45215
  • Tomaszman
    akkor milyen legyen? amúgy van msn.comos is arra is prbáltam de az zűrös lett meg amúgy is van amikor levél nem jön meg arra, szal...
  • ColdFire
    sztem a freemailes emailed a baj, bár nem tom
  • Tomaszman
    regelnék a VATSIM oldalára és ezt írja ki. mihez kezdjek valakivel volt iylen? HELP ME!

Registration

Please wait while we verify your details and update our network databases. This may take a minute. Do NOT press stop.

We have experienced a problem with your registration.

The email address you entered appears not to be provided by a Internet Service Provider. For security reasons, we will therefore need to manually authenticate your sign-up. Please either try a different e-mail address, or contact the Membership Department via the form at www.vatsim.net/mememail.php.

This registration has not been successful. You may use your browser's back button to try registering again.
  • ColdFire
    :D
  • Barni056
    nehéz lett volna ki copyzni azt a "hülyeséget, hibát vagy mi a manót"?
  • Mike 007
    Helló!
    Volna egy kérdésem. Az Avsim.com-rólnem tudok letölteni repcsiket de már regisztráltam! Vmi hülyeséget ír ki hogy hiba vagy mi a manó.Ha van elképzelésetek hogy mi a baja azt írjátok ide! Addig is thx!
  • Matth3w
    Szia
    Azért az fs fizetős gépeivel nem lehet 1 napon említeni a lock on gépeit flight dinamikailag...Én sokat játszottam vele és nem volt túl meggyőző de az teljesen más mint az utas szállítás , az fs-ben persze nem fektettek bele abba energiát ha lezuhan a gép akkor az úgy is tűnjön, de ez nem is baj , mert a normális ember nem azért „játszik” vele , hogy épületeket romboljon vagy gyújtson föl bármit

Üdv:Máté
  • fulcrum falcon
    Sztem meg elég élethű!
  • alert
    Ha a vadászgépek érdekelnek akkor LockOn, ha a Flight Sim is vonz, akkor felejtsd el a vadászgépeket. Ez polgári szim. Sajnos a lock on nem túl reális és inkább egy elnagyolt vadászgép sim mintsem reális szimulátor. Az FS ellenben a megfelelő kiegészítőkkel elég reálissá tehető a körülményekhez képest. Vadászgépekben viszont nem sokat nyújt.
  • ColdFire
    megbocsájtok :D
  • alert
    Akkor sorry :DD
  • fulcrum falcon
    én naon keveset repültem flight simulatorral, mert én Lock On-nal repülök:D
  • ColdFire
    egy IL-2 fan-nak ne mesélj a számítógépekről:)
  • alert
    Semmi szenvedés nincs benne csak érteni kell hozzá. Nameg némi elszántság sem árt :D De ez az igaz... amikor még így kellett repülni a gépekkel nem 100 csicsás számítógéppel...
  • ColdFire
    [email protected] msn
  • fulcrum falcon
    eltudod küldeni?
  • ColdFire
    nem tom, kaptam :D
    bár lehet 24es, de kb ugyanaz
  • fulcrum falcon
    és ingyen szedted le?
  • fulcrum falcon
    bár én magyar légierővel foglalkozok
  • fulcrum falcon
    én szeretem az orosz gépeket
  • ColdFire
    nekem van egy, de hidd el, sztem nem fog tecceni :D
    orosz az egész, csak szenvedés vele repülni
  • fulcrum falcon
    A Flight simulator 2004-hez lehet letölteni An-26 "curl"-t amivel repülni is lehet?
  • exTrem
    Megoldottam :) view pan funkcio csak nem jutott eszembe ..
  • exTrem
    Help! Már kezdek nagyon ideges lenni remélem tudtok segíteni. Teljesen jól működött minden az fsben. Reggel még repkedtem is egy kicsit. Erre most délután akarok egy suli kört repülni. Elkezdeném a repülést amikor észereveszem, hogy nem tudok forogni a gép körül a kamerával ergo 2dben sem tudok semelyik irányba nézni. Megnéztem a joj beállitásait minden rendben van a gombok működnek. De akkor mi a franc baja van ? Nincs tippem kérlek titeket hogy gyorsan segítsetek... Köszönettel exTrem
  • alert
    Azzal repülsz amivel akarsz, akár kiegészítő géppel is. Nincs gép kimondott online repüléshez. Talán arról lehetne beszélni hogy általában az ingyenes gépekben nincsen navigációs számítógép márpedig online a valós térképek és megközelítési eljárások szerint kell repülni, így ez eleinte komplikált lehet egy kezdőnek. Ebből a szempontból egy komplex fizetős repcsi jobb, persze a tapasztaltak az ilyen útvonalakat sem nav berendezéssel hanem kézzel repülik térképek alapján (több élvezet).
  • ColdFire
    szép leszállás, grat :D
  • Airka
    Ja es milyen gepekkel lehet repkeni? Lelehet tolteni olyat ami kimondott online repuleshez van vagy jok ezek az ingyen letoltheto gepek?
  • Airka
    Olvasgattam es egy leirasba volt hogy csak az ereseti fst kell megvenni hogy mukodjon de mostmar akkor tudom. Kosz!
  • alert
    Szia! Nem kell eredeti szoftver. MINDEN segítséget megtalálsz hozzá a banner alatti FAQ oldalon lévő segédletek között és az ott javasolt linkeken valamint ha elolvasod ezt a fórumot.
  • Airka
    Ha onlineon akarok repkedni az eredeti Fs2004 kell?Mar megjelenese ota nyomom es csak mostanaban lett netem ugyhogy minden segitseget szivesen fogadok!
  • sajoati
    Egy kis móka:

TallShip Bermuda (vitorlás)

Queen Mary 2[URL=http://canucks.uw.hu/fs/FS9 2006-08-19 13-20-37-79.jpg]Queen Mary 2 #2[/URL]

Queen Mary 2 Virtual Cockpit

Queen Mary 2 final-on

Queen Mary 2 leszállás eredménye

• throttle
    Szervusz Mozes!
    Az általad leírt probléma tipikus szivattyú beállítási hiba.
    Ugyanis, az Airbus típusokon, felszállás után a középső tartályból automatikusan, és folyamatosan átszivattyúzódik az üzemanyag a két szárnytartályba.
    Azért írtam le a feltöltést, mert ez nem más, mint egyszerű fizika.
    Felszálláskor, alacsony sebességnél a felhajtóerő még nem nagy, amikor csak egy-egy tonnát töltünk bele, akkor az erő*erőkar elven kisebb nyomaték elegendő a kis sebességű fordulóba vitelhez, emellett a repülőgép tehetetlensége is kisebb, könnyebb a vezethetősége.
    Az útvonalon már nem szükséges erőteljesebb fordulóba vinni a repülőgépet, tehát a szárnytartályokba átszivattyúzott üzemanyag nyomatéka már nem lesz számottevő. Az üzemanyag mennyisége az EICAS panelon folyamatosan kijelzésre kerül,a már elfogyasztott üzemanyag mennyiséggel együtt, az MCDU pedig folyamatosan közli a számított értékeket, a meglévővel egyetemben.
    L.J.
  • thomka
    A 747-400f az áruszálító.
  • samhun
    Mi a különbség a PMDG 747-400 és a PMDG 747-400f között?
  • airbus
    En mindig eloszor szarnyakat toltom tele. Ahogy valodi repulon lattam, ott se volt centerben fuel (vagy csak a szikrazo pumpak miatt? (mode: MAN!! 2 tonna alatt)) Szerintem ez legitarsasagonkent valtozik.
  • Papirzacsi
    Nos konkrétan az A320 családot nem ismerem, és ha rajtam múlik még egy ideig nem is fogom. :-) De pl az A340-nél tuti, és a Boeingeknél is mind a szárnytartály megy tele, és csak utánna a center.A kifogyasztási sorrend pedig először a center, utánna a szárnyak.
  • Mozes
    Igen, ezt én is tudom, de nem pont a János írta, hogy 1000-1000 liter a szárnytartályokba és a többi középre. A PSS leírásában az van, hogy az üzemanyag 50%-a középre és a maradék 25-25% a szárnyakba.
  • Papirzacsi
    Alapból ott keződik a probléma, hogy nagy általánosságban mindig először a szárnytartályokat töltik tele, majd utánna ha még kell ,akkor töltik a centert, és nem úgy, hogy egy keveset a szárnyakba, és többet (teli) a centerbe. A automatikusan a kifogyasztás is így szokott történni, hogy először a középső, majd utánna a szárnytartályok. Szóval, ha én vizsgálnám az esetet, akkor bizony pilótahiba.:-)
  • Mozes
    2,5t-vel számolhatsz óránként, de ne feledd, hogy kb. egy órára legyen tartalék üzemanyagot, azaz + 2,5t.
  • alert
    X800 GTO 256 MB! Ajánlom! Tuningolhatod is a gyári hűtéssel, gyári tuningprogrammal, ha jófajtát veszel (pl Shappire), akkor 30%-al gyorsabb teljesítményt is ki lehet hozni belőle. Próbáltam FS-el, nagyon jó kis középkat kártya. 6600GT is elmegy, de ez esetben az X800 jobb. Ajánlom a GTO-ból az FB (FireBlade) verziót, ha jó helyen veszed pár ezerrel többe kerül csak, cserébe mégjobb tuning, mégjobb gyári hűté.