81624
-
#9709 gyönyörű gól :) -
Rudee #9708 Robinho gólja szép volt, a Betis nem szólhatott volna egy szót se ha a Bilbaohoz hasonlóan ők is 0-4gyel mennek haza.
A gól. -
#9707 itt a lap alján letölthető a gól -
#9706 Egyébként a két legjobb vétel egyértelműen Ramos és Cicinho, Helguera-val és Robi Carlossal, méghogy szar a védelmünk :DDDD -
#9705 na sztem már csak Baptista-t, és az ő posztját kell rendbe tenni, remélem Ronaldo jó formában tér vissza Bár ő sztem alapból egy védővel többet köt le :), szóval Ronaldo visszatér, bárhogy játszik is, Baptistanal biztos jobb. És akkor már nagycsapatok ellen is lehet esélyünk, mert rendes csatár nélkül nem nyerhetünk. Mondjuk Cassano még belejöhet -
#9704 gól nincs felrakva vhova? -
#9703 Nemtom mennyire volt komoly sérülés
-
#9702 mivel, baltával?
ezért szakítják félbe a meccset? -
#9701 Megdobálták a partjelzőt -
#9700 Miért szakadt félbe a Valencia meccs??? -
Monoton #9699 Caro mellett tört lándzsát Casillas -
Monoton #9698 Eriksson a Real kispadján köt ki? -
Monoton #9697 hát igen Baptista ha kétszer ért labdához a második félidőben!! nagyon nem találja a helyét!! -
#9696 több gól maradt a fiúk lábában. Robinho, Cicinho, Ramos nagyon jók voltak, és most Gravesen is jó volt szvsz. Cassanonak volt 3 nagy helyzete, ígéretesen játszott ő is.
Baptista viszont továbbra is harmatos sajnos. -
Monoton #9695 -
#9694 Kiváncsi vagyok kivel játszunk az elődöntőben! -
Monoton #9693 Kiütöttük a Betis t!! Nagyon jó meccs volt, nekem főleg a két szélső oldal játéka tetszett! Robinho, Beckham :DDD -
Monoton #9692 most nagyon beszorult a betis :D -
#9691 ja akkor igen, volt 2 jó perce a betisnek -
Monoton #9690 ahhoz képest mocskos nagyot védett!!! reflexxxxxxxxxxxx -
Monoton #9689 az volt a baj hogy közel volt a kapus ezért meg kellett tolnia a labdát így már nagyon kisodródott!!!
-
#9688 Casillas nincs hosszászokva a kupához :D -
#9687 Ezt jól elbénázta Cassano! -
#9686 Zidane meg Robinho nagyon érzik egymást! -
#9685 csak mi támadtunk szinte, mégis egy szép kontrából löttünk gólt -
#9684 Robinho szépen lerázott egy védőt a bal oldalon majd bebelsőzte a hosszú sarokba!!!! -
#9683 Vége az első félidőnek!Elég jól szinte csak mi támadtunk! -
#9682 Szóval nem rosszul!
-
#9681 1:0 -
#9680 ROBINHOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444 -
#9679 Hogy játszanak?
-
#9678 Ja egyetértek jó lenne ha nem sérülne le egész idényre!!!! -
Monoton #9677 épp most olvastam énis!! remélem azért Raul al nem az lesz mint Ronaldoval! játszik egy meccset azután sérülés!! Inkább menjenek biztosra és pihenjen plusz két hetet a feljavulása után! -
#9676 A Real Madrid CF hivatalos közleményben tagadja, hogy felvette volna több vezetőedzővel is a kapcsolatot, hogy a következő idényben az a gárda vezetőedzője legyen. A klub maximálisan elégedett a jelenlegi szakmai stábbal, s teljes mértékben elégedett annak áldozatos munkájával. A Real Madrid tehát semmilyen vezetőedzővel nem áll tárgyalásban.
Raúl González Blanco még a Barcelona elleni november 19-i összecsapáson szenvedett ínszalag-szakadást, és az elmúlt hónapokban a spanyol sajtó leginkább azzal foglalkozott, hogy vajon mennyi időbe telik a játékos rehabilitációja. A madridi csapatkapitány állapota sokáig aggodalomra adott okot, s még az is benne volt a pakliban, hogy a labdarúgó-világbajnokságot is ki kell hagynia a remek képességű támadónak. Raúl állapota viszont nagyszerű ütemben javul, s bár labdás edzést még nem végez, az elmúlt hetekben már rendszerint képes a futógyakorlatok végrehajtására, emiatt az orvosai bejelentették, hogy ha ilyen mértékben javul Raúl állapota, akkor nagyjából egy hónap múlva ismét a pályán lehet a csapatkapitány. -
Monoton #9675 madridistán 2-1 v 3-1 re tippeltem!!! :D -
Rudee #9674 A hétvégi meccsek:
Celta Vigo-Real Madrid
Legutóbbi 3 Vigói meccsünkön még gólt se kaptunk, jó lenne folytatni a sorozatot.
Real Madrid Castilla-Xerez
A listavezető ellen még otthon is nehéz lesz pontot szerezni, de mindenképp jó lenne egy X.
Leganes "B"-Real Madrid "C"
Kötelező a 3 pont megszerzése, bár az ilyen meccsek a legnehezebbek. -
Rudee #9673 Sima, 2 vagy 3 gólos győzelem lesz. -
Rudee #9672 Meg pont Capello lenne az, aki venne vagy 4 védőt első lépésben. -
Rudee #9671 Itthon ilyet nem kapsz. Eredetit legalábbis nem. -
Rudee #9670 Zanetti jó játékos volt pár évvel ezelőtt, de 2-3 szezonja egy mecsen sem emelték ki a nevét hogy hű de jól jáccott volna.
#9642ből a kaun kívül nem sok látszik.