81624
-
#9189 akkor meg haggyá' -.- -
#9188 hát nem is vagyok profi focista :) -
#9187 ha neked arról szól a profi foci, hogy 2-3 millióért elücsörgünk a padon akkor ok.
biztos néhány magyar focista is ugyan ezt a szemléletet osztja, azért tartunk ott, ahol tartunk. -
Monoton #9186 Hát ezentúl nem hiszem hogy Gravesen be fog férni a kezdőbe!!! főleg ha 1 Védekező középpályással játszunk!!
Egyébként már szóba hozták a Manchester U. al is! -
#9185 a padon üléstől viszont még senkinek nem ment tönkre a lába -.- -
#9184 de lehet hogy Gravesen jobban szeretne ugyanannyi pénzért játszani is. -
#9183 én meg ha madridban élnék és eközben zsebrevágok heti kb 5 milka forintot /nemtom pontosan mennyit kap/ akkor ürülnék mint majom a farkának nem pedig pofáznék -
#9182 amennyire tudom spanyolországban kötelező a szerződésnek tartalmania egy pontot a kivásárlási összegről
ha a játékos és a klub hosszútávú együttműködésre számít akkor nyilván irreálisan magas összegben egyeznek meg -
#9181 ezt nem igazán kell komolyan venni, Valdeznél ugyanez az összeg 100 millió euró, pedig a tizedénél többet nem ér meg -
#9180 Gravesen is elégedetlen. egyetértek vele. volt 2-3 gyenge meccse, azóta egyetlen percet nem kapott. -
Monoton #9179 Cassano kivásárlási ára 180 millió euró :DDD
Ennyire jó lenne! --- Vagy pénz beszél Perez ugat!!
-
Monoton #9178 :(
Ne má! -
#9177 Woodgate is megsérült megint -
#9176 Fasza...
Ez amolyan tipikus most már szétment a láb, és már nemhogy 100, de játszóképes se lesz... :( És már egy apró mozdulatra visszaesik a sérülésbe... :( -
Monoton #9175 #9161 -
figo10 #9174 Ronaldo ismét kidőlt!http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=3428 -
#9173 a magot ismerem is az efem topikból :) Őket tisztelem is a rajongásukért
Forza Palermo :) -
Rudee #9172 Itt évek óta van egy mag, ami köré csapódnak néhányan, de ők lassan el is tűnnek. -
Rudee #9171 Én is most olvastam, és örülök neki. Remélem Cassano feladja neki a leckét, és ha felépül akkor se lesz egyből kezdő. -
#9170 Jah, de az is igaz, hogy pénz nélkül nem lenne ez az óriási sztárgárda... Kettő közt kéne egyensúly.. nem szabad elfeledkezni a pénzről, de látod ez a véglet sem jó.. :) -
#9169 Én nem értek egy klub vezetéséhez, ahoz tanult emberek valók, mint Perez!
És egyeseknek fontosabb a pénz mint a foci! Bár a fociból pénz van és ez lehet sok embert elvakít, aki nem látja a foci szépségét! -
#9168 Végülis ez se valóság :P Mert hiába írsz mélt a Reálnak, nem azt fogják játszani, amit kitalálsz :PPP
De beszélni róla jó... :) De attól még nem fog változni.. állítom, te többet gondolkodsz ezen, mint a Reálnál. :)) -
#9167 Tisztelet a kivételnek!
-
#9166 Ezt megint el kell kezdeni! Mindenki csak azzal jön hogy ezt kell lecserélni meg azt kellene! Lényegébe ha kicseréljük a fél csapatot vagy az egészet akkor se lesz sokkal jobb, mert nem a játékosokkal van a gond! És ezen kéne gondolkodni hogy mi lehet az oka!
Luxe nyilatkozott érdekes dolgokat miután elment, és lehet hogy az az oka! -
#9165 Ez a valóság! Fórum/Játékosok fóruma/PES 5 vagy PES 4 Ezt oda kell írogatni.
-
#9164 Jah, de jobb, mint Woody.. Amúgy inkább Helguerát cserélem le Nestával... Woody vmiért nálam csere, és inkább Helguerát játszattam, nemtom miért, őt szeretem :) De Woody jobb lesz, csak elfelejtem mindig visszacserélni. :D
Jobb védő Diogo, cseréje Salgado, carlos cseréje raul bravo..
Arbeolát is szeretem játszatni, mert gyors, bár ritkán kap lehetőséget a sztárok mellett.
:)
Középpályán Graveresen az úr, cseréje Pablo Garcia, Backem, Zidane és Guti, bár egyre szívesebben játszatom Rubinhot a balszélen (tud futni:D), és Joe Colet Zidane helyén, Javi Garcia is szóvajön néha, bár ő se fér nagyon be a keretbe. Baptista is hasonló.
Elől Ronaldo és Henry:D, de szinte sose játszanak együtt, mert fáradnak, és Raúl segít be, no meg Rubinho is sokszor lesz csatár, jól fejlődik a fiatalember. :))
Most meg szeretném szerezni Adrianot, ő nagyon faja igazolás lenne :))
Vagy egy fiatal jó védő se ártana, abból híján vagyok, minden védőm rohan előre :DD
Mikor huzogattam ellenfél 16osánál, hátragurítok 18-19 méterre, érkezik egy játékos és bevarja a labdát... mondom ez meg ki a rák???
Hát Nesta :)) jólvan gyerekek :PP
-
#9163 Nesta öregebb, mint Woody -
#9162 Nálam PESben jól játszanak Ronaldoék :)
Főleg ha Zidane pályán van :)
Igaz lassan be kell újítani.. zidane helyett Joe Cole, Ronaldo helyett Adriano... Woodgate helyett Nesta...
De amúgy jók, csak öregek a fiúk, de ez irl is vonatkozik :) -
#9161 Ronaldo a sérülése miatt 3 hétig a pálya helyett otthon pihenhet -
#9160 Ronáldóéknak az lenne a legjobb ha kicserélnék a fél csapatot...Ronáldóval az élen -
#9159 :DDDDDDDDDD -
#9158 asszem az a baj hogy értjük egymást. -.- -
#9157 mind1 nem értjük egymást asszem :) -
#9156 Mondjuk szerintem Ronaldoék nem tudnak arról, hogy mi itt fórumuzunk, nekik jobban jönne, ha +10kval nagyobb üvöltő tömeg lenne a stadionban :D -
#9155 és? amikor divatdrukkerek voltak az volt a baj, most nincs az a baj? -
#9154 nem az üzenetekről számáról beszélek , Kedves :)
nahem, hogy nincs akkora tolongás mint amikor ment a csapatnak (gombamód szaporodtak akkor a madridosok) :P -
#9153 gabber, nem szeretném ha megint én lennék a rosszfiú, de...
te mi a lófaszról beszélsz?
a meccs óta van 35 üzenet, más csapatoknál összesen nincs ennyi. -
#9152 rajongók :)
ha nem megy a csapatnak, akkor az esgén is kevés a madridos -
#9151 ezek közül is szvsz a legsúlyosabb gond az utolsó, nem csak madridra leszűkítve -
#9150 a mentális gondok okai: fél évenként edzőváltás, tartósan padozó játékosok, akik a sztárok teljesítménytől függetlenül nem játszanak többet perceknél, sztárjátékosok kora, és motiválhatóságuk hiánya, a madridi média és nézők.