Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és miért van az hogy egyszer kapok a csontvázakért xp-t, egyszer meg nem? (Nem akkor, amikor feltámadnak, hanem mikor pl. 1 ütéssel kinyírom õket)
War. War never changes.
Egyreszt rengeteg battleart runat lehet majd talalni a veglegesben, nem ugy mint a demoban. Ha nem is a sajat kasztod runajat talalod, a feleslegeseket be lehet cserelni a kombomesternel.Igy alapjaba veve azt a skillt fejleszted amelyiket akarod- egesz ecceruen arra csereled be ami kell.
A demoban van egy bug, a lany akit meg kell menteni az erdobol, annak az apja vegtelen sok runat ad ,ahanyszor csak rakattintasz,aztan ki lehet probalgatni szepen a skilleket. Meg el is lehet adni jopézé.
1 Baró grafika
2 Átlátható, könnyû kezelhetõség
3 Jól átgondolt karakter-fejlesztgetési lehetõségek
4 Nem lineáris
5 A tõbbit majd meglástyuk...
Nekem nagyon bejön a jatek, hangulatra messze veri a D2-t, es az ellenfelek taktikaznak, nem lehet esz nelkül legyakni öket (na jo, azert a 6-7-es gladiator mar rendesen osztja a goblinokat a demoban, a csucs eddig 6 db egy komboval). Pl a kombo-mesternel marha jo kis kombokat lehet összeallitani, aztan nyomsz egy jobb klikket, es nezed, hogy osztja a hösöd a nepet... 😊))
Amugy a szövegek is kurva poenosak, jokat lehet vigyorogni. En mar megrendeltem a jatekot! 😉
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
War. War never changes.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sorry
Sacred Multi Upgrade
War. War never changes.
Az alcim meg eleg bena.
Ja és az alcímet meg kéne változtatni sztem...
War. War never changes.
Ha valaki tud letoltohelyet nemet fullhoz ,megoszthatna velunk. Sajna FTPkre nem kerult ki, mivel nemet..(legalabbis ahol en neztem)
Nem igazan van kedvem az angolra varni, amugyse kell hozza tul sok ész/nyelvtudas. 😊
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
DC-n kívül valami ftp?😊
War. War never changes.
War. War never changes.
Na de most boldog vagyok

War. War never changes.
War. War never changes.
Hát mit mondjak, szerintem üti a diablo 2-t.
Mind grafikában, mind játékélményben felülmúlja, és belekerült egy nagy dolog ami a dio-ban nem volt: szabadság.
Én egy morrowind és dio keveréknek látom.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Másik meg az, hogy nem is a Diablo letaszitása a cél, attol még, hogy nem diablokiller, lehet valami nagyon jo játék. Szerintem ez is az. Pici realizmus, kevesebb ellenség,magyarul nem hordákban jönnek,csak falkákban😊, taktikázosabb csata, érdekes csarakterek.
Egyedul a random generált terep hiányzik,de nagyon😞
Najo, mindegy, véleményeket vártál, tessék😊