8224
-
#4823 VALAKIII VALAMI OLYAN DOLOG AMIVEL KICSERÉLHETNÉM AZ EGYIK SKILLEMET A RIDEINGRE OLYAN DOLGOT MONDJATOK MÁR MERT NAGYONNAGYON KELL ÉÉÉSS NINCSEN... CRYYYYYYYYYYYYYY
LÉCCCI HELP............. -
#4822 Koszi! megnezem, az a villamlovo vari az mindig csak egy ellenre hat sajna! es ezek rohadt furgek mar goldon! :( terultere hato varit nem tudsz? -
#4821 Tud valaki olyan trailert vagy cheatet amivel le lehetne cserélni az egyik skillt a ridingre mert töbet már nem ada játék és én nem raktam be a lovaglást,, már háromszor olyan gyorsan futok mint az alap ló de már az is kevés,,,lécciii valami!! -
#4820 az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt (is) vettem meg a progit.
nálam is előfordult de addig babráltam még anno,hogy elöbb útóbb elindult.
de ez nem rendes 1,66 felhívom a figyelmedet rá! ez egy félig monyákolt orosz szar..szal az utolsó jó crack-es verzió az 1,5-volt.
7000 pínz nem oly sok érte..főleg ha azt veszed meddig leköt
üdv -
#4819 Olyan dolog mitől lehet hogy a menü tök üres,, nekem ez most 1.66 tört verzsön után jött bé? -
#4818 Nekem szerintem max 2-3 lovas volt, mert csak bronzeon játszottam. És nekem simán működött a celestial light, meg nem jut esezmbe mi a neve, de valami villámot lövő varázslat (az utóbbi a mozgó ellenfeleket is mindig eltalálja). -
#4817 Az attól függ. Például a hardhit, csakmásfélszer akkorát sebez mint te, de folyamatosan. De szerintem az ideális az a 3 másodperc. -
#4816 Mivel Te is seraphimmal nyomtad vegig, adj mar otletet legszives, hogy a 3. elemental fele menet, hogy lehet a leggyorsabban es a leghatekonyabban leverni azt a 7, 8 fekete lovast akik egyszercsak korulvesznek es baromi gyorsak es erosek! :(( goldon vagyok ne feledd! -
#4815 Hi! de ha a CA-kat 1-es szinten hagyom akkor nem fog semmit erni, mert nem sebez! nem igaz? -
#4814 1.5 üs verzióval játszok és olyan volt hogy amikor az adót kellet visszavenni, okesz viszavettem a végén a csaj monta ho menyek a polgármesterhez mert a pénz biztonságban menjek a jutalmamért.... a polgármester meg csak bevágja hogy milyen béna vok mert nem tudtam megcsinállni és húzak el .. misiion failed... cry...
ráadásul azáltal a többi ember nem bízott rám küldiet abban a városban.
Na most meg már az van ho megmondja az illetékes ho mit csinálljak aztán nyíl meg jelzés hogy hovamenjek az óne...szal már eléggé felidegesített
Aról nem is beszélve hogy néha kilép a lyáték vagy ujraindul ilyenkor a már elmentett játékok nál a mentés letörlődik és egy régebbi ami felül lett irva az jön be... naszoval élvezem.....
De olyan rohadtjó a gém ho nem tom letenni,, aszem holnap azaza ma egykicsit pecselek..... 1.7 hez van crack???? -
steweee #4813 a kiegészítőben új játékot kell kezdeni és nagyobb lesz a felderíthető terület a kiegészítéssel, vagy teljesen máshol fog játszódni? -
#4812 Tehát nincs értelme, ha egy skillnek magasabb az értéke, mint ahány szintű a kari? -
Spiderman #4811 Érdemes a Weapon Lore-t, Concentration-t mindig kimaxolni (ahányas a karakter, annyi legyen), majd a Dual Wielding-ot, hogy két kard legyen és ha át akarsz álni a Blade-re, akkor Blade Combat-t is, megéri a Armor-t is fejleszteni az ellenállás miatt és ha az életet szeretnéd növelni és a regjét gyorsítani, akkor a Constitution-t. Ha pedig azt szeretnéd, hogy a skillek elérjék a 0-a reget, akkor hagyd 1-es színten!
A csapdánál elég, ha a Battle Fog 1-es és minden ok.
-
#4810 Fiuk! Dark Elnél Mit kell felyleszteni hogy iszonyat sok életem legyen meg 0 legyen a regentime a kombóknál és a csapdáknál?
Ja meg aki ismeri a flyt mit érdemes tápolni? -
#4809 Ok. ertem. semmi baj, az a nagyobb baj, hogy mar majdnem egy honapot kesik a full 1.7-es! :( -
#4808 Szerintem minden konyv beleszamit, azt nem tudom en hany konyvet talaltam es az beleszamit-e ami csak kinyilik a konyvespolcon, de nem lehet felvenni!? mert ugy joval nagyobb az arany -
#4807 Hogy oszinte legyek, nemtom, de az ketsegtelen hogy nem sokat. Nem gyujtottem oket sosem. (Az annyira nem sokat inkabb arra ertettem, hogy a morrowindben fellelheto konyvekhez kepest elenyeszo mennyiseg ez a 40-60, csak ezt elfelejtettem odairni, sorry) -
Gear #4806 Én kb 15 óra láték idő alatt találtam 11 könyvet, már ha a törvények is beleszámítanak. -
#4805 lehet, de hanyat talaltal mar te meg belole? -
#4804 Az annyira nem is sok ;] -
#4803 Konyveket barhol lehet talalni, ha nagy szerencsed van! egyebkent van fogalmad hany konyv letezik? valaki mar itt lejebb ketszer is leirta oket, 40-60-kozottre emlekszem :( de lehet tobb is! -
#4802 valaki azt mondta, hogy XP-n eleg egy kartya is, nem tudom mire gondolsz? en valami zuzos ijat, vagy szamszerijat keresnek aminek 2-5 k koruli a sebzese! vagy tobb es nem kell hozza 70-nel magasabb szint. -
#4801 A könyvállványokon fellelhetőek könyvek, de ritkák, mint a fehér holló. A setes plsuzról nem tudok nyilatkozni, mert nekem sem gyűlt még össze egy teljes. -
#4800 Az egyik csaj eszonta a jatekban hogy a könyvek leírják hogy hol vannak a setek meg ha öszegyűjtöm az összeset akor kapok valmi isteni extrát,,, namost mit kapok? Ja és hol találok könyvet, -
#4799 Ja,, meg volán oldvá miénden ,, juhú, jó ez a dárkelf az sebesége az magas szárnyakon száll hogy daráló mójáre reszeli az ellen húsát.... <;) -
#4798 A 4.8 full a legújjabb, a 4.9 beta előtte jelent meg vagy 2 héttel. -
Gear #4797 Az bétás (4.9b). A cat 4.8 a legújabb full ATi drv. -
#4796 Most az a doomfix ati van fenn elvileg az a legujabb de javítsatok ki ha nem... -
#4795 Johny tegyél fel új vidkary drivert az megoldja a feketeséget -
Spiderman #4794 Nálam működött, elvileg akkor nálad is mennie kell.
-
#4793 1.66,de azal fekete volt,, akor 1.5 el már jó? -
Spiderman #4792 Én is úgy tudom, hog patch függő és ha jól tudom, akkor az 1.5 és a feletti már jó. Melyik patch volt fenn? -
#4791 Én most alapon nyomom mert javítottan tiszta fekete volt az egész,szal alapon hogy lehet megcsinálni,,, a double blade for dark elf az egy kezes ugye,,,,,? ho lehet betenni 2-őt egyszerre!!!!!???? CRY -
Saori #4790 Patchfüggő.. asszem 1.66 alatt volt ez.. -
#4789 Adrál valami uj skillt hozzá? Akkor ! -
#4788 Tudja valaki? -
maxius #4787 Nemtom, nekem is volt ilyen gondom régebben, de mostmár nincs, nemtom miért változott meg... -
#4786 Mért van az hogy nemtudok egy szerre használni 2 duplapengészű D elf cuccost meg elkardot használlni? Pedig a kétkezes harc mint olyan már 10 szintű -
#4785 leszedni a cuccost?
csak hálóba (két gép összeköt aztán annyi)
bár most ki akarom próbálni a ms virtual-t hátha egy gépen meg tudom csinálni (2 hálókártya is kell)
miért van vmid? -
#4784 Ezt meg lehet tekinteni! :)
Sacred Underground GC kedvcsináló
Dixie Flatline, 12:53 - Játék: RPG
(4Players) Saori megjárta a poklot, s most kissé viharverten állt az ajtóban, hogy átadja a Games Convention-ről még visszamaradt Sacred Underground tízertrailert. A sértett mágus, kitől megvonták napi nyuszis kakaóadagját, bosszúból túlvilági teremtmények garmadáját zúdította a világra. Természetesen újra a hőst, minket kértek fel takarítónak.
Linket nemtok adni, vacak az explorerem:)
[HARDWIRED]