Mocskos Állatkínzók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én láttam errõl egy bejátszást egyszer.
Hát embertelen -vagy álattalan- amit mûvelnek velük.
A munkások szemében azok az állatok csak a napi gond, mit amikor nekünk le kell fénymásolni valamit a nem mûködõ fénymásolón, és ütjük-verjük, hogy jó legyen.
Ugyan ezt teszik a t.sz.-ekben is, csak ott az állatokkal, a levágásuk elött!
Dehát ebben a világban élünk.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"The trees move. Do you not see it?"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
V9ykn8_TZL0
ez ember kezdettõl fogva húsevõ, és egy állatot megölni egész más, mint megkínozni
Riszpekk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azért egy kutya átvonszolása autóval a városon már kissé szélsõséges kategória!
Mindazonálltal nincsenek sokkal jobb körülmények közt a levágásra váró háziállatok a t.sz.-ekben.
Ott is megy ám a kínzás, csak az azért nem baj, mert belõlük ennivalót csinálnak...
Ilyen a világ!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
egyél levegõt, és akkor nem kínzol semmit.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A bíroság szabálysértés ként kezeli az ügyet és ezért CSAK pénzbûntetéssel súlythatja azt a 3 szardarabot.
Ez a hír olyan nagy megrázkodttatásban részesített,hogy nem bírom ezt az eseményt szó és tett nélkül hagyni. Tudom, hogy sajnos nem ez az eggyetlen ilyen eset,de mivel felkapta a hírt a média ezért ezeken az embereken kell példátt statúláln. Ezt most azért írom le nektek vagy neked, mert velem egyetértõ válalkozó szellemü embereket keresek,hogy megtudjam(megtudjuk) bosszulni annak a szerencsétlen kutyának a kinokközti halálát.(a bosszúm természetessen törvényes keretek közt tervezem)