81624
-
#8707 igazán jó lett volna, ha az animációd linkel is az oldaladra, legközelebb figyelj erre :) -
#8706 -
Monoton #8705 most nézem épp az Everto - Liverpool meccset!
Hát Arteta sztem eléggé jó igazolás lenne! -
Rudee #8704 Az orvosok szerint sikeres volt Di Stefano délutáni műtétje, bízzunk benne hogy valóban felépül.
-
#8703 -
#8702 -
#8701 Cassanonak nem örülök, de majd ha mutatt vmit akkor igen...de ha jön remélem nem azt fogjuk csinálni mint Owennel -
R9 #8700 Azt hittem amikor Eto'O szétszivatta a Madridot a cseleivel Mallorca színben ^^ -
#8699 De Rossival jól járnátok -
Rudee #8698 Nekem még mindig ez a kedvencem. -
Rudee #8697 B. Floro szerint De Rossi nem lesz a játékosunk, Cassano viszont igen. -
Monoton #8696 Ugyan miért lenne már gáz
hisz ő is emberből van :DDDDD -
#8695 ez azért má gáz :D
de robinho is nagy :p -
#8694 honnan szedted és van ilyenből több is -
#8693 Jaja, Ronaldo oktatta Robinhot. :D -
#8692 :DD
amúgy Woodi meddig sérült? kártérítést kéne követelnünk.. vagy visszacserélni garanciálisan :D -
#8691 ha jön, akkor már nem játszhat a blben -
#8690 ez jó :D -
Monoton #8689 :DDDDDDDdd
Sztem Ronaldo! -
#8688 :DDDDDDDDDDDDDD
ez kivolt aki elesett? -
#8687 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8686 - Na idesüss Robinho, ezt a cselt csak egyszer csinálom meg, jól figyelj!
Egyet jobbra, egyet balra... A betyár mindenit, a francért ilyen kerek ez a labda
-
#8685 Cassano egyébként játszhat majd a BL-ben? Mert már az UEFA Kupában szerepelt, és elvileg ha már nemzetközi meccset játszott egy csapatban, akkor másik csapatban már nem vehet részt másik nemzetközi meccsen nem? -
Monoton #8684 És ez most miért baj?
-
#8683 a vicc az,hogy még mu topikba is hordeti :D -
#8682 nem tudok még mindig adni :( -
R9 #8681 tényleg idegesítő hogy nem veszi észre hogy mindenki leszarja az oldalát -
#8680 na -
#8679 tiedé ez az igénytelen fos oldal, te tuskó? -
Rudee #8677 Danke, viszont. -
#8676 remélem Di Stefano meggyógyul.. és Boldog Karácsonyt minden Madridistának! -
Rudee #8675 Ha lesz. -
R9 #8674 Ércsere műtétje lesz -
Rudee #8673 Di Stefano állapota egyre rosszabb
-
Rudee #8672 Jáccott ott is korábban. -
#8671 aszitten jobbhatved -
Rudee #8670 Utóbbi időben a Sao Pauloban bal oldalon jáccott. -
#8669 lol nb1.hugy cicinho balhatved.
A Real bemutatta Cicinhót
Madrid, december 23., 20.35 A brazil balhátvéd ötéves kontraktust írt alá.
Már hónapokkal ezelőtt lehetett arról hallani, hogy a Real Madrid gárdája ismét egy brazil válogatottal fog erősödni, és ez most be is következett: Cicinho ötéves szerződést írt alá a királyi gárdához. A 25 éves játékos a Sao Pauló-i pályafutását a klubvilágbajnoki győzelemmel fejezte be, és most már várhatja a december 29-ei hivatalos bemutatást új munkaadójánál. A "Galaktikusok" háza táján tudni vélik, hogy a játékos egyelőre nem fog labdába rúgni Salgado, Diogo és Sergio Ramos mellett, tehát azonnal távozni is fog, és az év végéig kölcsönben az olasz Fiorentinát erősíti majd.
Az idei évtől a Racing elleni hazai vereséggel búcsúzó madridiak 4 millió eurót fizettek a futballistáért, egy vb-re készülő sztárért nem túl nagy összeg.
-
#8668 Ezt már olvastam csak ti ezt kihasználjátok?
-
Monoton #8667 itt olvashatod mire jó