szt! Nem mondom hogy nem igaz, de ki tudja bebizonyítani? Senki. Én most különben sem arra gondolok, hogy "külön" válni az állatoktól. Ez azért nem pontos megfogalmazás, mert mi most is állatok vagyunk, csak van technikánk, amivel elb@sszuk ezt a qrva Földet. Itt arról van szó, hogy ma már senki sem tiszteli az állatokat, senki nem tekinti őket egyenrangú félnek, pedig azok. Ugyanannyi joguk van élni, mint nekünk. Az pedig, hogy le KELL (?) lőni az elszaporodozz állatokat, szintén hülyeség. Ott kell kezdeni, hogy nem szabad hagyni elszaporodni őket, mert ez is a mi hibánk.

A rasszizmusról meg csak annyit, hogy (pedig már sokszor leírtam) van jó ember és van rossz ember. Ennyi! Ilyen egyszerű. Nem kell politikát belekeverni, sem kultúrális marhaságokat, mert azt csak mi emberek találtuk ki. Ha körbevesznek és megrugdalnak, akkor ŐKET utálom nem az egész népet. Természetesen nem mondom azt, hogy "hát nekik csak más a kultúrájuk". Más kultúrát pedig igen is tiszteletben kell tartani. Érdekes is tanulmányozni.
    A GYŰLÖLET NEM VEZETT SEMMIRE!!!
  • K.András
    Bazzeg,odakötöttek egy kutyát a sinhez!Nem ember volt,inkább egy ember szabásu állat!Az ilyet odadobnám kajának az állatkertben egy oroszlánnak vagy egy medvének...
  • O0D:
    Te is beállsz azoknak a sorába akik nem látnak messzebb az orruknál, de okoskodni azt tudnak :!!
    Kezdjük az elején:

A természetben vannak ugyebár irreverzibilis folyamatok, amik nem megfordíthatók, időben csak egyirányban játszódnak le. Ilyen folyamatnak tekinthetjük az evoulúciót is, ennek a következménye ugye az is hogy mostanában az őserdőkből a majmok nem fejlődnek ki emberré, mert elágazott a fejlődésünk, és nem szokták keresztezni egymást az ilyen al-ágak. A fejlődésünk sajnos maga után vonta a saját kultúránk fejlődését, és szükségszerűen kiterjesztését a Föld nagy részére, amivel az állatok "alsóbb rendűvé", elnyomottabbá váltak.
    Ez NEM MEGFORDITHATÓ !!!
    Attól hogy az őskorban az együttélés nem fügött tőlünk annyira mint napjainkban, ugyan úgy éltünk. A feltételek azóta kissé megváltoztak, és ehhez a változáshoz hozzá kell szokni! Ha neked ez túl gyors, akkor lassulj vissza, vonulj be értelmi fogyatékosok közé, és éld a saját zárt világodat.
    A változásban benne van az is hogy a természetben lévő egyensúlyt mi alakíthatjuk, és erre kell vigyázni. Ha az ember áldásos " kultúrája " miatt elszaporodik egy állat pl. patkányok, kóbor kutyák - akkor azt az embernek kell megoldania, visszaszorítani őket, nehogy mégnagyobb kár legyen belőle. Persze ezt ésszerűen kell csinálni, nem úgy hogy :
    ez a macska élhet, mert szegénynek nincs egy lába, a másik meg azért dögöljön meg mert egy hordóban kukázott.

Mostanában ezt az egyensúlyt megpróbálják megbontani, és ezellen kell lépniük a természetvédőknek.
    ( lehet hogy durván fog hangzani, de már az is eredmény ha átgondoljátok a következőt : az orvostudomány mostanában mesterségesen nagyon sok olyan embert tart életben, és ad esélyt az életre ( ami sosem lesz normális élet!), akiknek nem lenne szabad tovább szaporodniuk, élniük. Ezzel nagyon lerontjuk a jövőbeni egész Földünkre nézve a fenn maradás esélyeit, nem csak az embereket hanem az állatokat, növényeket [" egy kutyát, egy öreg fát vagy egy szorgalmas méhet! De még sorolhatnám.."]... )

Ha valami nem tiszta szólj!!
  • O0D:
    " csak sztem az emberek nem az állatokból fejlődtek ki." Egyéb elképzeléseidet megosztanád velünk?
    Szerinted az ufók elültettek némi életet itt, meg az emberek őseit és innen indult? vagy ádám és éva :LOL::)))
  • Braveheart
    Nem roszból mondom, csak sztem az emberek nem az állatokból fejlődtek ki.
  • Braveheart
    Sztem az állatok közül max. Te emelkedhettél ki...
  • Lacc
    "Az emberiségnek nem szabadott volna külön választania magát az állatoktól hajdan!"
    Ez nem olyan dolog, hogy megy az emberiség, 'oszt eldönti hogy ő már nem állat. Az hogy kiemelkedtünk az állatok közül, törvényszerű volt.

"amúgy meg ugyanolyan ember mint te, csak épp más a kultúrája"
    Na ez igaz úgy elméletben, de mikor körbeállnak 10en, és elveszik tőled mindened, akár még a ruháidat is, aztán még talán össze is rugdosnak, akkor gondolj arra hogy "hát nekik csak más a kultúrájuk".
  • [DFL]vajdi
    Az emberiségnek nem szabadott volna külön választania magát az állatoktól hajdan! Most rengeteg ember őgy kezeli az állatokat holmi tárgyakat... Ez egyszerűen elképesztő hogy emberek azért lövik ki a szebbnél szebb állatokat hogy kurvadrágán eladják, majd aki megvette kirakja a falára a részeit meg megegye a szerveit hogy jobban tudja megdugni a szőke szerelmét mer hogy " kibaszott vele a genetika :D "... Az ősemberek lelőtték az állatokat a húsukért, hogy éljenek belőle, hogy a bundáját használják ruhának, (mert ugye nem tudtak másból jó kis saxoo meg nike cuccokat az izomagyú burzsujoknak...) Most a vadőr kilövi a világ legnagyobb grizliét hogy ő legyen a rekorder ===> a fejét kirakja a polcra, az egyik mancsába belehamuzik, a másikat horribilis összegér eladja, a bundáját eladja (lesz belőle szőnyeg) a húsát megeszik a legmenőbb étteremben, a szerveit a gyógyszertárban a szerveit eladják mint aljzószer, amit megvesznek ugyancsak pénzes emberek (ne is menjünk bele miből szedik a pénzt :-| )

Ez így megy, általában egy kispolgár le se szarja... látta a tvben meg a rádióban hogy az okos gyerekei a kutyát húzatják a kocsival... aztán kezdődik a sorozat!

Én esküszöm ha meglátnék valakit hogy ilyesmit csinál ha nem ölném meg akkor kegyelmes voltam... de az biztos hogy úgy meg verném mint ahogy ő azt a szerencsétlen állatot, az ilyen ember mérnem megy el boxolni, vagy a faszomtudja, lője fejbe magát ha ekkora FASZ!

Le kell lőni pár állatot ami túlszaporodik, lol mekkora gyökér vagy basszameg! mi is a természet részei vagyunk legyen már elég ha megesszük a csirkét marhát disznót (itt meg a nagyüzem...), mit lőnél ki ? cigányokat? vannak cigányok akik normálisak rendesen tudnak élni, de a legtöbb persze köcsög szemétláda, de mi a kurvaistent számít a bőrszíne??? az számít amit csinál te nyomorék rasszista köcsöggeci... amúgy meg ugyanolyan ember mint te, csak épp más a kultúrája. Az ilyen köcsögök szaporodtak el inkább nagyon mint te, ezér is kéne jól szájbavágni az összeset. (rühellem a rasszistákat, nácikat, hungaristákat... de ez nem kapcsolódik a témához)
  • Bandew
    Ez így igaz, de a sok hülye ma már csak a pénzt tiszteli.
  • Bandew
    Azt hiszed jól átgondolod a dolgokat, de kurvára nem így van!
    Az a baj veled, ami az egész rohadt civilizációval. Az egészet ok és okozatra építed, mikor a természetesség a legfontosabb. Itt a ne a reklámokban hallot természetességre gondolj, hanem az életfelfogásra.
    Azt írtad még, hogy azért kéne állatokat ölni, mert elszapporodtak. Te fasz! Nem veszed észre, hogy MI tehetünk arról, hogy elszaporodtak. Felborítottuk egy csomó állatnak a normális szaporodását. Csakis mi tehetünk erről. Tehát a problémát itt kell megoldani, nem pedig ott, hogy állatokat mészárlunk.
    "Gondolkodni kéne előbb, hiszen nagyon sok dologban az egyensúly jelenti a tovább haladást és a túlélést mindenkinek kölcsönösen, tehát ebbe beletartozik az is hogy le kell ölni jó pár állatot amik túlszaporodtak (ld. cigányok )."
    Na ez az az egyensúly amit elkúrtunk. A cigányokra most nem akarok kitérni. Nehogy azt hidd, hogy mániákus szent vagyok, de igazán lehetne annyi ész az emberekben, hogy átlássák a dolgokat. Tudom, hogy a cigányok nagy többsége egy szemét, de nem itélek el egy ismeretlent csak mert cigány. Ha nem tudnád vannak jó emberek és rossz emberek. Akik megkínozták azt a kutyát fehérek voltak, de ez szóba sem került. Ha egy cigány tette volna, akkor most mindenki mondaná, hogy mert cigány volt. (mielőtt bárkinek hülye gondolatai támadnak közlöm, hogy nem vagyok cigány, és nem is vagyok megszállot békeharcos. Csak a normálisan látom a dolgokat. Emberek vagyunk.)
    Tehát visszatérve az állatlikvidálásokhoz; te vagy az aki hülyén fogja fel a dolgokat, és te gondolkozz el. És én azt mondom inkább legyen valaki fanatikusan (az se jó, mert mindenevők vagyunk)nagy állatvédő, mint fanatikusan állatvédő gyűlölő.
  • Harder
    Beszéljétek meg egymás között hogy kinek mehetett! smilie source - www.gyik.com
  • Jóska Kapitány
    De értsd már meg nincs túlszaporulat. Az, hogy a állatmenhelyek tele vannayk az annak tudható be, hogy baltaarcu apuka megveszi a faszfiának a kiskutyát-kiscicát, az meg amig pici játszik vele utánna meg nyomás az utcára. Erről viszont nem az állatok tehetnek, nem őket kell szabályozni szaporulat és élettér viszonylatában, hanem az állattartást kell megszigorítani. Vastagon PICSÁNRÚGNI azt a gecit aki ilyeneket csinál.
  • Harder
    nemcsakfél irta:

256: Én csak elgondolkodtatok mint külső szemlélő.

A skizofrénia jele! smilie source - www.gyik.com smilie source - www.gyik.com
  • Jóska Kapitány
    Láttál te már olyat, hogy egészséges "dögöket liöltek". Kevered a dolgokat egy kissé. A mesterséges szaporulat szabályzás NEM ilyen módon történik. (bár a cigányoknál én is elkötnék egy-két petevezetéket.)