Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A kiírtott szörnyek is vmi hiba miatt termelõdnek újra (már fél perc után)?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
vállvédõ és asszem kesztyû. Már találtam ilyen cuccokat csak azt írja ki h 'wrong class'. Ez hiba a mátrixban?
/1.5ös verzióm van.
Honnan van akkora Damage, mikor a physical csak 400 körüli s más tipusú sebzés (pl méreg) nincs is??
Most akkor mit kell nézni, a Damage értékeket, v a külön sebzés értékeket?
Itten
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
MADár
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

battle.lan kell mindenkinek, beírja az összes résztvevõ mindenkinek az IP-jét a BLanba valaki elindítja a Gameserver.exe-t és go...semmi nehézség, viszont a tûzfalak beállításásval szopni fogtok, amíg mindenkinek normálisan mûxik majd😊
thx
meg hogy mi kell hozzá, battle lan filém már van ....
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ha valaki ujra megosztja velem az infot hogy hogy kell multizni benne eredeti cdkey nelkül azt megköszönném
MADár

Az egyetlen ilyen jellegû információ csak az, hogyha kijön az 1.7, akkor a closed internetes karaktereket újra kell szépen kezdeni.
MADár

(1.66 és Gladiátor)
MADár

raziel: valahol lejjebb írták hogy valami battle lan vagy mi kell hozzá és akkor lehet.
jam: ez kész, hányas szinten lehet találni ekkora sebzésû kardot.
hehe 1.66-os patch alatt találtam olyan sapkát hogy azt irta ki minimum force 6. Vajon ez mi? jedik tudják használni vagy mi az isten.

A legjobb hiba amivel eddig találkoztam. Szomszéd megy egy battle mágussal aztán látja hogy mégegy sárga pont van a térképen, odamegy és láss csodát ott volt mégegy battle mágus, ami ugyanúgy nézett ki mint õ csak nem volt nála bot. Csinálni nem lehetett semmit vele, csak amikor odament arrébbment.

ha igen akkor pls hogyan
de hogy close internethez belépj kér cdkeyt es most oda eredeti kell?
mer nekem olyan kéne amit lehet kalozzal is tolni neten szal ugy nem lehet multizni?
Mar jo ideje nyomulok a Dark Elf karimmal lvl 26, de meg mindig nem tudok egyszerre ket Du`bladet hasznalni, pedig fejlesztettem a Dual Wielding skillemet.
Vajon nem is lehet kettot beloluk egyszerre hasznalni?
Kosz.