81624
-
Monoton #9109
Őszintén?
Hát ha nem tudnám hogy Cassano a Real játékosa!!!
Akkor biztos azt hinném hogy egy angol popénekes! és Elton john élettársa! :D -
#9108 kár, 1ik kedvenc játékosom volt -
Rudee #9107 Ez hülyeség, Hierro nem edzőnek jön. -
#9106 -
Rudee #9105 Itt van még pár kis videó a Bilbao elleni meccsről:
Robinho megindul
[URL=http://files.filefront.com/Robinho_slipwmv/;4572099;;/fileinfo.html]Robinho csel #1[/URL]
[URL=http://files.filefront.com/Robinho_skillwmv/;4572110;;/fileinfo.html]Robinho csel #2[/URL]
Robinho passz
Robinho helyzet
Robinho indul meg újra
Robinho csel + lövés
S. Ramos megindulása -
#9104 majd szombat este / vasárnap délelőtt -
#9103 port.hu -
HeCki #9102 Lehet mar tudni a kezdo 11 et ? -
#9101 perpill nincs TV újságom :-/ na mind1. -
#9100 hánykor szokták játszanim de fontosabb adni a meccseket? Csak h. előre bejelentkezzek bnőmnél a meccs idejére :)))) -
#9099 és ebből mi az igaz? :) -
Rudee #9098 A SkySports szerkesztői megint nagyon unatkozhatnak, írtak 2 pofás cikket is:
- Gravesen el akar menni
- le akarjuk igazolni Tavano-t (Őt az utóbbi 1.5 hétben 3 vagy 4 másik csapatnak is eladták már) -
Rudee #9097 Sport1 vagy sport2 biztos. -
#9096 jó lenne :)
Közvetíti vmelyik csatorna? -
Rudee #9095 Ronaldo akár a hétvégi, Villarreal elleni bajnokin is visszatérhet. -
Monoton #9094
HE-HE -
#9093 köszönöm szépen -
#9092 ez olyan :)
vacsora után megcsinálom, sokat ne várj, nem vagyok pro -
#9091 ha nagyon megnézem akkor igen, egyébként nem nagyon :) -
#9090 150X25-ös, zöldeskék fejléc. 1000 köszi
olyan betűtípust nem tudsz szerezni, mint amilyen a játékosok mezén van? -
#9089 nyugi, a palermoba uccse menne el -
#9088 remélem nem soká -
Monoton #9087 az azért még messze van!! -
#9086 nem szóltam , bocsesz, mindent visszavontam... -
#9085 Most Cassano érkezésével talán el is lehetne adni Ronáldót -
Rudee #9084 Sírjon, mert el kellett hagynia szeretett csapatát? -
#9083 ugyan miért? mert lefotózták? nálunk így megy már jó ideje, igazolás, mezátadás, fotózás a pályán. -
#9082 nem a játéka hanem az hogy itt látott fotókon mint egy modell , megint pézcsinálás mint Beckham? -
#9081 öcsi -
Monoton #9080 :DDDDDDDDD
Ez durva volt!!!
-
Rudee #9079 Fel, csak szerintem kicsit gyors. -
#9078 Csak elmondom fiuk, hogy a Lothar Mattheus topicban, most soroltak a Real Madridot le egy Roman valogatott szintjere.
A pali ert a labdarugashoz. LOL -
#9077 nem igazán (én elsőre inter jelnek néztem :D) -
#9076 milyen fejléc, milyen méret? -
Monoton #9075 HA már logónál tartunk!!
A logomón a forgó MAdrid jelet fel lehet ismerni szerintetek? -
#9074 én ezt egy egész más sportág, egész más ország témakörben hallottam, úgy egy hónapja ha jól emlékszem -
#9073 A Real Madrid visszautasította mintegy 300 család kívánságát, amely arra vonatkozott, hogy elhunyt futballszurkoló rokonaik hamvait a Santiago Bernabeu-stadion gyepén szórják szét.
A királyi klub döntésével azt kívánta megelőzni, hogy a legendás aréna búcsújáró hellyé váljon, mivel az engedély hatására valószínűleg hívek ezrei állnának elő hasonló (utolsó) kívánsággal.
A fővárosi egyesület mindazonáltal alaposan körbejárta a kényes kérdést, ugyanis a határozat előtt a polgármesteri hivatalhoz fordult útbaigazításért.
Az illetékesek azonban joghézagra hivatkozva nem foglaltak állást, ugyanis nem egyértelmű, hogy Spanyolországban szabad-e hamvakat szétszórni vagy sem. A Real vezetősége végül elutasító választ küldött valamennyi kérvényezőnek
-
#9072 mi benne a vicc? nem szeretem, soha nem is szerettem, de rontani nem tud a helyzeten, még ha a legrosszabbik digó énjét hozza, akkor sem, és akár még be is vállhat. -
#9071 én ^^ -
Rudee #9070 Vasárnap, de Cassano csak jövő héten mutatkozik be.