WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Mert nem lehet még 10-20%-os emut sem irni a mai pécére, azér. A ps2 hardware egységei még mindíg KURIÓZUM-nak minősülnek, ne az órajelet nézd, az SEMMIT nem árul el önmagában. A Mips R5900-as proci, ami benne van a legerősebb MIPSr10000-es procinak a továbbfejlesztett változata, márpedig az r10000 a legerősebb proci, ami a SiliconGraphics munkaállomásokban van. A továbbfejlesztés azt jelenti, hogy 64-ről 128 bitre nyomta fel a Sony és a Toshiba, plusz pár nagyon jó dolgot beleintegrált, mint pl. a párhuzamosított utasítások, amivel pl. a szorzás röhej gyors egy p4-hez mérve is (többször gyorsabb), ráadásul a GS (graphicsSyntheser) ami a grafikus chip is totál más, mint egy pl. geforsz. Mig a pécén egyre inkább csak a texturával igyexenek fejlődni, a ps2 a poligonszámban nagyon jó, egyáltalán nem multitexturáz meg hasonlók. (ezért nem tud rá egyetlen PC-s fejlesztőcég sem normális játékot irni, mert azok csak a videokártya tudásából élnek).
    Szóval a hab a tortán a beágyazott videoram (4mega) ami 48 giga/sec átvitelt produkál (ez a ddr-nél majnam tizszer gyorsabb), a rencermemória meg 32mega rd-ram(emlékezetem szerint ez sem a pécék sajátossága).
    Ezt ha összeadod, és belekalkulálod, hogy egy jól működő emuláláshoz legalább 5-10 szeres sebességtöbblet kell(kéne), és azt, hogy a pécéd (pécénk, mindenki pécéje stb... :) ) 32 bites nyomorék cpu-ja még 2,2 ghz-en is csak kamu tesztekben veri az EmotionEngine-t, hááááááát..... A grafikus rendszer túl egyedi, az egész ps2 a DMA-ra épül, ami pécén nem tudom hol van, mert mindenhol be lehet kapcsolni, de hogy KAMU az tuti (mp3 playah közben floppyművelettől beszaggat a 2 ghz-es penya...)
    Szal az én 2,2-es gépem kábé 3%-ot tudna ps2-ből emuzni. Azzal mit lehet kezdeni? De még ha menne is majd eccer a 20%, az 10 fps a gt3-ban pl. és csak 5 a fifa-ban stb... az képregény, nem tudom mi szüksége lenne erre valakinek.
    Mire a pécé emulálni tudja a ps2-t kijön a ps3. Tehát tökfölös. Ja, és a BIOS is kisebb hadititok......