Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL
Nekem is van mindenféle karim kb lvl 14 körüliek :)
A sorcim valami lvl 30 akárhány volt, de elba*tam, és újrakezdtem vele.(ha jól emléxem. Vagy csak akartam??)
Na szal ezek vannak.

Orosz csoda :D

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Bobber
upsz ezt nem teljesen ide szantam de egy resze ide stimmel:):) ami meg nem az mashova:):):) hehe dee vicces vagyok a vesztemet erzem:):)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
na akor mosndom van 1.66 crack ha jol lattam de nem nagyon hasznaljak az emberek mert valami orosz csoda:):):) amugy lehet hogy fogunk mi meg egyut tibiazni mert most a vizsgak miatt van elszalva az agyam szal ha lement a vizsgaidoszak akkor lehet hogy ujra raalok a temara de most sajna nem megy:(:( amugy a karijaim mind14 es szint koruliek mert probalgatom oket na meg halloba nyomaom most es ott sokkal lassaban fejlodik nekem a kari mint single gameban na ennyi:):)

Jóvanna. Egy ideje nem figyeltem a fórumot. Csak rákérdeztem.

TopGun
"Van má 1.6-os crack?" negativ! szerintem elobb lesz 1.7-es patch mint 1.6 crack! :((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Pedig tökre örültem, hogy együtt fogunk menni Questeket csinálni, meg gyakni. Mármint Tibiában.

"bugy vagy elojon vagy nem "
Hát mi asszem vagy 2x indítottunk multit, de akkor pont szar volt. Különben te hol tartasz, és hányas lvl?
Ha nem vagy túl messze tõlem, akkor esetleg felteszem újra egy kis multi erejéig :)

Van má 1.6-os crack?

Bobber
hat ezt a tibia dolgot igy nem jelentem ki de nem tom mikor fogok vele gyaccani mert mint a forumban leirtam egy kicsit el van szalva az agyam meg arrol nem is beszelve hogy miost ez a sacred nagyon megfogott de ezel se sok idom van gamelni mert elegge el vagyok havazva a vizsgaimmal es nem tom hogy lesz meg:(:(:(

Bobber
tsako noodleee:):):) amugy nem tom neketek miert volt a cucok felvetelevel a gond:):) nekem ez a bug meg ne jott elo:):) de amugy telleg vannak a jatekban bugok igy multiban:(:(:( viszont mai erdedkes az az hogy a bugy vagy elojon vagy nem szal nem mindig bugos az egyik inditasnal siman tudtam jatszani haverral orakat a masiknal meg 10 perc utan azt se tudtuk hol vagyunk:(:( amugy meg a cuccolas elott kell csianlni egy biztonsagi masolatot ill egy exportot a kariol es akkor siman lehet a cuccokat dobalni akar meg duplicalni is ami ugy enm egy tul etikus dolog de ha akarja valaki soman meg tudja csinalni

A Tibiának meg akkor annyi?

Ha fent lenne a game, akkoe én szívessen cuccolnék veled, de mondtam, hogy milyen problémák vannak a cuccok felvételével :(

Bobber
:(:(:( hat ez szomoru mert a haveroknak meg nem a legstabilabban fut a game:( es veluk igy eleg nehez cuccolni hogy vagy elindul a jatek vagy nem:(

TopGun
Szerintem a "tudomany mai allasa szerint" nincs ra megoldas meg, hogy ket sacredet indits egy gepen es tudj cuccokat cserelgetni.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Bobber
ja koszi mar en is latom de nem ertettem eloszor hogy hoyg is kell viszatolteni mert en automatikusan elinditottam mindig a gamet es bentrola akartam loadolni amit ugy enm lehet:):):) ded mar megy:)

bobber:cooperative-ra gondolsz,akkor az úgy müködik asszem,hogy ha elmentetted,akkor annyi,hogyha inditasz egy lan game-t,utána hack' slasht átállitod cooperative-ra,akkor megjelenik lent középen a load fülecske,és ott tudod visszatolteni az állást,de ha coop-ot inditasz,akkor exportolni kell,ha hack'slash-t akarsz játszani.
kb. ennyi tömören
Bobber
Sracok mar itt valaki kerdezte az elobbiekben hogy van e valami mod arra hogy oncuccolni tudjon az ember ha valaki tud ra vlami megoldast az leygszi rja mar le mert nagyon jo lenne ha at tudnak adni egyik karitol a masikna k cuccot elore is koszi ja meg eghy masik ekrdes bar mar ezt egyszer kerdeztem ha halloban jatszik az ember es lementi a jatekot akor azt hogy lehet viszatolteni hogy ugyan onnan tudja folyatatni a csapat???

Tetsuo
Bazze! A videokarim lefagy mer meleg! :DDDD

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

mi ez a nagy csend?:D
Siker! UK patch kellett és most faszán megy. :)
Láttam lejjebb hogy Media Player 7.1 "kell?" neki. Fent van a 9-es viszont a legfrisebb codec pack-om a Media player classicot használja alapból. Lehet ez a gond??
Waze már leszedtem 4 féle peccset! :( A WC-s verzió 1.2.0.2. hogy német vagy angol-e azt nem tudom kideríteni de angolul van. És az oridzsi ekszére ha ráküldöm az 1.5-öt vagy 1.66-ot akkor kiirja hogy ez az update nem kompatibilis az installált verzióval. Kezd tele lenni a tököm. Megér ez a játék ennyit?
Nem vagyok hülye... :) Valószinüleg a patch angol verzió a játék meg német. Közbe persze játszok mással is... csak ha megunom közbe megpróbálom feléleszteni ezt a gamét is. :)
Oren
Pötty ajánlom figyelmedbe hogy a crack mellet van még egy file azt is teddbe a sacred könyvtárba, de gamecopyn le van írva hova kell pakolni.

Shaman
hehh? leszedted a peccshez tartozó krekket is?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Köszi! Sajna a patch nem megfelelõ verzió, de próbálok szedni megfelelõt.. már két félét kipróbáltam... :)
Shaman
én aztán totál nem értek a játékhoz,mert eccer néztem bele kábé 2 percre,de erre tudom a választ. PATCH!
Nekem is ez volt,aztán felraktam az 1.5-ös peccset,s szépen elindult.
Patch hivatalos oldalon,crack meg gamecopyworld

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Outlander
igen

\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta

malefic
Hi!

A Trade skill csak a kapható tárgyak árát vagy
a minõségét is befolyásolja (mármint, hogy használhatóbb
tárgyakat kapok-e vele)?

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

Üdv!

Ezer bocs ha olyat kérdezek ami már lerágott csont, picit visszaolvasgattam de nincsenek rá óráim hogy megtaláljam a választ.

Szóval:

Mikor elindul a játék az intro még jó aztán a menünél vagy 12 négyzetre oszlik a kép és nincs hang. Választok egy karaktert, betölt megjelenik a csávó és a pálya, majd azonnal elsötétül a kép (fokozatosan) és fekete marad. A játék fut közben mert néha a felsõ pixeleken mintha a pálya mozogna. Érdekes... driver nem régi, újratelepítettem még1x, semmi...

Elõre is kösz a segítséget! :)
Az en seraphim-om jelenleg 42-es szintu. Ezt 67 oras jatekkal ertem el. A terkep 35%-a van felfedezve.

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

TopGun
de nem te vitted az elejetol idaig igaz? keszen kaptad valakitol a karid!!

TopGun
Jo neked! de en mar 3 napja nem toltam! neked is seraphim-od van?

Hahaha ,nekem már 31-es van

Bobber
na az elozoekben feltett kerdedseimet mar sikerult megoldani most egy olyan ujabb problemaval talatam szembe magam hoyg a lementett halozati jatekot hogy lehet viszatolteni hogy onnan lehessen folytatni ahol abahagyta az eber mert nem sok kedve lenne minden egyes alkalommal elorol kezdeni na meg nem is igazan lenne elvezetes hoyg mindeig csak ugyan azon a reszen gamelek mert nem tok eloreb menni es a haverok is eleg hamar megunnak:)

Outlander
single gameból úgy mint máshol, az esc lenyomása után az export menüpontban tudod a karakteredet lementeni, majd multi indításakor ki tudod választani

\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta

Bobber
na mar rajottem :):) visszaoplvastam egy kicsit es shaba utmutatasai alapjan sikeresen belottem a dolgot de most meg azzal van a bajom amit szinten irt shaba hoyg tuzfal:):):) nallam nem is lenne gond ded havernak a router megfogja a gamet es nem tudja mit allitson:) szar ugy:):)

na viszont lenne most egy olyan ujj kerdesem hogy a single gamebol lehet e atvinni a multiba karaktert marmint lanra mert nekem nem sikerult viszont valahol meg azt olvastam hogy ez megoldhato szasl ha valaki tudja miko rmire klikkeljek akkor az irja le legyszi ilyen hulyegyerek szinvonalon nekem koszike:):):):)

Bobber
sracok hogy lehet ezzel a gameval multiban nyomatni mert erdekelne a dolog hhaverral ki akarjuk probalni tcp/ip alapon de neten keresztul szal nem egymas mellet ulunk de nem tom mit es hogyan kell alitani ill malyik meupont alatt lehet egyaltalan bealitani barmit is:( mert amugy bejonne a game de en alapjabanveve szeretem ha nem egyedul nyoamtom szal jo lenne a segitseg mar fel van patchelve 1.5 re ill crackelve is (szal nem eredeti) elore is koszi a segitseget

Kosz!

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

repro
jajj. lbsztam:) én vagyok a n00b :D

keress rá google-n elsõre kiadja

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
gamecopyworld.com n00b :P

N0 TXT TLK PLZ!4!

Az 1.5 krack mar jon is lefele de meg ne talalom a pathcet Englis kene.

Tiszta sor, nincs fen a v1.5 patch.
Most mar csak az a kerdes, h honnan lehet leszedni a patchet meg a krecket is?
Erdekes en kb lvl 25 korul lehettem mikor felfedeztem a battle fogot :o)

Pedig a Du'blade-nek kellene mennie. Nekem anno gond nélkül felment. v1.5-el nyomtam.

joj,csak van egy olyan du'blade,ami kard.broad sword skinje van.de lehet csinalok masik karit,és meglesem azzal.

amugy battle fog,confusion kettõs a cheates.mondjuk nem is ez rá a jó szó.
inkább értelmetlen.mert csak áll a sok gagyi nmy,és lecsapkodod õket.kb. 10. szinttõl nem használom egyiket sem.azzal nagyon unalmas a game.
amugy DE-vel érdemes szimplán ütögetni.mert könnyen lehet vele magas attack-ot csinalni.meg defense is elég jó tud lenni.nekem 54-en 800/900,és nem is erõlködtem,hogy sok legyen.és még erre jön az adrenaline.ami most vagy 300% defense...
szóval nem sürün csapnak le.van 8000hp-m.
két du'blade-et azért nem birod felvenni,mert nincs fent patch.rakd fel 1.5+crack-et,vagy ha eredetid van,akko 1.66c-t.azzal menni fog.
A blade kombat csak a dark elf specifikus ezkozokre vonatkozik mint pl a du'blade

A chetelest en se toleralom, azt meg nem tudom mit ertessz chet skillen?
En ket kardal nyomulok sajnos ket du'bledet nem tudok feltenni. Ez jatek hiba vagy nekegd se megy?
A kesztyun es csizman kivul mindenem gyonyoru zold Dark Elfes.
Egyebkent lvl 32 vagyok.

repro
jha szvsz jó hogy kijavítják a DE Bfogját. 10. szinten öltem sárkányt...

N0 TXT TLK PLZ!4!

amugy az az érdekes,hogy egy haverom barbárral nyomja,és egyazon szinten voltunk 30-40 között,és ugynazokért a lényekért õ kb. fele annyi tp-t kapott,mint én DE-vel.patch ugyanaz volt.és xp of foes is majdnem egál volt.(2% eltérés talán 95/97)

egy nagyon fontos kérdés:vannak a kard du"balde-ek.néha broad sword-nek hivja a game,néha du'blade-nek.
namost ezekre vonatkozik a sword lore adta bonus is,meg a blade combat bonus is?
mert nem mert már 30. szinten rányomni:D
khull: jelen,de kérdés,milyen stilusuval.
én nem használom a "cheat skilleket",és du'blade+shield párossal nyomom,jelenleg 54 vagyok.