17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Aramir
    Nekem kétszer is sikerült különböző játékoknál, jó kellene, hogy legyen.
  • Sephi
    Na kezdem vagni... megnezem mi sul ki belole kohi :))
  • Aramir
    Na, az első kettő a dvd image, a harmadiknak kb olyan szerepe van, mint a CdrWinnél a cue filenak. Itt is ez mondja meg a programnak, hogy melyik darab van elöl, melyik utánna. Tehát az nem az image része.
  • Sephi
    Asszem 2 Gb-onként feldarabolja a Prassi.
    kb így:
    xxx (11).gi 2 Gb
    xxx (12).gi pl 1 Gb
    xxx.gi 4 Kb

Ez mar alapbol harom file nem?

Akkor en mit kell csinajak hogy ket file legyen? Egyiket turlom?
  • Aramir
    Melyik részét nemérted?
    Ez csak egy példa volt, hogy hogy kell összefűzni. Helyetesítsd be a file neveket a tiedre, máris érthetőbb lesz.
  • Aramir
    Most jobban utánna néztem, ezt találtam többekközt a témában: LINK
    Mindegy, ha a CloneCd-t használod, akkor legalább nem kell annyi mindent beállítani a CdrWinben vagy a Neroban :)
    Egyezzünk ki egy döntetlenben, jó?
  • Sephi
    Fuu en bevallom hulye vagyok az ilyen dolgokhoz... egy szot sem ertettem amit leirtal az elobb :(
  • Aramir
    Asszem 2 Gb-onként feldarabolja a Prassi.
    kb így:
    xxx (11).gi 2 Gb
    xxx (12).gi pl 1 Gb
    xxx.gi 4 Kb

Na, ha jól emlékszem átkell nevezni így:
    xxx001.gi
    xxx002.gi
    Majd a elsőt kikell jelölni és a TC-ben a files fül alatt a Combine Files-re rábökni.
    A kész 3 Gb-os terméket iso-ra átnevezi és jó is lesz elvileg. Ha a Nero pofázik, hogy nem jó valami, akkor pl a Daemon Toolsban felmountolod az iso-t, és arról készítesz egy új imaget.
  • Sephi
    Hogy kell egybe fuzni oket TC-vel?
  • Sephi
    Jah te tudod mi tunt fel furcsanak. Hogy amiokor kicsomagoltam kaptam egyetle egy .gi filet de ha belenezek az arhivakba winrar-al akkor ott harom darab .gi file van... most fogom en fel hogy itt mas baj van.

Mert en fogtam a .gi filet es atneveztem .iso -ra :))) Es nem ment :)
  • Aramir
    Neroval másolva is rosszak lettek, nemhiszem, hogy beállítási probléma lenne. Egyébként már eleve másolt lemezről ment a copy.
    Én nekem inkább a CloneCd-vel vannak olyan problémáim, hogy elbassza néha a cdk leszedését, mert ha talál olvasási hibát, akkor nemszól. Pl a lemez az olvasómban szar, de pl az írómban tökéletessen olvasható. Ezért szoktam hanyagolni és inkább CdrWinezek.
  • Neme.
    Ha CloneCdvel jó lett a másolat, az nem azt jelenti, hogy a CloneCd átugrott valamiféle védelmet (CloneCd pont arról híres, hogy szinte azonos az eredeti és a másolat). CdrWines probléma amiatt lehet, hogy pl. nincs rendesen beállítva, hogy hogyan kezelje a hibás szektorokat, vagy egyéb beállítási probléma, vagy amit már írtam, hogy valami miatt a több trackes lemezeket nem sikerül rendesen leszedni.
    Nekem soha nem volt gondom CdrWinnel, pedig anno mindig azt használtam.
  • Aramir
    Akkor azmiért van, hogy pl a Tomb Raider első része vagy a Ninja c. játékok CdrWinnel másolva nem lesznek jók, de pl ha CloneCdvel írom ki őket, akkor meg jók lesznek. Ilyenkor mi van, egyik megoldásanál sem patcheltem, mégis csak az utóbbi jó. Pedig amit írtál, aszerint annak sem kéne jónak lennie, mert mint írtad, a szoftveres védelem is átlett másolva.
    Ezért írtam, hogy gyárit ha lehet, akkor inkább CloneCd-vel írja. Az megint más kérdés, hogy ez sem 100%-os megoldás, de nagyobb eséllyel lesz működőképes a másolat.
  • Neme.
    Mert ha image file-ban leledzik a cd tartalma, és azt patcheled (ahogy az lenni is szokott), az azt jelenti, hogy a cd-ről mindent leszedtél, kivéve a hardveres védelmet. Patchelés nélkül minden íróprogi, ami tud iso image-et írni, felírja a szoftveres védelmet is a cd-re (rendeltetésszerűen).
    Tehát ha CloneCD-vel csinálsz egy image-et egy eredeti PS cd-ről, majd CloneCD-vel felírod üres cd-re, azzal a hardveres védelmen kívül minden mást felírsz, beleértve a szoftveres védelmet is, amihez a protection fix készült (már ha a játékba tettek ilyet).
    A szoftveres védelem olyan, hogy pl. felismeri, hogy chip van a gépben (pl. másolt Soul Reaver patchelés nélkül váratlan időpontokban egyszerűen lefagy).
  • Aramir
    Ezt a pxEngine-t is ráraktad? Lehet, hogy max sebességgel akart írni és a lemez nem bírta.
  • Aramir
    Esetleg, ha nagyon nem megy, akkor fűzd össze a gi filekat pl Total Commanderrel, majd neved át iso-ra.
  • Sephi
    Ez jo tanacs! Koszi! De a multkor ez a stopm progi elbaszott nekem 3 DVD-et es nem igazan merem ujra hasznalni pedig frisitve volt minden :(
  • Aramir
    Szerezd be a Stomp RecordNow Max-ot, ugyanaz, csak frissebb.
    Esetleg töltsd le a pxEngine408.exe filét a netről, az a meghajtók kezelését frissíti a RecordNow Maxhoz, hátha jó a tiedhez is. Sőt ez utóbbit mindenképpen szedd le, mert nekem csak max sebességgel volt hajlandó írni a RecordNow, amíg ezt nem telepítettem fel.
  • Neme.
    Hmm ez igaz, asszem, én is frissítem. :)
  • Aramir
    Huh, ezt nemértem, ha ismered, akkor miért kérdezed
  • Sephi
    Te akkor lenne egy nagy kerdesem. Miert nem ismeri fel a Prassi Primo DVD progi a Pio 106 DVDRW -met? Azert kinos mert nekem jelenleg megvan a True Crime Ps2 DVD image aminek a kiterjesztese nem .iso hogy siman felirhassam Neroval hanem .gi ami valami global image akar lenni amit csakis a Primo DVD tud kiirni. De nem ismeri fel a dvd iromat :(
  • Neme.
    És hogyan alkalmazod ezeket a protection fix-eket? Rákarcolod a cd-re? :) (Egyébként ismerem őket.)
  • Aramir
    ITT néz körbe, ha itt szerepel az íród, akkor a legfrissebb verzió valószinüleg kezeli majd.
    Most nézem, a Pio-106 is szerepel a listán, nekem is frissitenem kellene.
  • Aramir
    Sajnos nemtudok segíteni, ha a program nem támogatja az íród, akkor hiába teszel fel akármilyen ASPI-t, akkor sem fogja kezelni.
  • Aramir
    Ez egy nagy hülyeség. Legalább a linken körbenézhettél volna. Találhatsz ott egy rakás programhoz protection fix-et.
    Pl a már lentebb említett játékot sem tudtam sima Neroval átmásolni (Mission Impossible), de említhetném a Spyro 3-at, amit elöszőr rosszúl törték fel (kb a játék felénél elkezdte eldobálni a gyémántokat a kis sárkány, ha jól emlékszem) és csak késöbb jött ki hozzá egy 100%-os patch.
    De ez szerencsére nem jellemző, a játékok nagyrészét tényleg átlehet másolni simán Neroval pl.
    De van 1-2 játék, ami csak CloneCd-vel megy.
  • Neme.
    Az alap hardveres cd védelmen kívül már csak szoftveres védelmek vannak, azokat pedig minden író progi átmásolja.
  • Neme.
    Igazából vagy SCSI író kell hozzá, vagy egy olyan ASPI driver, amivel az IDE drive-ot kezelni tudja, ebben sajna nem sok tapasztalatom van. Neronak saját ASPI drivere van, és tud bin/cue-t is írni (én is azt használom).
  • barret
    szeretném tudni,hogy tudnám írásra bírni ezt a cdrwin nevezetű progit! állitólag evvel lehet írni is...sajnos csak beolvasni tudok vele,arra tökéletes! egyáltalán tud vele valaki írni???
  • Aramir
    Próbáld meg a legfrissebbel, hátha. Nekem a Pio-106-os íromat nem kezeli sajnos. A bin+cue kiírása a Nero-val is lehetséges.
  • barret
    Neme légyszives ird meg nekem,hogy tudom a cdrwin-t irásra is használni...sajnos nem ismeri fel az irómat!LG íróm van. összes többi progi hibátlanul fut. én a clonecd-t részesitem előnyben,egyszerű és jó!
  • Aramir
    Na, jólvan, nemfogalmaztam pontossan. Én azokra a védelmekre gondoltam, amit itt lentebb írtam.
  • Aramir
    Igen, de az a védelem, ami minden psx-es cd-n rajta van, csak jelzi a gépnek, hogy eredeti. Erre való a chip a gépben, hogy elhitesse a géppel, hogy eredeti cd van a berakva. Ha tévedek, majd valaki kijavít.
    Viszont vannak egyéb védelmek némelyik játékon, erre a CloneCd a megoldás, vagy találhatsz patcheket itt, miután már azokat is lehet sima Neroval vagy CdrWin-nel másolni.
  • barret
    pedig azt hittem,le tudom irni...az a lényeg,amit Sephi irt a #856-ban.
  • Aramir
    Te sem érted, hogy mit akar? Akkor jó, mert én sem.
  • Adi
    Amúgy volt nekem egy olyan audio cd-m amin ha megnézzted, az írás felületet nem szabályos kört tett, hanem egy hullámos kör volt ott. Heee elég érdekes volt.:)
  • Adi
    "megakarok fordulni és összevissza szaggat."
    LOL azzér túlozni nem kell.(fordulni lehet:) de tényleg iszonyatosan betud szaggatni)
    Gc engem egyáltalán nem fog meg.
    X-box meg olyan mint egy pc amit tv-re kell kötni.
    De ha a választanom kéne akkor X-et vennék.
    Van benne merevlemez ezáltal játék közbe hallgathatom a saját zeném stb.
    Viszon box-ra nincs GT3 és most jön a gt4 huu..:)
    VC-se volt X-re mikor vettem. Azóta kicsit megváltozot a dolog. Asszem már van rá VC is.(vmi ilyesmit írt Martin az 576-ba.)
    Szóval én nekem tökéletesen megfelel a ps2. Szerintem a ps2 jön ki a legjobban minden honnan. (játék szempontból)
    Nézzd meg a POP-t milyen gyönyörű ps2-n.
  • Neme.
    Minden PS formátumú CD-n van védelem, a save track csak akkor nem jön be, ha több track van a CD-n (audio trackek). Persze ha valaki tudja, hogy helyezkednek el a trackek, meg tudja írni szinte bármivel, de legjobb szvsz a cdrwin vagy clonecd.
  • Sephi
    Jah es Nero-t hasznaltunk :)

A FROG-ot annal az egynel kellet alkalmazni de azt is seikrult azutan.
  • Sephi
    Most en nem ertem mirol beszelsz. Amikor anno meg masoltuk oket 10 erdeti Ps1 CD-bol 9 -et siman Save Track -el lementettunk es csak az egyikel volt baj mert sehogy sem akarta. Majd raiertuk a 9-et valami noname cd-re es ment csodalatosan.
  • barret
    mér,szerinted az EREDETI playstation cd-k védelem nélkül vannak forgalmazva??? sephi-nek igaza van!