744

Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
  • Dynamic
    Egyre jobban utálom ezt a f*szkalapot.Aszondom, golyót neki!
  • Dynamic
    "Rottweilerjét féltette

K. József, a kutyát megkínzó biztonsági őr a Magyar Hírlapnak elmondta, megbánta tettét, melyre maga sem talál magyarázatot. Az őr szerint "elborult az agya", mert a kiskutya összeverekedett rottweilerével. Azért kötötte az autó után, hogy a kutya ne tehessen kárt drágán kiképzett fajkutyájában.

Víz nélkül, megláncolva

A Tolna megyei állatvédők szerint a biztonsági őr saját kutyájával sem bánt emberségesen: három méteres láncon tartja a számára "drága" rottweilert Fadd-Domboriban. "Amikor ott jártunk, a kutya előtt nem volt víz a közel 40 fok melegben. A kutya láthatóan szenvedett a láncon" - mondták el a Zöld Magazinnak.

A szemtanúk szerint a később halálra kínzott kutya odament a rottweilerhez. A kutyák elkezdtek barátkozni, mert unatkoztak. Semmilyen verekedés nem volt, a kiskutya egyszerűen belekeveredett a rottweiler láncába - állítják az állatvédők.

A kóbor kutya sokkal rosszabb fizikai állapotban volt, mint az őrkutya, így nehezen tudjuk elképzelni, hogy a megtermett rottweilerre veszélyt jelentett volna - mondták az állatvédők. A megkínzott kutyát etető dolgozók és a szekszárdi állatklinika orvosa is azt állítja , hogy a kutya rendkívül békés természetű és jóindulatú volt."

• Galy
    a 2-es pont be is fog következni....
  • Harder
    Te meg miért ágálsz egyből az ellen, ha valaki(k) egy eset kapcsán felháborodásuknak adnak hangot? Mit zavar az téged? Tán te is kínzod az állatokat és most rossz a lelkiismereted vagy mi a fene bajod van?
    Te azt várod itt az emberektől hogy szenvtelenül menjenek el egy ilyen eset mellett, szépen kussoljanak és ne mondják el mit gondolnak a dologról, és amúgy is mit képzelnek ezek magukról ... igaz?
    Ehh .. hagyom is, kár rád szót vesztegetni csak hirtelen sikerült felba**nom az agyam rajtad.
  • Galy
    ilyen szempontból nincs különbség kutya és macska között.

• Mike
    Csak egy dolog:

hány macskát ölnek meg szórakozból az emberek!
    az nem baj?
    akkor miért nem ágáltatok?
    most, hogy egy kutyával történt vmi (a kutya nem pusztult el) egyből hóhérért kiáltotok

baromi nagy állatvédők vagytok

vagy otzt van nem egy kipisztulófélben lévő vadállat
    azokról miért nincsen topik?
  • zaki
    ezek nem emberek... :(
  • neménvoltam
    Ez az ügy engem k****** felhúzott!!! Hogy lehet valaki ilyen mocsok dög? Őt kéne így megkínozni bakker.
  • Dynamic
    Ez hülyeség!Ha akarta volna, elintézhette volna 3 másodperc alatt a kóborkutyát, de ő szabályosan megkínozta.
    Melléduma...
  • Bandew
    Bazdmeg!!
    Kikészültem!!!!
  • Alexease
    OFF
    Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
    http://tar.hu/alexease
    THX
    ON
  • Bandew
    Ezek primitív dumák.
  • Mike
    hát a cigányok nagyon hamar megölnek valakit maguk között
  • Mike
    van

fogalmam sincs mit tennék

valszeg nem ölném meg

• Taranov
    Az emberölés nem cigányvér.
    Az a lopás.
    A tisztességes magyar ember sohasem lop, viszont megértem, hogy néha az ember kiborul, és úgy gondolja, hogy elég volt.
    És akkor képes embert ölni, gyakran nem ok nélkül.
  • Lteebee
    Bocsáss meg, komcsizós gyerek!

Én már csak ilyen régimódi vagyok, hogy az államtól várom a törvényi szabályozást.

De ezek a tetü szakemberek olyan buták, hogy elvileg szájkosárral kéne sétáltatni egy Német vizslát.
  • Bandew
    Nem kell a politikát belevinned a témába.
  • Harder
    Szerintem meg kár itt cigányokkal jönnöd, mert nagyon elviszed a témát. Ennek semmi köze hozzájuk..
    Neked van kutyád? Mit tennél ha így pusztítanák el pusztán szórakozásból?
  • Harder
    javítás
    ... még azt sem, hogy nem büntetnék ...
  • Mike
    cigányság az, hogy mindenről a gyilkolászás jut eszetekbe

mint a cigányoknál, ahol egy szóváltás után már benne is a kés a másik hasában
  • Munch
    Mért lenne cigányság? Az a cigányság ha hozzákötik a kutyát a kocsihoz!!!!!!
  • Mike
    bizonyára
  • Harder
    Nem azt mondtam hogy helyes lenne, nem azt mondtam hogy megérné, sőt még azt sem nem büntetnék meg érte. ;) Én csak arra akartam utalni hogy lenne ember aki megtenné.
  • Mike
    kapna is érte pár évet

biztos megérné

így terjed nálunk a cigányvér?
  • Harder
    Szerintem meg sok kutyás van akinek ha kinyírnák a kutyáját (pláne így), és lehetősége lenne rá, símán megölné (ha más nem hirtelen felindulásból) az illetőt.
  • Mike
    ez is jön az állammal

nagyon mélyen beivódott az meberek agyába a Kádár rendszer, látom :(
  • Mike
    hülye

egy kutya megöléséért sohasem fogsz halálbüntetést osztani
  • Yetike
    Teljesen világos ezért kellett végighúzni a kocsijával a fél városon. Egyértelmű, nem volt más lehetősége.
  • Mike
    A Családi Vakációban is a lökháritóhoz kötötték a kutyát
  • Mike
    nem tudom
  • Lteebee
    Meglepő?
  • Mike
    de kemeény legények itt a monitorvitézek
  • ÁjjLe BoBBi
    rohadt mocskos retekládaaa !!! hogy feje szakadna le az ilyen mocsadékoknak !!
  • Lteebee
    Nagyon remélem, hogy még nagyon sokáig zaklatni fogják ezért.

Ha az állam nem képes megvédeni az állatokat, akkor tegyék meg mások.

Egy pár éve olvastam a Nimródban, vagy a Kutyában egy olyan esetet, ahol a vadász véletlenül indult el a kocsijához kötött kutyájával.

Gondolhatjátok, hogy nem 400 márkára büntették, talán még ült is.
  • Munch
    Ha arrafelé laknék, már nem hiszem hogy tudna mozogni az a köcsög...
  • Bandew
    Ezt a faszt!!!
  • SoDI---
    Ilyen hülye indokokkal jönni!
    Persze hogy zaklakják!
    Azt csodálom, hogy még nem verék szét a pofáját!!
  • SoDI---
    A Jó Estét Magyarországban bemondták este, hogy az a biztonsági őr, aki 100 méreten keresztül vonszolta a kocsijával azt a kóbor kutyát, megbánta tettét. Elmondta, hogy az eset óta zaklakják, és többen meg is fenyegették. Szeretne ezennel bocsánatot kérni. Elmondta, hogy azért tette, amit tett, mert a kóbor kutya összeverekedett a telep rotweilerével, ő pedig félt, hogy ha a rotweiler elhullik, akkor a több mint 100 ezer Ft-ba kerülő kiképzési költségét neki kell megfizetnie.
  • I.C.ram
    Franciaországban bünteti pénzbírsággal azokat, akik kutyaszart hagynak közterületen. Sőt ott még porszívós motoros takarítók is vannak! Nagyon komoly műltkor láttam egyet akcióban :D
  • I.C.ram
    kis palotapincsivel?? :D