Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
#3700 senkinek semmi ötlete
malefic
Egyre gyanúsabb:
a sacred.exe az 1.5-nek crack-je.
Megtalálható a Gamecopyworld-ön...

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

CalebJoe
Nekem minden megy faszán nem lett tõle ruszki verzió.
Nagy változást nem vettem észre ,de mintha egy kicsit jobban adná az exp-t.

Fixed the corrupted Mystdale Castle Region and surrounding area.

Ezt olvastam a hivatalos oldalon ennyit javít az 1.66-os patch.
malefic
Kipróbáltam ezt a "rus" crack-es dolgot.
A menü azt irja ki, hogy 1.66, pedig itt lentebb
azt írta valaki, hogy 1.626-os verzió számot kell kiírnia.
(Az 1.5-ös is 1.525öt ír, vagy valami hasonlót)
Lehet, hogy átverés. Valaki megkrekkelt egy 1.5-ös játékot
és ráírta a menüképernyõre, hogy 1.66...

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

pluhi
Leszedtem, hát igy csipõbõl bemásolva nem megy.
TopGun
Megnezem! ezekszerint ez egy tort 1.66-os patch? neked mar megy? keddre kiprobalom, bar azt irjak sokat vissza vesz a sebzesbo l1.66! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ollie
szerintem az orosz nyelvû patch lesz

darky
Az orosz cuccot be tudná linkelni valaki, ha mûködik, mert megszakadt a letöltés és azóta se boldogulok vele...
ollie
én 1.66c-t találtam eddig

Melyik a legújabb verzió? Van már normélis crack hozzá, amihez nem kell "programozónak" lenni, hogy felrakjuk?
Crackelt game-el lehet már multizni?

War. War never changes.

CalebJoe
http://kinger.nm.ru/

Ezt ismeri valaki? Itt letölthetõ az 1.66.os crack. A RAR tartalmát csak bele kell másolni a sima "nem felpatchelt" Sacred könyvtárba és már mehet is a játék.
Ja és verzió számnak is 1.66-ot ír ki.

Egy ruszki fórumban olvastam.
pluhi
Szerintem ez egy Might&Magic VI utalás. Ott is lehetett találni egy flute-t, ami nem volt jó semmire.
nem vagyok most a gépnél, de olyan 30-35 könyvem lehet... Religionból például csak egy van meg, de azt az egyet mindig mindenhol megtalálom....

MADár

ollie
miért?

TopGun
mi az az auto collect? es milyen mentes? es hogy kell platinum szinten nyomni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Szia!Mar valaszoltam is.

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

jam@
Most jöttem rá, hogy 1 géppel is lehet platinum szinten nyomni. Sõt mûködik az auto collect és a mentés is. De azért jöhetne mér az 1.7 patch!

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

TopGun
Irok privit most jo?

Igen.Itt vagyok

ollie
ma

TopGun
aiguo Hi! most itt vagy?

TopGun
Mikor szedted le az 1.66c patchet?

TopGun
Aham, ertem ok. es konyvekbol mennyi van meg neked?

Solid Snake
Na,végigvittem a gladival! Probléma a következõ: új játék indittásánál inportálom kedvenc hõsömet inditom silver fokozaton, ezután kivág a finfos deszktopra 😞 Esetleg ha vki. lenne olyan jó és segítene
ollie
Most az 1.66c patch a legújabb?

A flute-t azt egy quest során szereztem be anno. Hogy mire jó, azt a kutya se tudja.

TopGun
Hi! ez micsoda? ez a flute? merre talalhato? neked hany konyv van meg?

Ja és ne feledkezzünk el a flute-rõl sem.

Összeszedte már valaki az összes könyvet?
Kitalálta már valaki mire jók
- a gameboxok
- az elveszett harcmûvészet rúnák
- az artifact nevû egy kockás láthatatlan izébizék
- azok a skeleton skullok amiket küldiért cserébe adnak, és nincs sebzésük mint a rendes ropifejeknek, viszont van szintjük

hümm?

MADár

Outlander
ezekkel te lehetsz a gyûrûk ura...

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

jam@
Mivel van már egy gladiátorom ami lvl.150+ és benne van több mint 250 órám, több 10x bejártam már 70% fölött vele a területet goldon, ezért nekem már kicsit uncsi területet járni küldiket csinálni. A többi karakterrel a lehetõ leggyorsabban lvl.100 fölé akarok kerülni, mert ott lehet igazán jó cuccokat találni. Pl. ilyen gyûrûket amelyek az exp. pontokat növelik csak lvl.100 fölött lehet venni :

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

shaba23
és ez így jó játék???
jam@
miért sántítana? másodjára tolom goldon és nem járom be a területet nem csinálok küldetést (még a fõküldetéseket sem), csak a legjobban xp-t adó területet járom be de azt többször naponta és ez a terület nem tesz ki még 1%-ot sem! hol itt a sántítás???

Sziasztok megint

Valaki irja már le nekem pls , hogy a deviancos versionnak mi volt a bin nek pontosan a neve

thx

Na megvan miert volt a szarakodas, akit erdekel:
http://eng.sacred-game.com/news.php?s=&action=show&news_id=188

Itt vagyok!😊Miert?

Elkészült róla egy trade screenshot multiba. Tessék megnézni a hivatalos weblapon
Official

Az 1.7-et készítgetik a srácok.

TopGun
Melyik update?

Hi all!
Eredeti gameval toltam eddig (1.66-tal) , de ma kiirta 1 korul h van uj update azt toltsem le a multihoz. Talalkozott mar vki ilyennel?

Shaman
Nah szal tudom,hogy biztos baromi sokan kérdezték már,s én télleg elõtte megnéztem az altopigban lévõ linket,de ott a patch ikonnál semmi sem történt hiába nyomtam rá.

Szal ha megvan az alapgamma,akkor melyik patchet kell rárakni,honnan töltöm le,illetve melyik crackket s szintén honnan töltöm le.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ez a World Discovered: 0.39% több mint 60 óra játszás után egy kicsit sántít! 😊)

TopGun
aiguo itt vagy mar?

SarkanyfuaRUSH
Üdv!

Nem tudnál berakni pár képet a legjobb cuccaidból, amit hordasz? Kiváncsi vagyok milyen cuccok vannak ilyen szinten. Köszi.
TopGun
Irok most privit ok?

jam@
Jah single-ben.

darky
És single-ben?
jam@
WE : lvl.148 kb.61 óra

darky
Vámpír, kb 50-52 óra, 34,5. szint, kb 26% térkép és még nem kell elementalt ölnöm se...
TopGun
Na! most tartok ott, hogy az 5 elementalt kell lenyomni! Evvel kapcsolatban nincs kerdesem, csak szerintetek 43 ora tiszta jatek ido, 27. szint ez ok? vagy keves? a terkep jo nagy resze, pontosan nem tudom hany %-a van felderitve, nem sok mellek kuldit hagytam ki. Minden hazba es minden bokor ala beneztem.
Seraphimmal tolom.