17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sephi
    Nekem alitolag titanium lite.
  • Al Age
    Hja. Magic 3.3 van nekem
  • Sephi
    Ja... megyek holnap megnezem akkor a fene usse meg!
  • Aramir
    #890 környékén már leírtam.
    De asszem ott akadtál el, hogy nagyobb lenne, mint 4 Gb és nincs ntfs filerendszered, ami kezelné.
  • Sephi
    De akkor eruld el nekem pontosan hogyan csinalod az oszefuzest... mert en nem ertem hogy kell.
  • Aramir
    Csak ennél az egy dvd-nél van ilyen?
    Nekem volt egy olyan, hogy megírta a dvd első felét (xxx (11).gi), majd amikor jött volna a második fele (xxx (12).gi), akkor elbaxta.
    Na akkor kellett összefűznöm a kettő darabot.
    Azért montam korábban, hogy elöbb írásszimulációval próbálkozz.
  • Sephi
    Nem sikerult! A Stomp-ot feltettem nmajd az exe-et is es amikor elinditottam hogy irja meg a .gi filet (a legkisebbet asozntad azt kell a harom file-bol) akkor ugy 5% aszonta error es pasz es elbaszta a DVDlemezt is..
    Fene egy meg...
  • Adi
    Aham... hát nekem szerencsére semmi ilyet nem kell csinálnom.
  • Aramir
    Ja.
  • Sephi
    Tankson.

Szal feltelepitem a Stomp Recornd Now Max -et es azutan felteszem ezt a kis exe-et amit adtal ugye?
  • Aramir
    A Primonal nemtudom, RecordNow-al igen.
  • Sephi
    Orok hala!!!

Ez akkor muxik a Primo-nal es a Stump RecordNow Max 4.5 el is?
  • Aramir
    A Messiás nem visz mindent, próbáld meg a cdrip-es SSX-et elindítani :)
  • Aramir
    Netet nem, pc-vel nem, cd-t és dvd-t igen.
  • Aramir
    Eh.. Kapd le gyorsan!
    http://aramir.uw.hu/pxEngine408.exe
  • Aramir
    Elképzelhető, ahány chip, annyi szokás :)
    A Magic 3.x-es chipnél is így kell.
  • fm
    ps2 téren totál nulla vagyok. vki felvilágosítana mire képes ez a cucc? lehet zenét,filmet,netet nézni/használni vele? összeköthető pc-vel? cd-t olvas,vagy csak dvd-t? bocs a láma kérdésekért..és thx előre a válaszokért
  • Sephi
    Hat en fobe lovom magam! Nem tudom megirni rendesen a .gi kiterjesztesu filokat.

pxEngine408.exe nem tudom letolteni sehogy mert regizni kene a cuccost :(
  • Adi
    Ez érdekes!
    Nálam ilyen "hülyeségeket" nem kell csinálni!
    Akkor nekem nagyon jó chip van benne? (amúgy vmi titanium van benne)!:) Meg szanaszéjel van hackelve a picike!:)
  • Al Age
    Furcsa. Igazából a messiás az 1ik legjobb chip, igazából mindent vinnie kéne. Hol chipeltette a gépet? Elképzelhető, hogy átverték a haverodat. Ha az originál játék megy és a másolt nem ment soha (ergo új a gép), akkor átverték. Ha a másolt régen ment, most nem (tehát a gép nem mai gyerek), akkor gáz van...
    AR: eredeti gémhez nem kell AR, tehát ha nélküle sem olvassa be, akkor lehet, hogy a lemezzel van gond.
    DVD filmeknél próbáld ki a "hosszú" resettel történő indítást:
    DVD film berak, gép kikapcs. (piros LED világít)
    Megnyomod a resetet és nyomva tartod, amíg a "kék köd" bejön.
    Ekkor elengeded.
    Vigyázz, hogy mire a Sony Computer Entertainment felirat bejön, mindenképpen engedd fel, mert különben a gép újból készenléti állapotra kapcsol.
    DVD nálam így megy.
  • shevy
    Aramir kösz a segítséget
  • Aramir
    Ezek szerintem a döglödő lézerfej tünetei.
    Próbáld meg beállítatni valahol, esetleg egy pucolás ráférne.
  • indy32
    Sziasztok!
    Segítsetek léci!Van egy érdekes probléma.A haveromnak van 2 ps2 gépe.Az egyik AR2 a másik messiás cippes.a messiás-s nem olvas sem másolt dvd-t se írott cd-t.Az AR2 csak másolt cd-t olvas eredetit nem,és egyik se olvas dvd-filmet.
  • Aramir
    DOA2 : Dead or Alive 2., egy verekedős játék.
    AR2 : Action Replay 2, egy kis kártya + 2 cd. Eredetileg csaló-kódok bevitelére alkalmas, gyakorlatilag a másolt ps2-es lemezek elindítására használják megtámogatva egy NEO chippel. Elavult, az új chipekhez nem kell ilyen kártya.
  • shevy
    mi az a DOA2 meg AR2? valami chip? nincs ps2-m ezért nem tudom
  • NormalisEmber
    Én úgy vagyok vele,hogy amíg a játékok 99%-át le tudom játszani,addig marad a neo2+ar2 páros(persze csak addig amíg nem terjednek el a kétrétegü dvd-s játékok amiket nem lehet majd 4.7-es DVD-re lerippelni és hát sajnos legnagyobb bánatomra az eredeti NTSC-s gémek se futnak így(pl.xenosaga2
    amit 80% hogy meg fogok rendelni ha kijön angolul)
    Persze akik eddig már jártak nálam(újdonsult ps2-es tulajok)
    mind kinevettek hogy mit szenvedek itt ezzel a lemezcserélgetéssel

Amúgy egy 2.01-es AR2-őt mennyiért lehet reális áron manapság eladni ?
  • Sephi
    Csieplve ket joyal es egy meem kartyaval ugy 85.000 FT be kerul.
  • shevy
    szeretnék venni egy ps2-t, de sokallom a játékok árait. Valaki segítene hogy milyen chipet érdemes belerakni, meg hogy mennyibe kerül? és ezután már akármilyen írott cd vagy dvd menni fog rajta? bocs, de nem vagyok otthon a témában, még csak most szeretnék venni egyet! kösz
  • Aramir
    Lehet, én ezt így hallottam annakidején. Elképzelhető, hogy más is befojásolja.
    Add el az AR2-t meg a DOA2-t és már majdnem megvan a pénz egy jobb chipre
  • cenobite
    Lehet azért olcsóbban is játékokhoz jutni. Ott vannak pl. a Platinum cuccok, azok eleve asszem olyan 8-9ezer körül vannak, no meg van ugye a www.cheapboy.hu oldal... :)
    Meg időnként Metro, Cora, MediaMarkt, Tesco stb.-ben is rá lehet akadni olcsó cuccokra. Futurama pl. 5000-ért volt nemrég a Metro-ban....
  • NormalisEmber
    Most néztem meg:
    A doa2-é 4.35 Gbyte
    A Xenosaga 4.372 Gbyte (=Devil May Cry 1 Demo DVD lemezével)
  • NormalisEmber
    Szerintem nem csak a TOC mérete befolyásolja(mondjuk anno én is azért vettem csak meg cd-n a devil my cry 1-et , mert több helyen is írták hogy csak a demo lemezének elég nagy a TOC-ja) mert nekem a Xenosaga-t is sikerült elindítanom aminek jóval nagyobb a mérete(nem hiába hisz eleve 2 rétegü lemezről lett rippelve) mint a Dead or Alive 2-nek(én is ezt használom)
    ,viszont 2 játék nálam se volt hajlandó elindulni(Forever Kingdom és valami japán rpg,de egyiknek se haladja meg a mérete a DOA2-őt)
  • Sephi
    Nekem is volt ilyen de velem mindig rendesek voltak :)
  • mb66
    Igen az átjáróházban tudsz cserélni, bár ők főleg GC vel foglalkoznak ; aztán a jászain ami onnan közel van 5 perc:Szt. István körút 10 ben is van egy konzolos bolt elég jo szvsz és sok olcso ps2 es game.
    van egy még az oktogonnál is , a mcdonalds oldalan indulj el a nyugati felé.
  • Aramir
    Elképzelhető. Valami olyasmi a lényeg, hogy a gyári játéknak a TOC-ja nagyobb legyen, mint a másolt játéké.
    Én amikor egy demo dvd-vel próbálkoztam, akkor csinált hasonlókat némelyik játék. Pl Treasure Planet: menüig elment, még pályát is tudtam választani, aztán lefagyott.
    Lehet, hogy kifogtál 2 olyan játékot, amihez nem elég a Dead or Alive 2 TOC-ja.
  • Ersiman
    A Skála mellett az Átjáró üzletközpontban van egy kis konzolbolt, ott szerintem lehet.
  • Aramir
    Milyen gyári játékkal swappolsz? Nem mind jó. A Dead or Alive 2.-t szokták ajánlgatni.
  • shevy
    valaki nem tudja hogy miskolcon van-e ps2 gamekölcsönző? ha kiveszek egy játékot és azt copyzom, akkor chipelt gépen elvileg mennie kell? vagy nem copyzni kell hanem hogy?
  • musha
    no meg az Onimusha széria
  • shevy
    a PES 3 milyen? Milyen tapasztalaitok vannak?