8224
-
#4543 Van! Én! Is! -
#4542 Egyebkent ezt a multit szerintem eleg alaposan elk**tak ebben a jatekban! igy nem sok ertelme van multizni! gyakorlatilag NULLA! mivel semmilyen jobb cumot nem tudsz adni es kapni sem, kulonben elolrol kell kezdened mindannyiszor a gamet, :( annak viszont nincs sok ertelme! en most kezdtem masodszor ujra, de most goldon vagyok 61. szintu. A Diabloban azert megerte a multizas.
Mas jellegu kerdesem! Van valaki aki ATi video karesszal tolja? -
#4541 Kiexportálod a karidat(menü export) Multizol egyet majd megint kiexportálod csak ezzel az a baj hogy akkor előről kell kezdeni! -
#4540 Na most maxium az végtelen mert számold hozzá a nehézségi szinteket és mondjuk ha olyan jól játszol akkor 40 es szinten 90-100 óra kezdésnek! Plusz még amíg befelyezed az tőled függ hanyas szintű leszel meg plussz a szintek(nehézség) Szóval ultrasok! Meg még a multi! -
#4539 hogy kell a single ből átvinni a karaktert a multiba? és utánna hogy kell visszavinni? -
#4538 őőő, íjakkal (helyesírás rulez ;)
Ja, amúgy van valami recept a sárkányok leölésére, vagy csak próbálkozni kell? Eddig kettővel találkoztam, de minkettő elég nagy falat (egyet fújnak és hírtelen halál). -
#4537 Nem otthon vagyok (melóhely) és ebből következik, hogy nem jáccok. És még nem találkoztam olyan ílyakkal, mivel még csak 22. szintű vagyok, ráadásul első alkalommal játszom a játékkal.
Tényleg, mennyi lehet kb a végigjátszása ennek (single player)? Kb egy minimum és egy maximum idő érdekelne. -
#4536 Ja! ertem, most otthon vagy es jatszol? valami bika eros ijad, vagy crossbow-od nincs? ami legalabb 2000 min. sebzesu? es barki hasznalhatja 60. szinttol? esetleg 3,4 socketes! -
#4535 A sivatagban sok az élőhalott eből következik hogy sok a kopony is! -
#4534 ott kaptam rengeteg koponyát, az előző hozzászólásomban még nem jártam arra -
#4533 Akkor hogyhogy nem talaltal koponyakat? ha nem robban szet akkor kell, hogy legyen koponya! nalam legalabbis 10-bol
7x van. -
#4532 Hehe, még soha nem használtam azt a löttyöt, amúgy meg tegnap találkoztam előszőr azzal a sivatagi szomjazó katonával, és még a konzolt sem kellett használni. ;)
Persze az odaúton rengeteg csonti volt. -
#4531 Ez erdekes! valoszinuleg rossz helyen keresgelsz! nekem sivatagban 10 perc alatt 7 koponya! Ja! es fontos dolog, ne hasznalj elohalott elleni lottyot, mert akkor fuccs a
kopiknak! :(( bar ezt nyilvan te is tudod!? -
#4530 Nekem 8 óra alatt csak 3 koponya gyűlt össze, amúgy meg socketbe tenni nem sikerült (1.7 beta). -
#4529 Aham! ertem, az nagyon buli! de gondolom eleg sokaig tart talalni egy egy ilyet, mivel nyilvan ritkabbak nem? -
#4528 Ahh, olyat hogy, most pontosan nemtudom de a karihoz mérten !sokkal! több bónuszt adott a sebzéshez mint akármelyik amulett vagy gyűrű -
#4527 Mi nem sikerult neked? -
#4526 télleg? mintha nekem nem sikerült volna... -
#4525 En eddig csak tuzes, meg mergezos koponyakkal talalkoztam, es nem volt tul sok plusz bennuk! Te mar talaltal brutal koponyakat ezekszerint? -
#4524 Az jó mert egyes koponyák többet érnek mint a gyűrűk meg amuletttek! (nem anyagilag) -
#4523 Gyertek hálóba játszani. -
#4522 Hogy kell az oázisból kiveni a vizet? -
Herkulles #4521 Ha végre méltoztatnának kiadni!
Valaki megsűrgethetné a fórumukon, de nem árt a német tudás :D -
#4520 Akkor megiscsak van mar haszna a koponyaknak?! -
#4519 Dede -
#4518 Tudtommal 1.7-ben mar be lehet tenni socketbe, vagy nem? -
#4517 Azaz dísz! Semmire! -
#4516 Nyaklancot fuzol belole magadnak, mert az jo ;] -
#4515 mire lehet felhasználni a koponyákat?? -
Koxminator #4514 írd be, hogy " gimmi e kok" :DD -
Noodlee #4513 HEHEHEE -
#4512 Mi az a ü wasser??? egy [Ü]veg vizet adjak neki? -
#4511 :DDD -
#4510 hihi, Na fogadjunk! aki leközelebb megemlíti a....-t akkor meglincseljük :D -
#4509 Jovicc mar. Aki hulye az dogoljon meg, mar bocsanat. Ottvan par joember alairasaban, ottvan a link alatt, es a forumokon is 100 kommentenkent ismetlodik a kerdes. Ha ezek utan sem fogja fel valaki, es megkerdezi, az megerdemli. Igaz most poenbol ment mindenki reszerol, de az elozmenyek ismereteben engem is a hidegrazas kerulget, ha elmegyek egy jatszoter mellett, es meglatom a homokozot eheh... -
#4508 Tegye már ki valaki a sacred logó alá hogy a sivatagi probléma megoldása:... Na téma lezárva. -
#4507 A SIVATAG meleg egy hely Amúgy ez a siv.. téma nagyon rongy már -
#4506 Gyakran ismétlődő kérdések. -
#4505 lassan, ha meglátom a sivatag szót valahol, üvölteni tudnék.. -
#4504 Ű, wasser!