81624
-
Kanál #14867 100 hogy koze van az arab szarmazasahoz, masert nem hinnem hogy igy reagalt volna..
-
#14866 hm, egy külföldi oldalon valaki felvetette, hogy valami rasszista megjegyzést tehetett Materazzi. -
#14865 ha az eset itt Magyarországon, Abszurdisztánban történik, azt mondom jogosan érzitek, hogy ez lesz a vége, de példát kell statuálni az olaszoknak. mert ha ezt nem torolják meg, az üzenet a sportmaffiának, hogy szabad a pálya -
#14864 Szerintem is max pontlevonás, pénzbüntetés, de semmiféle visszasorolás nem fog lenni, meg esetleg Moggit bekasznizzák pár évre :D
(vagy mégjobban kezdenek vizsgálódni a vb miatt. :P Na jó ez csak vicc volt, mielőtt még az olasz drukkerek a karóba húzásomat követelnék -.-) -
#14863 én is attól félek, hogy elsikállják az egészet, egy biztos, ha az lesz amit mondasz, hiteltelenné válik az olasz foci. -
Kanál #14862 biztos vagyok benne hogy semmi... max pontlevonas es dadan kivul nem tobb -
#14861 na mindegy, a vbnek végé. remélem holnap vége lesz az üres dumának, és döntés születik a bundaügyben -
Kanál #14860 en se talaltam tobbet, azert nyitozene erdekelne, majd dobj meg plz egy pmmel [bunko de kell neki] :\\
Zizou
-
#14859 Hallod már én is kerestem volna, mindent felforgattam a neten, de csak a nyitózenét, meg egy remixcímet találtam :(
Sajnálom, hogy Zidanenak így kellett befejezni a meccset, és vele egy szép focista karriert. El nem tudom képzelni, hogy Materazzi mit szólhatott oda neki, ami miatt ezt csinálta... Mondjuk nem sokkal az incidens előtt lett a vállsérülése, Materazzi meg körbefogta kirúgásnál, aztán lehet, hogy a fájó vállának ez nem volt valami kellemes dolog, de még ez sem ok rá, hogy egy visszavonuló, világklasszis játékos ilyet tegyen, meg azért az ezüstérmet is illett volna átvenni. -
#14858 Istenem, de sajnálom, hogy a történelem egyik legjobbja a legrosszabb pillanatait idézve fejezi be a pályafutását. :( -
Kanál #14857 szerezz tracklistet htx :P
tegnap, 10:44 - Lendoiro: "A Real Madrid a Teresa Herrera Kupán fog játszani" (aug. 11-13). -
Monoton #14856 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bevantáblázva :) de előbb sci-fi sci-fi sci-fi -
#14855 Jah, teljesen rápattantam most a Prison Breakre. Tegnap végeztem az első évaddal, hát mit mondjak, kurta jó egy sorozat. Csak ajánlani tudom, ha esetleg még nem lett volna hozzá szerencséd -.- Augusztus 21-én meg jön már majd a 2. évad (H) -
Monoton #14854 újlokó?
teccik! :D -
#14853 Én most már úgy vagyok ezzel, hogy hiszem ha látom, már ami majd az eredményeket illeti. A legutóbbi szezon előtt is nagyon jól igazolgatott a csapat, - bár az kétségtelen, hogy most még kedvezőbb a helyzet ezen a téren - az új edzőtől, Luxemburgotól is sokat vártunk, de aztán mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt szerettük volna, Capelloval szemben pedig most szerintem még nagyobb az elvárás, de én nagyon reménykedem benne, hogy végre összeráz ismét egy olyan nevéhez méltó Real Madridot, - mint ahogyan tette azt a 96-97-es szezonban is - amely ismét felülhet az európai foci trónjára. :) -
Monoton #14852 azis egy lehetséges válasz :) -
#14851 hát vagy nem.... -
Monoton #14850 barca sztem sz*r lesz! -
#14849 Aham, igaz. Hat kivancsi leszek az "uj" Realra, szerintem iden nagy verseny lesz az elso helyert a Barca es a Real kozott, de talan beleszol majd a Villareal is. -
#14848 kaká akkor is jobb mint fabregas ez tény.de inkább spanyolosítani kellene,azért lenne jó egy fabregas. -
#14847 Jah, szerintem is igy ertelmetlen lenne igazolni dehat ok tudjak. Kaka-t favorizalnam Fabregas helyett, bar hozza kell tenni hogy Kaka sem mutatott szinte semmit ezen a VB-n.. -
#14846 kár hogy nem tud :D -
Monoton #14845 beckham szeret középen is játszani! -
#14844 a csapat összképet.sztem az a diarra nem vmi nagy durranás,joaquínt meg hová vegyük,talán beckham helyére???(mert azon a poszton játszik) -
#14843 milyen összképet? -
#14842 rontják az összképet -
#14841 okot tudsz mondani? -
#14840 diarra meg joaquín ne jöjjön már! -
Monoton #14839 tom !
de inkább mint huákín :) -
#14838 ő meg aztán végképp nem irányító -
#14837 Joaquin nagyon jó szélső, de irányítani nem tud. -
#14836 Örülök, hogy Capello számít Diarrara.......mst má télleg lekéne igazolni......ha nem akkor megsértődik azt elmegy a MUba........:D -
#14835 Mondjuk Fabragas meg Kaka együttes igazolásának van értelme?? Sztem elég kettejük özül az egyiket megszerezni így is drága lesz
Mert a Joaquin Robben Kaka Cesc sornak nincs hely a csapatban, ha Diarra és Emerson is játszik majd. Úgy lenne értelme, hogy Emerson, Cesc, Joaquin, Kaka, Robben, ütős lenne. De megint itt vagyunk, hogy akkor hol lesz Beckham, Robinho, Raul, stb. Meg mindegyikre nincs pénz -
#14834 Annyira nem örülök Cannavaronak, szivesebben látnám inkább Ricardo Carvalho-t ezen a poszton, meg eddig naon Chivuról beszéltek..., ha jön Emerson, akkor mennyi esély van Fabregas és Diarra együttes szerzödtetésére??? Mert sztem jó lenne, ha mind2en jönnének. -
Monoton #14833 nem! akkor már inkább Beckham -
#14832 A jelenleg még a francia Olympique Lyon alkalmazásában lévő Diarra, a következő évben a Real Madridban szeretne futballozni. Erről maga a játékos ügynöke, Frederic Guerra beszélt, aki elmondta:
"Eddig messze nem történt semmi, Calderón érdeklődést mutatott, ezen kívül azonban semmi nem történt. De ha lesz rá lehetősége, Diarra a Real Madridban fog játszani" - állította a játékos képviselője.
A mali válogatott játékost sokan a világ egyik legjobb labdaszerzőjének vélik, ráadásul már Fabio Capello listáján is rajta van. Ugyancsak a Real Madriddal kapcsolatos hír, hogy a gárda brazil "fenevadját", Julio Baptistát az Arsenal látná szívesen, aki így részese lehet akár egy Cesc-kel kapcsolatos csereüzletnek is.
Csupa jó hír -
#14831 meg mi lesz Robinhoval -
#14830 Egyébként minek Kaka, Joaquin nem lenne jó irányítónak esetleg? -
#14829 meg Robben jöhetne -
#14828 ja, bocs, akkor nagyon fasza Nem viccel most a vezetőség