81624
-
#9549 Rudee, állítólag vettünk valami 18 éves védőt a Hull Citytől, mit tudsz róla? -
#9548 Nem tudom miért akarják minden áron megszerezni Capellot!
Nekem Lopez Caro nagyon bejön mint edző! Miért kell mindig szárt hozni a csapatba!
Cassano nem hiszem hogy kezdő lesz, hanem megint a második félidőben hozza be! -
Monoton #9547 bár a madridistán ez van:
Casillas; Cicinho, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Gravesen; Beckham, Guti, Zidane, Robinho; Baptista. -
Monoton #9546 -
Rudee #9545 Cassano este kezdő lesz nagy valószinűséggel. -
Rudee #9544 Egy t kimaradt, mr tökély. -
R9 #9543 Porigol :D:DAS:DA:D: -
Rudee #9542 Már 3-0, Porigol kettőt lőtt. -
#9541 Ezt azé vond vissza BEX:) -
Rudee #9540 Folytatódik a belga bajnokság, az első idei meccsen részben mi is érdekeltek vagyunk:
Club Brugge-Brussles 1-0 (35. perc)
G.: Portillo -
#9539 bocs, nem tett jót a szememnek a 4 óra civ 4 O.O -
Rudee #9538 Ott van a középpályások közt. -
#9537 marcas kezdőben van Robinho is -
Rudee #9536 A Cádiz elleni keret:
Kapusok: Casillas, Cobeño.
Védők: Roberto Carlos, Sergio Ramos, Helguera, Cicinho, Raúl Bravo, Diogo, Pavón, Mejía.
Középpályások: Zidane, Robinho, Guti, Gravesen, Beckham.
Csatárok: Cassano, Soldado, Baptista.
Pavón felépült, a sérült Diego Lopez helyett pedig Cobeno lesz a tartalékkapus.
-
#9535 hoeness egy paraszt, családi vonás nála, az egész famili egy tapló.
ha olyan tendenciát mutatna a csapat Caroval mint eddig, én nem küldeném el, jó lenne már egy kis állandóság. -
#9534 Ez az Uli Hoeness nyilatkozat elég furcsán hangzik!!! -
Rudee #9533 Szegény Atlético még reménykedik, jelezték a szövetségnek, hogy év végén indulnának az Intertotó kupában :)
Ha Capello nyáron viszatér, akkor állítólag a mostani fizetésének több mint dupláját kapná. Én személy szerint nem szivesen látnám viszont a kispadunkon.
Uli Hoeness azt nyilatkozta, hogy Ballack Madridba jöhet nyáron ha annyira akar, ők nem fognak könyörögni neki. -
Rudee #9532 2 perces videó Cassano debütálásáról -
#9531 Az UEFA delegációja ma meglátogatta a magyar labdarúgás és a Real Madrid történelmének egyik legnagyobb alakját, Puskás Ferencet, hogy személyesen adja át neki az Európa Bajnokai nevezetű rangos kitüntetést. Az aranycsapat egykori támadóját jelenleg a budapesti Kútvölgyi-úti klinikán kezelik.
Puskás – vagy ahogy spanyolhonban hívják: Pancho – Fritz Ahlstromtól, az UEFA-sajtóosztályának vezetőjétől vehette át a kitüntetést illetve a DVD-t és egy díszes könyvet. Ahlstrom a következőket mondta az MTI (Magyar Távirati Iroda) megjelent képviselőinek: "Ez az ország mindig kimagasló egyéniségeket adott a nemzetközi futballnak, ám Puskás tán közülük is kiemelkedik" - vélekedett a delegáció vezetője.
Puskás Ferenc az európai labdarúgás történelmének vitathatatlanul az egyik legnagyobb alakja. "Öcsi bácsi" 1958 és 1966 között volt a Real Madrid játékosa, ahol szinte minden létező trófeát begyűjtött. Lőtt összesen 157 gólt, nyert hat spanyol bajnoki címet és két Bajnokcsapatok Európa Kupáját. S ezek csak a leglényegesebbek voltak. A hírt a Real Madrid hivatalos oldala közölte. Gratulálunk, Öcsi bácsi!
-
#9530 azért itt egy másik fájl -
#9529 Köszönöm! -
Rudee #9528 Működik az, jobb klikk és cél mentése más néven. -
#9527 A gólt valaki be tudja linkelni, mert robotnyik linkje nem működik. -
#9526 Nézzétek meg , nem volt szabálytalan ! Cassa elment előtte, hozzáért a kezéhez, de abban a pillanatban nem változott meg testhelyzete a kapusnak, csak utánna ugott fel, és akkor esett vissza ! Sztem nem volt szabálytalan ! -
Rudee #9525 Cassanonak jól sikerült a bemutatkozás szerencsére.
Hogy szabálytalansg történt-e, azon lehet vitatkozni, de azon is hogy Toni Doblas az első félidőben miért keverte össze Baptista fejét a labdával. -
#9524 Ehh...
Köszi az infót :) -
#9523 egy távoli lövés lepattant róla, felugrott, hogy ne legyen szöglet (amúgy feleslegesen), akkor sérült meg. asszem részleges izomszakadás. -
#9522 Mit csinált a szerencsétlen? :( -
#9521 Digeo Lopez 6 hétre dőlt ki -
#9520 Cassano góllal debütált.. :) -
#9519 De mákos gól volt :))
sajna nem láttam a meccset.
De tök jó, hogy betaláltunk :) -
#9518 köszi -
#9517 tessék -
#9516 cassano golját kitudná valaki linkelni? :) -
#9515 Capi szerint a Madrid nem csinált semmit a győzlemért.
vitatkoznék
Remates Total 19 17
A puerta 5 3 -
#9514 hi all!
n véleményem az hogy tegnap a srácok nem teljesítettek vmi húúú de maradandót.viszont a Sevilla ellen még így is hogy az első félidőben nem volt sok gól nagyon tetszetős volt a játékuk a 2. félidőben meg valami hihetetlen miket csináltak mint ha 4 évvel ezelőtt lett volna egy érintős dolgok szép akciók.le a kalappal elöttük így kellene mindig nyomni.igaz voltak kisebb nagyobb zárlatok de az edző dolgozik szerintem nagyon észrevehető!
HAJRÁ REAL MADRID!
Byez all!
Aren -
Monoton #9513 jaja főleg a Betis ellen!!
-
#9512 Diogo nem értette meg magát Cicinhoval, ez látványosan kijött.
a labdákat ha volt lehetőség gyorsan kihoztunk.
második félidőben, főleg a gól után ment az osztás rendesen.
idegenben szerintem ez egy elfogadható teljesítmény volt -
#9511 A csapatjáték milyen volt? Sok balhé volt a pályán? :) -
#9510 Én is inkább Zidane mellett ülnék :P