81624
-
#9669 Nekem egy ugyan ilyen zászlóm van csak kék.Tatabányán a tescon belül a Diadorában vettem. -
Monoton #9668 A Betis elleni keret
Kapusok: Casillas és Cobeño.
Védők: Roberto Carlos, Sergio Ramos, Raúl Bravo, Cicinho, Mejía és Diogo.
Középpályások: Zidane, Helguera, Baptista, Beckham és Gravesen.
Csatárok: Robinho, Cassano és Soldado. -
#9667 Még szerencse hogy nem hozzák ide!!! -
#9666 A sztártréner követelései nem kis riadalmat keltettek a klubnál, melynek vezetői állítólag azonnal felfüggesztették a vele folytatott tárgyalásokat. Florentino Perez elnök pedig a szavát adta Ronaldónak, hogy amíg ő hivatalban van, addig mindig lesz helye a csapatban -
#9665 most olvastam egy cikket és abba azt nyilatkozta hogy ő ilyet soha nem mondott hogy a Vb után visszavonul, nem akarja még abba hagyni, de át fogja gondolni a további életét! -
Monoton #9664 ezt honnan veszed???
hisz azt mondta visszavonul?? v nem? -
#9663 Zidane-nak eszében sincs visszavonulni! Nem is baj hisz még mindig van vér a pucájába! -
Monoton #9662 -
Monoton #9661 Sztem Mo nem találsz!! én is kerestem hibvatalos Real Madrid labdát de csak minit találtam! :( -
#9660 Csak egy nagyon gagyit találtam de azért kösz!!! -
Monoton #9659 Próbáld itt! -
#9658 Nem tudtok véletlenül egy olyan magyar oldalt ahol ilyen vagy ehez hasonló zászlót lehet rendelni???
-
#9657 nem nem :P
Robo,szerintem is kacsa,el nem tudnám képzelni Capelloról hogy ilyen kritériumokat állítana fel -
#9656 ezek után remélem is
btw, as nagy kamut is lehoz, szóval lehet nem volt semmi más címlapra -
#9655 eltévedtél cimbora :P -
#9654 naja, kár, hogy ez nem az fm :D -
#9653 Capello kijelentette hogy kitölti a szerződését nálunk és visszavonul ennyi
-
#9652 200 milla olyanra, akik nem modellek, v. szépségkirályok.... hát nemtom Perez belemenne-e.. Legalább egy fotomodell kéne plusszba a csapatba :P -
#9651 ennek nincs értelme. btw szerintem ennyi likvid kess nem is lenne mozgatható 3 hónap alatt, még nálunk sem, legfeljebb ha valami csoda folytán blt nyernénk -
#9650 én is arra értettem. csak a 4 említett pléja 157 milla. ashley cole akkor mondjuk télleg jöhetne, 1 lób@szó centerhalf, és akkor télleg 200 millánál tartunk :D -
#9649 Igazad van :)
Adriano jó vétel lenne :))) -
#9648 ebben a listában nem a távozók ütnek, mert Ronaldot én is lecserélném, RC szerintem nyáron amúgyis elmegy, hanem az érkezőké.
200 millióval, meg ezekkel a játékosokkal a gyepmesternek is nehéz lenne bénáznia. -
#9647 Capello nem klubbelnök akar lenni? :P
Amúgy a csapat átalakítás az nem rossz ötlet, de én a felállásra, stratégiára gondolok legfőképp, egyébként meg a mostani csapatépítés szerintem egész jó. :))
Az tény, hogy az idősebb emberek fiatalabbakra cserélése is friss vért visz a keringésbe...
Tehát hosszútávon (1-2 év) valszeg úgyis ez fog történni, főleg ha nyáron Ronaldo elmegy, Carlos is öregedik, Zidanenak is annyi, Helguera is öregszik...
De azért ezek a játékosok annyira madridi legendának számítanak már, hogy eléggé rossz hallani, hogy Capello csak így kidobná őket.. Végülis neki csak egy öreg játékosállomány, aki helyére fiatalt venne.. Madridnak meg már több éve Madridot szolgáló játékosok...
Kapjabe :P -
#9646 nem okozott csalódást, csak az olyan parasztok mint te fogják rá, akik amúgyis találnának kifogást benne vagy bárkiben ha párosával rugná a gólokat. -
R9 #9645 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez lol
J. Zanetti a világ egyik legjobb jobbszélsője..de jól van rudolf
Robinho képességeivel is tisztába volt mindenki mégis csalódást okozott ennyi pénzért.
#9642:
Ebből is látszik ki a legértékesebb xD -
#9644 Egyetértek! -
#9643 na akkor ennyit Capelloról :D -
#9642 Spanyol lapértesülések szerint, Fabio Capello csak akkor lesz hajlandó elfogadni a Real Madrid állásajánlatát, ha radikálisan átalakíthatja a gárdát, s szabad kezet kap Florentino Pérez klubelnöktől. Az olasz szakvezető meglehetősen érdekes és hihetetlennek tűnő kritériumokkal állt elő. Capello ugyanis csak akkor hajlandó Madridba szerződni, ha Iván Helguera, Michel Salgado, Roberto Carlos és Ronaldo nem lesz a csapat tagja
Az AS nevű spanyol sportnapilap fekete listásoknak nevezi az imént említett játékosokat, mondván, hogy őket mindenképpen mellőzné az olasz szakvezető. Mindenesetre Salgadónak 2010-ig, Helguerának 2008-ig, Roberto Carlosnak 2007-ig míg Ronaldónak 2008-ig van érvényes kontraktusa a királyi gárdával. De ez még nem minden. Az AS ugyanis tudni véli, hogy Capello nem csak eladni, de igazolni is szeretne, mégpedig nem is akárkiket. A talján tréner mindenképpen szeretné szerződtetni Zlatan Ibrahimovicot (közel 45 millió euró), Adrianót (közel 60 millió euró), Gerrardot (közel 40 millió euró) és Vieirát (közel 12 millió euró).
Capello az 1996/97-es idényben már dolgozott a spanyol fővárosban, s akkor is jelentősen átalakította a hasonló helyzetben lévő gárdát. Érkezése után - csúnya szóval élve - rögtön lapátra tette Zamoranót, Laudrupot, Luis Enriquét, Míchelt, Esnaídert, Freddy Rincónt, Solert, Quique Sánchez Florest, Sandrót, Gómezt és Alfonso Pérez testvérét Iván Pérezt. Hogy most mennyi a realitás alapja van ennek a nyilatkozatnak nehéz eldönteni, mindenesetre az elég valószínűnek tűnik, hogy amennyiben a Madrid idén trófea nélkül zár, López Carót egy sztáredző válthatja. Talán épp Capello? Vagy Eriksson? -
Rudee #9641 Raúl García-ért 18 millió eurót kér az Osasuna. -
Monoton #9640 Felépült sérüléséből a Real Madrid angol hátvédje, Jonathan Woodgate. Woodgate még a Villarreal elleni bajnokin szenvedett kisebb izomsérülést, de a mai edzésen már teljes értékű munkát végzett. Amennyiben minden rendben halad, Woodgate már a szerdai Betis elleni kupameccsen is pályára léphet.
A csapat másik nagy hiányzója, a szintén a Villarreal elleni meccsen megsérült Ronaldo is jól halad a felépülésével, de a Fenomén nem szeretné elsietni a visszatérését, nehogy megint megsérüljön. Így tehát Ronaldo a vasárnapi Celta elleni meccset még biztosan kihagyja majd.
A csapat többi tagja ma egy egy órás edzésen vett részt, ahol többek között már a Betis elleni mérkőzésre készült Lopez Caro alakulata. A Real Madrid az előző öt meccsét megnyerte, így a szurkolók joggal reménykedhetnek egy újabb sikerben.
forrás: madridista -
#9639 Gago Madridba költözik?
2006.01.23., Forrás: www.goal.com
A Real Madrid elismerte, hogy érdeklődik a Boca Juniors fiatal középpályása, Fernando Gago iránt.
A még csak 19 éves Gagot, az argentin foci egyik legnagyobb ígéretének tartják. A fiatal védekező középpályás tavaly megnyerte jelenlegi csapatával az Argentin bajnokságot, a Copa Sudamericana-t és a Recopát is. Gago a Boca Juniors húzóemberének számít, ráadásul a klubsikereken kívül a válogatottal is eredményes évet zárt: megnyerte a korosztályos világbajnokságot!
A hírek szerint Gago a szezon hátralevő részét még a Bocánál fogja eltölteni, de a nyáron minden bizonnyal a Real Madridhoz szerződik majd.
A fiatal tehetség, aki a Boca korosztályos csapatainál nevelkedett elmondta, hogy most semmiképpen sem szeretne távozni jelenlegi csapatától, de a nyáron szívesen igazolna a Real Madridhoz.
A legfrissebb hírek szerint José Pekerman Gagot is nevezni fogja a 2006-os világbajnokságon szereplő argentin keretbe. -
PMiki #9638 Nagyon igazad van, ez nekem is feltűnt, és felettébb örülök neki. -
#9637 -
Rudee #9636 És még így is jobb, mint az Inter bármely jobb oldali védője. -
#9635 mondjuk ezt én sem értem mi bajod vele -
#9634 Diogo kiegészítő ember, senki sem sztárolta
bár kár beléd a szó -
Rudee #9633 Diogot biztos sokszor láttad jáccani. Egyébként Gago képeségeivel rajtad kívül mindenki tisztában van. -
R9 #9632 Újjab fiatal sztár mint Diogo?:D
-
#9631 Backhem fej lol :P -
#9630 Szinte biztosra vehető, hogy Antonio Cassano a kezdőcsapatban fog helyet kapni a Real Madrid szerdai, Betis elleni kupamérkőzésén. Az olasz támadó legutóbb a Cádiz ellen is játéklehetőséghez jutott, ezt megelőzően pedig győztes gólt szerzett, ugyancsak a sevillai gárda ellen. Cassano előtt most itt az újabb alkalom a bizonyításra, aki az előzetes jelentések szerint majd Zinedine Zidane helyett fog szerepet kapni, akit Juan Ramón López Caro pihentetés céljából nem állít a Betis elleni kezdőcsapatba.