8224
-
#4783 Hogy tudod leszedni a cuccost idegen karitol? -
#4782 Ertem, koszi! megnezem az oldalt! -
#4781 jah mégvmi.
azoknak akiknek fenn van az új béta 3-as patch..
dark elf set item-es cuccok kellenének.
ha van és vhová feltoljátok a karaktert akinél van (hero export) akkor megköszönném illetve adok én is.
lehetőlég minél magasabb szintű cucc :) (bahmut,khrag,odinum..vmi ilyesmi a nevük)
cserébe:
van gladiátor(2x2),seraphim(3),mage(4) és vampire(2,1) set-es cuccaim.
a számok a set darabjait hivatottak jelölni.
thx -
#4780 elvből nem magyarosítok. nagyon jó angolul,ahogy van :)
keress olyan gyűrűt és amuletett ami az attack speed-et növeli. (magyarul: támadási gyorsaság -bár nemtom,hogy pont erre fordították-e)
-
Gear #4779 Socketes cuccok-ba attack speed növelő kütyüket teszel. Pl.a wood elf cumóit beleteszed a socket-ba, és máris tudsz gyorsan nyilazni.(persze a megfelelőt , csak nemtom hogy hívják mert nem ismerem az elf karit.) egyébként "ITT!!!"találsz korrekt leírást minden kariról és a használható tárgyakról egyebekről....mindenről:). -
#4778 Inkabb linket plz, vagy kisebb gepet, mert elfustolnek a modemesek ;] -
#4777 Mondasz valami jo varit, amivel lenyomhatom oket gyorsan es hatekonyan? -
#4776 Igen! es hol nezem meg az attack speed-et? mostmar magyarul beszel a jatek! gondolom neked is? -
#4775 Megvan...
Bocs süket voltam + vak! -
#4774 és az attack speed-ed jó ha íj van a kezedben? vagy pont ezt akarod növelni mert még nem 220? -
#4773 Ja, de ahhoz a néhány röpködő ellenhez nem kell nagy lövésztudomány (én seraph-al nyomtam végig a játékot). Ha meg mégis kell, akkor rányomsz néhány varázslatot, oszt annyi. -
#4772 Tudom, hogy nem erre valo es csak a ropkodo elleneket akarom leloni, ugy sokkal konnyebb szerintem. En elegedett vagyok a seram tudasaval, csak a lovesgyorsasagat hianyolom! :( -
#4771 Nagyon szép ez a játék!
Magyarítást honnan szedtetek hozzá?
Érdemes lemagyarítani? -
#4770 ha lövöldözni akarsz nem kéne inkább a wood elf-el nyomulnod?
a sera nem erre való... -
#4769 Ertem! :( pedig szerintem a ropkodo elleneket ijjal lehet a legjobban lenyomni! -
#4768 Lehet, hogy nem hiszitek el, de nekem sokkal többet sebez a mágus karddal mint a gladiátor. Én sem értem miért van ez, de így van. Viszont lassabb az kétségtelen. -
Braveheart #4767 ahogy a diablo2-ben asszem itt is kasztfüggő hogy milyen gyorsan lehet támadni a fegyverekkel, pl. barbár sokkal jobban üt fejszével mint egy mágus -
#4766 Azt hiszem eleg magas szinten van, de megsem lo eleg
gyorsan! :( -
#4765 Talán dex? -
#4764 De! csak nem igazan tudom mire pakoljak, mert ijazni szeretnek es nem tudom mire kell pakolni seraphimnal, hogy eleg gyorsan ijaszkodjon? -
#4763 a legújabb patch-nél...béta 3-nál van + erősségi fokozat a platinum után vmi niobium vagy ilyesmi. -
Gear #4762 Valszeg. Viszont mindkét képen van 1 plussz jel a karid melett. Nem foglalkozol a szintlépéssel? -
#4761 Ez meg csak erdekessegkeppen! lenyomtam a fickot es ugymaradt fekve! nyilvan ez is bug!? :( -
#4760 Na megegyszer! -
#4759 helyesbítek 71 óra játékidő-nél tartok...rosszúl emlékeztem -
#4758 Upsz! ez nem jott ossze valamiert! :(( talan most!? -
#4757 Na! itt egy kep a statomrol! 68. szintu vagyok most es goldon tolom: -
#4756 Hi! sajnos ez az az oldal ami nalunk tiltott! ezt mondtam tegnap is, hogy az olyan url amiben a game, vagy a jatek szerepel az tiltott! :(( -
Rusy #4755 igen -
#4754 Egyébként én is most vettem észre, hogy már 4 napja kijött a 3. beta patch (1.7.38). -
#4753 Nédda! -
#4752 Fiúk,, a 1.7.38 javítás comp a magyarítással ? -
#4751 Majd otthon megnézem neked, fejből nem emléxem pontosan, innen meg blokkolva van az oldal... -
#4750 Egen! szerintem is! holnapra mondom a pontos eltoltott orat es a tobbit is! -
#4749 Sacred.com-on a news-ban nem talalom, csak azt, hogy oktoberben bovitett verzio jon ki a jatekbol es ingyen lesz letoltheto, de uj beta patch-et nem talalok! :( -
#4748 most 55 ös szintű a kari,
eddig kb 55 óra játékidő,
silveren az első act közepe fele,
bejárható terület kb 47%-a van meg,
szinte az összes quest megvolt bronzon,
survivor bonus 85%,
szal a 30 óra az gyorsfutásra elég :)
üdv -
#4747 Nézd meg a játék hivatalos oldalán, a news szekcióban. -
#4746 Ott csak 1.66-ot talaltam az angol nyelvu oldalon! :(( -
#4745 A 3. a leghosszabb fejezet, szerintem az adja a játék 3/4-ét. -
#4744 Érdekel, de ne hidd, hogy nem csináltam mellékküldiket. A játékidő jelentős részét a mellékküldik adták. Azt tippelem, hogy azok nélkül 10-15 óra lett volna a végigjátszás.