8224
  • Johnyy
    Egy szikla mellé kell vinni és közelről gyakni, ultranagy szerencsével túlélsz 1-2 ütést részedről és ilyenkor beakadhat! Nekem 2x sikerült
  • ollie
    hogyan? bár tegnap már kivégeztem egy sárkányt, de nem árt új taktikákat tanulni
  • Johnyy
    Jaja,én is csak a full 1.7 et akarom felrakni!
  • Johnyy
    Be lehet akasztan a sárkányt hogy csak liheg és te közben ütöd addíg amíg meg nem unod,vagy meg nem hal!
  • Johnyy
    És ezt milyen harcstílussal?
  • TopGun
    Saori itt vagy? vagy Te is eltuntel? :(
  • PiszkosFred
    Barbarnal van olyan bug 1.66osig jatszottam vele - ott tapasztaltam, 1.7et meg nem raktam fel, majd csak a fullt - hogy fogod es raugrasz a monsztra tamadas kezdeten, majd addig utod amig mozog. Nem ut vissza.
  • ollie
    milyen bug?
  • TopGun
    Igen! es meg is koszontem! most viszont lepek! holnap folyt kov! csa mindenki!
  • Johnyy
    A Jégsárkányt és szerintem a többit is be lehet akasztani (=apró kis bug) Csak arra az estre ha nagyon felidegesít!
  • Johnyy
    Te mondtad hogy kell catalist link!
  • ollie
    aha köcce mindenkinek!
  • TopGun
    En nem varazsolok, en utom oket. Viszont fontos dolog ne allj tole tavol, inkabb minel kozelebb, hogy ne tudjon egetni, mergezni, fagyasztani, stb. es legyen sok sok piros ital.
  • TopGun
    Valamit nagyon eltolt! minden pontot elhasznalt? nekem 61.-en 6k korul van a hp-m.
  • TopGun
    Koszi! megvan
  • Noodlee
    Szvsz nem nehéz. Pláne, ha van valami jó védekező spelled. Én a varázslóval kombináltam a "ledermesztést" (má nem tom mi a neve, mert régen játszottam), és a láthatatlanságot.
  • Johnyy
    De ha nem jól csinálod akkor lehet k.rva nehéz is!
  • Johnyy
    Könnyű!!!!!!!
  • ollie
    sárkányokat könnyű legyakni?
  • ollie
    www.ati.com
  • Johnyy
    Hogy van az hogy 170 es szinten haveromnak 4000 hp-je van?
    És így platinumba el sem mer merészkedni.
  • TopGun
    Igen en is ugy tudom 250 a csillagos eg!?
  • Johnyy
    Keresőbe beírod hogy ati és a tipus: VGA
  • TopGun
    Catalist-ot honnan lehet leszedni?
  • Johnyy
    Nem baj, asszem 250 es szintig ehet felylődni? Huhu kicsit munka elérni!
  • TopGun
    Bazz! ezt ketszer kuldte el! :((
  • TopGun
    Nem tudom! nekem 61. szinten 65-69 szint kozotti meg a legutolso kis mocsodek is :)
  • TopGun
    Orulok neki! :)
  • Johnyy
    9600 xt, A Catalist a lényeg
  • Johnyy
    Hozzáigazítja de nem anyira, azért vannak a fémek, végülis egy javításba belerakhatnák, mondjuk 1.7 végleges
  • Johnyy
    A Sacred Szereti az ATit
  • TopGun
    Akkor jo! koszi! csak erre voltam kivancsi, mert hallottam masoktol, hogy ez a game, meg az a game, sem fut a karesszal! akkor megnyugodtam!
  • ollie
    nekem 9800 pro van, és normálisan fut
  • ollie
    én
  • TopGun
    Milyen kareszod van? mert most akarok cserelni es nagyon a szivemre vennem ha karesz miatt nem tudnam tovabb tolni! :( ATi9800Pro-t tervezek venni.
  • TopGun
    Ez szerintem nem igy van, mert elkezdtem valahol, visszamentem magasabb szinten es az ellenek a szintemhez vannak igazitva, ezt megoldottak ugy tudom!?
  • TopGun
    Hat ez nagyon jo lenne, mert akkor en is kiprobalnam!
  • TopGun
    JAM jol eltunt! :(((
  • Johnyy
    Mondjuk ez lehet hogy azért van mert egy bizonyos részben elmész multizni 10 es szinten és ugyanoda visszamész 30 as on akkor már az erőviszonyok megint eloszlatlanok
  • Johnyy
    Na Szzem a 1. mitomén hanyas pecsben meg kell oldaniuk hogy ha kiexportálsz egy karit akkora mondjuk elmész multizni és a már öszevisszamultizott karival viszamehetsz a történet azon állásába ahol voltál