8224
  • sylic
    Nah nekem meg a bahamut's bondból! Már vagy 8.-at találtam :-( és semmi mást nem a szettből. Viszont a vámpírhoz találtam elég sok mindent. (15% speciális itemek találása)
  • VGQ
    Találtam végre mégegy zöld cuccot valami gagyi barbár sapka.27 protection,+6 egyéb dolog.

Viszont a uriel wingböl már a tököm kivan.Volt olyan pont a játékban,ahol egyszerre 3 db is volt belöle.A két irásom közötti idötartamban legalább 10x találkoztam vele!!!A franc megeszi ezt a szar programot.Lassan végig viszem 2x is a gamát igaz bronzon,de kell a fejlödés.MAjd valahol leállok gyakni,mert még mindig nudli ez a level 43:((
    De lehet inkább klezdek mégegy ujjat,és csak a sárkányokra megyek.Most már tudom,hogy hol keressem mindent,már csak a küldetést ado hiányzik,de azt majd kibogarászoma térképböl.

A 9 megásmap az ott van a 3 megás alatt,és a download gomb majdnem a lap legalján van.De ott van, azon a cimen.

Ti nektek mennyi volt eddig a legüberebb sebzés???
    Nekem most sikerült,egy Hard hit combo+critical 11256dmg:))
    Sajna ezt nemtom megmutatni csak egy másikat ha nem hiszitek el.Azon csak kerek 10000 a sebzés.Szal van amikor sikerül az ijerö:)
  • selwik
    Ja, az íjamról nem is beszélek. Kb. lvl 25-30 tájékán dobta egy mezei goblin. "Magic bow of true sight" vagy mi, brutál sebzéssel, combat art bónuszokkal, tulajdonság bónuszokkal, két sockettel, alacsony szintkorláttal. Na ezzel a drágasággal vittem végig, egyszerűen nem találtam később olyat, amire megérte volna lecserélni. Sebzésben voltak ugyan jobbak a vége felé, de ennyi plusz dolgot nem láttam semelyiken.
  • selwik
    Nah, én is végeztem bronzon egy lvl43-as elffel. Azért röhej, hogy a két fő-fő monszta megfeküdt egy-egy kombótól... Ráadásul semmi über cuccot nem adtak, mintha csak sima ellenfelek lettek volna. Egy erősebb szellem mob jobban megizzasztott.

A szetes dolog sem stimmel nálam, szegény elf kiscsajnak egy alkarvédőt találtam összvissz, igaz abból hármat. Ráadásul boltban jobbat lehetett venni később, magasabb protectionnal és 3 sockettel. Abba belepakoltam az összeharácsolt gyűrűket, amuletteket, magasan veri a szetes cumót. És még csak nem is lassít, mivel a páncél szintje számít csak a mozgási sebességnél. Battle mage és dark elf szetet meg nem is láttam az egész játék alatt.

De a legnevetségesebb egy sima bőrsapka szintén 3 sockettel, és 215-ös alap protectionnal, igaz 45. szint kell. Na ha azt megpakolom 150-es amulettekkel többet véd majd, mint a láncingem...
  • Faki
    Találtam egy lvl 60-as 350-es armort. Nem kicsit jó, csak én a 40-es gladiátorommal csigabigát játszok, ha magamraöltöm.
    Jelenleg egy 225-ös 2 slotos junik páncélom van és szettes váll védőm, ami 200-as proteksönös (csak a csizmám van 100 alatt). Két ilyen szettes cucc van meg, az egyikhez már 2őt találtam. Clawos cucc, meg annak a páncélja. Igaz, védelemre alig fejlesztettem, szoptam is ezért, de olyat odab@szok, hogy öröm nézni, ahogy hullanak körülöttem :)
  • sylic
    Honnan szedted le azt a térképet? Én csak simát találtam!
  • sylic
    nincs mit!
  • VGQ
    Csak a tüz meg az air elementál-t védik dragonok:((
    Szal nem igazán lesz több.Majd még 1be beleakadsz és vége:((
    De a térkép jo,mert kimutatja a dragonokat is.A baj,hogy rettentöen fel kell nagyitani,hogy láss valamit:((
    acdsee-vel lealább 10x nyomtam "+" gombot,hogy lássak valamit.
  • VGQ
    Én már eccer végigvittem igaz majdnem csak szaladgáltam,és sajna semmit sem értem silveren 33-as elfel:((

Lenne egy kérdésem.Leszedtem a 9 megás mapot a helyröl amit adtak lejjebb viszont nemtom mire cvalok azok a piros irások a kerettel megy vonalakkal.Szal megköszönném,ha valaki elmagyarázná.

Ja és a kedvenc dolgom a critcal hit.Iszonyat mi müvel vele az ijászom.Van egy tárgyam ami ad 9%,és az 500-700as sebzésemet néha feldobja 3000-re!!!!És mivel másodpercenként akár 10 nyilat is ki birok löni,ezért igy elég gyorsan hullanak az ellenfelek.Csak ne lenne 2000-3000++ életereje némelyiknek:((Zavar,hogy sokat kell pumpoljak beléjük.Találtam egy ijjat ami a jelenlegi 483as sebzésem helyett ad vagy 560-at,de az a baj,hogy kellene még hozzá lépjek legalább 15 szintet:((
    Ez eléggé el van fuserálva.

A másik ez a random generátoros dolog.Reggel találtam egy övet és kelett hozzá 45-ös szint.Adott ösz-visz 11 protection-t,4 psyhical,meg 3 magic resistanciát,és ennyi!!!Csak tudnám mi ebben a level 45!!

És köszi az infot a level 50-röl:((
  • Chaos Mad
    most éppen braverockban tanyázok, és megyek a keleti részre sárkány meg elmentál vadászatra!:) (remélem ott is van sárkány, eddig minden elementál helynél volt egy:)
  • Chaos Mad
    Braverock kastélyban egy csomo mellékküldi van, ennyit még egy városban sem találtam:) braverockbol mész majd északra a seraphim monasterybe, onnan meg le a láva vidékre onnan a keleti jobb felsö sarokba (elementálokat kell gyüjteni, 4db, levegö, tüz, föld, viz) de mindenhol van egy sárkány, meg egy portál is, a sárkányoknál vannak a portál runák, tehát nem kell sokat gyaloglani/lovagolni. (amugy sem érdemes mindig az egész térképet átfuti!!)
  • Chaos Mad
    ja, ez a a gabi-nak ment sorry
    tehát #1607:)
  • Chaos Mad
    oda is vezet majd az ut az actII-ban. ott lesz a 3. elementál. sárlányokta elég eccerü leölni, én eccer sem patkoltam el náluk. amikor abbahagyják a tüz vagy akármi fujást (ilyenkor megindulnak feléd!)akkor odarohansz és lekombozod öket meg iszol egy két concrentationt és kész, én 2 komboval leöltem öket eddig:)
  • sylic
    szerintem lesz még arra küldi, ráérsz később elmenni oda. Biztos lesznek. Nekem nagyon egyszerű volt a sárkány meg a csontik is!
  • gabi321
    Én is megöltem a Khorad-Nur(vagy micsoda) előtt lévő sárkányt. Elsőnek nem esett le, hogy milyen élőhalott sárkányról beszélsz, de utána beugrott.Nekem a körülötte mászkáló csontikkal gyűlt meg a bajom: egyszerűen enm engedtek a sárkány közelébe aki, így távolról lefújt tűzzel és már kis nyúltam( a fire resistancém nem valami fejlett).Párszor meghaltam, de utána rájöttem a "taktikára".Amúgy pedig vámpírral megyek.Szerintem ez az egyik legeredettibb karakter a játékban.Most éppen a chapter 3-ban vagyok és északra tartok a Braverock kastélyba, ami nem rövid út.A keleti mocsárba érdemes elmenni 29-es szinten(szóval fognak jönni jó erős szörnyek), vagy pedig hadjam a fenébe?
  • Chaos Mad
    ja, most a láva vidéken a tüzsárkány 21000xp-t adott. ez nekem elég kevéske:) asszem most ellépek aludni, holnap irtok egy kicsit, az a baj hogy már lassan fejlödik a kari, meg nincs idöm:(
  • sylic
    Milyen élőhalott sárkány? amelyik után be tudok menni a faluba?

Nekem volt egy másik sárkány, a vár alatti teleporton keresztül jutottam oda! Még anno nem ismertem a skilleket és ott leöltek (lvl 18), most visszanéztem dobtam neki egy battle fogot, kettőt ütöttem rá és meghalt! Nade kiszúrta a szemem 580 XP vel, én meg 14000 körül számítottam a másik kettő után! :-((( ááá
  • Chaos Mad
    jaja:) kell is az!:)
  • Chaos Mad
    én is összegyüjtöm a szörnyeket aztán ha jo sokan vannak egy körcsapás és mehetnek a dolgukra:) ja, ott van az élöhalott sárkány az ork kapu elött:)
  • sylic
    ott már megéri a mentor ital :-)) gyűjtöm őket!
  • sylic
    szóval mérgeznek! Nah alig várom hogy odaérjek és kivégzem azt a sarkot is! Akkor jól sejtettem, hogy oda nem kell bemennem még :-)

A egyik legnagyobb poén az volt hogy lóval szaladgáltam és körbegyűjtöttem az adott területen az ellenfeleket, nem leverték rólam az egyik csávót közben :-( így bebuktam egyküldit. A másik kellemes meglepetés a sivatagban ért, amikor az ork erődbe mentem. Eddig írtottam öket most meg vásárolok tőlük?
  • Chaos Mad
    ja, most jöttem a lávás részböl! ott van a 2. elementál (tüz). most asszem 15-20%között vagyok a térképpel. az egyik fö küldi megy a lávás vidékre:) most megyek a jobb felsö sarokba, max 1800xp egy poison troll, de persze mentor itallal 2300:) (utálom öket, kell antidote of viper vagy mi:)
  • sylic
    Nem tudom, én szeretem körbejárkálni a terepet! Ő csak a fő küldetésekkel rohant végig, nem neki való ez a játék. Végigjátsza és lehordja hogy ez milyen szar stb..
    Én eddig 23%-át fedeztem fel a térképnek, te?

Te voltál már a lávás vidéken? Én oda nem tértem le mikor arra írtottam, gondoltam lesz még arra küldetés! Amerre most jársz ontja az XP-t?
  • Chaos Mad
    most láttam egy képet egy csávo 23lvl-en ment fel az actIII-ban a seraphim monastery-be (havas vidék leg északon) :)!!!!! bazz!!! ez nem normális! hova siet?
  • Chaos Mad
    jo taktika ez a skil felhalmozás:) nem probáltam még.
  • sylic
    Én lvl 30 -on fejeztem be délután, de még nem fejlesztgettem a karit. Nekem elvileg akkor van két new skillem, amiből egyet elhasználok az armorra! :-), másiknak még utánanézem
  • Chaos Mad
    ja, egyböl választok mindig skillt ahogy szintet lépek.
  • Chaos Mad
    most hányas szintü vagy?
  • Chaos Mad
    de asszem maradok a seraphimnál:) az jobban bejön:D
  • sylic
    amit kaptál 30-as szinten new skillt azt próbáltad?
  • sylic
    Nekem van egy lvl 18 -as mágusom, de azzal haldokoltam a mostani karimhoz képest. Nekem is teccik a Vampire :-)) (van hozzá két szettes tárgyam is).
  • Chaos Mad
    én tuti elkezdek majd egy vampiresst vagy egy seraphimt még!:)
  • Chaos Mad
    az ám!
  • Chaos Mad
    én sem sürün használom csak ha már nagyon türelmetlen vagyok és egy golyobis kell a szinthez akkor azé benyomom, legalább több hely lesz a bratyomban :)
  • sylic
    Értem, én is kipróbáltam anno! Jó skill!
  • sylic
    Nem igazán, de próbálgattam! inkább lemegyek 2* egy adott barlangba ha nagyon adja az XP-t, ami viszont nélkülözhetetlen nálam és szinte néha beszerezhetetlen az a Undead potion!
  • Chaos Mad
    ja, és ez a mellvért csak lvl26-os (én lvl 34) és igy véd 180at!!!!
  • sylic
    Jaja én is azt néztem ki anno, de előtte az agility-t nyomtam sztem most ez következik :-) (%-ban nyomja a resistanciát :-))) Nekem 123-at véd talán a mellvértem, de a resistanciám igen csak 300-400 körül lehet csak!

• Chaos Mad
    ja, kira lehet! ilyet má én is találtam csak nem 45% hanem 2+3%:) használod a potion of mentort? az is ad az xp-hez.
  • sylic
    valaki írta lejebb, hogy olyan cuccokat szedett össze ami +45% ban nyomja az XP-t! Ez sem lehet rossz! :-)