81624
  • Monoton
    „habfehéreket” nahh ez nekem új :DDDDDDDDD
  • hunbasser
    sztem elmehetne cassano,ő egy csiszolatlan gyémánt,de az is marad...
  • DJ Bee18
    A Real Madrid olasz csatárát, Antonio Cassanot a utóbbi időben több klubbal is kapcsolatba hozták, a játékos ügynöke azonban tagadta, hogy a korábbi római elhagyná a spanyol fővárost.

Noha, a játékos kevés lehetőséget kapott mióta a „blancókhoz” szerződött, az ügynöke, Guiseppe Bozzo azonban elmondta, hogy ügyfelének nem áll szándékában elhagyni a „habfehéreket”.

Az olasz támadó januárban csatlakozott a Real Madrid keretéhez, miközben súlyproblémáival is küzdött. Cassano mindössze két gólt szerzett a fővárosiak mezében, s igen kiábrándító teljesítményt nyújtott. A játékos egyébiránt nem került be az olasz válogatott Világbajnokságon résztvevő keretébe.
  • DJ Bee18
    A Real Madrid dán középpályása, Thomas Gravesen támogatja Michael Laudrup leigazolását. Laudrup jelenleg a Brondby csapatánál edzősködik, ám az idei madridi elnökválasztási kampány során a Sainz-Villar-Mir duó őt ígérte, mint jövőbeni szakvezető.

„Szeretném Michaelt edzőként látni. Amikor ő volt a dán szövetségi kapitány, nagyon szerettem az irányítása alatt játszani.” -kezdte mondandóját Gravesen.

A „blancók” jelenlegi trénere, Juan Ramón López Caro decemberben vette át a csapatot a brazil Vanderlei Luxemburgótól, a spanyol szakember a nyáron azonban már biztosan távozni kényszerül. Miközben olyan neveket kapcsolnak össze a Real Madrid kispadjával, mint Sven Goran Eriksson, Carlo Ancelotti és Bernd Schuster, Gravesen rendíthetetlenül hiszi, hogy Laudrup a megfelelő ember a fővárosiak irányítására.

„Ő rendkívül tehetséges, és ha Madridba jönne, nagyon jól szerepelnénk. Michael a támadófutball képviselője, amit imádnak Madridban.” –zárta le mondandóját Gravesen.

Egyébiránt magát Gravesent is kapcsolatba hozták néhány angol első osztályú klubbal. A korábbi Everton-játékost a Manchester City és a Manchester United is szívesen látná keretében.
  • hunbasser
    ez akkora nagy hülyeség sztem...mégh wenger a mindenes...pff...
  • Monoton
    Wenger ugyanmár! ha Henry maradt akkor Wenger is marad!
  • DJ Bee18
    A Marca nevű spanyol sportnapilap értesülései szerint, a Real Madrid elnöki tisztségére pályázó Villar Mir Arsene Wengert szeretné megnyerni vezetőedzőnek. A francia tréner jelenleg az Arsenal szakvezetőjeként tevékenykedik, ám már hónapokkal ezelőtt is többször szóbahozták a királyi alakulattal.

A hírek szerint, amennyiben Villar Mir-nek sikerülne elcsábítania a francia trénert, abban az esetben, Wenger nem csak a vezetőedzői tisztséget töltené be, de az egész sportrészlegért ő felelne, s amolyan mindenese lenne a klubnak.

Aha, persze, ezt nehéz lenne...
  • hunbasser
    ok,csak kevés brazilt szeretsz,lentebb mondtad
  • R9
    mivel brazil fan vagyok te ^^
  • hunbasser
    áhh,nekik nem számít,ha kell,úgy cserélgetik a játékosokat,mint az alsógatyát.
    ott annyi pénz van,amennyit akarsz,abramovichnak a cégei+gyárai termelnek naponta kb 100 milla eurót.ezért lestem,h a chelsea csak a 7. vagy hanyadik helyen volt a gazdagsági listán...
    hát ha rc-t jó pénzért viszik,azzal csak mi nyerünk,meg a chelseanek lesz jó 1-2 évig...
  • hunbasser
    ahhoz képest a "Brazil" felirat ott ficeg az avatarodban :P
  • DJ Bee18
    vegyék, és pár év múlva úgy járnak mint mi, ilyen öreg játékos stratégiával...
  • DJ Bee18
    és az mit változtat? a gólokról, meg a játékrók volt szó
  • robotnyk
    örülnék ha szokásodhoz híven nem indítanál flamet
  • R9
    keveset de őt majdnem ingyen hozták olaszba és nem "sztárként"
  • Neuman
    Te nem szereted a Brazilokat?
  • zaki
    Adriano 1. évében hány gólt lőtt Olaszországban?
  • hunbasser
    bocs,30 millió euró:)
  • hunbasser
    mostmár úgy vagyok vele,hha 30 euró felett fizet a chelsea,akkor mehet,persze,csak abban az esetben,ha már van egy jó bal hátvédünk.egy olyat kb mint cicinho,csak baloldalra,és lehetőleg 25 alatt!
  • Monoton
    jahh ez elég durva!
  • Monoton
    Roberto Carlos Londonba költözhet

Roberto Carlos szivesen maradna a Real Madridnál, de ha nem hosszabbítanak szerződést vele, akkor könnyen lehet, hogy Londonba költözik.

Roberto Carlosnak 2007-ben jár le a szerződése a Real Madridnál, de a Chelsea már ezen a nyáron szeretné a soraiban tudni. A londoni klub kettő plusz egy éves kontraktust kínált a brazilnak.

"Ha a Real Madrid ajánlata egálban lesz a Chelsea kínálatával, akkor biztosan a spanyol csapatnál maradok - mondta Roberto Carlos. - A jövő nyáron jár le a szerződésem, de szeretném meghosszabbítani. Beszélnem kell az új elnökkel, egyelőre nem ismerem a Real terveit. Azt fogom választani, ami a lehető legjobb a jövőmre nézve."
  • zaki
    Bazz, ilyet még nem láttam! :DDDDD
  • DJ Bee18
    szép volt
  • zaki
  • jAsOn VoOrHeEs
    klikk

Nem is sejted, hogy miről maradtál le -.-
  • zaki
    van valakinek videó róla? Én még nem láttam, csak hallottam mit csinált kb. :D
  • DJ Bee18
    :DDD
  • DJ Bee18
    de tojok a számokra, majdnem minden meccset láttam, és sok meccsen voltam ideges Baptistára. Mellesleg menj vissza a Barkaszhoz, és inkább Eto'o-t fenekeld el, ha rossz kisfiú volt :DD
  • jAsOn VoOrHeEs
    Na jó valóban, lehet, hogy Materazzi (ön)gólja azért pazarabb volt... -.-
  • [Jakuza]
    Szamokkal mit csinalsz ?

Vedo feladattal is ellatott jatekos, joval kevesebb bajnoki merkozesen ugyanannyi golt lo mint egy csatar akinek vedekeznie se kell ?
    Vitatkozz a szamokkal, hiszen te annal is okosabb vagy.
  • robotnyk
    ne akard jakuzát meggyőzni, igaza van és kész -.-
  • R9
    vak tyúk is talál szemet .P
  • [Jakuza]
    Juj.
    Szerinted a csatar az egyenlo a kozepcsatar fogalmaval ?
  • DJ Bee18
    + aki ilyet tud, nem lehet rossz vétel hosszú távon :DD
    robinho
  • DJ Bee18
    Egy jo csatarnak egy ilyen szintu csapatban 20 golt kellene minimum rugnia.

Robinho kozepcsatar pedig a Realban sohasem lesz, ellehet felejteni.

Most akkor mi van??
  • [Jakuza]
    Arra inkabb, hogy sokkal hasznosabb tagja a csapatnak.
    Raadasul inkabb hozza magat akkor is, amikor kell.
    Robinho olyankor nem tud jatszani. Osszeszorul a gyomra szegenykemnek a nyomastol.
    Baptista meg sokkal kiegyensulyozottabb, raadasul ha nem jatszik, a kozeppalya olyan lesz egybol mint az atjarohaz. (persze sokszor vele is, mert egy fecske nem csinal nyarat.)
    Robinho kozepcsatar pedig a Realban sohasem lesz, ellehet felejteni.

Baptista 32 merkozes 25szor kezdokent 8 gol.
    Robinho 37 merkozes 31szer kezdokent 8 gol.

• DJ Bee18
    mire alapozod?
  • DJ Bee18
    hát akkor jött meg Európába, első éve, nem is játszott csatárposzton, meg mondom nem is játszatta. Ha csak felszínesen imered a dolgokat, ne szólj hozzá...
  • Monoton
    ????????????????????
  • Monoton
    nemis játszott csatárposzton mivel nekünk ezt a sz*ros egycsatáros taktikát kellett játszanunk!