744
Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
-
#175 Remélem hogy legalább ezzel az indokkal vagy egy másik indokkal ami életfogytiglant ad zárják be azt a mocskot és rohadjon ott élete végéig. -
#174 Egyetértek mindkettőtökkel teljes mértékben
Keményen meg kell büntetni! -
#173 És 100 ezer forintért képes volt megkínozni? EZ EGY ELMEBETEG FASSZOPÓ GECI, RÁKÖTNÉM EGY FORMA1ES KOCSIRA A TÖKÉNÉL FOGVA AZT 300-ZAL VÉGIG HOCKENHEIMBEN!!! Akkor inkább ölte volna meg azt az állatot de még az is undorító lett volna. Remélem életfogytiglant kap. Bár hazánkban sajnos siralmas a helyzet ilyen téren is! -
#172 Jogászok szerint ebben az esetben akár büntetőeljárást is lehetne indítani garázdaság miatt. A Btk. 271. paragrafusa alapján ugyanis aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkoztatást vagy riadalmat keltsen, az megvalósítja a garázdaság bűntettét. Mindez csoportosan elkövetve és a köznyugalmat megzavarva akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.
Imádkozom, hogy ezzel az indokkal zárják be azt a szemetet! -
#171 "ti sem vagytok emberek"
Ha neked az "ember" egyenlő a beszari patkánnyal, akit "majd a törvény megvéd" akkor a te szemeddel nézve én valóban nem vagyok ember. Te annál inkább. -
#170 Szerencsére első mondatot tévedés... De nem csak ezt a mocskot, bárkit, aki viccből kínoz egy szerencsétlen állatot... És Mike! Ha neked ez a civilizáció, hogy menjünk el emellett, akkor kössz, én nem kérek ebből a "civilizációból"! -
#169 Ugyanmár! Te azt nem viccből csináltad, hanem mert fogalmad nem volt tulajdonképpen mit is csinálsz... egy 4 éves gyerek nem gondolja hogy ez a nyúlnak fájhat is akár, és hogy milyen rossz is lehet neki, de pl az a felnőtt, bunkó, paraszt biztonsági őr teljesen tisztában volt azzal hogy mit tesz... Igen komoly különbség! -
#168 Én úgy gondolom, hogy a kutyának a 40 fokos melegben mindig kell, hogy legyen vize, és neem valószínű, hogy csak 10 percig nem volt, lehet, hogy órák óta nem volt.
A víz nem olyan, mint a kaja, hogy naponta 2-szer kell adni.
Olvass el vmi kutyás könyvet. -
#167 lol, komolyan gondolod?
Most azt tényleg hiszed, hogy ha megölnélek az kiderülne?
Gondolkozhatnál, hogy hány gyilkossági esetnek lesz meg az elkövetője -
#166 Az is igaz. De ne így. -
#165 Lehet de most, hogy így "felfújták" az ügyet, legalább talán magába száll néhány ilyen seggfej, aki az ilyesmit élvezi. Egyébként meg inkább ez legyen a hírekben, mint hogy a Bigbrádör meg a Valóviág melyik szereplője kivel, hogyan kamatyol, meg hogy a politikusok hogyan zsidózzák/kommunistázzák/fasisztázzák le egymást... -
#164 Azzal egyetértek Mike-al, hogy túlságosan felfújták az ügyet. Ha minden ilyen ügyet felfújnának, akkor naponta lennének országos botrányok.
Pl.: Nem volt a kutyának víz odarakva.
Tipikus kukacoskodás. Gyorsan keressünk még több indokot, hogy jobban utálják a pasast.
Persze félreértés ne essék, nem védem azt a barmot, megérdemli amit kap, de ez már röhejes.
Amugy ha azt mondom, hogy kinyírnám, azt értsd úgy, hogy ha ott lettem volna, biztos hogy neki estem volna az ürgének, és nem érdekel ha szarrá ver, de ezt nem nézem végig tétlenűl. -
#163 :) -
#162 ember kínzás..állat kínzás... -
#161 látom nagyon szeretnél bíróságra járkálni :)) -
#160 nohát az ilyennek sem ártana börtön
ilyet tenni egy 4! éves gyerekkel -
#159 igen ezt én vmi divatnak éreztem, jól látod -
#158 Országos szinten nem tudódik ki minden állat megkínzása, viszont erről az esetről mindenki tud. -
#157 Én komolyan gondolom. -
#156 Mike, nem fenyegetésnek szánom, de lehet, hogy rámjönne az ölhetnék, ha találkoznék veled, és lehet, hogy te járnál rosszul :-)) -
#155 Teljességgel megértem, hogy az USA-ban (nem a sorozatgyilkosokra gondolok) gyakran fordul elő, hogy valaki megöli egy családtagját,vagy ellenségét. Ez teljesen emberi dolog, egyszerűen azért nem bírod megérteni, hogy az, aki a kutyát megkínozza, ugyanazt érdemli. -
#154 Mittuggyaőmicsinál alapon... -
#153 De komolyan kérdezem...
Zavar téged az, hogy valaki hangot ad a felháborodásának?
-
#152 Nem volt szíve megölni, ezért rábízta egy 4(!) éves gyerekre, hogy ő ölje meg??
Érdekes hozzáállás... -
#151 Értek egyetfelé -
#150 Ha belegondolok, akkor én is mocskos állatkínzó vagyok.
3, max 4 éves lehettem, amikor a nagybátyámnak volt egy valószínűleg beteg, újszülött kisnyula. Nem volt szíve megölni, ezért a kezembe nyomta, hogy intézzem el. Rosszul vagyok, ha belegondolok, hogy mit műveltem szegénnyel. Bár az is igaz, hogy akkor még kis porbafingó voltam... -
#148 info
:(
-
#147 "elpusztult a kutya"
ez komoly?
-
#146 Amiről szerintem te beszélsz az az, hogy "feleslegesen" felfújták, holott mindennapos az ilyen dolog.
Amiről mi beszélünk az meg egy jogos felháborodás ami nem valamiféle divatból, vagy csordaszellemből történik.
Mégegyszer mondom igenis legyen felfújva minden ilyen dolog.És ha kell beszéljünk róla mindennap, ha tényleg mindennapos. -
#145 ha valaki nem gondolja komolyan a másik ember megölését, akkor ne is irkáljon ilyeneket -
#144 akkor minden nap kéne róla beszélni, mert bizony nem fél évben egyszer történik ilyesmi
hány macskát szadiznak fitalok, multkor valaki megvakított egy kutyát, hány macskát akasztanak fel szórakozásból, stb
szóval akkor nagy volt a csend
most meg egy flúgos kinyir egy kutyát és mindjárt mindenki öldökölne
(geyébként szerintem az elkövető nem normális) -
#143 Pff, nem vagy normális.Szerintem itt a lelke mélyen senki(én se) nem gondolta komolyan, hogy azt a mocskot sk. megölné. Ez amolyan felháborodott kirohanás...
De a szabadságvesztéssel mindenképp egyetértek.És ezt most szó szerint kell érteni. -
#142 Szerintem különbséget lehet tenni az állatok elpusztításában.Mert nem ugyanaz, hogy "egyszerűen" megölnek vagy halálra kínoznak egy állatot.Természetesen felháborító az is ha mondjuk orvvadászok leölnek egy elefántot, de amikor egy állatot tudatosan, hosszasan megkínoznak az szerintem minden jóérzésű állampolgárban megindít valamit.És igenis legyen csak felfújva, és ha újra történik ilyen az is legyen felfújva, hát ha ezzel most tényleg elindul valami, ami miatt ezek a mocskok is büntethetőek lesznek. -
#141 nekem csak az
"öljük meg, kinozzuk meg, négyeljül fel, végighúznám az utcán" nem tetszenek
mindenki ennyire állatias, ilyen hamar eltűnik a civilizáció máza
egyik ilyen emberrel sem akarnék az életben találkozni, ki tudja, esetleg cúnyán néznék rá, vagy félreértene vmit, és már torkomban a kés -
#140 tudod szerintem van fontosabb dolog is a világon
vannak Mo-n emberek akiknek az a munkájuk, hogy eljárjanak a fickóval szemben, nem az én dolgom, és nem is a topicba irógatók dolga itélkezni
elitélni lehet -
#139 persze akinek nem inge, nem veszi magára -
#138 ha ilyen nagy legény vagy, ne csak mond, menj oda, öld meg, aztán üld le az eért kiszabott büntetést - így legyél nagy legény
ti itt mindenkit meggyilkolnátok, aztán egyikőtök tényleg bekattan, és nekiáll irtogatni, mint USA-ban vagy Németországban
nálatok csak egyfajta büntetés létezik, a kínzás illetve azt követő halál?
mennyi primitivség
ti sem vagytok emberek -
#137 én ugyan eygetlen állatot sem kínzok
de nem is modok olyanokat, hogy legszivesebben megölném, meg jól megkinoznám, mert egyrészt nem tennék ilyet, másrészről a monitor mögül sem játszom a rambót
ez az egész ügy totál fel van fújva
naponta lehetne beszéln az állatok értelmetlen pusztításáról, vagy az állatok kínzásáról
erre egyesek nekem támadnak, mert nem vagyok hajlandó ugyanúgy öbégatni meg felháborodni mint ő -
#135 Egyetlen előnye van a történteknek.
Az, hogy végre minszteri szinten is elkezdtek az eset miatt azzal foglalkozni, hogy böntönnel legyen büntethető az állatkínzás.
Bár visszamenőleges hatálya ennek nem lesz, úgyhogy ez a szemét vadbarom meg fogja úszni 50 ezer Ft-tal :( -
#134 Amikor ott jártunk, a kutya előtt nem volt víz a közel 40 fok melegben
Néha elfelejti az ember.
És akkor döbben rá, amikor az eb már nagyon bökdösi az orrával fórumozgatás közben :-))