Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy feltettem a ruszki krekkelt 1.66-ot. De csak simán kicsomiztam a krekkelt 1.5-re. Simán megy minden...
Eddig. :P
Lehet Sacredot multiba ugy nyomni mint pl diot tcp-be?
szal hogy ne keljen hozzá eredeti key mert az nincs ....
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
War. War never changes.
En daemoon tools-ba benyomtam es onnan installaltam fel. Minden emulation be van kapcsolva.
Igaz, arab a patch, de akkor is...:)))
War. War never changes.
1.7-est honnan lehet leszedni, egyaltalan van mar? És hozza crack honnan?
Lenne meg egy olyan gondom, hogy neha mikor teljesitek egy feladato es pl kijovok egy barlangbol akkor nem oda rak vissza ahonnan bejottem, hanem a terkep aljara egy szigetre ahol semmit sem lehet csinalni. Teny, hogy van ott egy hajo és meg is jelenik a 'kez' rajta, de nem szall be a hajoba, nem csinal vele semmit.
Mi itt a teendõ, hogyan juthatok vissza oda ahonnan elindultam?
És vannak olyan kuldetesek, hogy 1 napod van ra, hogy megolj valakit vagy valamit ahol nalam fekete kep van, szal nem mutat semmit, hogy megis hol tartozkodik, es a terkepen se jeloli. Ez altalanos dolog?
thx
bYe
'The lost Daughter' (S)
Given by: Babuschka
Õ hol van? A megadott városban nem találom. Elõre is köszi!
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Van két CD-m a vinyón -bin és cue file-.
Bemountolom az 1.cd-t. Daemon v3.46. aktív minden védelem + RPMS. Felinstallálom a gammát. Utánna már ki is mountolhatom, le is törölhetem a 2 cd-t a vinyóról. Kibontom az orosz rar-filet a game könyvárába, ahol felülír sok dolgot. Config, majd futtatom az exe-t. Ennyi! Nem több!
Érthetõ?
A ruszkik a peccset törték fel.
Tehát nem hivatalos peccset teszel fel és utánna töröd, hanem egy már megtört peccset.
Remélem így érthetõ.
Mégrövidebben:
Alap installra rámásolod és megy.
N0 TXT TLK PLZ!4!
nyomtad ra a patch-et? vagy mar nem kell ezutan patch-elni? siman mukodik es nem keri a cd-t?
Újra installáltam a Sacred-et. Csak daemonnnal (v3.46). Minden! védelem bekapcsolva. Két patch-csel is kipróbáltam. 1.5 és a lent említett orosz 1.66c patch. Az 1.5-ös patch-et nem részletezem. Már megtették mások helyettem anno. Ahhoz crack is van fenn a neten, amit a végén kell bemásolni. Az orosz patch-nél csak simán be kell másolni az egész rar állományt (ez lesz 58MB). Ennyi! Semmi update, mert a dll file-nál hibát jelez pl. És lõn! Mindkétt patch-csel megy. 1. CD emulálás sem kell neki. És a VOB védelem sincs a regedit-be. :)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szal néhol az eredeti CDvel sem ment az 1.66, ezért hozták ki az 1.66c-t.
Nem értem a porblémát.
És sírva könyörgöm, milyen 1.66c? mi az a c?
Ez az utolsó pecs, és ha Magyarországon vetted, akkor ezt kell feltenni. Semmiféle c nincs.
Nos. Érdekes. Ezen orosz rar-ban az update file-ok is aránylag friss dátummal rendelkeznek.
Ja, ne tömöríts ki azt az egy file-t.
N0 TXT TLK PLZ!4!