8224
-
#1821 Szerinted az reális, hogy 1 ember (elf,stb.) egyedül leöl több millió szörnyet, 1 ütésből kivégez vagy 5 óriást, gyorsabban fut, mint egy ló, stb.
Ha realitást akarsz, mennj ki az utcára, és sétálj egy fél órát. Nem fog megtámadni 5384575 goblin/farkas. (a tolvaj már nem biztos)
Ezután térj vissza hőn szeretett géped elé, és henteld tovább a 'jónépet'. -
#1820 A sivatagban nekem is voltak problémáim, mert én is olyan 23-as szint körül mentem oda (gladiátor). Aztán szépen feltápoltam ott, voltam vagy 30-as szintü mire eljöttem - sok feladat van ott, meg sokat kell kóricálni.
A skill runákkal a köv a helyzet:
- ha kettöt cserélsz be, akkor kapsz egy rúnát, de nem biztos, hogy a kasztodhoz tartozót
- ha hármat cserélsz, akkor kapsz egy saját rúnát
- ha négyet, akkor ki is választhatod a rúnát -
#1819 Azér' a pap hadd mennyen má be a városba... mégha csúnya gonosz, akkó is... -
#1818 Hát ez pont azt jelenti, amit írsz:) Hogy az a skill csak távolsági fegyverrel fog működni, azaz nyíllal vagy szászeríjjal, stb. Tehát karddal ne erőltessük. A másik piros duma meg azt fogja jelenteni, hogy csak gyalogosan működik az a skill, lóhátról nem. (de lehet, hogy azt nem írja ki, csak nem emlékszem:)) -
#1817 Az a kép amit beszúrtál, az a vége. Nincs tovább. Ott a fővarázsló, le kell nyírni, de csak akkor sebződik, ha beleállsz abba az erőtérbe vagy miaz a közepén és a fejeden megjelenik valami jel. Az animáció utána jönne, de szerintem a config-ben kikapcsoltad, hogy ne legyen movie és azért nem láttad. De az egyik könyvtárban ott van az összes filmbetét, külön is meg lehet nézni mediaplayerrel. -
Hegylakolaci #1816 Wood elf-el vagyok,sajnos az angolom szinte 0,tudnátok segiteni mit jelent ez a mondat amit pirossal ir li pár skill alá?
Only usable with ranged weapons.szotárbol forditva elégé érthetetlen nekem
only(egyedüli,egyetlen)usable(használható)with)ellenére,miatt)rangedweapons(távolsági fegyver) -
#1815 Van animáció a végén, de nem túl hosszú -
#1814 amúgy a game eleje naon diablos nem? felélesztik a démont :D kb uugy néz is ki :) -
#1813 Legalább annyit áruljatok már el nekem, hogy van-e a végén befejező animáció(outro:))? -
#1812 Ja, pont így érzek én is. -
gabi321 #1811 Van valami abban amit mondasz. Tényleg elég gagyi, hogy a települések környéke tele van szörnyekkel.Az a szörnyű hogy Braverockban ahol most járok az utcán rohangálnak a Sakkara Priest-ek.Na erről ennyit.Mindenesetre már kezdenek idegesíteni.Mindig megidéznek valami lényt utána meg elfutnak.Ez(eke)t leszámítva jó játék. -
#1810 ahh mino jo hir! igy mar mas ! koszi -
#1809 A más karakterhez tartozó skilleket be lehet váltani a combo masternél. 4db-ért választhatsz egy sajátot. -
#1808 sziasztok, normalis az hogy az act iii-ban 22-es szintu vagyok vagy gyors voltam ? mert az a helyzet hogy eleg konnyen kinyirnak. battlemage-el vagyok. ja s combat skill-t lehet venni vhol, vagy csak miket kapok, mert eleg keveset ad, mind mas karaktertol ad. -
#1807 Komolyan mondom, hogy azt jobban élvezném. De nem mondom, hogy semmi ne történjen, de azért találják meg a készítők az egyensúlyt. Legyenek kis goblin települések, de ne legyen velük tele az EGÉSZ erdő. -
#1806 Az én problémámra(#1795) nem tud senki semmit? -
#1805 hát igen..ha reálisabb lenne...
lakott vidékről lévén szó, már évekkel ezelőtt kiirtották az orkokat/goblinokat és így orákat bolyonghatunk, hallgatva a madárcsicsergést :) -
#1804 A Port Runához keresd meg teleportot (valahol a közelben lesz).
A Skullokat el lehet adni, másra nem jó... -
genya #1803 Hi.Valaki mondja már meg mire lehet használni a: Port Runa-t és a Skull-okat.Segítsetek!!!! -
#1802 Ecsém de tele van a tököm!
Semmi realitás nincs ebben a játékban (még ha azt is figyelembe vesszük, hogy fantasy).
Egy lépést teszek ki a falu/város kapujából és máris 5384575 goblin/tolvaj/farkas rám támad.
Ezzel az erővel simán lemészárolhatnák az összes falut és várost. -
#1801 nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen?
KÉRLEK SEGÍTSETEK -
bny #1800 -
#1799 nem jön le a konzol, kell valamit csínálni hogy legyen? -
Braveheart #1798 konzolt hívd le (nálam nem a 0-val hanem az ü-vel lehetett) és írd be: wasser
Ja és ez nem bug hanem copy protection -
#1797 nem akar valaki segíteni egy sacredes oldal készítésében?????? (html?,php?) -
#1796 hello valaki meg tudná mondani mit kell csinálni annál a küldetésnél, ahol egy nagy csata után egy életbenmaradt(egyébként haldokló) csávótól kapunk, arról szól hogy valanmilyen varázslatos vizet kell neki vinni egy tóból.Edigg rendben is ment, csak nem tudom hogy a tónál mit kell csinálni (a tó mellet valami kék körök mennek a levegőbe), sajnos főküldi.
előre is köszi a segítséget.
SZAVAZÁS ITT! ! ! ! ! ! (ha még valaki nem látta volna)
A választ előre is köszi! -
#1795 Kérlek segítsetek! Chapter IV-ben vagyok, már mondta, hogy unlockoltam a Gold fokozatot, de még mehetek tovább, meghát még befejező animáció se volt még. A küldetésem, hogy megmentsem a princess-t, aki ezen a helyen volt, ami a képen látható. ÁM erről a helyről egyszerűen nem tudok kimenni! Tudja valaki, hogy itt mi a szitu?? Erre a helyre, amúgy a fekete torony pincéjében lévő portál vezetett. PLS HELP!
A képet inkább linkelem, mer hátha zavarna valakit a mérete:
KÉP -
CéZé #1794 töltsd fel egy tárhelyre utánna linkeld be ! -
gabi321 #1793 -
gabi321 #1792 Na mindegy -
gabi321 #1791 Na még egyszer: -
gabi321 #1790 Ime egy kép a szituról: -
gabi321 #1789 Nekem is volt egy hasonló bug Shires Pen-ben. A kapitány rohant felém, hogy kinyírjon mire én két ütésből kinyírtam(olyan karddal ami ráadásul mérgez is).A pali holtan rogy össze, de a kérdő-és felkiáltójel még mindig ott van a feje felett.Miközben a mérgezéstől zöld füst szállt fel belőle adott egy küldetést, amit teljesítettem is és kaptam jó sok xp-t.Érdekes. -
genya #1788 Hi.Valaki megtudja nekem mondani mire jó a "portal" tekercs. -
VGQ #1787 Sajna elutazom,ugyhogy ne irjatok sokat,mert akkor sokat kell olvassak ha visszajöttem,és azt nem szeretem -
#1786 Magasabb szintü a fegyver mint 22. -
#1785 Tud valaki megoldast arra, hogy a wood elf ha ijat kap a kezebe, miert esik le az attack speed-je durvan a felere?
141-rol leesik 80-ra. 22-es szintu.
M. -
selwik #1784 Rofl, az egyik mentésem közben vmiért belassult egy pillanatra a gépem, és mit ír ki a kis lenti csíkban miközben ment? "User stupidity"
Hát az anyukájukat, egy bughalmaz a programjuk, és még ilyeneket vág a fejemhez, mintha miattam lenne. Eddig észre sem vettem olyan gyorsan végigfutott a csík, de ezen most röhögtem egy jót. (bár az is lehet, hogy vmi másolásvédelmi szívatás ez a duma:)) -
Gandibá #1783 50? Huhh az biztos jó. Eddig volt egy Battle Mage-em, 12 szintű de abba hagytam mert nem tetszett. Sokszor meghaltam vele. Ez a Dark Elf most bejön.
Battle Mage-el nekem is bebugzott egy küldi. Kimentettem a fószert a temetőből a goblinoktól, visszamentem a csókához aki a küldit adta és asszongya kezdjem el. :) -
Gandibá #1782 Jó de ott áll közvetlen mellettem :)