81624
  • Monoton
    BOLDOG SZÜLINAPOT ZAKI!!!

• DJ Bee18
    Ki melyik játékost szeretné látni Zidane utódjaként? (nem muszálya realitást nézni :DD)
    Én Kaka-t szivem szerint, vagy esetleg Ronaldinhot :DDDD
  • Rudee
    Szűrő is, de inkább olyan Gutira hasonlító, támadni is tudó játékos.
  • robotnyk
    szűrő ugye? 2007ig nem akarják engedni
  • Rudee
    Gago hetek óta téma, jó lenne ha jönne. Jobb mint az agyonsztárolt közeli (vagy messzi).
  • zaki
    Zidane
  • robotnyk
    mi meg Gagora.

Zidane szinte 100%, hogy vb után abbahagyja
  • Rudee
    Laporta rászállt Raúl Garciára, remélem úgy járnak mint Beckham és Baptista esetében.
  • robotnyk
    majdnem, az angol szövkap volt Eriksson, és ő mondta, hogy vegye meg a villát, akkor elmenne oda 5 milláért edzőnek és vinné Beckhamet.
  • Monoton
    :DDDDDDD

re #9418 Amugy a topfoci.hu n olvastam!!
  • DEXTER92
    Hallottátok a hírekbe hogy a nem is tudom... asszem az Aston Villa edzőjét átverte egy arab sejknek öltözött faszi. Annyiban érinti a Real Madridot, hogy "megígérte" a vezetőedző hogyha eladja az Aston Villát, segít megvenni backemet
  • robotnyk
    ha már szenny lap, nb1.hu:

A védőre így legközelebb csak február 5-én, az Espanyol elleni mérkőzésen számíthat Garcia Lopez Caro vezetőedző.
  • robotnyk
    melyik szenny lap köhögte ki ezt a baromságot? az egy dolog, hogy semmi ilyet nem nyilatkozott Riquelme, de hogy nincs a kiszemeltek között, az is 100%
  • Monoton
    Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid együttesének kiszemeltje Zinedine Zidane pótlására a Villarreal argentin játékmestere Juan Roman Riquelme.
    riquelme.
    A francia aranylabdás nagy valószínűség szerint a nyáron bejelenti visszavonulását, és a korábbi Barcelona játékos vehetné át a szerepkörét a fővárosiaknál - legalábbis az AS cikke szerint.

Riquelmének személy szerint erről más a véleménye, nem igazán szeretne Madridba igazolni, mint nyilatkozta ő inkább egy normál futballista szeretne lenni és nem galaktikus.
  • Monoton
    ma??????
  • zaki
    jövünk fel, mint a bükki büdösvíz :D
  • Kanál
    volt otodik is de mindegy
  • Monoton

• robotnyk
    mire lejött az öf... :) na mindegy nekem mostmár elég az is
  • Rudee
    Itt az egész meccs torrentje.
  • Rudee
    Így van. Del Bosque sem volt világhírű, mikor átvette a csapatot.
  • Neuman
    Lopez se rossz edző!
    Megint edző váltás?!
    Ha jól teljesít a capat akkor nem kell ide más edző most már maradjon Lopez és vezesse a csapatot győzelemre!
  • horpeti
    igen srácok! :)
  • robotnyk
    azért ne felejtsd hogy azt hiszem 1 ponttal voltunk a Sevilla előtt a tegnapi meccs előtt
  • horpeti
    remélem nem csak 1-2 meccsre szedik össze magukat a fiúk!
  • horpeti
    Igaz, kiváncsi vagyok mennyire mutatkozik tartósnak a Sevilla jó teljesítménye!

Remélem hamarosan a Reál is magára talál, kéne egy jó edző :-/
  • Rudee
    Szerintem nem feltétlen kell alázni egy Sevilla-t, illetve nem kell azt várni a meccs előtt, hogy sima lesz.
    Egyrészt mert ismerjük az ellenük elért legutóbbi eredményeinket, másrészt meg elég megnézni az idei meccseiket. Vezettek és épp hogy kikaptak a núkámpban, előtte megverték idegenben a Valencia-t.
  • Rudee
    Kihagytam a Betis elleni kupameccseket a sorból:

Betis-Real Madrid
    Real Madrid-Cádiz
    Real Madrid-Betis
    Celta Vigo-Real Madrid
    Real Madrid-Espanyol
    Athletic Bilbao-Real Madrid
    Real Madrid-Dep. Alavés
    Real Madrid-Arsenal
    Mallorca-Real Madrid
  • horpeti
    hája, rajtuk fel lehet pörögni erősebb ellenfél ellen is :))

mert azért pl. egy Sevillat bealázni azért illik is!

Ha menne a szekér, akkor ez a Sevilla valszeg említésre sem került volna ennyire kiemelkedően, mint most...

Akkor nagyobb a teljesítmény, de az igények is :)
  • Rudee
    Erre megvan minden esély, elnézve a következő meccseket:

Real Madrid-Cádiz
    Celta Vigo-Real Madrid
    Real Madrid-Espanyol
    Athletic Bilbao-Real Madrid
    Real Madrid-Dep. Alavés
    Real Madrid-Arsenal
    Mallorca-Real Madrid
  • horpeti
    én zsinórban 2 ilyen meccset (játékszínvonalban) szeretnék látni, és akkor kezdek bizakodni!

Mert a kiegyensúlyozottság nagyon fontos!

• Rudee
    A mostani játék alapján oda igyekszik a csapat.
  • zaki
    az is jó lenne, ha 1 ott lenne :c
  • horpeti
    az kéne, hogy Perez a marketingpolitikájával csinál 3 sztárcsapatot, és a bajnokság 1-3 helye övék lenne.

no meg nem ártana ha BL negyeddöntőben lenne 3 Reál Madrid :P
  • Rudee
    Robinho videó

Közel 11 percben néhány Santosban, a válogatottban és szeretett csapatunkban lőtt gól, csel és egyéb földi jó.
  • Rudee
    Kupában sajnos nem indulhat, bár több csapat is felvetette hogy jobb lenne ha újra bevennék a fiatalokat is. Első osztályba feljuthatna, ha nem lenne ott a felnőtt csapat, illetve ha egy évben lenne feljutó és kieső a 2 brigád.
  • Rudee
    Szerintem már van is, a "C" csapatban van 1-2 figura aki elég szép dolgokat művel. 1-2 év múlva meglátjuk, kiből lesz valaki. Casilla biztos jó kis kapus lesz, hisz már a Chelsea is meg akarja venni.
  • Monoton
    Amugy a kupában sem indulhat a tartlék csapat!!! mert ugye az első osztályba nem juthat fel??

• horpeti
    aha, értem! :)

Remélhetőleg lesz majd pár Raúlhoz hasonló srác! :)
  • Rudee
    Inkább a nevelés a lényeg, hisz nem egy helyen kell már X sámú saját nevelésű játékosnak szerepelnie.
    A rászánt pénz pedig sok helyen kicsi, nálunk pont nem. Az új edzőközpont nem csak a nagy csapat játékosainak lett felépítve, hanem a tizenéves gyerekeknek is.