81624
-
#9310 felőlem is -
Rudee #9309 Szerintem Baptista hamarabb. -
Monoton #9308 Hát igen!!
De ha visszatér Raul valószínű hogy Guti ismét kispados lesz!! :( -
Rudee #9307
Robinho vs. Bilbao -
Rudee #9306 Fene tudja, hogy hogy jáccana, ha folyamatosan lehetőséget kapna. Mert azért nem volt olyan rossz, mikor leigazoltuk, sőt... -
Rudee #9305 Oda jó, de Fabregas is jó lenne Guti vetélytársának. -
Monoton #9304 "Minden meccsen játszani szeretnék, nem vagyok elégedett a jelenlegi helyzetemmel." - mondta Gravesen a Daily Mail-nek.
Sztetek visszanézte a Bilbao elleni kupa meccset??? :DD -
Monoton #9303 De Zidane helyére jó lehetne!!!
-
Rudee #9302 Nem is ua a posztjuk. -
#9301 Ballack ingyen nem lenne rossz, bár lehetne 2-3 évvel fiatalabb... sztem Zidane vb után visszavonul, szal nem ártana -
Monoton #9300 Akkor már inkább Reyes!!! -
Rudee #9299 Celta középpályás, fiatal is, spanyol is, lehet lesz belőle valami.
Ballack meg állítólag újra tárgyal a vezetőséggel. -
#9298 marca ír még valami Oubinaról-ról, talán celtás, róla semmit nem tudok -
Rudee #9297 Felőlem jöhet. -
Rudee #9296 Remélem igen, 4 kilót már leadott. -
#9295 marca szerint Floro kinézte Fabregast -
#9294 A sevilla ellen ott lesz Cassano? -
Monoton #9293 Csak a csapatjátékon ne látszódjon a hiánya!!! -
#9292 jah, nem nagyon fog hiányozni szvsz. -
Rudee #9291 AS is 15 vagy hány napot írt, délután olvastam. Cicinho valószinű megoldja a dolgát. -
#9290 2 hétig lesérült Salgado a NS szerint. vádlisérülés. -
#9289 Itt a logod, ha nem tetszik ...! :D
-
#9288 Nem ide tartozik, de aki játszik a PES 4-el, annak lenne egy ajánlatom!
Indítottak BL-t és már csak egy ember kell! Ha valakit érdekel itt megtalálja:PES4 BL -
Rudee #9287 Január 18 és 25 a Betis elleni negyeeddöntő 2 időpontja. -
#9286 btw, ez egy tegnapi hír, ma már együtt edzett a csapattal -
#9285 thx -
Monoton #9284 Tanulok én :D csak nem angolt hanem inkább spanyolt:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Monoton #9283 CSak így tovább és remélem megszorongatja Ronaldo helyét!! -
#9282 tanuljatok, b@sszátok meg :DDD -
Monoton #9281 Hát nemnagyon vágom az angolt! -
#9280 valszeg Cassano bekerül a keretbe hamarosan, de egyenlőre keményen dolgozik. egyre többet bír 15 perc alatt futott 3000 métert.
leírja hogy korábban kezdi a munkát, és jó kedvel végzi a gyakorlatokat, egyenlőre egyedül -
#9279 -
#9278 Cassano Progresses
Rumour has it that Antonio Cassano will soon be called up to join the squad, but he is focused on the day to day. He is only thinking of getting back to form and being able to join the rest of the group. His growing efforts are giving optimum results; the Italian is increasingly more comfortable and building up stamina. His session profiles are similar, so it is easy to track the progression. The exercise times from these days have improved in comparison to the ones established in his first week at Real Madrid, and just this morning he ran three thousand meters in fifteen minutes.
[...]
He began on his plan earlier than ever before (10:30 am) and his efforts are showing the club’s medical services and coaching staff have got their predictions for his return to fitness spot on. Everybody is more than happy with Cassano, whose smile is becoming contagious as he gets down to work. For the moment, he will continue to work alone.
-
Monoton #9277 azért ezt nem hiszem !!! annyira nem hülye
de megeshet /de durva lenne/ :D -
#9276 szerintem már rá is játszik, hadd mehessen előbb... + a kedvtelenség, amiért ennyi ideig lexarták...
Csak hát ilyet nem igazán tehetne meg, mert erősen rontja az értékét (mind piaci, mind keresleti, aztán neki az az érdeke, h. vigyék, s. játszhasson) -
Monoton #9275 ezzel a teljesítményével nem fogja magát a kezdőbe verekedni!!! -
#9274 mármint Gravesen -
#9273 szégyen volt, amit tegnap művelt. -
#9272 jöhet, de csak ha már nem lesz RC -
#9271 Helyes...