81624
-
Rudee #9629 -
Rudee #9628
-
Rudee #9627 -
Rudee #9626 -
#9625 -
Monoton #9624 csak az a baj hogy ezt Perez nem látja! :( -
Rudee #9623 Egyre nagyobb az esély, hogy Fernando Gago még januárban Madridba költözhessen. Hiába figyeli Őt a barkasz és a Chelsea, a középpályásnak leginkább a madridi érdeklődés teccik.
-
Rudee #9622 Ez mind igaz, de szerintem hozzá lehetne írni még valamit, ami évek óta probléma volt. Az ellenfél térfelén letámad minimum 3-4 játékos, amit CQ, Camacho, Luxe és a többiek idején sem láthattunk. -
#9621 Már egyre több olyan vélemény érkezik, hogy Juan Ramón López Caro személyében a Real Madrid megtalálta az ideális szakvezetőt. Vajon minek tudható be a revolúció? - ahogy a spanyol szaksajtó fogalmaz. Az érvek a következők, és most haladjunk pontról-pontra:
1. Cicinho személyében egy világklasszis jobboldali védőjátékos érkezett a csapatba, aki David Beckhammel karöltve nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a jobb oldalt az eddigieknél jobban bejátssza a Madrid.
2. A gárda egyre jobban futballozik mezőnyben, és a labda megtartására, járatására törekszik.
3. López Caro szerkezetileg is átalakította a Madridot, hiszen a Luxemburgo által előszeretettel alkalmazott rombusz-hadrend helyett bevezette a 4-1-4-1-et.
4. Pihenési lehetőséget biztosított az alapembereknek, elég csak a kupamérkőzéseket említeni. A Betis ellen például Zidane kapott pihenőt, de sokszor Helguerát is csak a padon jegelte López Caro. Így gyakran kaptak lehetőséget a fiatal játékosok, mint Mejía, Balboa vagy Soldado.
5. Mindenképpen lényeges az edzések minősége és mennyisége. López Caro alatt a gárda ugyanis nem egyszer két órás intenzív tréningen is részt vesz. Ezáltal a csapat könnyebben kovácsolódik össze, és a játékosok erőnléte is kielégítő lesz.
6. Robinho az elmúlt mérkőzéseken a királyiak legjobb játékosa. Amit Luxemburgo alatt csak ritkán igazolt, azt most nem egyszer demonstrálta: a világ egyik legnagyobb tehetsége.
-
#9620 Streamen hol tudod nézni?? -
Rudee #9619 1-1 lett a vége is, Soldado 11 találattal egyedül vezeti a góllövőlistát a csapat pedig tizenharmadik.
Real Madrid "C"-Aranjuez 2-1, továbbra is első helyen a fiatalok. -
#9618 Sajnos már 1:1 -
#9617 Gol de Soldado (1-0) Ha marcado el penalty. -
#9616 Castilla-Numancia 1-0, 23. perc -
#9615 30 percre állt be 0-1 nél, szerinted?? :)) Nem nagyon lehetett momentuma -
#9614 hala Madrid nem láttam a tegnapi meccset mert bulizni voltam
Cassano hogy nyomta? -
Monoton #9613 no problem -
#9612 sorry -
#9611 vótmá -
#9610 -
Rudee #9609 -
Rudee #9608 A gólok külön-külön:
Roberto Carlos, 1-1
Beckham, 2-1
Robinho, 3-1 -
Rudee #9607 A 3 pontnál fontosabb dolog a tegnapi meccsen se volt, 2 szép szabadrúgás + 2006 legszebb La Liga-ban esett gólja elég is volt.
Összefoglaló -
#9606 Nem volt jó a játék annyira, de két kulcsjátékos csatár nélkül mégis szép eredményeket érünk el. Tegnap is úgy játszottunk, hogy lényegében nem volt csatárunk, mert amit Baptista művelt... Egy Realnak, amely pont a támadásokra épít. Robinho-t meg miért fikázzák, aki egy ilyen csapatban, ahol néha mindenki szörnyen játszik, ahol hatalmas a nyomás, fél szezon alatt megszokta a környezetet, mert ez sztem kijelenthető, az 2-3 éven belül aranylabda közelébe is kerülhet, ha egy olyan csapatba kerül, ahol mindenki jól játszik, van rendes posztja, természetesen lehet ez a Real is. Meg azt nem értem, sok néző ugyanazt szajkózza, mert már ez divat ugye, hogy védőt nem veszünk (aha: Cicinho, Ramos, Diogo, tavaly Woodgate, Samuel). Cicinho és Ramos jó vétel volt, még Diogo is jó cserének. Meg Perezre tényleg lehet bármit mondani, de legalább idén fiatalokat is vesz, az egyetlen probléma a sérülések, meg egy jó középpályás hiánya, jövőre már kettő Zidane miatt. -
Monoton #9605 hát nem tudom!! ha visszatér Raúl és Ronaldo akkor én szívesen látnám őket egymás mellett játszani! -
#9604 a felállás jó, csak Gravesen gyalázatos, azt mondom be kellene húzni Gagot, Gravesent meg elengedni, ha nem javul fel, vagy Pablo Garcia nem tud majd jobb teljesítményt nyújtani. -
Monoton #9603 ezis jó !! lényeg hogy két csatárral játszunk!! -
#9602 szerintem a 4-2-2-2 vagy a 4-1-3-2 lenne jó! -
Monoton #9601 szerintetek jó ez a 4-1-4-1 es felállás!! ?
én jobban örülnék egy 4-4-2 es vagy 4-3-1-2 es felállásnak!!
mert azegy dolog hogy a szélről a beadások jók de egy ember van általában ott és háááát ....
-
#9600 jah, és nem zuhantunk össze, mint régebben sokszor ilyen helyzetben -
Monoton #9599 de azért látszik hogy az első góóóól után kezdett el "játszani" a csapat!!! -
#9598 Nem a legszebb mecs volt, de megvan! -
#9597 na, végülis megvan a 3 pont -
#9596 JÚÚÚÚÚÚJ de szép volt! -
#9595 nagy golt lőtt Robinho :) -
#9594 MEKKORA GÓÓÓÓÓL ROBINHOOOOOOOOOOOOOO -
#9593 Beckhamnek ez volt idén az 1. bajnoki gólja. sokat kellett rá várni... -
#9592 ehh, upc suxx -
#9591 Nincs előfizetve! UPC-m van -
Monoton #9590 Cicinho nak is fájt !! de visszajött