8224
  • duracell89

kírály a gyíkos képed!
  • duracell89
    csak egyszer szavazhatsz!
  • Chaos Mad
    amugy milyen ez a szavazás? már 20x nyomtam a dark elfre de nem ad hozzá semmit sem bazz!!!!!
  • Chaos Mad
    te télleg duracell-el mész! :DD
  • duracell89
    Nem akar valaki segíteni SACRED weboldalt csínálni (php?,html?)

ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!ÉLJEN A SACRED!!!!!!!!!
  • duracell89
    Úgy látszik, hogy a más játékokból már megszokott karikat kedvelitek.A ritka elfek és a seraphim pedig nem túl népszerűek.
    SZAVAZZATOK

Szavazás állása

Melyik karit szereted a SACREDben?

Battlemage (11) 28.94 %

Vámpír (10) 26.31 %

Gladiátor (10) 26.31 %

Seraphim (5) 13.15 %

Sötételf (1) 2.63 %

Woodelf (1) 2.63 %

38 szavazat összesen

Szavazás ITT!!!
    (milyen szavazást csínáljak, titeket mi érdekel?)
  • Chaos Mad
    nekem sincs bazz! 1,5 ora mire egy szintet lépek bakker!
  • Chaos Mad
    nem tom ,felraktad a windows media player 9 codec-eket is a cd-röl?
  • PszihoApu
    sziasztok 1 kérdés lenne mikor elindítom a játékot és 1 sötét fekete képernyő fogad mi lehet a hiba?( Átmásoltam a cracket és a dll fájlt is)
    rosz lehet a cd?
    vagy mi a gond
  • LeonSilver
    Jajajaa,ritka gagyi akárki is csinálta ....
  • Fritz Von...
    Figyu: emberek! Van valami olyan lehetőség, hogy ha nincs eredeti játékom, akkor is tudjak csatlakozni a netre?
  • shaba23 #1690
    hahaha...woodelfnek mostmár minimum 2 szavazattal kellene rendlkezni :)
  • shaba23 #1689
    NINCS IDŐM JÁCCCANI!!! ÁÁÁÁÁÁÁ
  • Chaos Mad
    én sötételfre szavaztam de semmi %-ot nem kapott!!
  • G_ArchAngel #1687
    kicsit hibás, én is woodelf-re szavaztam és semmi...
  • Magnetic
    Sziasztok!
    Van egy olyan gondom, hogy a sivatagi ork varosban elvallaltam egy kuldetes, ahol egy ork feleseget?! kell megmenteni. Szedegetem a dolgokat a sivatagban, de van valami uvegfele amit nem akar felvenni. Miert?

Udv,
    M.
  • selwik
    Menj vissza a varázslóvárosba a csókához aki a küldetést adta.
  • selwik
    Ha wood elf-re szavazok miért a battle mage-re adja? Ráadásul többször is lehet szavazni.
  • duracell89
    Kukkantsatok el IDE!!!!!!!!!(szavazás a karikról)
  • Fritz Von...
    Basszus! Rányomtam az update.exe-re, a parch rendben fel is ment. De most meg kéri a CD-t. Nincs meg valakinek a tört patch? Nem tudok nyomulni tovább... ÁÁÁ

PLS HELP!
  • Fritz Von...
    Nos, elértem a 20. szintet sötét elf karakteremmel. nem bántam meg, hogy ezt indítottam... Brutál. :) A legjobb a battle fog speckója. :)

Ami egyébként lámaság volt a részemről, hogy a fegyverkovácsoknál eddig csak az általuk felajánlott (tök ugyanaz mindenhol) extrákat pakoltam fel a tárgyaimra. De most rájöttem, hogy amuletteket is be lehet a slotokba pakolgatni. Be is tettem kettőt egy naciba, aminek most 154-es protectionja van. :)))
  • VGQ
    Ha jol olvastam akkor sehol,mert rosz a patch,ugyhogy rá kell nyomni az update.exe-re.
  • PszihoApu
    ehez holl lehet letölteni pachet?
  • VGQ
    Egy gyors teszt.Megöltem 3 sárkányt 100k xp:))
    Szal igy a leggyorsabba szintlépés,csak sokxor kell ujrakezdeni.A sétárol nem is beszélve:(

Egyébként a nyulas küldetésnél mit kell csinálni??Mert arra nemtok rájönni.Söt van egy olyan küldetés ahol kisérleti állatokat kell nyirbálni.Megölök abbol is 4-et és utána semm.
  • TopGun
    Sajnos ma csak 15-ig vagyok! de holnap kora reggel ide irom neked mik azok ok? tudok nemetul :)
  • Ridley
    thx a mágus :)
  • A Mágus
    Clone cd:
    Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mdf 824856048k
    Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.mds 3198k
    Sacred.CD1.Clone-Cyclone-ENG.nfo 5667k

pa!
  • VGQ
    Engem az érdekelne,honnan tudom leszedni a clonecd-t,mert az én ftp-men nincs fenn sajna csak a deviance:((
  • VGQ
    Nem, én elfel nyomulok.Szal nemtok segiteni.
    De engem is érdekelne,hogy mik azok a piros irások!!!Mert elvileg oda csak seraphin mehet be/láthatja/vagy akármi,szal nemtom miaz.
  • Ridley
    hi all!

a clone cd-s verzió pontos image file neve kellene

thx
  • TopGun
    Hu vazz' nem semmi ez a karta! akarki csinalta le a kalappal elotte! Iszonyat reszletes! bar ACDSEE-ben 50%-nal nem tudtam feljebb nagyitani mert kifagy! :( Te nyomulsz seraphimmal? tudnal segiteni benne?
  • A Mágus
    Egy csomo bugot orvosolnak folyamatosan a petchekkel, most tartanak az: 1.53.0.25 -nel. Clonecdsre siman feltelepul es nem is kell kinlodani semmit.
  • VGQ
    Pedig annak mennie kell!!!
    Nekem elkezdi letölteni.És szépen mutatja a bal felsö sarkát a képnek.Bevágnám ide,de eléggé eltorzitani a 15000*8000-es kép a forumot:)
    Nemtom ki csinálta ,de nagy marha volt.Ahogy igy nézegettem ment egy képernyönyit jobbra és lefotozta,stb az egész mapot igy majd összegágta.Biztos nem unatkozott.
  • TopGun
    Nem akar bejonni ez sem! :((((
  • VGQ
    Ez nem diablo 2 szal jo kérdés.Vanak jobb és roszabb dolgok is benne.De mivel a dio volt kinn elöbb,ezért ugytünik az a jobb.
    Rosznak ez sem roszabb,csak teli van buggal:(

Merre találom azt a sárkányt aki feladatot ad??????
  • CzKaresz22
    Egy kérdés skacok.........

Jobb mint a Diabló2 ???
  • TopGun
    ftp-re nem tudod feltenni, hogy ftp-n keresztul szedjem le?
  • TopGun
    Nem baj! ha letudom szedni, mar megeri a "kinlodas"t :)
  • VGQ
    http://free.x3.hu/lordvgq1/sd_mp.jpg

na sikerült megoldani ezen a linken megy.De iszonyat mire betölti,mert bazi nagy a kép:)))
  • TopGun
    Ok! megvarom! es darabolva sem tudod feltenni ftp-re?