8224
  • Chaos Mad
    nekem abbol 2 van:) amugy bahamut's bond a neve:)
  • Bandew
    Azt tudtam, csak azt hittem felül kell írni, és azt nem találtam. :-)
  • Bandew
    Oksi köszike most már műkszik és nagyon teccik.
  • Gandibá
    2 cd.
  • sylic
    Csak annyi hogy ne csak a sacred.exe-t hanem fmod.dll-t is másold át!
  • Knox
    Iszonyat idegesítő, hogy néha nem lehet áttalálni a másik partra! Az act 3 elején járok, fel kéne mennem északra de nem találok hidat, vagy utat a folyon keresztül! Most járjam be az egész folyo mentét! ugyanigy idegőlő a dimpes dombos sziklás rész, mert alig látszik hol lehet átmenni és hol nem! ááááh
  • Bandew
    De én nem találtam olyan dll-t.
  • Gandibá
    Crackeld meg a dll-t is.
  • sylic
    30-as nál és utoljára az 50-es szintnél kapod meg az utolsó tulajdonnságot!
  • VGQ
    Elfel vagyok,de asszem most szétverem a gépemet.Lepauzáltam a gamát és elmentem 20 percre erre meg a windowsban találom a gépet a felhasználo váltás menüben.Ha valahova nem mentett akkor most apro darabokra zuzom,mert asszem jo rég ota nem mentettem:((
  • G_ArchAngel #1531
    szerintem codec gond van, frissítsed, és utánna nézd meg...
  • sylic
    Olvass vissza, a téma eléggé ki van vesézve!
  • Bandew
    Valami gáz van nálam a játékkal, lécci segitsetek.
    Szal előszőr is a menüben egyáltalán nincs semmilyen hang se zene (bár lehet, hogy alapból ilyen a játék), aztán miután elindítom a játékot és betölti, kb egy másodpercre megjelenik a játék, aztán a kép elhalványúl és csak egy szép sötét kép fogad.
    Mi lehet a gáz?
  • Rusy
    Nemtom feltenni a patchet, visszaolvastam, de egyik sem jó disc vertification error, valaki esetleg találkozott ezzel?
  • G_ArchAngel #1527
    nekem lvl 44-en 14db set-es tárgyam van, ebből az elf járt legjobban, mert egy set-ből 3 rész megvan, ellenben a seraphim-nak 3 különbözőt kezdtem gyűjteni...
    rengeteg skill és set-es tárgy van, a closed-net-en is tehát én nem értem azokat, akik itt panaszkodnak...
  • Rusy
    Hát bizony LAN-ba nyomjuk 100mbit és néha olyan van hogy egy kicsit leakad és lagos, meg szarakodik, és ki is akad, pedig a két gép, most nem írom a konfigot simán bírja, felraktad az 1.5-ös peccset? mondjuk ha jól emléxem eredetid van...
  • sylic
    Milyen karakterrel vagy? Egyébként nekem dobálta eddig a skill köveket, de viszont szettes tárgyakból alig dob, ha meg dob akkor u.a adja (pedig van 8% a setes itemek tálálására):-((.
  • VGQ
    nah végre haladok rendesen.már 39es szintü vagyok.
    Találtam egy szép zöld sapit a baj hogy a mágusnak.
    Uriel wing nevü cuccot is megkaptam ma már vagy 3x meg elötte is vagy 6x:(
    Egyedül magamnak nem találok semmit.Hála égnek azért az üvemet ami adott +8 strenget meg 1%pain-t lecseréltem egy 12 strenget adora.Meg van benne egy socket is.

De a legjobb,hogy nemtom mit kezdjek azokkal a páncélokal amik adnak 300 defenzét,viszont 97es szinten üzemelnek jol:(
    Ez mekkora egy baromság.Söt találtam már sapit is ami adott vagy 170 def-et,de ahoz meg 120 körüli szint kelett:((
    Illtve a tárgy volt olyan szintü.és 45-50es szint kell nekik.
    de a legjobb,hogy alig kapok skill követ:((

Ja és mikor kapom meg az utolso tulajdonságot??40-es szinten?Mert már van 20 pontom tartalékba és azt mind az ujra akarom tenni majd,mert ha jol láttam a fejlettem hösökt akkor teli volt az oszlop,és nekem még 1 sorom üres ugyhogy oda jöhet valami zsir dolog:)
  • piSTUKA
    Egy amulettel sem ad XP-t. Az 1.2.0.2-es peccsel még adott, ha jól tudom (nekem akkor még nem volt ilyen amulettem), de közkívánatra ez ki lett javítva a játékban.
  • piSTUKA
    Nálunk jól megy, eddig 2 mellék-küldetés volt hibás (egyiket nem jelölte a térképen, egyet meg nem tudtunk befejezni). Annyi volt a trükk, hogy a win98SE gépen csak ablakban fut stabilan a progi. Nálunk nincs lag, de azért LAN-nál furcsa is lenne...

Ami fura nekem, az az, hogy nagyon keves penzt tudunk csak szerezni, sokkal jobban oda kell figyelni a vásárlásoknál, mint Single-ben.

A fö problémám nekem azzal van, hogy nem osztja el a fegyvert/pénz/jutalmat egyenlö részekre (ill. mindig csak egy rúnát stb ad), így csak olyannal érdemes coop-olni, akit jól ismer az ember.
  • sylic
    Na megkaptam a 6. bahamut's bondot is :-((((
  • G_ArchAngel #1520
    Mad,

sajnos nem tudom, mert én eredetivel nyomom, próbáld ki, de igazából a multiban a closed-netnek van presztízs értéke, mert ugye ezeket az importált-tápolt karikat nem veszik komolyan a hc-gamerek...

Te pedig nekem annak tűnsz, nem pedig egy oda-vissza töltögetős lúzernek...
  • Rusy
    Szia mondtad játszol az asszonnyal coopot, nektek jól megy? én játszottam öcsémmel de 1 óra után feladtam, rengeteg hiba lagos kiakad, nálad jól megy
  • TopGun
    Ertem, ha egyet hasznalsz belole akkor sem? :(((
  • piSTUKA
    Xp-t nem kapsz, de a tárgyakat vagy aranyat ugyanúgy "dobják" a szörnyek.
  • TopGun
    Koszi a valaszt! es xp-t kapsz ha hasznalod?
  • piSTUKA
    Nekem kettö ilyen van (most a lábszárvédömbe kovácsolva, mert a sok pók miatt egy méreg-amulett van a nyakamban), és így is müködik. Ha nem müködik az sztem bug.

Rádadásul összeadódik az értékük (nekem most a +3 +5-nál azt írja a lábszárvédön, hogy +8), vagyis ha még találok/veszek egy +3-ast, akkor nálam magasabb szintü ellenfelek is padlót fognak a látványomtól. Mondjuk XP-t így nem kap az ember, de ha sietsz valahova, és nincs kedved újra végigvágni magad, akkor jól jön.
  • piSTUKA
    Ez a "lower level enemies die on sight" amulett. Egy halálfelet ábrázol. Én mind a kettöt kereskedönél vettem Bellevue-ben. Amúgy oda mindig érdemes visszaportálozni, mert jó cuccokat árulnak.

A hivatalos homepage-en is az van, hogy ez egy "kereskedö város", és sztem úgy is van megírva a játék, hogy ott nagyobb valószínüséggel lehet jó cuccokat venni (pl. a sivatagokban semmi értelmes nincs a kereskedöknél).
  • TopGun
    Szia! melyik az a "halal" amulett? ird le a nevet pontosan! Kerlek! es hogy merre talaltad? melyik palyan?
  • Zap
    Hi!

Ha valakinek megvan a CLONECD-s verzio es jo a savszelessege dobjon mar egy mailt.Elore is thx.
  • Gandibá
    Hát én egyet próbáltam csinálni de az nem műxött. Azt próbáltam Battle Mage-nél, hogy 2 darab fire ring, 1 ice ring és 1 health, de nem jött össze :)
  • TopGun
    Hali! Ezt a 3Mb-s terkepet honnan szedted le? elarulod?
  • NeoMaN
    Viszamentem és megöltem.... Tényleg nem nagy valami.
  • piSTUKA
    Hah gyerekek! Hétvégén beszabadultam a Bravewall-tól keletre lévö volt törpe bányába, ami dugig van dark elfekkel (meg itt van az a kígyó maca is). Hát. 29-es voltam, mikor bementem, mostmeg 33-as vagyok, 14 rúnát találtam eddig, és még asse tudom, hogyan fogok kijönni, mivel kurvára el vagyok tévedve!

Mondjuk annyira nem gond, mer' kb becsukott szemmel is lenyomok egy 6-8 fös d-elf csapatot. Egy fist of gods (5000-es sebzés, rádadásul, ha egymás mellett állnak, akkor mindenki fekszik), aztán egy attack (110%) és már senki nem áll körülöttem...

Nekem a "halálamulettböl" már kettö is van. Egy +3-as, meg egy +5-ös, így mindenki fekszik, aki nem éri el a 31-es szintet...

Sztem ez az exportálgatás nem épp korrekt játékmód. Dehát ki vagyok én, hogy megmondjam a frankót... Majd nyuszik lesztek multiban...
  • shaba23 #1507
    "Ilyen problema mar volt itt vkinek olvasd vissza a forumot kicsit kb 9-10. oldaltol :)"
  • TopGun
    Sziasztok! nyomul valaki seraphim-al? melyik a legjobb varazslata? valami teruletre hato varija van? lora hogy teszem fel a talalt nyerget?
  • Ferko
    Ilyen problema mar volt itt vkinek olvasd vissza a forumot kicsit kb 9-10. oldaltol :)
  • Ferko
    AMugy lenne 1 kerdesem is. Felraktam az 1.5-t ugy ahogy irtatok es mikodott is rogton zokszo nelkul de aztan amikor legkozelebb bekapcsoltam a gepet mar disk verified-ot irt ki :((( aztan probaltam a mount unmount temat is elgeszer de nem jott be aztan reinstall a sacredet stb nem jott be aztan reinstall a sacredet es a daemont is de ugyse mi le7 a gond. amugy a kesobbikeben mar nem csinalja az updct azt hova rakja be amugy tudja vki? ill vmi 5let a problemara?
  • Ferko
    Azt en 12. szinten vertem le gladiatorral :)))
  • TANKboy
    Hétfőn hozza a haverom az erdeti SACRED-et nekem meg magának!!! Nagyon várom már. Remélem nem lesz gond az írt játékkal indított karival az eredetiben!
    Mi a gond az 1.5-el, hibás? Elcseszi a gémet vagy mi?