81624
-
Monoton #9430 BOLDOG SZÜLINAPOT ZAKI!!!
-
#9429 Ki melyik játékost szeretné látni Zidane utódjaként? (nem muszálya realitást nézni :DD)
Én Kaka-t szivem szerint, vagy esetleg Ronaldinhot :DDDD -
Rudee #9428 Szűrő is, de inkább olyan Gutira hasonlító, támadni is tudó játékos. -
#9427 szűrő ugye? 2007ig nem akarják engedni -
Rudee #9426 Gago hetek óta téma, jó lenne ha jönne. Jobb mint az agyonsztárolt közeli (vagy messzi). -
#9425 Zidane -
#9424 mi meg Gagora.
Zidane szinte 100%, hogy vb után abbahagyja -
Rudee #9423 Laporta rászállt Raúl Garciára, remélem úgy járnak mint Beckham és Baptista esetében. -
#9422 majdnem, az angol szövkap volt Eriksson, és ő mondta, hogy vegye meg a villát, akkor elmenne oda 5 milláért edzőnek és vinné Beckhamet. -
Monoton #9421 :DDDDDDD
re #9418 Amugy a topfoci.hu n olvastam!! -
#9420 Hallottátok a hírekbe hogy a nem is tudom... asszem az Aston Villa edzőjét átverte egy arab sejknek öltözött faszi. Annyiban érinti a Real Madridot, hogy "megígérte" a vezetőedző hogyha eladja az Aston Villát, segít megvenni backemet -
#9419 ha már szenny lap, nb1.hu:
A védőre így legközelebb csak február 5-én, az Espanyol elleni mérkőzésen számíthat Garcia Lopez Caro vezetőedző. -
#9418 melyik szenny lap köhögte ki ezt a baromságot? az egy dolog, hogy semmi ilyet nem nyilatkozott Riquelme, de hogy nincs a kiszemeltek között, az is 100% -
Monoton #9417 Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid együttesének kiszemeltje Zinedine Zidane pótlására a Villarreal argentin játékmestere Juan Roman Riquelme.
riquelme.
A francia aranylabdás nagy valószínűség szerint a nyáron bejelenti visszavonulását, és a korábbi Barcelona játékos vehetné át a szerepkörét a fővárosiaknál - legalábbis az AS cikke szerint.
Riquelmének személy szerint erről más a véleménye, nem igazán szeretne Madridba igazolni, mint nyilatkozta ő inkább egy normál futballista szeretne lenni és nem galaktikus. -
Monoton #9416 ma?????? -
#9415 jövünk fel, mint a bükki büdösvíz :D -
Kanál #9414 volt otodik is de mindegy -
Monoton #9413
-
#9412 mire lejött az öf... :) na mindegy nekem mostmár elég az is -
Rudee #9411 Itt az egész meccs torrentje. -
Rudee #9410 Így van. Del Bosque sem volt világhírű, mikor átvette a csapatot. -
#9409 Lopez se rossz edző!
Megint edző váltás?!
Ha jól teljesít a capat akkor nem kell ide más edző most már maradjon Lopez és vezesse a csapatot győzelemre! -
#9408 igen srácok! :) -
#9407 azért ne felejtsd hogy azt hiszem 1 ponttal voltunk a Sevilla előtt a tegnapi meccs előtt -
#9406 remélem nem csak 1-2 meccsre szedik össze magukat a fiúk! -
#9405 Igaz, kiváncsi vagyok mennyire mutatkozik tartósnak a Sevilla jó teljesítménye!
Remélem hamarosan a Reál is magára talál, kéne egy jó edző :-/ -
Rudee #9404 Szerintem nem feltétlen kell alázni egy Sevilla-t, illetve nem kell azt várni a meccs előtt, hogy sima lesz.
Egyrészt mert ismerjük az ellenük elért legutóbbi eredményeinket, másrészt meg elég megnézni az idei meccseiket. Vezettek és épp hogy kikaptak a núkámpban, előtte megverték idegenben a Valencia-t. -
Rudee #9403 Kihagytam a Betis elleni kupameccseket a sorból:
Betis-Real Madrid
Real Madrid-Cádiz
Real Madrid-Betis
Celta Vigo-Real Madrid
Real Madrid-Espanyol
Athletic Bilbao-Real Madrid
Real Madrid-Dep. Alavés
Real Madrid-Arsenal
Mallorca-Real Madrid -
#9402 hája, rajtuk fel lehet pörögni erősebb ellenfél ellen is :))
mert azért pl. egy Sevillat bealázni azért illik is!
Ha menne a szekér, akkor ez a Sevilla valszeg említésre sem került volna ennyire kiemelkedően, mint most...
Akkor nagyobb a teljesítmény, de az igények is :) -
Rudee #9401 Erre megvan minden esély, elnézve a következő meccseket:
Real Madrid-Cádiz
Celta Vigo-Real Madrid
Real Madrid-Espanyol
Athletic Bilbao-Real Madrid
Real Madrid-Dep. Alavés
Real Madrid-Arsenal
Mallorca-Real Madrid -
#9400 én zsinórban 2 ilyen meccset (játékszínvonalban) szeretnék látni, és akkor kezdek bizakodni!
Mert a kiegyensúlyozottság nagyon fontos!
-
Rudee #9399 A mostani játék alapján oda igyekszik a csapat. -
#9398 az is jó lenne, ha 1 ott lenne :c -
#9397 az kéne, hogy Perez a marketingpolitikájával csinál 3 sztárcsapatot, és a bajnokság 1-3 helye övék lenne.
no meg nem ártana ha BL negyeddöntőben lenne 3 Reál Madrid :P -
Rudee #9396 Robinho videó
Közel 11 percben néhány Santosban, a válogatottban és szeretett csapatunkban lőtt gól, csel és egyéb földi jó. -
Rudee #9395 Kupában sajnos nem indulhat, bár több csapat is felvetette hogy jobb lenne ha újra bevennék a fiatalokat is. Első osztályba feljuthatna, ha nem lenne ott a felnőtt csapat, illetve ha egy évben lenne feljutó és kieső a 2 brigád. -
Rudee #9394 Szerintem már van is, a "C" csapatban van 1-2 figura aki elég szép dolgokat művel. 1-2 év múlva meglátjuk, kiből lesz valaki. Casilla biztos jó kis kapus lesz, hisz már a Chelsea is meg akarja venni. -
Monoton #9393 Amugy a kupában sem indulhat a tartlék csapat!!! mert ugye az első osztályba nem juthat fel??
-
#9392 aha, értem! :)
Remélhetőleg lesz majd pár Raúlhoz hasonló srác! :) -
Rudee #9391 Inkább a nevelés a lényeg, hisz nem egy helyen kell már X sámú saját nevelésű játékosnak szerepelnie.
A rászánt pénz pedig sok helyen kicsi, nálunk pont nem. Az új edzőközpont nem csak a nagy csapat játékosainak lett felépítve, hanem a tizenéves gyerekeknek is.