81624
-
#9509 amúgy szerintem Cassano egy sokkal jobb példaképet talált magának köpködős Totti helyett. a kispadon is Zidane mellett ült, a gólnál is hozzá futott ki :) -
#9508 Nem tudna valaki segíteni, nagyfelbontású képek kellenének a csapatról, akár mecs közbeni eseményekről, csapatkép stb... A guglin nem igazán találtam jó minőségű képeket.1024*768-tól már jók lennének. -
#9507 hát ja, kb olyan volt a hangulat, mint egy balkán bajnokin -
#9506 Doblasnak kurva szerencséje volt, hogy ma is egy ilyen balfasz bíró fújt. ezt a stadiont meg nem ártana becsukni egy két meccsre, hátha akkor a sevillaiak megtanulnak rendet tartani a hazai meccseiken.
Cassano ügyes, olaszos gólt szerzett, ha lökte is Doblast egy kicsit, megérdemelte amiért megütötte Baptistát. -
Monoton #9505 nem tudomti hogy vagytok vele de Robinho nagyon sok helyzetet önzőz el!!
LEhet hogy nagyon akar bizonyítani de ne a csapat kárára tegye! -
#9504 vége, 0-1 -
#9503 semmi nem volt. csak a szerencsétlen Doblas nem tudta elütni a ladbát -
#9502 Lehet hogy velem van a baj,de én nem láttam,hogy bárki is zavarta volna a kapust!!! -
#9501 ez a Doblas mekkora egy féreg alattomos f@sztarisznya kapus... szánalmas -
Monoton #9500 CASSANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! GOOOOOOOOOOL 0-1 -
#9499 CASSANO! 0-1 -
#9498 most megy a sport2n -
#9497 Hol adják a meccseté és mikor? -
HeCki #9496 Sajnos nem adjak :( -
Monoton #9495 Itt nézz körül -
HeCki #9494 Az tulzas , hogy jobb mint Ronaldo . Az 1 dolog h. o bizonyitani szeretne de meg nincs azon a szinten . Cassanot mar en is szeretnem latni .. -
figo10 #9493 Ja szerintem is Cassanonak kéne ma nyomnia de én azért szeretem Soldadodot és néha azért elég nagy dolgokat művel!néha sokkal jobb mint akár Ronaldo!
Benne még van tűz és motiválja valami!Hala Madrid(bekjuniors7) -
#9492 Robinho
Itt kiderül ki is az a Robinho valójában nézzétek meg!!!
Van még rajta kívül hat ember, azokat is érdemes megnézni!
IGAZI BRAZIL FOOTBALL -
HeCki #9491 Lehet valahol nezni a mai meccset gyengebb internetes kapcsolattal ? ( TV n kivul ) -
#9490 Cassanot játszatni kellene szerintem.Baptista nemigazán érzi mostanába a kaput.Max edzésen talált be az utobbi idöben.Soldado meg akárhogyis nézem nem egy klasszis támado. -
Monoton #9489 REmélem ma bemutatkozik!! -
Rudee #9488 A padon ott lesz. -
Monoton #9487 A ma esti várható kezdőcsapatok
Real Betis: Doblas; Varela, Juanito, Luis Fernández, Melli (Óscar López); Rivera, Arzu, Joaquin, Robert; Capi és Edú (Tardelli).
Real Madrid: Diego López; Cicinho, Mejía (Helguera), Sergio Ramos, Raúl Bravo; Gravesen; Beckham, Guti, Robinho; Baptista és Soldado.
Játékvezető: González Vázquez
Cassano + sehol :(
-
#9486 Kapus a Manchesterben is Van de Szar. :P -
#9485 hát engem mindig a sírás kerülget ha meglátok 1-1 iffhs listát... -
Rudee #9484 Tavaly még nem bénázott annyit, de nálam se lenne az első 5be. -
#9483 -
#9482 2. Nélson de Jesús e Silva "Dida" Milan AC ??-?
Pedig mostanában hát-hát... -
#9481 ááá, nincs az elején:P -
Rudee #9480 Tess. -
#9479 fogadjnk a Chelsea-s Chech ott van az elején, pedig Ha betennék a MU-ba pl. kapná ám a gólokat :DDDD -
#9478 listát betolod? -
Rudee #9477 Az IFFHS újabb idióta listáját hozta nyilvánosságra. Ezúttal a világ kapusait rakták sorba a tavalyi teljesítmény alapján. Casillas hatodik lett... -
#9476 vagy az is lehet, hogy mellette -
Rudee #9475 Még az is előfordulhat. -
#9474 Mascherano helyén fog játszani? -
#9473 -
Rudee #9472 Jó kis középpályás, a VBn majd láthatod. -
#9471 A Gago, akiről beszélnek, tud valaki róla valamit? Milyen játékos? -