81624
-
Monoton #14263 „habfehéreket” nahh ez nekem új :DDDDDDDDD -
#14262 sztem elmehetne cassano,ő egy csiszolatlan gyémánt,de az is marad... -
#14261 A Real Madrid olasz csatárát, Antonio Cassanot a utóbbi időben több klubbal is kapcsolatba hozták, a játékos ügynöke azonban tagadta, hogy a korábbi római elhagyná a spanyol fővárost.
Noha, a játékos kevés lehetőséget kapott mióta a „blancókhoz” szerződött, az ügynöke, Guiseppe Bozzo azonban elmondta, hogy ügyfelének nem áll szándékában elhagyni a „habfehéreket”.
Az olasz támadó januárban csatlakozott a Real Madrid keretéhez, miközben súlyproblémáival is küzdött. Cassano mindössze két gólt szerzett a fővárosiak mezében, s igen kiábrándító teljesítményt nyújtott. A játékos egyébiránt nem került be az olasz válogatott Világbajnokságon résztvevő keretébe. -
#14260 A Real Madrid dán középpályása, Thomas Gravesen támogatja Michael Laudrup leigazolását. Laudrup jelenleg a Brondby csapatánál edzősködik, ám az idei madridi elnökválasztási kampány során a Sainz-Villar-Mir duó őt ígérte, mint jövőbeni szakvezető.
„Szeretném Michaelt edzőként látni. Amikor ő volt a dán szövetségi kapitány, nagyon szerettem az irányítása alatt játszani.” -kezdte mondandóját Gravesen.
A „blancók” jelenlegi trénere, Juan Ramón López Caro decemberben vette át a csapatot a brazil Vanderlei Luxemburgótól, a spanyol szakember a nyáron azonban már biztosan távozni kényszerül. Miközben olyan neveket kapcsolnak össze a Real Madrid kispadjával, mint Sven Goran Eriksson, Carlo Ancelotti és Bernd Schuster, Gravesen rendíthetetlenül hiszi, hogy Laudrup a megfelelő ember a fővárosiak irányítására.
„Ő rendkívül tehetséges, és ha Madridba jönne, nagyon jól szerepelnénk. Michael a támadófutball képviselője, amit imádnak Madridban.” –zárta le mondandóját Gravesen.
Egyébiránt magát Gravesent is kapcsolatba hozták néhány angol első osztályú klubbal. A korábbi Everton-játékost a Manchester City és a Manchester United is szívesen látná keretében. -
#14259 ez akkora nagy hülyeség sztem...mégh wenger a mindenes...pff... -
Monoton #14258 Wenger ugyanmár! ha Henry maradt akkor Wenger is marad! -
#14257 A Marca nevű spanyol sportnapilap értesülései szerint, a Real Madrid elnöki tisztségére pályázó Villar Mir Arsene Wengert szeretné megnyerni vezetőedzőnek. A francia tréner jelenleg az Arsenal szakvezetőjeként tevékenykedik, ám már hónapokkal ezelőtt is többször szóbahozták a királyi alakulattal.
A hírek szerint, amennyiben Villar Mir-nek sikerülne elcsábítania a francia trénert, abban az esetben, Wenger nem csak a vezetőedzői tisztséget töltené be, de az egész sportrészlegért ő felelne, s amolyan mindenese lenne a klubnak.
Aha, persze, ezt nehéz lenne... -
#14256 ok,csak kevés brazilt szeretsz,lentebb mondtad -
R9 #14255 mivel brazil fan vagyok te ^^ -
#14254 áhh,nekik nem számít,ha kell,úgy cserélgetik a játékosokat,mint az alsógatyát.
ott annyi pénz van,amennyit akarsz,abramovichnak a cégei+gyárai termelnek naponta kb 100 milla eurót.ezért lestem,h a chelsea csak a 7. vagy hanyadik helyen volt a gazdagsági listán...
hát ha rc-t jó pénzért viszik,azzal csak mi nyerünk,meg a chelseanek lesz jó 1-2 évig... -
#14253 ahhoz képest a "Brazil" felirat ott ficeg az avatarodban :P -
#14252 vegyék, és pár év múlva úgy járnak mint mi, ilyen öreg játékos stratégiával... -
#14251 és az mit változtat? a gólokról, meg a játékrók volt szó -
#14250 örülnék ha szokásodhoz híven nem indítanál flamet -
R9 #14249 keveset de őt majdnem ingyen hozták olaszba és nem "sztárként" -
#14248 Te nem szereted a Brazilokat? -
#14247 Adriano 1. évében hány gólt lőtt Olaszországban? -
#14244 bocs,30 millió euró:) -
#14243 mostmár úgy vagyok vele,hha 30 euró felett fizet a chelsea,akkor mehet,persze,csak abban az esetben,ha már van egy jó bal hátvédünk.egy olyat kb mint cicinho,csak baloldalra,és lehetőleg 25 alatt! -
Monoton #14242 jahh ez elég durva! -
Monoton #14241 Roberto Carlos Londonba költözhet
Roberto Carlos szivesen maradna a Real Madridnál, de ha nem hosszabbítanak szerződést vele, akkor könnyen lehet, hogy Londonba költözik.
Roberto Carlosnak 2007-ben jár le a szerződése a Real Madridnál, de a Chelsea már ezen a nyáron szeretné a soraiban tudni. A londoni klub kettő plusz egy éves kontraktust kínált a brazilnak.
"Ha a Real Madrid ajánlata egálban lesz a Chelsea kínálatával, akkor biztosan a spanyol csapatnál maradok - mondta Roberto Carlos. - A jövő nyáron jár le a szerződésem, de szeretném meghosszabbítani. Beszélnem kell az új elnökkel, egyelőre nem ismerem a Real terveit. Azt fogom választani, ami a lehető legjobb a jövőmre nézve." -
#14240 Bazz, ilyet még nem láttam! :DDDDD -
#14239 szép volt -
#14238 -
#14237 klikk
Nem is sejted, hogy miről maradtál le -.- -
#14236 van valakinek videó róla? Én még nem láttam, csak hallottam mit csinált kb. :D -
#14235 :DDD -
#14234 de tojok a számokra, majdnem minden meccset láttam, és sok meccsen voltam ideges Baptistára. Mellesleg menj vissza a Barkaszhoz, és inkább Eto'o-t fenekeld el, ha rossz kisfiú volt :DD -
#14233 Na jó valóban, lehet, hogy Materazzi (ön)gólja azért pazarabb volt... -.- -
#14232 Szamokkal mit csinalsz ?
Vedo feladattal is ellatott jatekos, joval kevesebb bajnoki merkozesen ugyanannyi golt lo mint egy csatar akinek vedekeznie se kell ?
Vitatkozz a szamokkal, hiszen te annal is okosabb vagy. -
#14231 ne akard jakuzát meggyőzni, igaza van és kész -.- -
R9 #14230 vak tyúk is talál szemet .P -
#14229 Juj.
Szerinted a csatar az egyenlo a kozepcsatar fogalmaval ? -
#14228 + aki ilyet tud, nem lehet rossz vétel hosszú távon :DD
robinho -
#14227 Egy jo csatarnak egy ilyen szintu csapatban 20 golt kellene minimum rugnia.
Robinho kozepcsatar pedig a Realban sohasem lesz, ellehet felejteni.
Most akkor mi van?? -
#14226 Arra inkabb, hogy sokkal hasznosabb tagja a csapatnak.
Raadasul inkabb hozza magat akkor is, amikor kell.
Robinho olyankor nem tud jatszani. Osszeszorul a gyomra szegenykemnek a nyomastol.
Baptista meg sokkal kiegyensulyozottabb, raadasul ha nem jatszik, a kozeppalya olyan lesz egybol mint az atjarohaz. (persze sokszor vele is, mert egy fecske nem csinal nyarat.)
Robinho kozepcsatar pedig a Realban sohasem lesz, ellehet felejteni.
Baptista 32 merkozes 25szor kezdokent 8 gol.
Robinho 37 merkozes 31szer kezdokent 8 gol.
-
#14225 mire alapozod? -
#14224 hát akkor jött meg Európába, első éve, nem is játszott csatárposzton, meg mondom nem is játszatta. Ha csak felszínesen imered a dolgokat, ne szólj hozzá... -
Monoton #14223 ???????????????????? -
Monoton #14222 nemis játszott csatárposzton mivel nekünk ezt a sz*ros egycsatáros taktikát kellett játszanunk!