8224
  • Johnyy
    Csak most nagyszabású viceszterrendezgetési kölcsönhatást kezdek a hardvereimmel
  • Johnyy
    Netom még nem raktam rá de crackes a game ugyhogy valszeg kellhozzá de maj lecsekkolom
  • TopGun
    ?????? Nem valaszolsz?
  • TopGun
    sajnos nalunk tiltottak az olyan url-ek amiben a game, vagy jatek szerepel! :(
  • soliol
    Hello solo vagyok!
    Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
    Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
    www.sologame.gportal.hu

üdv.Solo
  • TopGun
    Nekem nincs! miert? anelkul nem megy? :((
  • ollie
    úgy tudom, hogy 1.7-hez nem létezik crack
  • Johnyy
    Van 1.7-hez Cracked?
  • TopGun
    Itt vagy meg? nem valaszolsz? :(
  • TopGun
    Kuldok privit most ok? olvasd el legyszives!
  • Saori
    igen, van :)
  • TopGun
    Hi! van itt most valaki aki nyomatja az 1.7-el?
  • ollie
    aha köszi, majd megpróbálom
  • Johnyy
    ( Stm ) :D
  • Johnyy
    Ha nagyon idegesít tedd újra a gémet, na 3.tipusu találkozásban még nem vettem részt ezen bogárral de nekem meg az volt hogy a karin nem látszottak a ruhák hiába raktam ujat rá de egy reinstall megoldotta, na most lehet hogy amugy is correct lett volna de egy óráig mindenesetre fennált
  • ollie
    Nálam van egy olyan bug, hogy a térképen nem frissíti azokat a helyeket, ahol már jártam, tehát hiába mozgok, mindig sötét marad. Valaki találkozott hasonló buggal? És van rá megoldás? Egyébként a 1.7-es beta patch van fent és előtte is előfordult ilyen, de ritkán, most meg állandónak tűnik a probléma.
  • Saori
    sehogy..max ha valami jó nyerget tettél rá akkor vegyél egy rosszat és cseréld le, így a jó nyerget megmentd..de amúgy nemtudod levarázsolni a lóról..
  • Szirob
    Sziasztok!
    Lehet csak én nem jöttem rá, de én nem tudom leszedni a lovakról a nyerget. Ha új lovat akarok venni, akkor mindig uj nyerget is kell. Nem tudjátok a nyereg hogy jön le a lóról?? Előre is köszi
  • Johnyy
    Ja nekem is volt ilyen kenyér amit használni nem sokra lehetett.
  • PiszkosFred
    Majd ha jatszol sokat, te is talalsz sok ertelmetlennek tuno vackot...
  • Johnyy
    És ez most hogygyön ide? Lehet hogy én vagyok lámer de no kno
  • Panzerfaust
    Emberek emlékeztek még a furulyára, már kaptam lantot is.
  • HTB
    szal,1.7 beta:
    a szintlépés sokkal lassabb lett,viszont a survival bonus kárpótol ezért,bár pár napja majdnem eltörtem a cdket,mert 58as gladim cuccai eltűntek,de azóta kezdtem egy woodelfet,aki már full polemides setbe rohangál,és nemsokára bééri a nagy tesót
  • Johnyy
    Ez az aláírás nagyon eredeti ide!
  • Outlander
    nálam is minden renben, a hiba szerintem is az ön készülékében van
  • malefic
    Hogy lenne már hiba az én készülékemben.
    Itt ülök mindig egy légycsapoval a kezemben
    és ha a hiba a gép közelébe merészkedik akkor
    rácsapok egyet a fejére... :DDDDD

Megprobálom ujra telepiteni az egészet... :((
  • Ridley
    nálam is minden rendbe..nem lehetséges talán estleg netán,hogy a hiba az ön készülékében van? :D
  • Varian
    Nálam minden működik rendesen az 1.7-tel, sajnos nem tudom mi lehet a gond nálad.
    Próbáld meg esetleg hogy elölről feltelepíted, majd patcheled.
    Nálam úgy van fent hogy simára ment 1.5, majd, 1.66, majd 1.7beta. Bár nem tudom ez számít-e?
  • malefic
    Azért ez a béta még elég gázos...
    Nekem 10ből 9x el sem indul. Iduláskor alul végig fut
    a csik és lefagy, csak a reset segít.
    Néha eljut a menüig, de itt hang már nincs és
    akkor fagy le.
    Ezelött ilyet egyszer sem csinált.
    Találkozott valaki ezzel? Esetleg megoldás?
  • Panzerfaust
    Bazzeg olyan képem van, bszarás. Zöld mint a set tárgyak. Egy sárkányszobor, és valami setnak a része mert ott van alatta a szöveg. A baj az, hogy a kép a másik gépen van, és azon nincs most net. Pedig nagyon kúl. Ja és aki nem játszott még az 1.7tel az nem tudja milyen a Sacred.
  • Johnyy
    http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=sacredhfs&id=1089312026&PHPSESSID=15bf3dce700b7048e122edf768a900ee
  • Mihail
    hányas hozzászólást olvassam el?
  • Johnyy
    Már meg van oldva és müxik is csak nekem személy szerint nem
  • Mihail
    meg lehet vhogy oldani a lanmultit?
  • Johnyy
    Az szivacs
  • Kurty
    most mennén az uccsó elementért 30-as szinten meghaltam visszatett a jégvidékre roszul (nem olyan sorrendben ahogyan a gép követeli) jöttem ki a könyvtárból és most újra el kell mennem a 2. ért meg a 3. ért szerintem tiszta geci már átvittem volna csak felcseszta az agyam!!
  • Johnyy
    Nekem se volt(idő) mégis megtettem és nem döntötem rosszul, de te tudod elég uni ujrakezdeni, az a millio xp meg minden
  • Mihail
    karakter váltásra akarom használni, nincs időm egy újat kezdeni
  • Johnyy
    TRainer Fujjjjjj Bed haxer
  • Mihail
    melyik a legújabb crackes verzió?