81624
-
#8949 Bocs,ha túl kritikus voltam a kedvenc csapatommal szemben :))
De hát én így érzem... sajnos... a tegnapi tartalékos - gyengült Reál az közel nem az volt, mint ami az igazi néhány évvel ezelőtti Reál -
#8948 Szerintem meg kimondottan szar volt a meccs (meg előtte a MU - ARS is)
Annyira durván érezhető volt, amikor bejött zidane... végre vki,aki pontosan passzolt, s. elegánsan..
Én ezt hiányoltam a játékból, de mondjuk ilyen felállással nem is csoda... nekem egész meccset együtt véve Backhem játéka, és hozzáállása tetszett a legjobban, a védelem megint remekelt :)
De örülök, h. a győzelem legalább megvan, de hát eléggé döcögős a játék, de ilyen Soldadoval.. ááá :)
Cassanoról az a véleményem, h. úgy fog hisztizni mint az állat, amikor megkapja a spanyol zone presst az olasz foci után :D Ill. ő nem fog szarakodni a védőkkel, felrúgja mindet, ha izélnek :DD Kiváncsi leszek, mit tud alkotni, hogyan tud beépülni a spanyol bajnokságba és a Reál játékába. -
Rudee #8947 Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az első félidő kifejezetten teccett. Legalábbis az a hozzáállás, amit mutattak a játékosok. Végre nem 70 percet kellett várni, hogy egymás után legyen 3 helyzetünk. Persze a kihasználáson van mit javítani, de azért mégis.
A második félidőben hasonló folytatást vártam, de sajnos nem jött.
Végülis jó ez így, a Villarreal ellen viszont nyerni kell még idegenben is. -
Kanál #8946 Beckham goljaval lett 1-0... legalabb megvan a gyozelem -
Monoton #8945 hagyd már ezt !!!
Jól mondják ő Cicinho = Sziszinnyó
És nem Kikinnyó!!!!!!!!! -
Monoton #8944 akkor azt a meccset kötelező lesz megnéznem!
és remélem utána nem negatív véleményt írok róla!
:DDDDDDDDD -
#8943 sport1-nél is rosszul tudják.....aszongya a kommentátor: Sziszinyó :DDDDDDDDDDD -
#8942 villareal ellen játszhat is akár -
Monoton #8941 JAJA olvastam! :(
A köv meccsen már játszhat? -
#8940 Cassano megérkezett Madridba -
Monoton #8939 a közvetítés csusztatva most kezdődik! -
#8938 félidőben 0-0 -
Monoton #8937 Hát igen Owen-t tényleg nem kellett volna eladni!!!
De hát Perez papa ebből is pént csinált!!! -
#8936 Nem Robinhon verem el a port csk még nem elég érett.Ezért mondta,hogy kölcsön kéne adni egy két évre.Amugy Owent szerintem nagy hiba volt eladni.Portillo meg nem üti meg azt a bizonyos mércét. -
Monoton #8935 NEm bűnbak de én nem tudom!! :D
Még fiatalnak tartom hogy rendszeresen játszon az első csapatban!!! -
#8934 amúgy miért Robinhon veri el mindenki a port? egy friss igazolás, miért ő a bűnbak, nem értem... -
#8933 persze, mert minden gólképes csatárt kiírtottak Ronaldo mellől.
úgy nem nagy cucc a legeredményesebbnek lenni, hogy Morientes 5 perceket kapott, a végén annyit sem, Portillot Európa legkülönbözőbb végeibe dobálják kölcsönbe, Owent meg 1 év cserepad után visszaküldik angliába. -
Monoton #8932 Ronaldo ha elmegy akkor egy új igazolás fog gólokat rúgni!!
Remélem!! :D
Na meg az hogy "rugdosssa a gólokat azért az sztem túlzás" Jó ő vezeti a házi listát de akkor is?
Ronaldo formája igen gyenge!ú
És ahogy Rudee is mondta valószínű hogy el fog menni nyáron!!
Robinho t én is kölcsönadnám!
Ballack meg csak nyáron vált csapatot!
Cassano : NO COMMENT! sztem se őt kellett volna megvenni!! -
Rudee #8931 Nézd meg az elmúlt évek felállását, egyedül Ronaldo volt elől igazi csatárnak. -
#8930 Elárulod nekem ha Ronaldo elmenne akkor ki rugna gólokat?Talán Raul?Ha megnézed az idei évet és a mult évet láthatod,hogyha ő nem rug gólt akkor szinte senk.Igaz nem szakad meg a sok futástól de legalább rugdossa a gólokat.
Robinho simán kölcsönadnám legalább 1 évre mert amit eddig mutatott az nem sok.Sőt szinte semmi ahoz képest,hogy mekkora tehetségnek tartották.
Zidán már nem a régi.minden tiszteletem az övé de már csak 1 félidő van benne.
Cassano.Tök felesleges volt megvenni.Csak a gond lesz vele.pl:Már megint nem vagyok kezdő ugyhogy megsértödök.Ennyit tud és kész.és nem egy nagy szám.Inkább Ballack kellet volna megszerezni Zidan potlására.
-
Rudee #8929 Csúsztatva adják. -
#8928 én úgy tudom a sporttévé le fogja adni, igaz nem élőben -
Monoton #8927 Vki nem tudja hol lehet nézni a meccset? stream v mi online tv! -
#8926 Torres, Adriano szintű csatárok nem elérhetőek, ilyen-olyan okokból -
Monoton #8925 Lehet! Viszont ha ronaldo megy akkor mindenképpen egy spanyol csatár lenne jó! Sztem
Mondjuk Fernando Torres!!
Zidane helyére + Reyes! -
#8924 igen -
#8923 Balboa a castilla-ból van?
-
#8922 esélyetek sincs rá -
Monoton #8921 Ronaldonak örülnék ha lelépne mert a meccseken semmit sem csinál! Csak áll és várja hogy odaguruljon a labda! :(
Egy Adriano csere nagyon jó lenne! -
Rudee #8920 Portillo nem hiszem hogy marad és szerintem Ronaldo is lelép nyáron. -
Rudee #8919 A hivatalos honlap szerint ez lehet a kezdő:
---------------Casillas------------
--Salgado--Ramos--Mejía--R. Bravo--
--------Beckham----Gravesen-------
---Robinho----Baptista-----Guti----
--------------Soldado--------------
Cserék: Diego López, Diogo, Woodgate, Balboa, Javi García, Zidane -
#8918 megint szép hosszú felesleges csatársorunk lesz... -
Rudee #8917 Én azért megnézem, mert tévedni emberi dolog. Lehet hogy Soldado lő hármat, majd meglátjuk -
#8916 :)
Ha ilyen jól tudod minden részletét, meg se nézem a meccset, mert uncsi :P -
Rudee #8915 Esti meccsre egyébként nagyon kíváncsi leszek, illetve már most is az vagyok.
Bajnokin ugye megvertük őket a Bernabeu-ban, de ott hiányzott jópár játékosuk. Idegenben egy döntetlen is jó lenne szerintem, ha nem ez lenne az év első meccse. Így viszont jól kell rajtolni, ami a már megszokott extra terhelést rakja a mieink vállára.
Ezt a kezdőt szívesen látnám:
Casillas, R. Bravo, Woodgate, S. Ramos, Diogo, Zidane, Guti, Gravesen, Balboa, Robinho, Soldado
Soldado, Robinho, Zidane és Woodgate góljaival 4-1re vagy 4-2re nyerünk. -
#8914 :DDDDDDD -
#8913 ezt nem is mondtam,csak arra céloztam más is a bal oldalon képzeli el Bastardot -
#8912 :D
Helyes :P
Csak az érdekelt, hogy most azt játsza-e, amihez igazán ért, vagy vmi mást, de örülök, ha szélső... :) -
Rudee #8911 A jobb oldalon szokott mosolyogni a fotósoknak, emellett néha megpróbálja beadni a labdát. -
Rudee #8910 Attól még nem feltétlen arra a posztra jön.