81624
  • horpeti
    Bocs,ha túl kritikus voltam a kedvenc csapatommal szemben :))

De hát én így érzem... sajnos... a tegnapi tartalékos - gyengült Reál az közel nem az volt, mint ami az igazi néhány évvel ezelőtti Reál
  • horpeti
    Szerintem meg kimondottan szar volt a meccs (meg előtte a MU - ARS is)

Annyira durván érezhető volt, amikor bejött zidane... végre vki,aki pontosan passzolt, s. elegánsan..

Én ezt hiányoltam a játékból, de mondjuk ilyen felállással nem is csoda... nekem egész meccset együtt véve Backhem játéka, és hozzáállása tetszett a legjobban, a védelem megint remekelt :)

De örülök, h. a győzelem legalább megvan, de hát eléggé döcögős a játék, de ilyen Soldadoval.. ááá :)

Cassanoról az a véleményem, h. úgy fog hisztizni mint az állat, amikor megkapja a spanyol zone presst az olasz foci után :D Ill. ő nem fog szarakodni a védőkkel, felrúgja mindet, ha izélnek :DD Kiváncsi leszek, mit tud alkotni, hogyan tud beépülni a spanyol bajnokságba és a Reál játékába.
  • Rudee
    Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az első félidő kifejezetten teccett. Legalábbis az a hozzáállás, amit mutattak a játékosok. Végre nem 70 percet kellett várni, hogy egymás után legyen 3 helyzetünk. Persze a kihasználáson van mit javítani, de azért mégis.
    A második félidőben hasonló folytatást vártam, de sajnos nem jött.

Végülis jó ez így, a Villarreal ellen viszont nyerni kell még idegenben is.
  • Kanál
    Beckham goljaval lett 1-0... legalabb megvan a gyozelem
  • Monoton
    hagyd már ezt !!!

Jól mondják ő Cicinho = Sziszinnyó

És nem Kikinnyó!!!!!!!!!
  • Monoton
    akkor azt a meccset kötelező lesz megnéznem!

és remélem utána nem negatív véleményt írok róla!

:DDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    sport1-nél is rosszul tudják.....aszongya a kommentátor: Sziszinyó :DDDDDDDDDDD
  • robotnyk
    villareal ellen játszhat is akár
  • Monoton
    JAJA olvastam! :(
    A köv meccsen már játszhat?
  • robotnyk
    Cassano megérkezett Madridba
  • Monoton
    a közvetítés csusztatva most kezdődik!
  • robotnyk
    félidőben 0-0
  • Monoton
    Hát igen Owen-t tényleg nem kellett volna eladni!!!

De hát Perez papa ebből is pént csinált!!!
  • WOW
    Nem Robinhon verem el a port csk még nem elég érett.Ezért mondta,hogy kölcsön kéne adni egy két évre.Amugy Owent szerintem nagy hiba volt eladni.Portillo meg nem üti meg azt a bizonyos mércét.
  • Monoton
    NEm bűnbak de én nem tudom!! :D

Még fiatalnak tartom hogy rendszeresen játszon az első csapatban!!!
  • robotnyk
    amúgy miért Robinhon veri el mindenki a port? egy friss igazolás, miért ő a bűnbak, nem értem...
  • robotnyk
    persze, mert minden gólképes csatárt kiírtottak Ronaldo mellől.
    úgy nem nagy cucc a legeredményesebbnek lenni, hogy Morientes 5 perceket kapott, a végén annyit sem, Portillot Európa legkülönbözőbb végeibe dobálják kölcsönbe, Owent meg 1 év cserepad után visszaküldik angliába.
  • Monoton
    Ronaldo ha elmegy akkor egy új igazolás fog gólokat rúgni!!

Remélem!! :D
    Na meg az hogy "rugdosssa a gólokat azért az sztem túlzás" Jó ő vezeti a házi listát de akkor is?
    Ronaldo formája igen gyenge!ú
    És ahogy Rudee is mondta valószínű hogy el fog menni nyáron!!
    Robinho t én is kölcsönadnám!
    Ballack meg csak nyáron vált csapatot!

Cassano : NO COMMENT! sztem se őt kellett volna megvenni!!
  • Rudee
    Nézd meg az elmúlt évek felállását, egyedül Ronaldo volt elől igazi csatárnak.
  • WOW
    Elárulod nekem ha Ronaldo elmenne akkor ki rugna gólokat?Talán Raul?Ha megnézed az idei évet és a mult évet láthatod,hogyha ő nem rug gólt akkor szinte senk.Igaz nem szakad meg a sok futástól de legalább rugdossa a gólokat.

Robinho simán kölcsönadnám legalább 1 évre mert amit eddig mutatott az nem sok.Sőt szinte semmi ahoz képest,hogy mekkora tehetségnek tartották.

Zidán már nem a régi.minden tiszteletem az övé de már csak 1 félidő van benne.

Cassano.Tök felesleges volt megvenni.Csak a gond lesz vele.pl:Már megint nem vagyok kezdő ugyhogy megsértödök.Ennyit tud és kész.és nem egy nagy szám.Inkább Ballack kellet volna megszerezni Zidan potlására.
  • Rudee
    Csúsztatva adják.
  • franc0
    én úgy tudom a sporttévé le fogja adni, igaz nem élőben
  • Monoton
    Vki nem tudja hol lehet nézni a meccset? stream v mi online tv!
  • robotnyk
    Torres, Adriano szintű csatárok nem elérhetőek, ilyen-olyan okokból
  • Monoton
    Lehet! Viszont ha ronaldo megy akkor mindenképpen egy spanyol csatár lenne jó! Sztem

Mondjuk Fernando Torres!!

Zidane helyére + Reyes!
  • robotnyk
    igen
  • Neuman
    Balboa a castilla-ból van?
  • franc0
    esélyetek sincs rá
  • Monoton
    Ronaldonak örülnék ha lelépne mert a meccseken semmit sem csinál! Csak áll és várja hogy odaguruljon a labda! :(

Egy Adriano csere nagyon jó lenne!
  • Rudee
    Portillo nem hiszem hogy marad és szerintem Ronaldo is lelép nyáron.
  • Rudee
    A hivatalos honlap szerint ez lehet a kezdő:

---------------Casillas------------
    --Salgado--Ramos--Mejía--R. Bravo--
    --------Beckham----Gravesen-------
    ---Robinho----Baptista-----Guti----
    --------------Soldado--------------

Cserék: Diego López, Diogo, Woodgate, Balboa, Javi García, Zidane
  • Garcia
    megint szép hosszú felesleges csatársorunk lesz...
  • Rudee
    Én azért megnézem, mert tévedni emberi dolog. Lehet hogy Soldado lő hármat, majd meglátjuk
  • horpeti
    :)

Ha ilyen jól tudod minden részletét, meg se nézem a meccset, mert uncsi :P
  • Rudee
    Esti meccsre egyébként nagyon kíváncsi leszek, illetve már most is az vagyok.
    Bajnokin ugye megvertük őket a Bernabeu-ban, de ott hiányzott jópár játékosuk. Idegenben egy döntetlen is jó lenne szerintem, ha nem ez lenne az év első meccse. Így viszont jól kell rajtolni, ami a már megszokott extra terhelést rakja a mieink vállára.

Ezt a kezdőt szívesen látnám:
    Casillas, R. Bravo, Woodgate, S. Ramos, Diogo, Zidane, Guti, Gravesen, Balboa, Robinho, Soldado

Soldado, Robinho, Zidane és Woodgate góljaival 4-1re vagy 4-2re nyerünk.
  • robotnyk
    :DDDDDDD
  • 9csöves9
    ezt nem is mondtam,csak arra céloztam más is a bal oldalon képzeli el Bastardot
  • horpeti
    :D

Helyes :P

Csak az érdekelt, hogy most azt játsza-e, amihez igazán ért, vagy vmi mást, de örülök, ha szélső... :)
  • Rudee
    A jobb oldalon szokott mosolyogni a fotósoknak, emellett néha megpróbálja beadni a labdát.
  • Rudee
    Attól még nem feltétlen arra a posztra jön.