Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Amúgy nekem is az 1. a Diablo 2!!! Azzal játszottam eddig a legtöbbet életemben! Szóval eszemben se volt lehurrogni!

A másik ha nem magyar a billentyûnk akkor bizony semmilyen betûre nem jön elõ a konzol, én egyedül úgy tudtam elõcsalni a konzolt hogy nálam az enter és a backspace között van egy gomb amin egy per meg egy egymásfeletti vonal van és erre jön elõ a konzol semmi másra.
Az enemy die on sight jó lenne tudni hogy tényleg hogy müködik mert a gladim 60-as van egy amuja ami 11-et ad a diehoz és biz a 60-as lények sem halnak meg. Amúgy bárki meghalt eddig egy deka xp-t és tárgyat sem adtak/ez 1.5 alatt/ simánál, xp járt értük.
'.5-ös patchre hogy tudom felnyomni az 1.66-ost?
Mert nincs hozzá crack.
A Vob-os dolog mûkszik hozzá?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez persze csak az en felfogasom, nem akarok senki meggyozni, csak igy reggel picit "megutotte a fulem" ez a mondat..
Amúgy Ti jáccottatok a Blade and Sword-el? A combatot és a combókat onnét lopták...Sztem jó kis gamma volt, végig vittem az egyik karival, akivel már 25-31 HIT-es kombót tuttam nyomi... 😊)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

semmi! 😞((
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Lenne egy kérdésem. Van egy sivatagos quest, és ott... Ja nem. A kérdésem, hogy tud valaki valamit az 1.6-os crackrõl, mert rég nem figyelem az eseményeket.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
vannak ugye, azok a kantár, vagy hám, vagy mi (amit a lóra teszek) és abból is van olyan, amibe követ tudok tenni (legalábbis benne van a helye), de a kovács az nem tudja megcsinálni. ha õ nem, akkor ki??? a lovász muki? vagy ki?
megint kéne kis segítség. az izomemberrel vagyok, és olyan küldetés van, hogy a sivatagban meg kellett találni egy katonát, megtaláltam, haldoklott, mondta, hogy vigyek neki vizet, irány lefele, oázis mevan, irány vissza, katona megköszöni (vagy ilyesmi - nem is olvastam el 😊, aztán a fõquest nyíl csak lefele mutat az oázishoz (fa+víz), lemegyek, de ott már semmit nem csinál (nincs mit fölvenni, vagy ilyesmi...)
mi a francot kell még ott csinálni??? pls. help.