8224
-
#4743 Az ascaron.com-on találsz. -
#4742 Gondolod, hogy direkt tesznek bele bugokat?? -
#4741 A minden "ko moge" csak a jobb cuccok es a konyvek miatt jo, de nem kotelezo, en mar joval 30 ora folott vagyok es goldon, most 62. szintu a karim. -
Spiderman #4740 Ez a 7 óra egy kicsit nekem is fura, mert én a Dark Elfemmel 220-as futással úgy, hogy a térképet a tőlem telhető legnagyobb részben felderítettem és minden küldetést elvállaltam (sajnos volt kb. 10-12, amit bug miatt nem lehetett megcsinálni)is kb. 15-20 óra volt. Persze ebben benne volt az is, hogy kersekedtem. De akkor is goldon nyomtam és a karakterem most már elérte a 137-es színtet (és amikor úgy döntöttem, hogy elkezdem goldon mégegyszer csak a térkép miatt kb. 85-ös színten voltam). -
#4739 Simán, azért az túlzás, hogy minden kő mögé benézek, de mindenkivel meg szoktam mérkőzni. De hogy a "minden kő mögé benézek" taktika tegye ki a játék 75%-át akkor inkább ne. :-) -
#4738 Es fel is derited a terkepet amerre jarsz? minden ko moge benezel? mindenkivel bunyozol? mert en igy csinalom, kiveve a sokkal alacsonyabb szintu mukikat, mert azokkal mar nem kozoskodom! -
#4737 7 óra alatt a 3. fejezethez jutottam mint mondtam, nem a végén vagyok, de tudtommal 4 fejezetből áll a játék, és minden mellékküldit megcsinálok (mint mondtam :-D). -
#4736 NEM ROVID! 7 ora alatt nem lehet vegig vinni, ha minden mellek kuldit vegig csinalsz es felderited a terkepet is, nem csak rohansz a fo szalon! -
#4735 Én 7 órája nyomom, de most értem a 3. fejezethez, pedig minden küldit megcsinálok. Ilyen rövid lenne? :-( -
#4734 Ha 30 ora alatt vegignyomtad, akkor szinte semmit nem kutattal at es semmi mellek kuldit nem csinaltal meg, ezert ne csodalkozz! en most goldon nyomom, minden bokor ala, minden ko moge benezek, hiszen ez is a jatek lenyege, holnapra megmondom pontosan hany ora a tiszta jatek idom es hany %-a van meg a terkepnek ha erdekel? -
#4733 Az uj beta patchez tud valaki linket? de lehetoleg ne olyat amiben a game szerepel, mert az tiltott nalunk! :( -
#4732 Hi! van itt most valaki aki a negyedik elemental kornyeken tart? -
#4731 Nekem ismindig csak, részekvannak meg, deegyre több. Viszont a survivor bonusz miatt,egyre csak nő az esély.
Bandew, szerintem az 1.66nagyonszar lett. egyet bugot kivettek, egy másikat betettek. Az alatt tényleg csinálja amit mondtál. De akkor gondolom nem eredetivel játszol? -
#4730 Hehe, én végignyomtam bronzon a gémet (kb 30 óra játékidő), de nem sikerült komplett szettet összeszedni, csak kb a 2/3-át. Amúgy érdekes, hogy ebből majdnem az összeset a játék első felében találtam. De gondolom nehezebb fokozaton azért valószínűbb a teljes szett összeszedése. -
#4729 Van valami büntetés a játékban ha nem tudok teljesíteni egy küldetést? Egy fószert kellett elkísérnem egy városba. Elmentünk és az idióta az istennek sem akart leszakadni róllam. Aztán egy idő után eltünt és pirossal lett jelölve a küldetés a térképen, jelezve, hogy ez sikertelen volt.
Sikerült már valakinek komplett szettes tárgyakat összegyűjteni? Nekem 18-as a karim, de még egyetlen szettes tárgyat sem találtam, nemhogy egy komplett szett össze jött volna. -
#4728 1.66-os van. -
#4727 Patch
-
#4726 Egy fószer megkért, hogy öljek meg egy ogrét, amiért az megölte a lányát. El is megyek a térkép által jelölt barlanghoz, de ha bemegyek ott csak farkasok vannak és bent már nem is jelöl semmit. Kimentem körülnézni, de ott sem volt semmi, a térkép szerint meg amúgy is a barlangba kell menni, de hát ott meg csak farkasok vannak.
Tipp? -
#4725 Hja, nagyjabol. Tobb xp erosebb lenyekert ertelemszeruen, a targyak esetleges bonusai is megnohetnek, socketszamok is megnohetnek targyaknal, stb. Ujdonsag nem lesz, csak a meglevo dolgok novekednek. Ha van ideje az embernek, erdemes belekezdeni magasabb szinten, de mar a jatekmenet nem lesz annyira intenziv mint elsore. Nalam legalabbis amig az bronze-t vegigjatszottam x ora alatt, addig a tobbi fokozattal csak akkor jatszom, ha van kis idom vagy unok minden mast es kell kis kikapcsolodas. -
#4724 hehe, saját boltos, nem rossz... -
#4723 Mért, nekem multiban a bétával, az egyik boltos kezdett követni, és lehetett vásárolni, eladni, csak lementem egy barlangba, és nem volt hajlandó feljönni, de addigra a küldit már megoldottnak tekintte a játék. -
#4722 Nah leráztam őkelmét, nem bírta a mintavillám-futamot, a küldetés persze sikertelen lett....anyád. Pedig ott voltam vele, többször is, azon a szent megjelölt helyen.. -
#4721 Ja vidd be a csata sűrűjébe. ;)
Amúgy én iylen hibával nem találkoztam, bár az egyik kísérőmet végűl én is legyakattam, mert nem volt kedvem befejezni a küldijét (rohadt messze kellett volna elvinni). -
#4720 De csak annyi plusz van nehezebb fokozaton, hogy más tárgyak vannak és persze nehezebb a játék? -
NiGhTM4R3 #4719 :D
Nekem is sűrűn vannak kísérőim, de nemzavarnak, ha nagyon zavar akkor előbb-utóbb úgyis meghal a csatákban. -
#4718 Van egy paraszt az istennek nem bír leszakadni rólam valahogy le kéne rázni, mert miután elráncigáltam, ahová óhajtotta, Mascarell-ba, csak jön utánam továbbra is mint a pincsikutya. Lehet ez is a másolásvédelem miatt? Lehet csinálni valamit vele?...valami mondjuk megehetné:) -
#4717 Merthat diablot is hiaba nyomtad vegig normalon, a cuccok 80%a najton es hellen "talalhato" (mar csak a monsztok TC ertekei miatt is). Ugyanez igaz nagyjabol a Sacredre is, nagyobb fokozaton jobb targyakat talalsz, es valahol ez (is) a jatek celja. A kvesztek persze ugyanazok, dehat ez is megszokta mar az ember a hasonlo jateoknal ;] -
#4716 28-30 ora bronzon, annyira nem is rossz ;] Ha megint ennyit szamolsz silveren, goldon es esetleg platinumon is, akkor osszejon a 80-100 ora bosegesen.. -
#4715 SPOILERS!!!!!!!!!!
-------------------
Na végigtoltam. Hát egy kicsit csalódás volt a számomra. Előszőr is számítottam vagy 80-100 óra játékidőre, de olyan 28-30 alatt végigtoltam, és azt sem lehet mondani, hogy végiogrohantam a játékban, mert nagyon sok küldit teljesítettem, na meg még hozzájött pluszba, hogy órákig bolyongtam és kerestem az átjárót a legészakibb ponthoz. Minden nagyobb ellenfelet nagyon könnyű legyakni (beleértve a fődémont), csak be kell csalni valahova, ahol elakad. Egy idő után meg igen csak unalmassá vált a dolog, nem állt másból, csak gyakásból, na meg a mellékküldik is uncsik voltak. Mindent összevetve jó volt végigtolni és 4 rugót megért (ennyiért vettem valakitől), de ennél többet nem ér meg szerintem. De azért várom az ingyenes kieget, remélem hogy ad a játékhoz extra dolgokat, amik izgalmasabbá teszik. Ja a 4-es ACT tele volt bugokkal, a végén Shaddar csak rohangált össze vissza, de egyszer sem ütött meg, én meg tök kényelmesen kinyírtam. Az is furcsa volt, hogy a 3. ACT nagyon hosszú volt, a 4. meg lepkef*ng. -
#4714 Létezik ékkő a játékban??
Amúgy bele lehet tenni koponyát is, de igazán jót nem találtam (a kovács saját upgradejei jobbak voltak minden esetben). -
#4713 Nekem még patch nélkül nem volt animáció, csak utána. -
#4712 Paci le/fel szallasi animaciot - es meg par tarsat - lehet kapcsolgatni optionsban. Gyors felugras, lassu, animalt felszallas, stb. Hogy pontosan mi a neve, nemtom, sajnos nincs fenn a jatek per pillanat. Hogy melyik peccstol van ez benne, hat nemtom, de ha jol emlexem mar az elejetol fogva, es szerintem nem peccsfugo a dolog. De ebben lehet tevedek, utana kell nezni -
#4711 1. Az, hogy felpattan a lóra, az pont még a patch előtt volt. A patch rakja be az animációt, hogy felmásszon rá, de az 1.5-ösnél néha csak felpattan (nem tudták teljesen javítani), de az 1.66-osnál már nincs ilyen.
2. Mikor lehívod a konzolt, mindig van benne egy gyökjel (vagy mi a rák) amit először törölj ki, csak aztán írd ve, hogy WASSER.
3. A kovács nem javít, mivelhogy a fegyverek itt nem romlanak, hanem ha van foglalatos tárgyad (kis színes kocka van rajta), akkor tudsz bele rakatni ékkövet (én eddig egyetlen eggyel sem találkoztam), vagy válaszhatsz a kovács 3 fajta upgradeeléséből. Ilyenkor egyszerűen csak ráhúzod a kívánt dolgot az üres körre. -
NiGhTM4R3 #4710 Lenne pár kérdésem:
1, Honnan lehet tudni h melyik patch verzió van fennt? Mert feltettem az 1.5-t, aztán "csak" azt az újítást vettem észre h a hősöm azonnal felpattant a lóra, tehát nemtelt el idő azzal h "felmászik" rá, hanem hopp és már mehetek is. Ez tök jó volt, de aztán betöltöttem egy állást, és már megint felmászik a lóra, pedig a sarokban ott van az 1.5.25 vagy ilyesmi írva.
2, Ha beírom a "wasser"-t, és nemtörténik semmi, akkor mivan? (vedd meg a játékot kicsit unalmas, ugyanis az userek 70%-a kalóz játékkal játszik)
3, a kovácsnál, mitlehet csinálni? mert azt írja h rakjam be a fegyveremet és megjavítja, de nemértem mitkell csinálni pontosan.
?? -
#4709 Menj ki a kapun, ahol először bementél a várba, majd indulj el keletnek és onnan kerüld meg a várat. -
#4708 gondolom, hogy nem sok rálátásod volt, mivel én sehol nem kerestem ennyit az utat. tisztán látszik a térképen, hogy merre lehet még menni. -
NiGhTM4R3 #4707 Az lenne a problémám, h ha patchelem, 1.5, vagy 1.66-ra akkor mikor kezdem a játékot csak fekete képernyő jön be, hangok vannak, meg a menü is előjön, a karakter is választható, de fekete kép. Lehet rossz a crackem? találkoztatok ilyennel? -
Trespasser #4706 Tudna valaki segíteni? A "The path to the Monastery in Icecreek Dale" címü küldetésnél vagyok és sehogy sem tudok átjutni a vár fölött húzódó hegyvonulaton. Hol lehet átmenni? Please!!! -
#4705 Egyszer az egyik kovács esett nekem, kénytelen voltam legyakni. Szal szó szerint nekem támadt... -
#4704 Látod ezt ők is tudják. Amikor meg már tisztelnek, akkor azért nem szólnak. :-D