Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
minek, akkor szerinted már nem lesz benne?

TopGun
Igen, de nem tudom kitorolni a rar-bol! 😞(( majd holnap megprobalom ujra leszedni.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

...de épp ez az!!! nem kell update-elni. Itt írták, hogy ezt csak simán be kell kopizni!!!

Én arra értettem a legal verziót, hogy a gammának lehet e orosz patch-cse (és az van e megkrekkelve). De nem lehet, mert nincs.

ollie
Nekem az 1.66c install közben kiírta, hogy más játék verzióm van, és így nem tudja updatelni. Pedig a játék nekem eredeti, angol nyelvû, és a patch is angol nyelvû volt.

Értem. Tanultam is oroszul pár évet anno. 😊 De, félre a viccet. Nekem kitömörítí teljesen a winrar 3.11. Nem áll le sehol. Az egy text file lehet, amirõl írsz. Az meg ráadásul nem is lényeges.

TopGun
Az a patch OROSZ! amirol te is beszelsz!! amit en letoltottem abban van egy file orosz karakterekkel es emiatt nem tudom kitomoriteni! erted mar? 😞((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ehhh...otthon kipróbálom én is.
Én nem tudok orosz (legal) verzióról.

TopGun
Ok. de nekem az orosz karakterek miatt hibat jelzett! es csak 8MB-t csomagolt ki es azt a filet nem is engedi torolni! 😞(

Mármint a rar-t csomagoltam ki (v3.11). Az lesz 58 MB. Utánna simán be kell másolni a szûz! Sacred alkönyvtárba. Semmi patch elõtte. Ahogy lejjebb olvastam.

TopGun
En kicsomagoltam, egyreszt hibat jelzett ki valamilyen orosz karakter miatt, masreszt csak 8-MB lett! neked mitol
lett 58-Mb?

Érdekes, hogy a cheat részben van!
http://www.playground.ru/download/?cheat=2241

kibontva 58MB lesz.
Kérdés, hogy az összes javítást tartalmazza eme patch.

darky
Honnan lehet letölteni? Mert a régi hely már nem müxik...
TopGun
Aham. ertem, az en gepem is eleg harmatos! 😞(

Igen! Azt látom én is. Vissza szoktam olvasni....de ennek egy tegnapi dátum van az elején!!!
Kipróbálni csak otthon tudom. A melóhelyes gépen nem megy semmi, mert nem mai gyerek szegényke.

TopGun
Es miert nem probalod ki? egyebkent mar paran irtak errol a patch-rol! ott van #3720-21-ben!

Kicsomagoltam. Már csak ki kéne próbálni.

Ez micsoda???
Írt valaki már errõl? Ha igen, akkor sorry.

Sacred v1.66 No-CD Patch
NO-CD ??? Sacred
????: 31.05.2004
??? ?????: Sacred_1.66_Rus.rar
??????: 7825 Kb.

TopGun
aiguo Ha itt vagy majd, jelezd legyszives!

Tetsuo
Azt mibõl tudom h mien verzióm van?
...német, amcsi, angol? Sehol nem írja.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

már megtaláltam

repro
inkább fusssá sanyi

N0 TXT TLK PLZ!4!

vagy csak keress, többször itt volt a válasz 😊
malefic
Probálkozz itt fenn a "Gyakran ismétlõdõ kérdések"-kel...

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

amikor vizet kell vinni a sivatagban a katonának ot az oáázis mellet nincs ott a viz😞
miért van ez , aki tud pls segiccsen!

egyébként mi az hogy c?
az oroszok továbbfejlesztették az Ascaronos játékot?
vagy mi a szösz

MADár

a csiribiri tudtommal a zabszalma, meg 7 csillag közt alszom ma! 😄DDD
repro
nem csiribiri, hanem az eredeti verziómról biztonsági mentés!!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

pluhi
Ha a ruszki verzióra gondol, az finoman szólva kérdéses nem? A többi megoldás meg nem crack, hanem csiribiri.
és az 1.66c honnan szeded le?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

az elérhetõ legmagasabb törés az 1.66c
Érdemes, mert tele van buggal a játék. Az elérhetõ legmagasabb törés az 1.5, anélkül nem szabad nekiindulni...

MADár

Tetsuo
Most kezdtem a játékot..
A kérdésem hogy nekem 1.2es verz van, ha csak single-ben nyomom akkor is kell az új patch? Mit jót csinálnak?

/Bár lehet körülnézek a Gamecopyworld-ön.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Akkor asszem' van egy rúna a tarsolyomba! Olyasmi, mintha egy kis ikon lenne és valamiféle jel (hieroglifa) van rajta.

Emlékezetem szerint nem aktivizálódott az egér jobb gombjára😞

Tegnap elõtt találtam valamelyik fórumban (lehet, hogy itt) egy site-ot, ahol egy jókis ismertetõ volt a játékról. Ha jól emlékszem .net volt a vége. Google-ba rákerestem, de nem hozta fel. (Egyébként nem a http://sacred-hfs.uw.hu/ -ra gondolok itt!)
Egyébként egy játékokkal foglalkozó oldalról van szó és ez egy játék ismertetõ cikkje (5 oldalas).

Ha tudja valaki a címet, irja meg légyszi!

ThX: aThom!
shaba23
de a többit se add el...a combomaster becseréli
Vannak mindenféle rúnák, ha találsz egyet ami a te kasztodnak van jobb klikk rajta és ennyi.

War. War never changes.

Szasztok!

Gyûröm a gamet 2 napja a vámpírral és nem jöttem rá, hogy lehet bõvíteni a speciális támadásokat. Van már 3-4 darab, de sose tudom minek hatására lesz a tulajdonomba😊
Ráadásul ezeknek van egy szintje is, amivel ugyanez a problémám.

Olvastam vissza pár oldalt, de annyi hozzászólás van, hogy egy hétig olvashatnám😄

Plz, segítsen valaki!

ThX: aThom
Nem tudom, de azért furcsa hogy nappal nem sérülök.
Noodlee: tessék visszaolvasni még több oldalt ott lesz valahol a válasz.
pluhi
Na lám...
Sziasztok! letöltöttem a vobpatch-t, patcheltem is az 1.cd-t. Alcoholba bekapcsoltam az az rmps emulation-t is, feltelepítem a játékot, felpatchelem (1.6...) de kéri a cd-t. Mi lehet a gond? mer így ua mintha crackelni kéne😊

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

malefic
#3694 itt van az oldalon

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

Visszaolvastam pár oldalt, és nem láttam sehol. Mit kell csinálni a haldokló katonával a sivatagban?

Ne dõlj be Sanyinak! Nem kell kapásból ész nélkül legyakni a Windowst. Elotte ki kell próbálni egyszerûbb dolgokat, pl installáld újra a játékot.

Én Régen játszottam a Might&Magic VI gaméval, de mindha ott jó lett volna valamire a flute... Valami ilyesmi rémlik...
De mondom régen volt 😊)

jam@
csak egy hub vagy egy switch kell hozzá és már mehet is a multi platinumon 1 sz.géppel, amikor kreálsz egy játékot és már bent vagy, csak kihúzod a hálókábelt és mér müxik a tárgyak, arany automatikus felvétele (A) valamint a gyormentés is.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

pluhi
Valahol olvastam, hogy ha a Vampirism skilled legalább 1-gyel nagyobb, mint a combat art, akkor nem sérülsz a naptól. Lehet, hogy ez csak single-re igaz.
Hát az elképzelhetõ, hogy az 1.65-höz képest ennyit javít, de az, hogy az 1.5-höz mennyit javít az elég hosszú felsorolás.
Az 1.66-ott lehet a legkönnyebben észrevenni (szerintem) hogy a térképen kis világoskék kockákkal jelöli (a sötétkék helyett) azokat az embereket, akik küldetést adnak (kérdõjel villog épp a fejük felett). Néha persze elbassza, és akkor fehér, de ez azért ritka. Az 1.5-ben nem így volt még. (ugye?)

MADár

1.5 alatt indítottam egy vámpírnénit most 11-es szintû de valahogy tök mindegy hogy nappal van vagy éjszaka, átváltozva egyszerûen egy dekát nem sérül. Viszont ha multiban indítom el akkor sérül nappal. A másik ha átváltozok kapok 9 erõt viszont az életem mindössze 4 ponttal nö meg, pedig legalább 30-40el többnek kéne lennie.
Ezek megint valami hibák vagy mitõl van?
formázás😊
windóznak az is kell néha!!