8224
  • Johnyy
    Van! Én! Is!
  • TopGun
    Egyebkent ezt a multit szerintem eleg alaposan elk**tak ebben a jatekban! igy nem sok ertelme van multizni! gyakorlatilag NULLA! mivel semmilyen jobb cumot nem tudsz adni es kapni sem, kulonben elolrol kell kezdened mindannyiszor a gamet, :( annak viszont nincs sok ertelme! en most kezdtem masodszor ujra, de most goldon vagyok 61. szintu. A Diabloban azert megerte a multizas.
    Mas jellegu kerdesem! Van valaki aki ATi video karesszal tolja?
  • Johnyy
    Kiexportálod a karidat(menü export) Multizol egyet majd megint kiexportálod csak ezzel az a baj hogy akkor előről kell kezdeni!
  • Johnyy
    Na most maxium az végtelen mert számold hozzá a nehézségi szinteket és mondjuk ha olyan jól játszol akkor 40 es szinten 90-100 óra kezdésnek! Plusz még amíg befelyezed az tőled függ hanyas szintű leszel meg plussz a szintek(nehézség) Szóval ultrasok! Meg még a multi!
  • vigyori14
    hogy kell a single ből átvinni a karaktert a multiba? és utánna hogy kell visszavinni?
  • ollie
    őőő, íjakkal (helyesírás rulez ;)

Ja, amúgy van valami recept a sárkányok leölésére, vagy csak próbálkozni kell? Eddig kettővel találkoztam, de minkettő elég nagy falat (egyet fújnak és hírtelen halál).
  • ollie
    Nem otthon vagyok (melóhely) és ebből következik, hogy nem jáccok. És még nem találkoztam olyan ílyakkal, mivel még csak 22. szintű vagyok, ráadásul első alkalommal játszom a játékkal.
    Tényleg, mennyi lehet kb a végigjátszása ennek (single player)? Kb egy minimum és egy maximum idő érdekelne.
  • TopGun
    Ja! ertem, most otthon vagy es jatszol? valami bika eros ijad, vagy crossbow-od nincs? ami legalabb 2000 min. sebzesu? es barki hasznalhatja 60. szinttol? esetleg 3,4 socketes!
  • Johnyy
    A sivatagban sok az élőhalott eből következik hogy sok a kopony is!
  • ollie
    ott kaptam rengeteg koponyát, az előző hozzászólásomban még nem jártam arra
  • TopGun
    Akkor hogyhogy nem talaltal koponyakat? ha nem robban szet akkor kell, hogy legyen koponya! nalam legalabbis 10-bol
    7x van.
  • ollie
    Hehe, még soha nem használtam azt a löttyöt, amúgy meg tegnap találkoztam előszőr azzal a sivatagi szomjazó katonával, és még a konzolt sem kellett használni. ;)
    Persze az odaúton rengeteg csonti volt.
  • TopGun
    Ez erdekes! valoszinuleg rossz helyen keresgelsz! nekem sivatagban 10 perc alatt 7 koponya! Ja! es fontos dolog, ne hasznalj elohalott elleni lottyot, mert akkor fuccs a
    kopiknak! :(( bar ezt nyilvan te is tudod!?
  • ollie
    Nekem 8 óra alatt csak 3 koponya gyűlt össze, amúgy meg socketbe tenni nem sikerült (1.7 beta).
  • TopGun
    Aham! ertem, az nagyon buli! de gondolom eleg sokaig tart talalni egy egy ilyet, mivel nyilvan ritkabbak nem?
  • Johnyy
    Ahh, olyat hogy, most pontosan nemtudom de a karihoz mérten !sokkal! több bónuszt adott a sebzéshez mint akármelyik amulett vagy gyűrű
  • TopGun
    Mi nem sikerult neked?
  • ollie
    télleg? mintha nekem nem sikerült volna...
  • TopGun
    En eddig csak tuzes, meg mergezos koponyakkal talalkoztam, es nem volt tul sok plusz bennuk! Te mar talaltal brutal koponyakat ezekszerint?
  • Johnyy
    Az jó mert egyes koponyák többet érnek mint a gyűrűk meg amuletttek! (nem anyagilag)
  • vigyori14
    Gyertek hálóba játszani.
  • vigyori14
    Hogy kell az oázisból kiveni a vizet?
  • Herkulles
    Ha végre méltoztatnának kiadni!

Valaki megsűrgethetné a fórumukon, de nem árt a német tudás :D
  • TopGun
    Akkor megiscsak van mar haszna a koponyaknak?!
  • Panzerfaust
    Dede
  • TopGun
    Tudtommal 1.7-ben mar be lehet tenni socketbe, vagy nem?
  • Johnyy
    Azaz dísz! Semmire!
  • PiszkosFred
    Nyaklancot fuzol belole magadnak, mert az jo ;]
  • vigyori14
    mire lehet felhasználni a koponyákat??
  • Koxminator
    írd be, hogy " gimmi e kok" :DD
  • Noodlee
    HEHEHEE
  • shaba23 #4512
    Mi az a ü wasser??? egy [Ü]veg vizet adjak neki?
  • ollie
    :DDD
  • Johnyy
    hihi, Na fogadjunk! aki leközelebb megemlíti a....-t akkor meglincseljük :D
  • PiszkosFred
    Jovicc mar. Aki hulye az dogoljon meg, mar bocsanat. Ottvan par joember alairasaban, ottvan a link alatt, es a forumokon is 100 kommentenkent ismetlodik a kerdes. Ha ezek utan sem fogja fel valaki, es megkerdezi, az megerdemli. Igaz most poenbol ment mindenki reszerol, de az elozmenyek ismereteben engem is a hidegrazas kerulget, ha elmegyek egy jatszoter mellett, es meglatom a homokozot eheh...
  • Johnyy
    Tegye már ki valaki a sacred logó alá hogy a sivatagi probléma megoldása:... Na téma lezárva.
  • Johnyy
    A SIVATAG meleg egy hely Amúgy ez a siv.. téma nagyon rongy már
  • BlackShadow
    Gyakran ismétlődő kérdések.
  • Outlander
    lassan, ha meglátom a sivatag szót valahol, üvölteni tudnék..
  • Johnyy
    Ű, wasser!