81624
-
Rudee #9029 Igen, de aki igazán jó lenne azt télen biztos nem fogjűák eladni, meg egyébként is olyat kell igazolni aki a BLben is jácchatna. -
#9028 Ricardinho felejtős szvsz főleg hosszútávon. -
Rudee #9027 De Rossi nem, az biztos. Ricardinhonak én személy szerint örülnék, meg van 2 kis argentíín kölök, akik csatárként és a középpályán is bevethetőek. -
Monoton #9026 a első jobban teccik :D
két csatár elől egymás melett !!! -
#9025 "nem pazarolja az energiáját feleslegesen"
ez olyan szöveg, mint amikor elalszol órán, és azt mondod hogy csak a szemeidet pihentetted. -
#9024 ki fog jönni? -
Rudee #9023 Igen, a középpályára. -
Rudee #9022 Cicinho kezdő lesz a hétvégi bajnokin, Cassano viszont ne utazik a csapattal. Nekem jó lesz az is, ha jövő héten a Bernabeuban mutatkozik be egy mesterhármasal a Bilbao elleni kupavisszavágón.
Többféle kezdő is elképzelhető, ez az egyik legesélyesebb:
--------------------Casillas----------------
--Salgado---Woodgate---Ramos---R.Carlos----
--------------P.Garcia-----Guti-------------
--------Cicinho---------------Zidane--------
-----------Robinho---------J.Baptista-------
Ez meg a második:
-----------------Casillas-------------
--Salgado---Helguera--S.Ramos----RC---
------------P.Garcia---Guti-----------
--Cicinho------Baptista-------Robinho-
----------------Soldado--------------- -
#9021 szerintetek várható még a télen igazolás? -
#9020 általában sikeresen felrugatja magát :))
Bár biztos jobban örülne, ha max. 2 védő jutna rá.. de az meg már nem rajta múlik :) -
Rudee #9019 Küzd is, mikor látja hogy van értelme. Hiába szerez labdát, ha tudjah ogy egyedül a 4 védővel szemben esélytelen, a középpályáról meg nem igazán várhat segítséget.
Talán majd most, hogy itt van Cicinho is. -
#9018 no meg azért a beindulásai:)) de ha nem kap jó labdákat, vagy egyáltalán nem kap, akkor nem indul be feleslegesen... valszeg ha zidane, guti ottvan a pályán, és pontosan indítja, akkor azért máshogy áll hozzá, mint rubinho zseniális passzainál :P (amúgy a bilbao elleni beadása király volt :)) ) -
#9017 "De azért láttam én már küzdeni, kivágva sprintet a labdaszerzésekért.. "
én is, mikor vesztésre áll a csapat :D -
#9016 nem pazarolja az energiáját feleslegesen, jól csinálja.. ha támadni kell támad, végülis ezért van... Általában jó helyezkedik.. mindig a védők előtt picit, hogy ha megkapja a labdát, lehessen cselezni. :D
De azért láttam én már küzdeni, kivágva sprintet a labdaszerzésekért..
igaz nem mostanában :D -
Rudee #9015 Hát a Villarreal ellen igazán beköszönhetne. -
Rudee #9014 Ez csak pletyka, én személy szerint nem is szeeretnék ilyen cserét. Adrianotól mindenki várni meccsenként 1-2 gólt, ha nem lő akkor meg csak ugatnának rá. Utánna meg besértődne aztán sirathatnánk azt érte kifizetett pénzt (mert egy az egyben biztos ne cserélnék el). -
Rudee #9013 A hosszabb kényszerpihenői után általában gólokkal tér vissza, meglátjuk most is folytatni tudja-e ezt a sorozatot.
Sokszor valóban csak áll és néz, de ez köüszönhető annak is hogy félóránként egyszer próbálja játékba hozni őt a középpályáról valaki. -
#9012 reméljük nem kell rá sokat várni -
Rudee #9011 Cassano nálam szerzett pár jó pontot, miután azt nyilatkozta hogy első gólját Di Stefanonak ajánlja. -
Monoton #9010 ez hülyeség és sztem te sem gondolod komolyan!!! -
#9009 lehet akkor eladnák 3 héten belül:P -
#9008 ha meg adriano lenne itt és nem lőne minden második meccsen gólt minimum akkor megint háborognátok -
#9007 Nekem Ronaldo miatt a kedvenc csapatom a REAL perszer ez azér túlzás...
De mostmár szerintem az jobb lenne ha Adriano lenne itt:D -
Monoton #9006 ÉN úgy hiszem hogy erre sok esély nincs! És ahogy Rudee írta valszeg nyáron elmegy!!!
De én is ezt hiszem! -
#9005 Én legalábbis szorítok érte
-
#9004 Reméljük azért, hogy újra topon lesz Ronnie!!!!HALA MADRID!!!!!!!! -
#9003 vagy éppen a 2002es vb is
aztán megvettük,elkezdett dagadni (:D:|)és a akarata is a béka segge alatt van már... -
Monoton #9002 Pedig emléxem a 98 as vbre !! Ő volt a KEDVENCEM!
De ma ???
A válogatott ból sem hiányzik! sztem
nélküle is verhetetlen a brazil foci! -
#9001 ez igyvan sajna :S -
#9000 ez a Ronaldo már nem a régi
meg egyébként is,lassan 30,kezd öregedni is -
Monoton #8999 Nem mostanában sztem nem tud mit kezdeni vele!
A racing ellen lőtt egy gólt (jó), de amikor építettük fel a támadásokat akkor végig ott állt a 16os környékén és várta hogy odaguruljon a labda!
Helyezkedni meg sem próbált!
Az arcáról meg azt lehetett leolvasni hogy nincs kedve játszani!
Ez már hozzáállás kérdése!
-
HeCki #8998 Mar emlitettem mi a problema .. vagy szted mikor jo labdat adnak neki nem tud mit kezdeni vele ? nem lo golt ?! dehogynem .. ugyhogy nem Ronaldo helyett kell mas hanem valaki aki tud vele jatszani / passzolni -
Monoton #8997 Hát én Ronaldot nem tartom jó csatárnak!
2 éve még az volt de azóta egyre jobban ellenszenves a játéka!
El kellene adni és venni vmi használhatóbb csatárt aki játszik is és nem csak madárijesztőt játszik!!! -
HeCki #8996 Remelem is . Ronaldo a legjobb csatar ha most meg nincs is a "toppon" . Csak 1 jo tars kell neki akivel eggyut tud jatszani !! -
Monoton #8995 DUMA! -
HeCki #8994 Valoban elcserelik Ronaldot Adriano ra vagy csak duma ? -
Rudee #8993 Lionsportsnál talán van. -
Monoton #8992 egyébként vki látott már ilyen labdát Mo-n!
Rohadt jól néz ki! -
Monoton #8991 -