744

Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
  • tomsolo
    nembaj, reméljük ezért eccer elkapnak a békásmegyeri cigányok és majd a pitbulljaikkal szépen körülmetélnek :D
  • I.C.ram
    LOL :D
  • Coine, The A&O
    Ezt nem állatvédésnek kéne nevezni, hanem alapvető emberi dolognak, hogy nem bántunk sem embereket sem állatokat, itt kezdődik az igazi probléma.
  • Eye-scream
    De, igen az állatvédés ott kezdődik, hogy nem kínzunk meg, és nem ölünk meg feleslegesen állatokat, és ott folytatódik, hogy megpróbálunk másokat megakadályozni ebben. Amúgy visszaolvastam, és nem értem te tulajdonképpen mit keresel itt, hacsak nem a flémelést élvezed. Mit akarsz? Hadd kínozzanak mások állatokat, de ne csináljunk semmit, mert az nem állatvédés? Nem értelek...
  • Coine, The A&O
    E-mailben kaptam, nem vagyok állatvédő és nem vagyok aktivista, de azért elmegyek aláírom.
    Bár neked, ezzel a stílusoddal minek magyarázkodni...
  • Coine, The A&O
    nem tudom volt-e már, de azért bemásolom.

> Kedves Mindenki!
    >
    > Mint már bizonyára hallottatok róla 2003. június 16-án Fadd-Domboriban
    > három biztonsági or egy auto után kötött egy kóbor kutyát és több száz
    > méteren át vonszolta, majd gázpisztollyal többször rálottek! Ugyan a
    telep
    > vezetoje állatorvos vitte a kutyust, de az sajnos 20-ára elpusztult. A
    > mai törvényeink értelmében az állatkínzást elkövetoire max 50.000
    > forintos pénzbírság róható ki. Többünket felháborított az eset és
    > olyan megoldásokat keresünk mellyel rávehetjük a törvényalkotókat,
    > hogy változtassák meg a jogszabályt és szabálysértés helyett
    > büntettnek minosüljön. Ennek érdekében már azt sikerült elérni, hogy
    > ha összegyulik 50000 aláírás, akkor népi kezdeményezésre az
    > országgyulésnek hivatalból
    is
    > foglalkozni kell a problémával. Tehát arra kérnék mindenkit
    > (egyetértés esetén), hogy segítsen az aláírások összegyujtésében.
    >
    > Az aláírásgyűjtés kezdete: 2003. július 9. 16:00, helyszíne: a
    > Fővárosi
    > Állat- és Növénykert bejárata.
    > Lesz egy központi stand, ahol két hónapig minden nap 10-18 óráig alá
    lehet
    > írni az ívet, és íveket lehet igényelni, illetve leadni, ha beteltek.
    > Ez
    a
    > stand a fővárosi állatkert előtt lesz felállítva (nem kell bemenni a
    > kertbe hozzá.) Mindenkit szeretettel várunk; gyertek el minél többen
    > és írjátok alá az ívet.
  • PResident Evil
    na jóvan.. nem flém topic !!!
  • Bandew
    hülye vita
  • nemcsakfél
    Láttál már gorillát amelyik a dzsungelban él? Az egész bőre tiszta fekete, én csak is és kizárólag arra gondoltam. Persze te nyílván jól informált vagy és azt is tudod hogy
    "..! INKÁBB AZ ILYEN FASZOKAT KÉNE KIÍRTANI MINT AMILYEN TE VAGY!.." ilyet nem illik mondani, és ez diszkrimináció.
  • Calver
    "Én legalább nem fogok szerepelni az Animal Planeten nem úgy mint a sok fekete majom."
    Kicsit sem vagy rasszista, valóban.
  • Aramir
    Bocsi, amikor azt írtam, hogy részemről befejeztem, akkor még fogalmam sem volt, hogy egy moderátorral van dolgom.
    De tényleg fejezzük be, mert te sem tudsz meggyőzni engem és én se téged, meg szerintem más sem.
  • Bandew
    "vitát felőlem lezárhatjuk, mivel nem vagytok hajlandóak gondolkodni, és értelmezni"
    Szerintem ez pont fordítva van.
  • nemcsakfél
    Üdv!
    De, én elszoktam olvasni a hozzám írt válaszokat, nem úgy mint legtöbben.Sőt még értelmezem is azokat.Aramir: most bizonyítottad be h mindenkinek nyalizol, bejön egy valaki aztmondja hogy rendrakó és rögtön ott van a nyelved...
    letibi: írtam a topicról, attól csak kevéssé tértem el nem úgy mint azok akik személyeskedtek ( köztük te is ), és eddig normális hangnemben folyt a vita. Jha és én sem hasonulok ahhoz az öregszidó aramirhoz..

#236: szerinted te meddig bírnád a végtagjaid levágását? nem hiszem hogy az első után nem ájulnál el, akkor már úgy is mind1, el vagy veszve, jönnek a sintérek és egyszerűen elvisznek.

vitát felőlem lezárhatjuk, mivel nem vagytok hajlandóak gondolkodni, és értelmezni.
  • Aramir
    Na, hogy egy kicsit ontopic is legyek...
    Öröm olvasni, hogy azért ilyen emberek is léteznek:

http://www.dumaujvaros.hu/viewtopic.php?topic=56&forum=1&29

Más lehet, hogy máshogy oldaná meg ezt a problémát.
  • Aramir
    Mint írtam, részemről a vita lezárva, de ha téged felidegesített a hangnem, akkor mit szólja én?
    Te is nézd el nekem, hogy miket írtam, de nem az én hozzászólásaimra jöttek a többségtől az anyázások.
  • Lteebee
    Sajnálom, lehet, hogy egy kissé elragadtattam magam, de kicsit felmérgesített a hangnem.
  • Lteebee
    Az vagyok, aki törli az esetlegesen innentől is folytatódó fame-et.
  • Bandew
    Nem hiszem, hogy ez a legudvariasabb kifejezés.
  • Aramir
    Kivagy te, hogy ezt megmond nekünk?
    Lehet, hogy egy kicsit lesüjjedtem nemcsakfél szinvonalára, de hogy egy szinvonalat képviselek vele, az szerintem erős.
    De hogy neked legyen igazad, részemről befejeztem a vitát, úgyis csak kiforgatja a szavaimat és feleslegessen idegesít.
  • Lteebee
    Szvsz Aramir és Nemcsakfél ebben a topicnan nagyjából hasonló színvonalat képvisel.

Lehet befejezni, vagy elhúzni innen!
  • Bandew
    Ne nem kell
  • Bandew
    Ne kurvára nem olvasod el a neked írt válaszokat!!!
  • Bandew
    Kurvára nem ugyanaz szórakozásból embereket gyilkolni, és kínozni!!!!!
    Gyilkolni lehet egy csapással, vagy egy lövéssel is, de kínózni csak a legelveteműltebbek tudnak. Nem hiszem hogy ugyanaz lene fejbe lőni valakit, vagy 5 percenként levágni belőle kis darabkákat.
  • Aramir
    Annak már ideje lenne.
  • Aramir
    Te beszélsz tiszteletről? Ki nevezett engem nyalizósnak? Egyátalán tudod, hogy a katonaságnál mit jelent az, hogy öreg? Mert ha azthitted, hogy az idős emberekre mondom ezt, akkor jogos a felháborodásod.
  • Calver
    Most gondolkodom azon nem kéne-e szólni vmelyik moderátornak hogy takarítsák már ugyan el innen ezt a nemcsakfél nevű senkiházi korcsot, már a knézi halálával szemben tanusított magatartásáért is... De inkább lelőni kéne, sokat segíthetnénk azzal az emberiség jó irányba fejlődését...
  • Harder
    Kíváncsi lennék hogy ha ez nálad a normális kezdés, milyen lehet a rossz kezdés?
  • nemcsakfél
    a f*szt. én kezdettől fogva normálisan kezdtem.
  • PResident Evil
    de ha normálisan szólnál hozzá akkor ezeket mellőzni lehetne !!!
  • nemcsakfél
    a " hát persze" kezdetűt president nek szántam
    az azutáni sort armirnak.
    "Volt ott egy nyalizós öreg" - hozzászólást értékeltem általában vett szidalmazásnak. És még bennem nincs tisztelet?
    Azért te sem akarod nagyon értelni az én hozzászólásaimat.
  • PResident Evil
    és még ezeken csodálkozik
  • Aramir
    Ja, ha túl bonyolultakat írsz neki, akkor azt vagy nem érti vagy félre érti vagy nem akarja megérteni Lásd hozzászólásaim.
  • PResident Evil
    sajnos te ilyen reakciót váltasz ki belőlem.. hidd el tudok én normálisan is fórumozni!
  • Aramir
    Gondolom a hozzászólásod második fele nekem szól, megint olyan jól fogalmaztál...
    Lécci idézd, hogy hol szidtam az örekeKET. Egyre írtam, hogy nyalizós, aztán ennyi, ebben hol a szidalmazás? Kötekszel bazzeg? Na huzz innen!
  • nemcsakfél
    Én is "utálom a szigetlakóka, mert benszülettek, mert analfabéták. Robinson a kurva anyád."
    hát persze, csak nyugodtan írjkálj. végülis nem gond hogy az utóbbi 2-3 hozzászólásod ennyire változatos volt. legalább neked még van hova fejlődnöd. na de nekem ?
    Igen, túl sok amcsi filmet néztem :)) igen ez tényleg jó volt, kb láttam az összeset ami megjelent, legalábbis vagy 3 at biztosan amivel a többi ugyan az. Mit szidod az öregeket? Mi bajod van velük? Takarodj ezzel a szöveggel.

• Aramir
    Ja, és ez a topik szerintem már pár napja inkább csak rollad szól és én sem értem, hogy miért kell sírni egy ilyen tapló parasztért, mint amilyen te vagy.
  • Aramir
    Eh... menthetetlenül hülye vagy, te vagy nem voltál még katona, vagy ha voltál, akkor nagyon szar helyen lehettél, persze nem mintha Ercsi olyan jó hely lett volna, de onnan nincs messze Dunaújváros, stoppal is fél óra alatt otthon voltam. Bár lehet, hogy túl sok amerikai katonás filmeket néztél a western filmek helyett és onnan az infód, hogy a 2-3 naponta hazajárás a sok. Egyébként ez az eltáv du (gy.k.: délután) 16 órától másnap reggel 5-ig szólt, szóval majdnem csak aludni mentem haza. Volt ott egy nyalizós öreg, na, azt kb hetente egyszer láttam a körletben éjszakázni.
  • PResident Evil
    ebből a hozzászólásodból is látszik hogy egy érzéketlen tahó vagy, és simán paraszt is !!!

meg persze analfabéta is !!!
  • nemcsakfél
    persze hogy kaptál eltávot mert annyit nyalókáztál..
    topic: nem értem mit kell sírni pár eldöglesztett állatért, meg pár kopaszért
  • Aramir
    A valóvilágot sem nézem.