81624
-
#9469 A spanyol Marca információi szerint a Real Madrid érdeklődik a Boca Juniors középpályásáért, Fernando Gago-ért.
A 19 éves játékost hazájában sokan Guardiola utódjának tartják és valószínüleg az idei világbajnokságon is lehetőséget kap majd az ifjú argentin.
A Boca elnöke nemrégiben kijelentette, hogy Gago 2007-ig nem megy sehova, de a Real Madrid az elmúlt hetekben élénken érdeklődni kezdett a játékos felől és állítólag már az átigazolási díjról is érdeklődött a madridi egyesület.
A hírek szerint, Gago ügynöke tavaly novemberben is járt már Madridban, így elképzelhető, hogy a Real Madrid szerződtetni fogja a jövő egyik nagy csillagának tűnő Gagot.
-
Rudee #9468 Én linkeltem be, de nem én csináltam, így fogalmam sincs sajnos. -
#9467 OFF:
Valaki belinkelte Robinho_VS_Bilbao.wmv ezt a videot.
Kérdésem az lenne hogyami a háttérbe szól zene Sean Paul számának mi a cime???? -
#9466 Kössz szépen! -
Kanál #9465 #9447 -
#9464 Nem tudnátok megmondani, hogy honnan tudnám letölteni Zidane Leverkusen elleni gólját (azt a legemlékezetesebb találatát)? -
#9463 Remélem összejön neki!!! -
#9462 Zidane visszavonul!
2006.01.17., Forrás: www.diarioas.com
Zinedine Zidane bejelentette, hogy az idei labdarúgó világbajnokság után, szögre akasztja a futballcipőt. A francia klasszis, aki a Real Madrid legutóbbi bajnoki mérkőzésén három góllal járult hozzá csapata 4-2-es győzelméhez, a gárda elnökével, Florentino Pérezzel tudatta döntését.
Zidane szerződése eredetileg 2007-ben járna le a királyi gárdánál, ám a francia már most elhatározta, hogy jövőre már nem lép pályára. A korábbi Juventus csillag még 2001-ben szerződött a Real Madridhoz, mialatt többek között nyert egy spanyol bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját. Eddigi legemlékezetesebb találatát a Leverkusen elleni 2002-es Bajnokok Ligája döntőjén szerezte, az első félidő befejezése előtt néhány perccel. Az a gól, azóta is a BEK/BL történelem egyik legemlékezetesebb és legszebb találatának számít.
A világklasszis labdarúgó június 23-án fogja betölteni 34. életévét. Zidane már mindent megnyert, amit egy profi labdarúgó megnyerhet. Még egy dolgot azonban mindenképpen szeretne megvalósítani: május 17-én, a Real Madrid csapatával hazájában – Franciaországban – megnyerni a legrangosabb európai klubtrófeát. Páratlan búcsú lenne, egy páratlan futballistától.
-
#9461 thx -
Rudee #9460 Akkor megvan a bűnös :D -
#9459 mikor beirtam az üzit, akkor történt valami, de az hittem, csak én nem látom a többi hsz-t :DD -
Rudee #9458 Egyébként HBHB.
hepi börzdéj hentes bill -
#9457 HeCki kért tőlem egy Realos logot magának, de nem tetszett neki, amit csináltam!
Nézzétek meg itt (#1, az alsó), és ha valakit érdekelne, kicsrélem az ő nevére! -
Monoton #9456 Ha vki t érdekel ez a két meccs:
1960 European Cup Final Real Madrid vs Eintracht Frankfurt - XVID - English.avi.torrent
El Classico.Real Madrid vs FC Barcelona 1974 VHSRip XViD.avi
akkor belinkelem a torrentet! -
Monoton #9455 őőő én láttam élőben csak gondoltam bekommelem :) mit csinálok :( mig ti meccset néztek!!!
Amugy kösz a linket lehet letöltöm csak kell hely a vinyón :D -
Rudee #9454 Töltsd le. -
Monoton #9453 jahh nekem pont kicsöngetnek az első órámról :D :( -
#9452 jó hogy szóltál, reggel ébresztő lesz ^^ -
#9451 volt már ilyen sgn, majd meggyógyul. vagy nem :D -
Monoton #9450 08:45 Labdarúgás
Spanyol bajnokság, 19. forduló, Real Madrid-Sevilla Sport1
Jól tudod :D -
#9449 -
#9448 jaja, biztos te voltál, csak nem mered bevallani -
Rudee #9447 Top Ten Real Madrid Goals Of All Time, accoring to Real Madrid.com
10.Real Madrid-Barcelona 5-0 game (94-95). Zamorano.
9.Real Madrid-Feyenoord. European Supercup Final (2002). Roberto Carlos.
8.Real Madrid-Colonia. UEFA cup (85-86). Santillana.
7.Real Madrid-Logroñés. Liga (87-88). Hugo Sánchez.
6.Real Madrid-Manchester. ¼ final CL (2002). Ronaldo.
5.Real Madrid-Partizán. CL Final(1966) Amancio.
4.Real Madrid-Atlético de Madrid. Liga 96-97. Raúl.
3.Real Madrid-Cádiz. Copa del Rey (1984). Butragueño.
2.Real Madrid- Eintracht Frankfurt. CL Final (1959) Di Stéfano.
1.Real Madrid-Bayer Leverkusen. CL Final (2002). Zidane. -
Rudee #9446 Én is azt nézem hogy mi van. -
#9445 Holnap 8:45-től leadja a Sport1 a Real meccset!Vagy rosszul tudom??? -
Monoton #9444 :DDDDDDD
uhhha itt problemák vannak megint pocsek -
#9443 elvitte a cica a sok üzit -
#9442 :DDDDD -
Monoton #9441 1 perce énis csak egyet láttam azután visszamentem egy oldalt majd vissza és kira -
Kanál #9440 nem, en pl kettot -
#9439 lol, csak én látok 1 üzenetet ezen az oldalon? :D -
#9438 MÁR MEGINT S2-ŐN ESZ??? HÁT A JÓ ÉDES ANYUKÁJUKAT MÁR, NEM IGAZ, HOGY AZ A KIBASZOTT OLASZ MECCSNEK KELL MENNIE ÁLLANDÓAN PONT AKKOR -
#9438 MÁR MEGINT S2-ŐN ESZ??? HÁT A JÓ ÉDES ANYUKÁJUKAT MÁR, NEM IGAZ, HOGY AZ A KIBASZOTT OLASZ MECCSNEK KELL MENNIE ÁLLANDÓAN PONT AKKOR -
Monoton #9437 :( -
#9436 Reyes és az irányító poszt szintén -
Monoton #9435 hát azért a kettő között ég és föld!! :)
-
#9434 ennyi erővel Henryt is kinevezhetnéd irányítónak
Betis elleni keret:
La lista completa de convocados es la siguiente: Diego López, Casillas, Cicinho, Raúl Bravo, Mejía, Sergio Ramos, Helguera, Diogo, Gravesen, Guti, Beckham, Robinho, Zidane, Baptista, Soldado y Cassano. -
Monoton #9433 :( ÉN csak a saját véleményem írtam!!!!!
-
#9432 Reyest felejtsd már el irányító poszton :)) -
Monoton #9431 Nemistudom TAlán Reyes -t!