8224
-
kírály a gyíkos képed! -
#1700 csak egyszer szavazhatsz! -
Chaos Mad #1699 amugy milyen ez a szavazás? már 20x nyomtam a dark elfre de nem ad hozzá semmit sem bazz!!!!! -
Chaos Mad #1698 te télleg duracell-el mész! :DD -
#1697 Nem akar valaki segíteni SACRED weboldalt csínálni (php?,html?)
ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!!!!!!!!! -
#1696 Úgy látszik, hogy a más játékokból már megszokott karikat kedvelitek.A ritka elfek és a seraphim pedig nem túl népszerűek.
SZAVAZZATOK
Szavazás állása
Melyik karit szereted a SACREDben?
Battlemage (11) 28.94 %
Vámpír (10) 26.31 %
Gladiátor (10) 26.31 %
Seraphim (5) 13.15 %
Sötételf (1) 2.63 %
Woodelf (1) 2.63 %
38 szavazat összesen
Szavazás ITT!!!
(milyen szavazást csínáljak, titeket mi érdekel?) -
Chaos Mad #1695 nekem sincs bazz! 1,5 ora mire egy szintet lépek bakker! -
Chaos Mad #1694 nem tom ,felraktad a windows media player 9 codec-eket is a cd-röl? -
PszihoApu #1693 sziasztok 1 kérdés lenne mikor elindítom a játékot és 1 sötét fekete képernyő fogad mi lehet a hiba?( Átmásoltam a cracket és a dll fájlt is)
rosz lehet a cd?
vagy mi a gond -
#1692 Jajajaa,ritka gagyi akárki is csinálta .... -
#1691 Figyu: emberek! Van valami olyan lehetőség, hogy ha nincs eredeti játékom, akkor is tudjak csatlakozni a netre? -
#1690 hahaha...woodelfnek mostmár minimum 2 szavazattal kellene rendlkezni :) -
#1689 NINCS IDŐM JÁCCCANI!!! ÁÁÁÁÁÁÁ -
Chaos Mad #1688 én sötételfre szavaztam de semmi %-ot nem kapott!! -
G_ArchAngel #1687 kicsit hibás, én is woodelf-re szavaztam és semmi... -
#1686 Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy a sivatagi ork varosban elvallaltam egy kuldetes, ahol egy ork feleseget?! kell megmenteni. Szedegetem a dolgokat a sivatagban, de van valami uvegfele amit nem akar felvenni. Miert?
Udv,
M. -
selwik #1685 Menj vissza a varázslóvárosba a csókához aki a küldetést adta. -
selwik #1684 Ha wood elf-re szavazok miért a battle mage-re adja? Ráadásul többször is lehet szavazni. -
#1683 Kukkantsatok el IDE!!!!!!!!!(szavazás a karikról) -
#1682 Basszus! Rányomtam az update.exe-re, a parch rendben fel is ment. De most meg kéri a CD-t. Nincs meg valakinek a tört patch? Nem tudok nyomulni tovább... ÁÁÁ
PLS HELP! -
#1681 Nos, elértem a 20. szintet sötét elf karakteremmel. nem bántam meg, hogy ezt indítottam... Brutál. :) A legjobb a battle fog speckója. :)
Ami egyébként lámaság volt a részemről, hogy a fegyverkovácsoknál eddig csak az általuk felajánlott (tök ugyanaz mindenhol) extrákat pakoltam fel a tárgyaimra. De most rájöttem, hogy amuletteket is be lehet a slotokba pakolgatni. Be is tettem kettőt egy naciba, aminek most 154-es protectionja van. :)))
-
VGQ #1680 Ha jol olvastam akkor sehol,mert rosz a patch,ugyhogy rá kell nyomni az update.exe-re. -
PszihoApu #1679 ehez holl lehet letölteni pachet?
-
VGQ #1678 Egy gyors teszt.Megöltem 3 sárkányt 100k xp:))
Szal igy a leggyorsabba szintlépés,csak sokxor kell ujrakezdeni.A sétárol nem is beszélve:(
Egyébként a nyulas küldetésnél mit kell csinálni??Mert arra nemtok rájönni.Söt van egy olyan küldetés ahol kisérleti állatokat kell nyirbálni.Megölök abbol is 4-et és utána semm. -
#1677 Sajnos ma csak 15-ig vagyok! de holnap kora reggel ide irom neked mik azok ok? tudok nemetul :) -
#1676 thx a mágus :) -
A Mágus #1675 Clone cd:
Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mdf 824856048k
Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mds 3198k
Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.nfo 5667k
pa! -
VGQ #1674 Engem az érdekelne,honnan tudom leszedni a clonecd-t,mert az én ftp-men nincs fenn sajna csak a deviance:(( -
VGQ #1673 Nem, én elfel nyomulok.Szal nemtok segiteni.
De engem is érdekelne,hogy mik azok a piros irások!!!Mert elvileg oda csak seraphin mehet be/láthatja/vagy akármi,szal nemtom miaz. -
#1672 hi all!
a clone cd-s verzió pontos image file neve kellene
thx -
#1671 Hu vazz' nem semmi ez a karta! akarki csinalta le a kalappal elotte! Iszonyat reszletes! bar ACDSEE-ben 50%-nal nem tudtam feljebb nagyitani mert kifagy! :( Te nyomulsz seraphimmal? tudnal segiteni benne? -
A Mágus #1670 Egy csomo bugot orvosolnak folyamatosan a petchekkel, most tartanak az: 1.53.0.25 -nel. Clonecdsre siman feltelepul es nem is kell kinlodani semmit.
-
VGQ #1669 Pedig annak mennie kell!!!
Nekem elkezdi letölteni.És szépen mutatja a bal felsö sarkát a képnek.Bevágnám ide,de eléggé eltorzitani a 15000*8000-es kép a forumot:)
Nemtom ki csinálta ,de nagy marha volt.Ahogy igy nézegettem ment egy képernyönyit jobbra és lefotozta,stb az egész mapot igy majd összegágta.Biztos nem unatkozott. -
#1668 Nem akar bejonni ez sem! :(((( -
VGQ #1667 Ez nem diablo 2 szal jo kérdés.Vanak jobb és roszabb dolgok is benne.De mivel a dio volt kinn elöbb,ezért ugytünik az a jobb.
Rosznak ez sem roszabb,csak teli van buggal:(
Merre találom azt a sárkányt aki feladatot ad?????? -
CzKaresz22 #1666 Egy kérdés skacok.........
Jobb mint a Diabló2 ??? -
#1665 ftp-re nem tudod feltenni, hogy ftp-n keresztul szedjem le? -
#1664 Nem baj! ha letudom szedni, mar megeri a "kinlodas"t :) -
VGQ #1663 http://free.x3.hu/lordvgq1/sd_mp.jpg
na sikerült megoldani ezen a linken megy.De iszonyat mire betölti,mert bazi nagy a kép:))) -
#1662 Ok! megvarom! es darabolva sem tudod feltenni ftp-re?