81624
  • horpeti
    Backem most milyen poszton játszik, mi a feladata?
  • 9csöves9
    a válogatottban is játszott ott nem egyszer
  • Rudee
    Én azt se bánom, ha középső védő lesz, csak jáccon jól.
    Igazából az lenne a jó, ha komoly konkurenciát jelentene a többieknek ott elől.
  • Rudee
    Di Stefanot hazaengedték végre.
  • horpeti
    Hehe :)

Hát belefolyni nagyon nem akarok ezekbe a belső dolgokba, én a játékukba szerettem bele (3-4 éve), meg a kedvenc játékosaimat gyűjtötte össze, tehát ezzel semmi baj nem volt... Viszont sokszor csalódtam a fiúkban, de még mindig itt vagyok, és ha focicsapat, akkor ők számomra a favorit, velük játszom a focis játékokat, mégha nem is ő a sztárcsapat...

Meg ma is megnézem a meccsüket , és drukkolok :))

Csak persze szeretném, ha menne is a szekér, az sokkal jobb a drukkereknek :)

Csak én ahányszor leültem Madrid eseményeket követni, meccseket nézni, mindig csalódtam.. aztán már le se ültem.. most jó, mert velük játszom :)

• robotnyk
    nemtom hova lesz igazából, ott lenne értelme kipróbálni
  • Rudee
    Várható volt, remélem azért a Villarreal ellen jáccik már.
  • Rudee
    Nem csak Capello akarta a Juvéba bal szélsőnek?
  • robotnyk
    Cicinho nem játszhat a Bilbao ellen, állítólag azért, mert a brazil szövetség nem küldte még meg a papírokat, mert még tart a karácsonyi szabadságuk
  • Rudee
  • robotnyk
    ez egy viszonylag jó cikk, a kívülállóknak. aki viszont napi szinten követi az eseményeket amióta szarban vagyunk, mint pl én is, azt néhol a röhögés, néhol a sírás kerülgeti.

egyébként sem szeretem, hogy ilyenkor amikor egy csapatnak nem megy, akkor előbújnak a focihoz rohadtul értő "szakemberek", mint a gombák az eső után.

a röhögés kerülgetett akkor, amikor azt írja, hogy Ronaldinho azért nem kellett nekünk anno, mert csúnya, holott még a Barcelona előtt ajánlatot tettünk rá, csak Perez 1 évre hagyta volna a PSG-ben még, ami sem a játékosnak, sem az ügynökének nem tetszett. (ettől függetlenül nagy baromság volt nem elhozni, de ez egy másik történet)

a sírás meg akkor fogott el, amikor Carlos Diogo helyett Diogo Rincónt emlegeti új igazolásnak, ami főleg azért borzasztó, mert egy internetes hírportál írójánál szerintem alapkövetelmény, hogy tudjon használni egy keresőt, és ne keverjen egy brazil, ukrajnában játszó középpályást egy uruguayi szélső védővel.
  • gabber_saviola
    szavasz Te óriási Real Madrid fan
  • horpeti
    Sziasztok!!

Én óriási Real Madrid fan vagyok már 6-7 éve, de 2-3 éve nagyokat csalódom a Reálban... Túlnyomórészt éppen emiatt már nem is foglalkoztam vele, miért is, amikor ilyen királyság emberek vannak, kb. most megtaláltam a választ...

Bár gondolom ezt olvastátok, én csak most, és a fene megeszi, hogy ilyen lehet...

Cikk

A fene megeszi, én baromira tisztelem, hogy ilyen komoly szinten gazdaságilag erős klubbot lehet létrehozni, de nem értem, hogy miért nem lehet konzultálni szakemberekkel...

Lehet, hogy nincs igaza a cikkezőnek, de az tény, hogy baromira nem megy összehozni a csapatot...

na mind1 :) De szerintem se ártana ha legalább 1 masszív középpálya szűrőt alkalmaznának, az már sokat dob a dolgon...

Digo egyébként szerintem király srác, igaz annyira most nem követtem az eseményeket.. :)

vmi vélemény?

üdv, és hajrá Reál, én lennék a legboldogabb, ha a már 6-7 éve kedvenc játékosaim végre lazán játszhatnának.
  • robotnyk
    volt róla szó, még 2004 nyarán, amikor a Vieira ügy volt, Mavubával és Xabi Alonsoval együtt, de aztán nem lett belőle semmi. persze nem lenne rossz, mert kreatívabb, mint PG és Gravesen együtt, csak egyrészt nem fogjuk leigazolni, másrészt nem fog nálunk 2 szűrő együtt játszani a közeljövőben.
  • gabber_saviola
    cö-cö
  • báttyó02
    :DDDD
  • franc0
    csak a franciatudását csillogtatta, aztis rosszul
  • gabber_saviola
    Tamás
  • báttyó02
    kimás?
  • gabber_saviola
    benoá pedretti?
  • franc0
    mondjuk ezek a dolgok azért sántítanak mert szvsz egy normális edző posztra igazol
    nemúgy mint bekem ügyben anno pl

amúgy egy pedrettihez mit szólnátok? most ócsó lenne
  • robotnyk
    én úgy tudom, hogy inkább baloldalra szeretnék, mert ott is elvan (még az FM szerint is :))
  • webibebi
    biztos
  • Rudee
    Pedig Wengernek teccik.
  • webibebi
    hogyne csakis
  • Rudee
    Jáccik, és ha láttad akkor az Arsenalba is biztos szeretnél egy ilyen Balboa-t.
  • webibebi
    mivan jáccik a Rocki Balboa?
  • McFrost
    sosem a játék tudását vitattam , egyszerúűen egy kis lázító F...K tartom
  • báttyó02
    igyvan
  • Rudee
    A Bilbao elleni kupameccsre nevezett játékosok:

Kapusok: Diego López, Casillas
    Védők: Salgado, Diogo, Ramos, Mejía, Raúl Bravo, Cicinho, Woodgate
    Középpályások: Gravesen, Javi García, Baptista, Zidane, Guti, Beckham, Balboa
    Csatárok: Robinho, Soldado

Pavón, RC, Raúl, Ronaldo, Helguera, Pablo García és Minambres hiányzik.

• Rudee
    Még ha itt lenne Owen és Portillo, akkor igaz lenne ez. Most van 3,5 csatárunk, abból Soldado a fél mivel a Castilla és a nagycsapat közt ingázik, Raúl meg már mióta sérült.
  • McFrost
    az nem vitás
    de itt olyan mint ha a dunába öntenél egy vödör vizet ez a jobbik eset,
    vagy olyan mint egy vödör vízbe tennél egy festék tablettát
  • Monoton
  • Rudee
    Ha holnapra megjönnek Cicinho papírjai, akkor a Bilbao ellen jáccani is fog.
  • báttyó02
    örülne a csijévód egy kásszánónak :D
  • McFrost
    bocs, de Kásszánó
  • Rudee
    Egyébként Perez érzi hogy egyre inkább veszélyben van a helye, az idei első edzés előtt ismét fejtágítást tartott. Kérte, hogy a csapat minden meccsen küzdjön és nyerjen trófeákat.
  • Rudee
    Hát ja, szerintem se fogja túlszárnyalni Owent, márha jön.
  • franc0
    most világosítsatok fel de én amennyit láttam Owen jól játszott csak Perez pénzt csinált belőle

ha cassano annyit teljesítene mint owen a 2 kezeteket összerakhatjátok
  • Garcia
    szerintem Cassanoval is úgyjárnánk mint Owennel...