Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun: Thx.

jaja énis kíváncsi lennék, h hogyis van ez pontosan.
Elõre is thx.

Scarto
kiserik
Hogy is van ez pontosan?

Sacred-(deviance!)Cd1 + Sacred VOB Patch = gyari cd masolat

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Miert ne menne? En igy nyomom!

Csak a legfrissebb Alcohol(Alcohol120%v1.9.2.1705)kell, mert a regebbi "blacklisted"!

TopGun
Hello! crack meg tudtommal nincs! 😞( a regi modszer csak original gameval megy!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hello.

Már régen néztem errefele, mert vizsgaidõszakom van.
Nincs kedvem, meg idõm visszaolvasni most. Van már 1.6 krekk?? vagy még mindig az a kiírásos fajtával megy?
Vki leírná azt egyszerûen ha van ideje? (vagy becopyzni ha már vki leírta?) Thx. Mentem most tanulni, holnap vizsga :-)

by
Scarto
TopGun
Megkaptam, koszonom! letoltottem, holnap referalok!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

repro
én úgy tudom, h 1.6tal már nem megy így, csak gyári CD másolásával.
de javítsatok ki ha mégis!

N0 TXT TLK PLZ!4!

mily sok mindenre jok is ezek a virtual drive-ok😊

Sacred-(deviance!)Cd1 + Sacred VOB Patch = 1:1 alcohol image. Ezt mountolod vagy kiirod cd-re es mar megy is...

CalebJoe
Az 1.6-ot el lehet valahogy indítani crack nélkül van valami trükkje?
elnézést kicsit tulzasba vittem
bocsikaa
no izéé.
jam@
visszaküldtem!

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

TopGun
Ez jo hir! csak az a baj, hogy nem tudni milyen kaszt lesz a ket uj kari? es mikorra lesz meg a kiegeszito?

A www.sacred-fans.net oldalán olvastam ha jól fordítottam az E3on bejelentették hogy lesz sacred expansion pack, lesz 2 új karakter, bövül a terület, a történet pedig folytatódik.
Annyira nem tudok angolul, de aki igen az megoszthatná hogy még mit írnak.
Ha ez igaz akkor nagyon jó hír.
TopGun
Szia! kb 15 perce kuldtem el! irok privit most!

jam@
vagyok! küldheted!

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

TopGun
Jam itt vagy mar?

repro
szuper desktophelper válaszom van:
Hangkártyád legújabb driverét töltsd le.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Lécci válaszoljatok a #3592-re.köszi
Randal
De tényleg!
Ezt már én is meg akaratam kérdezni!

EqUiNoX

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

ollie
Te mond csak, és miért van 2 nicked?

EqUiNoX
W.E. ellenben tud futkosni addig amig feltoltodik egy nagyobb szintu Multi Hit, majd szembefordul es kiirtja a tamadok felet ;] Aztan megint tancol picit, es ismet lo. Legalabbis nalam ez a technika. De meg 1-2 monstra is ralovok multival, mert ekkora a hatterben figyelok is kapnak, es csuklanak ossze. LEgalabbis a folyamatosan felbukkano xp ertekek erre engednek kovetkeztetni, a kovetkezo kepernyon fellelheto hullakrol nem is beszelve. Concentrationt nem nagyon noveltem eddig, anelkul is elboldogultam eddig, habar magas szinten mar tuti szukseg lesz ra.

TopGun
Ertem, de ilyen runakat talalni kell! viszont 25. szinten bronzon eleg kicsi az eselyem! a 4 socketedes cuccokhoz szinten! 😞( irok privit ok?

jam@
A concentration-t kell kimaxolni, akkor lecsökken a combat art-ok regenerácós ideje, ha túl magas szintre fejleszted a CA-okat akkor sosem lesz 0 sec. Mérlegelni kell, 0 sec-es regenerációnál folyamatosan jobbklikkelhetsz, viszont nincs nagy sebzés bónusz (a sebzésbónuszt azért lehet pótolni a socketekbe pakolt gyûrûkkel). A WE.-es Multi Hitnél a 4. szintõl már 1 sec. a regen time max. concentration mellet is, de még ezt is le lehet vinni 0 sec.-re a socketekbe pakolt gladiator runákkal amik a regeneration special move +10 tulajdonságokkal bírnak.

TopGun
Hogy erted azt, hogy 3.szintig fejlesztetted a multi hit-et? nekem 5. szintu es tobb masodperc amire regeneralodik! 😞(

jam@
Ennél többet találtam, csak már beváltottam a többit. Mivel a W.E.-nél szinte csak a multi hit-et használom, ezt is csak 3. szintig fejlesztettem (így 0 sec. a regenerációja), így nem hiányzik a többi combat arts. Ez a sok megmaradt rúna titka.

Outlander
ez kevés, bár nekem ennyi lenne...

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Solid Snake
#3591 Nemá ezt hogy a rettenetbe tudtad összegyüjtögetni?? Ennyi nics is a játékban
Szevasztok.Letöltöttem a Sacredet.Felraktam,minden ok csak játék közben nincs hang.😞(Az introban van hang meg a menüben is.Mit csináljak?Valami codec pack kell hozzá vagy mi?Lécci segítsetek!
jam@
A rúna gyüjtögetõ Wood Elf :

NP 😊

EqUiNoX
Uh, mar valami remlik. Nem nagyon szoktam beszelgetni jatek kozben, arra ott az irc, vszinu ezert sem voltam annyira bobeszedu ezek szerint. Nem szemelyednek szolt a passzivitas.

hmmm..Nem láttál?? Még kérdeztem is, hogy ugye Sg fórumos vagy?? mire a válasz igen volt. 😞

EqUiNoX
Hm, sorry, lehet nem lattam, ne haragudj.

ollie
igen

A múltkor jól rádköszöntem Battleneten, erre kiléptél 😞

EqUiNoX
OFF
Mindenki tudja ki "vagyok", egyszeruen csak lusta vagyok nap mint nap bejelentkezni itt is, otthon is. 10 mp-es dolog, de en mar csak ilyen vagyok. Amugy is szeretem ezt a nikket ;] igy egyszerre tudom hasznalni mindkettot. Ennyi, ennyire pang a sacred hogy ilyen hulyesegeken kell lovagolni?
ON

Off:Egy másfajta beszélgetõs topickban (nem SG) anno 4 nicknevem is volt (hozzá 4 féle e-mail címmel). Bele is zavarodtam. 😊 Ide azért mégsem jelentkezhetek be MODERÁTOR v.Turhácska,Buzzancs esetleg a ma is aktív defektes névvel. 😊

ON:

EqUiNoX
grr ;]

LOL

shaba23
És miért van neked 2 nicked?
EqUiNoX
A vezetok sorsa mar csak ilyen eheh ;]

El tudjuk képzelni, hogy örülnek neked a melóhelyen! 😊)) Sorry.

EqUiNoX
Ezt mar anno leirtam a Morrowind topikban, de roviden: egyik otthon, masik munkahelyi, es marhalusta ember leven, utalok mindig ki-be jelenkezni. Ez volt a regi CSs nikkem, es sajnaltam volna eldobni, igy ez megmaradt "melos" nikknek, a masik meg a "valodi". Ennyi a sztori.

ollie
Miért van neked 2 nicked?

Én sem akarok vitatkozni, csak a véleményemet közöltem. Nincs semmi bajom ahozzászólásoddal.
Diablo Nr.1

EqUiNoX
Okes. Mint irtam, az elozo az en velemenyem volt, igy termeszetesen nem fogok vitaba bocsatkozni senkivel ez ugyben ;] Emberek vagyunk, valtozo ertekitelettel, es nem klonok..