Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is van mindenféle karim kb lvl 14 körüliek :)
A sorcim valami lvl 30 akárhány volt, de elba*tam, és újrakezdtem vele.(ha jól emléxem. Vagy csak akartam??)
Na szal ezek vannak.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Hát mi asszem vagy 2x indítottunk multit, de akkor pont szar volt. Különben te hol tartasz, és hányas lvl?
Ha nem vagy túl messze tõlem, akkor esetleg felteszem újra egy kis multi erejéig :)
Van má 1.6-os crack?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
kb. ennyi tömören
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nekem is ez volt,aztán felraktam az 1.5-ös peccset,s szépen elindult.
Patch hivatalos oldalon,crack meg gamecopyworld
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A Trade skill csak a kapható tárgyak árát vagy
a minõségét is befolyásolja (mármint, hogy használhatóbb
tárgyakat kapok-e vele)?
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Ezer bocs ha olyat kérdezek ami már lerágott csont, picit visszaolvasgattam de nincsenek rá óráim hogy megtaláljam a választ.
Szóval:
Mikor elindul a játék az intro még jó aztán a menünél vagy 12 négyzetre oszlik a kép és nincs hang. Választok egy karaktert, betölt megjelenik a csávó és a pálya, majd azonnal elsötétül a kép (fokozatosan) és fekete marad. A játék fut közben mert néha a felsõ pixeleken mintha a pálya mozogna. Érdekes... driver nem régi, újratelepítettem még1x, semmi...
Elõre is kösz a segítséget! :)
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta
na viszont lenne most egy olyan ujj kerdesem hogy a single gamebol lehet e atvinni a multiba karaktert marmint lanra mert nekem nem sikerult viszont valahol meg azt olvastam hogy ez megoldhato szasl ha valaki tudja miko rmire klikkeljek akkor az irja le legyszi ilyen hulyegyerek szinvonalon nekem koszike:):):):)
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Most mar csak az a kerdes, h honnan lehet leszedni a patchet meg a krecket is?
Erdekes en kb lvl 25 korul lehettem mikor felfedeztem a battle fogot :o)
amugy battle fog,confusion kettõs a cheates.mondjuk nem is ez rá a jó szó.
inkább értelmetlen.mert csak áll a sok gagyi nmy,és lecsapkodod õket.kb. 10. szinttõl nem használom egyiket sem.azzal nagyon unalmas a game.
amugy DE-vel érdemes szimplán ütögetni.mert könnyen lehet vele magas attack-ot csinalni.meg defense is elég jó tud lenni.nekem 54-en 800/900,és nem is erõlködtem,hogy sok legyen.és még erre jön az adrenaline.ami most vagy 300% defense...
szóval nem sürün csapnak le.van 8000hp-m.
két du'blade-et azért nem birod felvenni,mert nincs fent patch.rakd fel 1.5+crack-et,vagy ha eredetid van,akko 1.66c-t.azzal menni fog.
En ket kardal nyomulok sajnos ket du'bledet nem tudok feltenni. Ez jatek hiba vagy nekegd se megy?
A kesztyun es csizman kivul mindenem gyonyoru zold Dark Elfes.
Egyebkent lvl 32 vagyok.
egy nagyon fontos kérdés:vannak a kard du"balde-ek.néha broad sword-nek hivja a game,néha du'blade-nek.
namost ezekre vonatkozik a sword lore adta bonus is,meg a blade combat bonus is?
mert nem mert már 30. szinten rányomni:D
én nem használom a "cheat skilleket",és du'blade+shield párossal nyomom,jelenleg 54 vagyok.