8224
  • TopGun
    Hogy tudod leszedni a cuccost idegen karitol?
  • TopGun
    Ertem, koszi! megnezem az oldalt!
  • Ridley
    jah mégvmi.
    azoknak akiknek fenn van az új béta 3-as patch..

dark elf set item-es cuccok kellenének.
    ha van és vhová feltoljátok a karaktert akinél van (hero export) akkor megköszönném illetve adok én is.
    lehetőlég minél magasabb szintű cucc :) (bahmut,khrag,odinum..vmi ilyesmi a nevük)

cserébe:
    van gladiátor(2x2),seraphim(3),mage(4) és vampire(2,1) set-es cuccaim.
    a számok a set darabjait hivatottak jelölni.

thx
  • Ridley
    elvből nem magyarosítok. nagyon jó angolul,ahogy van :)

keress olyan gyűrűt és amuletett ami az attack speed-et növeli. (magyarul: támadási gyorsaság -bár nemtom,hogy pont erre fordították-e)

• Gear
    Socketes cuccok-ba attack speed növelő kütyüket teszel. Pl.a wood elf cumóit beleteszed a socket-ba, és máris tudsz gyorsan nyilazni.(persze a megfelelőt , csak nemtom hogy hívják mert nem ismerem az elf karit.) egyébként "ITT!!!"találsz korrekt leírást minden kariról és a használható tárgyakról egyebekről....mindenről:).
  • PiszkosFred
    Inkabb linket plz, vagy kisebb gepet, mert elfustolnek a modemesek ;]
  • TopGun
    Mondasz valami jo varit, amivel lenyomhatom oket gyorsan es hatekonyan?
  • TopGun
    Igen! es hol nezem meg az attack speed-et? mostmar magyarul beszel a jatek! gondolom neked is?
  • Jagi
    Megvan...
    Bocs süket voltam + vak!
  • Ridley
    és az attack speed-ed jó ha íj van a kezedben? vagy pont ezt akarod növelni mert még nem 220?
  • ollie
    Ja, de ahhoz a néhány röpködő ellenhez nem kell nagy lövésztudomány (én seraph-al nyomtam végig a játékot). Ha meg mégis kell, akkor rányomsz néhány varázslatot, oszt annyi.
  • TopGun
    Tudom, hogy nem erre valo es csak a ropkodo elleneket akarom leloni, ugy sokkal konnyebb szerintem. En elegedett vagyok a seram tudasaval, csak a lovesgyorsasagat hianyolom! :(
  • Jagi
    Nagyon szép ez a játék!
    Magyarítást honnan szedtetek hozzá?
    Érdemes lemagyarítani?
  • Ridley
    ha lövöldözni akarsz nem kéne inkább a wood elf-el nyomulnod?

a sera nem erre való...
  • TopGun
    Ertem! :( pedig szerintem a ropkodo elleneket ijjal lehet a legjobban lenyomni!
  • Bandew
    Lehet, hogy nem hiszitek el, de nekem sokkal többet sebez a mágus karddal mint a gladiátor. Én sem értem miért van ez, de így van. Viszont lassabb az kétségtelen.
  • Braveheart
    ahogy a diablo2-ben asszem itt is kasztfüggő hogy milyen gyorsan lehet támadni a fegyverekkel, pl. barbár sokkal jobban üt fejszével mint egy mágus
  • TopGun
    Azt hiszem eleg magas szinten van, de megsem lo eleg
    gyorsan! :(
  • ollie
    Talán dex?
  • TopGun
    De! csak nem igazan tudom mire pakoljak, mert ijazni szeretnek es nem tudom mire kell pakolni seraphimnal, hogy eleg gyorsan ijaszkodjon?
  • Ridley
    a legújabb patch-nél...béta 3-nál van + erősségi fokozat a platinum után vmi niobium vagy ilyesmi.
  • Gear
    Valszeg. Viszont mindkét képen van 1 plussz jel a karid melett. Nem foglalkozol a szintlépéssel?
  • TopGun
    Ez meg csak erdekessegkeppen! lenyomtam a fickot es ugymaradt fekve! nyilvan ez is bug!? :(
  • TopGun
    Na megegyszer!
  • Ridley
    helyesbítek 71 óra játékidő-nél tartok...rosszúl emlékeztem
  • TopGun
    Upsz! ez nem jott ossze valamiert! :(( talan most!?
  • TopGun
    Na! itt egy kep a statomrol! 68. szintu vagyok most es goldon tolom:
  • TopGun
    Hi! sajnos ez az az oldal ami nalunk tiltott! ezt mondtam tegnap is, hogy az olyan url amiben a game, vagy a jatek szerepel az tiltott! :((
  • Rusy
    igen
  • ollie
    Egyébként én is most vettem észre, hogy már 4 napja kijött a 3. beta patch (1.7.38).
  • ollie
    Nédda!
  • Johnyy
    Fiúk,, a 1.7.38 javítás comp a magyarítással ?
  • ollie
    Majd otthon megnézem neked, fejből nem emléxem pontosan, innen meg blokkolva van az oldal...
  • TopGun
    Egen! szerintem is! holnapra mondom a pontos eltoltott orat es a tobbit is!
  • TopGun
    Sacred.com-on a news-ban nem talalom, csak azt, hogy oktoberben bovitett verzio jon ki a jatekbol es ingyen lesz letoltheto, de uj beta patch-et nem talalok! :(
  • Ridley
    most 55 ös szintű a kari,
    eddig kb 55 óra játékidő,
    silveren az első act közepe fele,
    bejárható terület kb 47%-a van meg,
    szinte az összes quest megvolt bronzon,
    survivor bonus 85%,

szal a 30 óra az gyorsfutásra elég :)
    üdv
  • ollie
    Nézd meg a játék hivatalos oldalán, a news szekcióban.
  • TopGun
    Ott csak 1.66-ot talaltam az angol nyelvu oldalon! :((
  • ollie
    A 3. a leghosszabb fejezet, szerintem az adja a játék 3/4-ét.
  • ollie
    Érdekel, de ne hidd, hogy nem csináltam mellékküldiket. A játékidő jelentős részét a mellékküldik adták. Azt tippelem, hogy azok nélkül 10-15 óra lett volna a végigjátszás.