Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõszõr is szerentém megkösszönni aiugo-nak , hogy felrakta a vob patchot , 2 szor cd rõl , hogy tudok bint csinálni , mert sajna én má kiírtam cd-re és a bint meg jool , letöröltem , most az 1.5 vel nyomom , és nrg ként van felmoutolva a cd.
thx
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
és ugyanúgy nincs platinum szint sigleben
a szörnyek szintje sem haladja meg a 137 szintet, tehát ha eléri valaki singliben a 157 szintet akkor u.a a enemy ami korábban 110K exp-t adott, jó ha ad 1K exp.-t. Az 1.5 patchnél is ez volt a helyzet
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Version|1.5.2|2|
Emulations|0x00000000|0x00000000|
DeviceCount|0|
RunApp|C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred\sacred.exe||C:\Program Files\Ascaron Entertainment\Sacred|
Delay|2000|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
Delay|200|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
Delay|200|
az utolsó 2 sort kell bekopizni vagy 100x, csak annyira nem akartam hosszúra húzni a fórumot 😊)
és utána meg próbálkozni az idõzítésekkel, de lehet hogy az elsõt, a 2000est is át kell írni. Én akiét elõször lemásoltam, azzal nem ment, ott az elsõ delay:1000 volt, az összes többi 300, ha jól emléxem.
Illetve jó lenne, ha aki életre keltette a Daemonscripttel
beirná a beállításait, hátha azokból könnyebb lenne
kitalálni másoknak is a saját idõzítéseiket...
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
ui.: aiguo ne nézzél már mást hülyének ha neki nem is megy, inkább örülj neki hogy neked megy THX.
Deikath
ha nagyon kell, írj privit, és megbeszélhetjük, mikor és hol legyek fent
daemon script nekem sem ment vagy fél óráig, de miután beállítottam a CDRWm megfelelõ idõzítéseit, már nem volt gond, a leírás alapján vagy félóra alatt megvoltam az egésszel, és azóta 1.66tal nyomom
1.) Rossz vedelemet valasztottal amikor kiirtad.---->Ezt kell kijelolni: "VOB ProtectCD V5"
2.) Majd miutan kirtad/vagy mountolnad nics kijeleolve az "RMPS emulation"
Mukodik! En igy nyomom...
Magyarazd el miert ne mukodne???
Ha tudod linkeld ki a tobbieknek is legyszi http-re!
udv
pls valaki dobja már mailba ezt a vob patchot mert a netrõl nem tudom leszedni.
Nagyon köszönöm
a mail címem :[email protected]
sacredVOBpatch kell abbol alcohol image lesz, hanyszor irjam mar....semmilyen scriptes buli nemkell ezutan csak legfrissebb alcohol emulation(RMPS) bekapcsolva es mehet a jatek a v1.66 peccsel is...
Viszont ha kell, feltoltom neked mivel nekem meg megvan(53 M😎csak agy ftp elerhetoseget!😉
Szerintem ez egyertelmu dviance fele patch vissza rakja az imageba a VOB vedelmet, majd egy nem "blacklisted"(Alcohol 120%v1.9.2.1705) progival pedig kiirod. Ennyi...😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Deikath
a 3.link lesz az, egy francia site, én is onnan töltöttem le
Sacred VOB Patch ezt honann tudom leszedni mert nem találom , a külföldi forumok linkjei nem mennek.
Valaki adjon 1 linket , vagy dobja már át mailba pls.
Elõre is köszsönöm
2.a deviance-sacred_Cd1.bin-t peccselled
3.kapsz egy alcohol imaget (*mds)
4.Alcohol 120%v1.9.2.1705/Daemon Tools-ba mountolod
5.vagy kiirod, vedelemnel valaszd "VOB ProtectCD V5"
protection back onto the image so you have basically a "legit" image. Do NOT try using
this patch with any other image or release as it will most likely not work and leave
whatever image you had unusable. Repeat: DEVIANCE RELEASE ONLY. Also, after installing
your deviance edition of Sacred, DONT copy over their cracked exe/dll. Just patch using
the auto updater from ascaron to latest (1.5). Next follow these instructions:
Step 1: Unpack the zip file to the same DIR as your Deviance CD1 BIN file.
This folder should contain the files dev-saca.cue and dev-saca.bin
Step 2: Run "pw32gui.exe", then select File --> Apply Patch.
Step 3: Click "Find" and choose the Patch.RTP file. Apply the patch and wait until it is finished.
The resulting file should be Sacred.mdf and its CRC32 checksum value (for those that want
to see that it is the correct image) is 3965DF45
Step 4: Open Alcohol 120%.
Step 5: Click on "Image Burning Wizard", and choose the Sacred.mds file as the image source.
Step 6: Click Next. You Should see at one of these following menus a checkbox (think it is checked
by default) for rmps, make sure it IS checked.
Step 7: Click the bottom drop-down menu labelled "Datatype:" and change it to "VOB ProtectCD V5.
Step 8: Burn the CD.