81624
  • Monoton
    PEREZ? :D
  • DJ Bee18
    sajnos a Barcat már elengedtük, megnyerik a bajnokságot. Csak a BL ig össze kéne magunkat szedni, + a 2. helyet elérni a bajnokságban. Reménykedjünk benne, hogy ez sikerül. Egyébként mi lehet a mentális problémák oka?
  • Rudee
    És ma egyik csapatunk se lőtt gólt:

Moscardo-Real Madrid "C" 0-0
    1. Real Madrid "C" 39 pont

Real Madrid Castilla-Alería 0-1
    13. Real Madrid Castilla 25 pont

Villarreal-Real Madrid 0-0
    6. Real Madrid 30 pont
  • Rudee
    És ma egyik csapatunk se lőtt gólt:

Moscardo-Real Madrid "C" 0-0
    1. Real Madrid "C" 39 pont

Real Madrid Castilla-Alería 0-1
    13. Real Madrid Castilla 25 pont

Villarreal-Real Madrid 0-0
    6. Real Madrid 30 pont
  • Rudee
    Sajnos igazságos döntetlen lett ez a meccs, pedig én nagyon reménykedtem. Ronaldo-t szerintem kár volt máris jáccatni, Gutinak meg sürgősen kellene egy méltó vetélytárs. Cicinho játéka nekem teccett, meg még Baptistán láttam azt hogy megpróbál javulni az elmúlt hetek teljesítményéhez képest, de a helyzetetit sorra elpuskázta. A Bilbao ellen jó lenne egy önbizalomnövelő győzelem, hogy aztán a következő bajnokikon el tudjuk kezdeni a nem kis hátrány csökkentését. Még szrerncse, hogy a Valencia nem nyert, újabb 3 ponttal ők is nagyon elentek volna.
  • Monoton
    Hát igen a védelem még elég pocsék!

Amugy sztem ma zidane volt a legjobb!!!
    Cicinho + nagyon akart bizonyítani ezért több helyzetet is elönzőzött!!!
  • robotnyk
    hát először is. az összjáték katasztrófális. nincs mozgás. ha véletlen valaki nem tök homályba vágja előre a labdát senki nem mozdul rá, vagy ha mégis, szinte soha nem tudjuk megjátszani. ha mégis sikerül ziccert kialakítani, vagy túljátszuk, vagy elönzőzi valaki, vagy eltöketlenkedi valaki.
    másodszor, ha az ellenfél a kapunk 25 méteres körzetébe kerül, kitör a pánik. nem támad le senki, olykor párosával toporognak a labdás játékos mellett mint egy csapat szaró galamb.
    harmadszor mentálisan egy tragédia a társaság, minden második meccsünkre jut egy tömegjelenet, vagy egy kiállítás.
  • kilyking
    Ebbe igazad van.De azok nem sokat értenek a focihoz.Ma szerintem nem játszottunk olyan rosszul vagy te másképp látod?Nem azt mondom hogy hibátlanul játszottak de már rég volt ennyi helyzetük és ilyen kiegyenúlyozott a meccs.
  • Monoton
    :DDDDDDDDDDD

Talán ha szépen megkérjük!!
  • robotnyk
    engem sokkal jobban irritál a hurrá optimizmus, mikor két jó passz, vagy 5 percnyi jó játék alapján elégedett valaki a teljesítménnyel.
  • zaki
  • kilyking
    Én sohasem fikáztam a csapatot!Én is utálom azokat akik madridistának mondják magukat aztán meg mindenkit eladnának és leszarozzák a csapatot.Remélem igazatok lesz és bajnokok leszünk!
    !!!Hala Madrid!!!
  • Neuman
    A bajnoki már biztos nem lessz meg, csak nem akarjátok elfogadni, és egyetértek Kily-vel a Bl és a Spanyol kupa még meg lehet.
  • Neuman
    Nem tudom ki ötlete volt hogy Ronaldo játszon, így soha nem lesz a régi!!!
    Már ezt csinálja október óta! "Monoton ezen gondolkodj egy kicsit!" Mert sokan szidjátok itt mert így lusta meg labdához sem ér, nem is csoda ennyi kihagyás után!
  • REALista
    Én is úgy gondolom hogy még nem úszott el a bajnokság!De szerintem az se jobb madrid szúrkoló aki álandóan fikázza a fél csapatot!Ma nem nyertünk de szerintem jól játszottunk főleg ha az egész idényt nézzük!Látszott a játékosokom hogy győzni akarnak!
  • gabber_saviola
    Ez kevés.
  • kilyking
    Én is azt szeretném ha bajnokok lennék de valjuk be elég valószínűtlen.Ahoz minden mecset nyernünk kéne a barcának meg hibáznija egy párszor.Erre meg elég kevés az esély és nem csak ők vannak előttünk.Ja és nem lenne az rossz év ha másodikok lennék a többi kupát pedig megnyernénk.
  • Monoton
    Te milyen madridista vagy hogy már ilyenkor kijelented hogy eluszott a bajnokság!!
    Amig akkora a pontkülönbség hogy behozható a hátrány addig van remény!
  • REALista
    Végre valaki aki észreveszi a pozitív dolgokat is!!!!!!!!!!
  • kilyking
    Legalább már lehet látni ,hogy nem vagyunk alárendelve a másik csapatnak.A bajnokság már úgyis elúszott így inkább a spanyol kupára és a bl-re kell koncentrálni.
  • zaki
    ehh, lóf@szt nem érünk ezzel az o-o-val...
  • zaki
    baszki mit hagyott ki Soldado
  • kristof88
    Robinho is kihagyta hihetetlen:(
  • robotnyk
    eltiltott
  • Monoton
    Most nagyon nyom a Villa!!

Amugy Bekemmmell :D mivan?
  • robotnyk
    mellesleg Helguerát mint szűrőt, sürgősen el kell felejteni, mert kész tragédia, Salgado is borzasztó, bár a legborzasztóbb az, hogy semmi mozgás nincs, ezért a két szélső védő kénytelen egymásnak ívelgetni a labdákat
  • Monoton
    Teljes mértékben egyetértek veled!
    Ronaldo sztem labdához sem ért!
    HA rajtam múlna keményen meg kellene küzdenie azért hogy az első csapatban játsszon! de hát nem rajtam múlik :D

Én úgy érzem nyáron el kellene adni!
  • robotnyk
    Ronaldo lófaszt nem csinált, megunta a játékot.
    amilyen szarok vagyunk, nem engedhetjük meg magunknak hogy 2-3 ziccert kihagyjunk.
  • zaki
    baszki, Ronaldo megint megsérült

de kár, hogy nem volt nevezve Cassano
  • REALista
    Ezt nem hiszem el!Végre tényleg JÁTSZIK a Madrid erre Ronaldo lesérül!!!
  • kristof88
    Baptista mit hgyott ki ezt tavaly belőtte :(
  • DJ Bee18
    Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Woodgate, Roberto Carlos; Robinho, Helguera, Guti, Zidane; Baptista és Ronaldo.
    Robinho
  • kristof88
    Cassano nevezve van?
  • polya
    a real honlapján elég furcsa felállás van
  • zaki
    iszonyat kemény meccs lesz, de remélem nyerünk!
  • REALista
    Remélem végre sikerül nyernünk egy viszonylag erős csapat ellen!!!Jó szurkolást mindenkinek!!!
  • kilyking
    A madridistán fent van a holnapi keret és Ronaldo is köztük van.
  • kilyking
    Szerintem még Ronaldonak nem kéne játszanija a Villareal ellen!Inkább épüljön fel rendesen ne az legyen hogy mindig két fordulón játszik aztán meg egy hónap pihenő.
  • zaki
    :DDDDD
  • bandyx
    Forca Real!!!!!!!!!!!4