Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
de aki tud angolul, itt a link az egész mûveletre:
http://www.digital-artz.com/README.txt
Version|1.5.2|2|
Emulations|0x00000000|0x00000000|
DeviceCount|0|
RunApp|C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred\sacred.exe||C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred|
Delay|2000|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
Delay|200|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
na most itt ezt a 200-as delay-es sort kell copy pastolni vagy 100x (direkt nem akartam 2 oldalnyit beilleszteni ide :)), persze ezeket az idõzítéseket lehetséges, hogy mindenkinek át kell írnia a saját CDromjára, nekem a TEAC CDW540E ezekkel az értékekkel volt jó. az is lehet, hogy a legelsõ 2000es delayt is át kell írni, mondom ezt CDromja válogatja.
@echo off
SET COUNT=0
SET MAX=2048
:Loop
daemon.exe -rmps on -lock
SET /A COUNT=COUNT+1
If %COUNT% == %MAX% goto Exit
goto Loop
:Exit
remélem közel lax a 2. kerülethez, mert akkor gyere át és csináld ezt meg nekem is

Meglett a válasz a socketes kérdésre. Már nem aktuális.
:)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Elõszõr is megpaccseltem az 1.66tal a gamet, de semmi más exe-t nem írtam felül, ez fontos!
1. leszedtem a deviance vob patchet egy francia oldalról (googleban "deviance vob patch")
2. a CD1 bint megpeccseltem vele, lett egy .mds és 1 .mdf file
3. ezeket a legújabb alcohol120-al kiírtam (RPMS on, datatype: VOB CD Protection V5
4. letöltöttem Daemonscriptet + Sacredhez script filet (idõzítést kicsit változtattam)
5. D-Tools 3.46ban disable-re tettem a mountolandó egységeket, de RPMS-t ON-ban hagytam!
6. Csináltam egy rövid .bat filet, hogy a D-Toolsnál mindig bekapcsolva legyen az RPMS, mert a játék szereti letiltani
7. Betettem a megírt CD-t az egyik drive-ba
8. Elindítottam a .bat filet, D-Scriptet, majd a Sacredet
9. 1 perc után lefutott a dolog, majd betöltõdött, és voálá!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Biztosan volt már róla szó, de megint lusta vagyok (pontosabban dolgoznom kell, de az majdnem ugyanaz). A különbözõ színû socketek mit jelentenek? Különbözõ szintû tárgyakat lehet beléjük rakni, vagy mi?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta
(ez a elf neni jol osszekavarta a dolgokat amiota megjelent;])
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”