8224
-
#4703 Háát, pedig ennek ellenére néha olyanokat beszólnak hogy ....hm... asszem nem tisztelnek eléggé....ahh meg is érdemlik, hogy kifosszam őket :) -
#4702 Azé' mert te vagy a híró! :-) -
#4701 Sebaj lovagoltam egy jó nagyot :) Azt viszont sehogysem értem, hogy a falusiak és egyéb békés honpolgárok miért tűrik, hogy rendre kipakolom a ládikáikat, összetöröm a kínai vázáikat meg a hordóikat egy kis ezér-azér, legalább annyit mondanának, hogy -bejnye. -
#4700 nekem ilyen még soha nem történt -
#4699 Hi,
Van egy földalatti labirintus (lehet, van több is, nemt'om) olyan maze-szerű, kék szellemekkel, meg sárga xp pontokkal, összeszedtem az összes pöttyöt, aztán jönnék kifelé de mihelyt kilépek újra a földfelszínre, fogja magát és meghal, gőzöm nincs mitől. Erdei elf kar. + 1.66 patch van fenn. .......aztán persze újjászületik valahol a világ végén. Ez valami hiba? Mert többet be nem megyek ilyenekbe. -
#4698 Hát rohadt sokat mérgelődtem, mire rátaláltam az útra, ami ahhoz a legészakibb, havas helyszínhez vezet (több órát kerestem tiszta játékidőben). Azért nem kéne így szivatni a pléjereket, amúgy is uncsivá tud válni ez a játék... -
#4697 Asszem újra kezdem Battle mage-el, mert a gladiátorral már piucit uncsi. :-) -
#4696 A képzettségeket meddig lehet max fejleszteni? -
John Wayne #4695 Rájöttem, fura, hogy pont a saját fegyvereinek a nagy részét nem tudja így használni. -
John Wayne #4694 Láma kérdés:
A Dark Elfemnél tápolom a kétfegyveres harcot, de nem tudom beállítani a kétfegyveres módot. Hogy kell?
-
#4693 másrészt nem a zöldel írt damage-t kell figyelni, hanem az egyes sebzéstípusokét -
#4692 Ok végülis nincs bajom vele, csak féltem, hogy esetleg bug. -
Gear #4691 Függ az ellenfél védettségétől , a karid "felkészültségétől"...millió más dologtól ami széppé tesz egy RPG-t. -
#4690 Most hogy van magyarítás, én is belevetettem magam a játékban. De azért lenne egy kérdésem:
Miért van az, hogy a fegyvereim nem sebeznek annyit, mint amennyit kéne? Ez bug, vagy normális? Mert a tulajdonságoknál azt írja, hogy kb 200-at sebez, ennek ellenére pedig csak 100-at. Vagy ez ellenségektől függ? Csak mert valakinél azért többet sebez. -
#4689 YEP! -
vassy #4688 Aki esetleg még nem tudná:
Lipcsei Játék Kiállításon az Ascaron hivatalosan bejelentette a Sacred küldetéslemezét.
Az Underworld Ancaria királyságának történetét meséli tovább, melyet ijesztő mélységből feltörő szörnyű veszély fenyeget! Shaddar elpusztítása után a föld mélyébe húz a kötelesség. Bizarr, fáklyákkal bevilágított, hatalmas alvilág felfedezése vár reád. Föld felszínén és a mélyben végigharcolt kalandjaid után megállsz a Pokol Kapuja előtt. Két új izgalmas karakter választható: Törpe és a Succubus. Két friss történet lép be. A világ mérete 30-40%-al bővül. Soha nem látott szörnyek és NPC-k röffennek. Vadiúj mágikus tárgyak és páncélszettek szerezhetők be. A lovakat végre fel lehet szerelni. Különleges FŐNÖK szörnyetegek morrannak fel. Felhasználói felületet ésszerűbbre javítják a készítők.
Megjelenés: jövő tavasz. Info: Hardwired
-
#4687 up -
Gear #4686 -
#4685 Ja, az eredetivel palinkat ker a mocsok... -
Gear #4684 Ez is igaz. -
Gear #4683 Ha behozod a konzolt akkor alapból van egy kis (per?)jel amit ajánlott kitörölni.1ik havernál ez volt a gond.
Remélem bejön.................... -
#4682 Az eredetinél nem kell wasser. -
NiGhTM4R3 #4681 Mondtam h bocs, nyugi van ok? -
NiGhTM4R3 #4680 Dehogy veszem.
Melyik verziónál működik a "wasser" szó? Én beírom a (nem patchelt) konzolba és semmi...
Más nem találkozott ezzel a problémával? -
#4679 Én szoktam jáccani nagyon ritkán VIGYORI néven de tesóm sokat jáccik rajta TÖKI néven -
#4678 Tolonganak a jelentkezők... -
#4677 Szokott vki itt Landoron játszani esténként? -
#4676 Ja ok, nem tudtam mit rövidít. -
#4675 Ca= Combat Arts tudod a runák -
#4674 "ha Ca-t nyomsz el"
Mi az a Ca? -
#4673 VEDD MEG AZ EREDETIT!!!!!!!!!! -
#4672 Hát ja úgy kb fogom :D. Amúgy ti mindíg megcsináltok minden küldit mindenhol? Mert nekem ez a boszorkány vagy ki ott annál a csajnál akit ki kell szedni egy energia gyűrűből bellevillebe a tolvaj barlangba, hát elég sok nekem most :D. De lehet megintcsak h nem jön be a taktika ami más játéknál igen. -
#4671 Haver fejlődj még, mire én odaérek álltalában 10es vagyok, ha pedig foglalatos cuccokat akarsz, akkor vagy vársz, vagy fölteszed az 1.7 betat, abban add rögtön az elejétől. Az összes varázslat fejlődik a magic loretól, ha Ca-t nyomsz el, vagy ha olyan tárgyat kapsz,ami olyantull.-t ad, hogy magic damage, vagy fire damage, vagy egyébde a lényeg, hogy damage és + a%, na az ilyen erősití azt a sebzésfajtát,a %os értékkel értelemszerüen. Példáuld ez a jégeső, ha jól sejtem melyikre gondolsz, akkor áll mágikus,és fizikai sebzésből,tehát physical és magic plus kell neki, de ezt varázslatja válogatja, ha föléviszed a kurzort a jobboldali listában, akkor ki is írja, szines értékekre bontva.(ez leírva bonyolult, de rá fogsz jönni). Remélem segítettem. -
#4670 Üdv!
1. Mivel lehet feltornászni a "jégeső" erejét? most kemény 12-t sebez...
2. Mikor lesznek foglalatai a fegyvereimnek?
(most kemény 6os a karim, de először tolom a gammát és csatamágussal vagyok.) utolsó: Nekem elég nehéz eljutni port mittoménmibe bellevilleből. Elsőre nektek is nehéz volt vagy szimplán lúzer vagyok? -
#4669 elötted eddig csak 15324 x kérdezték meg ugyanezt... -
NiGhTM4R3 #4668 Pontosabban GYIK... -
NiGhTM4R3 #4667 Hoppá, pont most néztem a FAQ-t, pont az első kérdés, bocsika :D -
NiGhTM4R3 #4666 Skacok, elakadtam rögtön a 2. fejezet elején. Szóval van vmi sárkányhágói csata, ahol egy haldokló katona vízet kér, azt mondja ottvan az öszvérnél, de hiába kattintok a lóra vmit mond és annyi, van vkinek vmi ötlete?? -
#4665 A magyarosításnagyon kúl:) ugyan azmint annó a dio-é volt, csak itt annyival, jobb,hogy a küldik meg könyvek szövege,télleg baromi hangulatos. De a cuccok nevei. pff. De azért köszönet nekik. -
#4664 Na erről van szó, megéri megvenni, mert nagyon hosszú a játékideje, szóval egy ideig el van vele az ember. A kiegben meg gondolom nem csak az lesz a változsá, hogy új területek lesznek, hanem egyéb dolgok is (talán varázslatok, fegyverek, felszerelés, stb), szóval gondolom hogy ki fog hatni az egész játékra.