Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
En is! :)) kuldtem is mailt! olvasd el lecci!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

az gáz! cd már évek óta le van húzva. a 2 vinyó miatt is. sebaj.

shaba23
írtam:)
a sima bemountolás nem megy, nekem sem ment, ezután döntöttem úgy, inkább feláldozok 1 CDt, ha másnak sikerült, nekem is fog..és így is lett. ha valaki betartja a leírtakat, sikerülni fog neki, csak mondom max az idõzítésekkel megy el kicsit az idõ
shaba23
Tudósok felfedezése szerint egy bizonyos ételféleség elfogyasztása 90%-kal csökkenti a nok szexuális étvágyát. Ez pedig az esküvoi torta.
..és aki csak simán bemountolja a legújabb Daemonnal? ott is ez a helyzet? addig nem viszem haza mégegyszer a gammát. pár hónapja szívtam vele rendesen, mikor patch-elni akartam.

TopGun
Ertem, ok. csak mert van egy ilyen nevu ismerosom.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ollie
Nem hinném. Multiban soha egyszer sem diablóztam még.

igazából szarozás csak a daemonscript filevel volt, hogy mekkora idõzítést állítsak be a CDromomra, azzal ment el a legtöbb idõ :D de addig simán ment minden
igen, az volt, 2 darab .RAR file

de aki tud angolul, itt a link az egész mûveletre:

http://www.digital-artz.com/README.txt
darky
VOB Patch:
http://www.jeuxvideo.com/forums/1-8678-2255103-1-0-1-0-0.htm

Ez volt az?
NeoMaN
Ollie. Sztem sokkal jobb mint a dio2...

és még 1 fontos dolog: amikor alcohollal kiírjátok, a korábban említett opciókon belül az írás módját "RAW+DAO"ra kell állítani, ez is fontos!!!!
ez pedig a daemon script file eleje:

Version|1.5.2|2|
Emulations|0x00000000|0x00000000|
DeviceCount|0|
RunApp|C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred\sacred.exe||C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred|
Delay|2000|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
Delay|200|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|

na most itt ezt a 200-as delay-es sort kell copy pastolni vagy 100x (direkt nem akartam 2 oldalnyit beilleszteni ide :)), persze ezeket az idõzítéseket lehetséges, hogy mindenkinek át kell írnia a saját CDromjára, nekem a TEAC CDW540E ezekkel az értékekkel volt jó. az is lehet, hogy a legelsõ 2000es delayt is át kell írni, mondom ezt CDromja válogatja.
ez a daemon tools .bat file-ja:

@echo off
SET COUNT=0
SET MAX=2048
:Loop
daemon.exe -rmps on -lock
SET /A COUNT=COUNT+1
If %COUNT% == %MAX% goto Exit
goto Loop

:Exit
darky
Az jó lenne
shaba23
na jó, mivel a hónapbam megveszem, nem nagyon kell már crekk :)
Óbuda :))
Jam. A Sacred sokmindenben jobb lett mint a Diablo2. Bug meg van mindkettõben elég. :)
shaba23
hubazz :)
remélem közel lax a 2. kerülethez, mert akkor gyere át és csináld ezt meg nekem is
TopGun
Kuldtem neked privit!

ha kell, ide be tudom rakni a 2 file (.bat és dscript) tartalmát textként, ha ez segít valakinek
shaba23
csúnya volna, ha kivennék pl a Mefibugot :)
Szervusztok!

Meglett a válasz a socketes kérdésre. Már nem aktuális.
:)
EqUiNoX
Azert a diablonak is kellett tizegynehany peccs, es meg most is talalhatsz benne bugot ;] Nem az a lenyeg hogy bugos - jatekok 80%a az a megjelenes pillanataban, mert szoritja oket a hatarido es a konkurencia megjelenesei - hanem az, hogy dolgoznak a sracok kemenyen, es jonnek a peccsek dogivel. Gondolj bele, a diablonal kellett masfel ev 10 peccsre ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

TopGun
Nem ismerjuk egymast szemelyesen? nem Diabloztunk egy kozos ismerosunknel kb 2 eve nyaron?

bocsi srácok senkit nem akartam ingerelni, csak már lefeküdtem utána. szóval az egészet a http://www.mgforums.com ról gyûjtöttem össze.

Elõszõr is megpaccseltem az 1.66tal a gamet, de semmi más exe-t nem írtam felül, ez fontos!

1. leszedtem a deviance vob patchet egy francia oldalról (googleban "deviance vob patch")
2. a CD1 bint megpeccseltem vele, lett egy .mds és 1 .mdf file
3. ezeket a legújabb alcohol120-al kiírtam (RPMS on, datatype: VOB CD Protection V5
4. letöltöttem Daemonscriptet + Sacredhez script filet (idõzítést kicsit változtattam)
5. D-Tools 3.46ban disable-re tettem a mountolandó egységeket, de RPMS-t ON-ban hagytam!
6. Csináltam egy rövid .bat filet, hogy a D-Toolsnál mindig bekapcsolva legyen az RPMS, mert a játék szereti letiltani
7. Betettem a megírt CD-t az egyik drive-ba
8. Elindítottam a .bat filet, D-Scriptet, majd a Sacredet
9. 1 perc után lefutott a dolog, majd betöltõdött, és voálá!
EqUiNoX
Igen, csak munkam es egyeb privat esemenyek (asszony > tanarneni > erettsegi) miatt nem angyon jutott ra se idom se energiam az elmult napokban. Orulok ha a Morrowindet karban tudom tartani jelenleg, de termeszetesen a sacredhq sem allt le. Hamarosan atkoltozunk az osszes oldallal sajat serverre, sajat domreggel, igy az igazi "eles" premier majd ott lesz. (Csak ido legyen ra) Marquest is elszolitotta a munkaja, igy picit akadozunk ;] De addig is keszulget az oldal, ha idom engedi inkabb offline tesztelgetem/probalgatom az elkepzeleseket (56kval nem kifizetodo mindent online probalgatni)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

shaba23
ne legyé má ennyire negatív
shaba23
Felhívnám az új arcok figyelmét a banner alatti szövegre!!!
Mármint a sacred?? Ja a bugok számában tuti lekörözi a Diót! :)

TopGun
Akkor azt irja le, ne vetitsen!

TopGun
Van amiben sokkal jobb mint a Diablo!!

Sziasztok!

Biztosan volt már róla szó, de megint lusta vagyok (pontosabban dolgoznom kell, de az majdnem ugyanaz). A különbözõ színû socketek mit jelentenek? Különbözõ szintû tárgyakat lehet beléjük rakni, vagy mi?
ollie
Gyerekek! Van ez legalább fele olyan jó, mint a Diablo 2? Mert akkor megveszem, hiszen csak 7 rugóba kerül.

ollie
Szerintem vett egy eredetit :DDDD

shaba23
Fred te csinálod még a sacred oldalt?
PiszkosFred
Ravasz a srac, naggggyon ravasz ehehe

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TopGun
Hali! nem irod le a megoldast? ez mindekit NAGYON! ERDEKEL!

shaba23
nekem mind1 :)
zaki
így már ok. ha akarjátok kicserélhetjük a bannert a fansiteon szereplõjére

shaba23
szóltam a moderátoroknak
Az ilyet alapbol le kellett volna irjad,nem csak itt idegelni minket!:)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

hogyhogy hogy????????????????????

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

na megcsináltam hogy 1.66tal menjen crack nélkül :)))
Outlander
GYIK http://sacred-hfs.uw.hu/GYIK.htm sztem inkább erre kéne mutatnia, bár ez is jó:)

\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta

Outlander
az elfek márcsak ilyenek..

PiszkosFred
;]

(ez a elf neni jol osszekavarta a dolgokat amiota megjelent;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaba23
nemtom, nekem folyamatosan kicsik most
Outlander
össze vissza ugrál a méretük