81624
-
R9 #9069 mint egy 10 éves -
#9068 bocs , de ez vicc -
#9067 logódat ki csinálta?
[ő is szeretne egy ilyet] -
#9066 énis nagyon kíváncsi vagyok
ugye nem szombaton jáccotok? -
#9065 #8955 -
-
Rudee #9063 Kép. -
#9062 Dekázni azt tud :P -
#9061 jó hogy végre nem az arab krákogást kell a gól alatt hallgatni :D -
#9060 thx -
Rudee #9059 Videó hegyek az utóbbi pár eseményeiről:
Ez egy kis bemutató az edzőközpontról (5Mb)
Itt egy kis videó Cassano bemutatásáról (3.69Mb), ez meg a bemutatás és az első pár labdaérintés a Bernabeuban (3.31Mb)
Ez Cicinho bemutatója (1.81Mb), ez meg egy kis videó az első madridi megmozdulásairól (4.84Mb)
Itt egy Robinho trükk az Atletico elleni meccsről, nem egy nagy csel de azért feltették (1.72Mb)
Aztán jöjjön Soldado Atletico elleni gólja (9.23Mb), jobb oldalról Balboa adta be a labdát
Beckham szabadrúgása a Bilbao ellen
Majd következik Baptista helyzete szintén a Bilbao ellen
Végül pedig a győztes gól Beckhamtől -
#9058 nem véletlenül itt van a legtöbb sportbaleset... teljesen az egészséges mozgás ellen van az, ahogy a labdát rúgni kell :) -
#9057 Nem az alkata a gáz, hanem, hogy szar a térde és a szalagjai... sose lesz az már 100%os, de hála az orvosoknak látod kihúzza a focista idejét... és lecsökkent teljesítőképességgel is ilyen sztár... Elképzelhetitek mekkora lett volna, ha bírja a térde... De hát a foci az ilyen, kivételes az, akinek végigbírja az izülete, a szalagjai, a foci pont az izületek ellen dolgozik, kifordított belsővel való rúgás is :)) -
#9056 hát nemigen,nekem ittvan a falamon pár kép ronaldorol a 2002es vb-ről,ég és föld a mostani alkatához képest... -
Monoton #9055 -
Rudee #9054 Nemsoká jön egy nagyobb adag videó. -
#9053 nem, a sérülése után, már a 2002es vbn is így nézett ki -
Monoton #9052 :DDDDDDDDDDDD -
Kanál #9051 :DDDD -
#9050 a zsír az spanyolban kezdett ragadni rá :D -
#9049 5 évig volt olaszországban, csak ragadt rá valami, zsíron kívül :D -
#9048 csak már elfeljtettem honnan jött :) -
#9047 Ronaldo biztos tud :))) -
#9046 :DDDDDDDDD
mondjuk kicsit fiatal hozzájuk képest :DDDDDD -
#9045 -
#9044 a milan új középhátvédje lehet sztem -
#9043 kijazafaszi ronaldo mellett? új játékos? :DDDDDDD -
#9042 Ronaldo, RC pl szerintem tudnak olaszul -
#9041 tudnak egymással egyáltalán kommunikálni?? :D (Cassano, többiek:D) -
Rudee #9040 Cassano, Raúl és Ronaldo külön edzett.
-
Rudee #9039 Lehetne ott is, de így talán jobban be tud segíteni a támadásokba és a védkezésbe, mint Beckham. -
#9038 és Salgado helyén??? -
Monoton #9037 Nem veszem magamra csak elmondtam a véleményem!!!
Hosszú és szar npom volt! ha megsértettelek akkor bocs! -
#9036 akkor meg minek veszed magadra ezt magyarázd már meg -
Monoton #9035 Énnem hiszem hogy olyat írtam volna hogy Adriano jöjjön ronaldo helyett! bár megvallom örürlnék neki és ha jönne akkor sem mondanám azt hogy minden meccsen lőjőn 3at vagy ha nem akkor menjen a ...csába!!!
Én csak annyit "éreztettem" :) hogy Ronaldo messze nem a régi már!! -
#9034 #9014 -
#9033 azt gondoltam, hogy nem nagyon fogják bal oldalon eröltetni.
egy Cassano-Robinho-Cicinho trióból még akár jó is kisülhet. -
Rudee #9032 A Castilla dolga se lesz egyszerű hétvégén, otthon kéne legyűrni a 6. helyen álló Almería-t. Ebbe a csapatba jáccott anno Horváth Ferenc :D -
Rudee #9031 Nagy valószinűséggel ott fog jáccani. Bilbao ellen RC pihent, biztos nem azért hogy a helyén próbáljuk ki Cicinho-t. -
#9030 amúgy ez a Cicinho, mint jobbszélső, ez a te ötleted vagy tényleg ott fog játszani?