81624
  • robotnyk
    Rudee, állítólag vettünk valami 18 éves védőt a Hull Citytől, mit tudsz róla?
  • Neuman
    Nem tudom miért akarják minden áron megszerezni Capellot!
    Nekem Lopez Caro nagyon bejön mint edző! Miért kell mindig szárt hozni a csapatba!
    Cassano nem hiszem hogy kezdő lesz, hanem megint a második félidőben hozza be!
  • Monoton
    bár a madridistán ez van:

Casillas; Cicinho, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Gravesen; Beckham, Guti, Zidane, Robinho; Baptista.
  • Monoton
  • Rudee
    Cassano este kezdő lesz nagy valószinűséggel.
  • Rudee
    Egy t kimaradt, mr tökély.
  • R9
    Porigol :D:DAS:DA:D:
  • Rudee
    Már 3-0, Porigol kettőt lőtt.
  • Csabesz6
    Ezt azé vond vissza BEX:)
  • Rudee
    Folytatódik a belga bajnokság, az első idei meccsen részben mi is érdekeltek vagyunk:

Club Brugge-Brussles 1-0 (35. perc)
    G.: Portillo
  • robotnyk
    bocs, nem tett jót a szememnek a 4 óra civ 4 O.O
  • Rudee
    Ott van a középpályások közt.
  • robotnyk
    marcas kezdőben van Robinho is
  • Rudee
    A Cádiz elleni keret:

Kapusok: Casillas, Cobeño.
    Védők: Roberto Carlos, Sergio Ramos, Helguera, Cicinho, Raúl Bravo, Diogo, Pavón, Mejía.
    Középpályások: Zidane, Robinho, Guti, Gravesen, Beckham.
    Csatárok: Cassano, Soldado, Baptista.

Pavón felépült, a sérült Diego Lopez helyett pedig Cobeno lesz a tartalékkapus.

• robotnyk
    hoeness egy paraszt, családi vonás nála, az egész famili egy tapló.

ha olyan tendenciát mutatna a csapat Caroval mint eddig, én nem küldeném el, jó lenne már egy kis állandóság.
  • REALista
    Ez az Uli Hoeness nyilatkozat elég furcsán hangzik!!!
  • Rudee
    Szegény Atlético még reménykedik, jelezték a szövetségnek, hogy év végén indulnának az Intertotó kupában :)

Ha Capello nyáron viszatér, akkor állítólag a mostani fizetésének több mint dupláját kapná. Én személy szerint nem szivesen látnám viszont a kispadunkon.

Uli Hoeness azt nyilatkozta, hogy Ballack Madridba jöhet nyáron ha annyira akar, ők nem fognak könyörögni neki.
  • Rudee
    2 perces videó Cassano debütálásáról
  • REALista
    Az UEFA delegációja ma meglátogatta a magyar labdarúgás és a Real Madrid történelmének egyik legnagyobb alakját, Puskás Ferencet, hogy személyesen adja át neki az Európa Bajnokai nevezetű rangos kitüntetést. Az aranycsapat egykori támadóját jelenleg a budapesti Kútvölgyi-úti klinikán kezelik.
    Puskás – vagy ahogy spanyolhonban hívják: Pancho – Fritz Ahlstromtól, az UEFA-sajtóosztályának vezetőjétől vehette át a kitüntetést illetve a DVD-t és egy díszes könyvet. Ahlstrom a következőket mondta az MTI (Magyar Távirati Iroda) megjelent képviselőinek: "Ez az ország mindig kimagasló egyéniségeket adott a nemzetközi futballnak, ám Puskás tán közülük is kiemelkedik" - vélekedett a delegáció vezetője.

Puskás Ferenc az európai labdarúgás történelmének vitathatatlanul az egyik legnagyobb alakja. "Öcsi bácsi" 1958 és 1966 között volt a Real Madrid játékosa, ahol szinte minden létező trófeát begyűjtött. Lőtt összesen 157 gólt, nyert hat spanyol bajnoki címet és két Bajnokcsapatok Európa Kupáját. S ezek csak a leglényegesebbek voltak. A hírt a Real Madrid hivatalos oldala közölte. Gratulálunk, Öcsi bácsi!
  • banok
    azért itt egy másik fájl
  • Neuman
    Köszönöm!
  • Rudee
    Működik az, jobb klikk és cél mentése más néven.
  • Neuman
    A gólt valaki be tudja linkelni, mert robotnyik linkje nem működik.
  • Madridizmo
    Nézzétek meg , nem volt szabálytalan ! Cassa elment előtte, hozzáért a kezéhez, de abban a pillanatban nem változott meg testhelyzete a kapusnak, csak utánna ugott fel, és akkor esett vissza ! Sztem nem volt szabálytalan !
  • Rudee
    Cassanonak jól sikerült a bemutatkozás szerencsére.
    Hogy szabálytalansg történt-e, azon lehet vitatkozni, de azon is hogy Toni Doblas az első félidőben miért keverte össze Baptista fejét a labdával.
  • horpeti
    Ehh...

Köszi az infót :)
  • robotnyk
    egy távoli lövés lepattant róla, felugrott, hogy ne legyen szöglet (amúgy feleslegesen), akkor sérült meg. asszem részleges izomszakadás.
  • horpeti
    Mit csinált a szerencsétlen? :(
  • robotnyk
    Digeo Lopez 6 hétre dőlt ki
  • horpeti
    Cassano góllal debütált.. :)
  • horpeti
    De mákos gól volt :))

sajna nem láttam a meccset.

De tök jó, hogy betaláltunk :)
  • báttyó02
    köszi
  • robotnyk
    tessék
  • báttyó02
    cassano golját kitudná valaki linkelni? :)
  • robotnyk
    Capi szerint a Madrid nem csinált semmit a győzlemért.
    vitatkoznék

Remates Total 19 17
    A puerta 5 3
  • aren
    hi all!

n véleményem az hogy tegnap a srácok nem teljesítettek vmi húúú de maradandót.viszont a Sevilla ellen még így is hogy az első félidőben nem volt sok gól nagyon tetszetős volt a játékuk a 2. félidőben meg valami hihetetlen miket csináltak mint ha 4 évvel ezelőtt lett volna egy érintős dolgok szép akciók.le a kalappal elöttük így kellene mindig nyomni.igaz voltak kisebb nagyobb zárlatok de az edző dolgozik szerintem nagyon észrevehető!
    HAJRÁ REAL MADRID!
    Byez all!

Aren
  • Monoton
    jaja főleg a Betis ellen!!

• robotnyk
    Diogo nem értette meg magát Cicinhoval, ez látványosan kijött.
    a labdákat ha volt lehetőség gyorsan kihoztunk.
    második félidőben, főleg a gól után ment az osztás rendesen.

idegenben szerintem ez egy elfogadható teljesítmény volt
  • DJ Bee18
    A csapatjáték milyen volt? Sok balhé volt a pályán? :)
  • horpeti
    Én is inkább Zidane mellett ülnék :P