Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
War. War never changes.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
War. War never changes.
War. War never changes.
A hivatalos fórum egyik topicja
War. War never changes.
***SPOILER ALERT***
Ok, after the treachery of the baron, I've gone all the long way down to the Wyvern Pass. Talked to the soldier who wants water and then gone down to the next spot, killed everything around there. I then can't ride the mule back to him with the water, that's a big issue for starters.
You should never be forced to take a skill to complete a major quest without warning, but that's besides the point right now. A friend of mine also plays and he rode the mule back to him, but it still didn't help. He even has a saddle on it if that's what's needed for it to bring the water to the soldier.
Either I'm not getting this or it's a bugged quest. If it's bugged, you can move this post to the dev thread or I'll repost it there. If it's not, any hints?
Tried searching the forum first but found nothing about this particular quest.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
War. War never changes.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ezt a multi hit-et megnézem, még nem váltottam be az öregnél.
A Multi Hit skillt probald ki. En azzal sebzek 540-660at nyilankent,es egy lovesbol 5 nyilat lo, regen 3sec.
Hard hit, explosive arrow, futás a lóval, feltöltõdik, megáll, lõ, megint futás😊) Szegényke nem vmi izmos, az ûberebb monszták két csapással megfektetik. Kár, hogy nem lehet utasítani a csapat többi tagját támadásra/védekezésre.
Brave asszem az Axe lore vonatkozik a blunt weaponokre is. Ami mondjuk eleg vagy marhasag, legalabb mas nevet adhattak volna mar neki. De hat probald ki majd meglatod, legfeljebb loadolsz.
War. War never changes.
amúgy darkelfnek a Revenge-t és a Cobra-t ajánlom. combob kalssz, cobra megfogja + revenge besebez hatalmasat. én speciel dual blade-ekkel nyomom (felvettem skillbe a kétkezes harcot, nagyon ütõs).
tudja vki mire ajánlatos tenni a kaszt képessek közül?
fegyverhasználat,vérszomj,health stb.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Az angol verzio alapbol 1.02 akárhanyas, szoval az elso ket patch rajta van mar, a nemethez van mar 1.03 is, angolhoz még nincs.
."vessetek a mókusok közé" :)
Eleg gyengen mutatkoztak be a sracok :-)
Egyébként valóban silver módban indítottam, és sejtettem is hogy az lehet a nehézségi szint csak az volt furcsa hogy kettõ van belõle. Általában legalább három szokott lenni...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
LOÁL 😊Hogy lehettem ennyire ökör!"vessetek a mókusok közé" :)
asszem megyek seraphal , az legalább már mûködött is a demóba😊"vessetek a mókusok közé" :)
Nekem most 20as az ijasz elfem, es megallithatatlan ,annyira hogy mar neha uncsi is. Raadasul elakadtam a sivatagban, vizet kellene vinni egy haldoklo katonanak es nem jelenik meg a targy, aminek meg kene(gondolom talan a kulacs?).Ha majd valaki arra jar, szoljon.