8224
-
#1661 Valamiert nem tudom megnyitni! :( de ha a 9Mb-at feltenned ftp-re azt talan le tudnam szedni! -
VGQ #1660 Sajnálom,de nem megy:((
Az acdsee megfagy mikor kisebbre akarom konvertálni.
wincmd meg nem enged felmásolni 10 megás fájlt:((
De azért még probálkozom valamivel. -
VGQ #1659 Ha az segit akkor feltöltöm az ftp serverre és akkor onnan leszedheted megnézheted.
http://free.x3.hu/lordvgq/sd_mp.jpg
ezen a cimen keresd ha jo.ha nem akkor majd letörlöm. -
VGQ #1658 A pontjaidat arra teszed amelyik az attackot növli.Valamelyik a legfelsö 3bol,de sajna nemtom melyik az.Rég attam hozzá pontokat,mert gyüjtök éppen valamire:)) -
#1657 Sziasztok!
Wood elfnel, hogy lehet az attack speed-et novelni?
M. -
Mazsi01 #1656 Üdv! Ti hány sárkánnyal találkoztatok a játék folyamán? Én eddig ismerek hetet de aból egy az küldetést ad.
Egyébként ha valakinek van kedve cserélgetni akkor engem megtalál a DeadLight Magyar szerveren. Azt mindig én kreálom. A nevem ANTARIN. -
#1655 köc -
G_ArchAngel #1654 jaja, oda is... -
#1653 vagyis sima open net :) jaj a diofüggés :P -
#1652 Open bnethez is kell eredeti kód ugye ? -
BoSA #1651 Mert nem is PC kell hozzá de GameBox -
#1650 Én is találtam egy ilyet, kicsit hurcoltam, aztán eldobtam. Nem volt egyik varosban sem PC, ahova föl lehetett vóna installálni... -
#1649 Hát focizni! :-) -
#1648 Az igaz! :-D
Elindítottam egy dark elfet, de amikor megláttam hogy fut...
:-D -
Gandibá #1647 LOOOOOOOOOOOOOOOOL! :D -
Gandibá #1646 Ja de nagyon komoly hogy minden karakter úgy fut mintha karót dugtak volna a seggébe :D -
BoSA #1645 Ezzel mit kell csinálni? -
#1644 Mindenképp!
Nekem eddig nagyon bejön. Van egy hatalmas térkép, ahol oda mész ahova akarsz, a küldikkel sem fogsz vesződni, mert a térkép mutatja hova kell menned.
Sokkal jobb mint a D! -
#1643 Lámer kérdés!
Ez mennyire jó játék?
(Nekem a Dio2 annyira nem tetszett, mert elég uncsi volt újra végigtolni).
Mennyire újrajátszható, érdemes-e "megvenni" 200Ft-ért online ? -
G_ArchAngel #1642 A teljeség igénye nélkül:
open net-en cserélgethetünk, akinek van kedve... -
#1641 Én. Nálam is ugyan ezt csinálja. -
#1640 bug. nekünk coop-ban ugyanezzel a küldivel csinalta ezt. viszont nekem singleben eddig ket küldinel szivatott, ami meg multiban siman ment... -
#1639 mer' csak akkor engedi a jpg-t letölteni, ha a cookie ott van már a gépeden. hot-linket nem enged. ilyenek ezek! -
Gandibá #1638 Kaptam egy küldit, pontosan most nem jut eszembe a neve. Ott kaptam ahol a várost egyfolytában támadják az orkok és a goblinok. A küldi annyiból áll hogy a temetőből hozzak ki egy embert és védjem meg a támadásoktól. Mindenkit megölök a környéken, visszaviszem az emberhez aki adta a küldit, de azt mondja hogy kezdjem el a feladatot.. Valaki tipp? -
#1637 Koszi a segitseget! Sajnos az olyan url amiben a jatek, vagy games szerepel, tiltott nalunk! :(( mas uton nem lehet eljutni oda? vagy mashol nincs ilyen reszletes terkep? :(( -
#1636 Ja, nekünk is gondjaink voltak a korabbi peccseknél, de az 1.5.0.5 peccsel (szinte) hiba nélkül megy (eredeti a játék). Kivéve ugye a küldetés bugokat, de az sajnos Single-ben is megvan (még). -
#1635 bocsesz!
A Parade az Parrying az angolban! -
#1634 Az én státuszom:
lvl35 gladiátor, két-fejszés, 1200 protection, sebzés 850-1200 (normál)
Weapon lore, Agility, Parade, Attack (110%), Fist of God (400%) feltápolva (nem exporttal). Nem áll meg senki - egyelöre...
Tegnap kijutottam végre a volt törpe bányából, 16(!) skill rúnával, és két új szetes gladi cuccal. Ráadásul az alsó szinten csupa piros ellenfél jön, az XP itallal akár 3000 XP-t is kaptam/szörny. Igazi tápolós barlang, két óra alatt léptem 2 szintet, ami azért itt már nagyon gyorsnak számít. A közelben van egy portál is, sztem pont tápolási célokra lett ez az egész csinálva.
Most azonban indulok a Seraphimokhoz északra!
Amúgy a Parade sztem nagyon jó skill, mivel a fegyverrel is blokkol a karakter, tehát azok akik mindkét kézben fegyvert tartanak nagyot dobhatnak a védelmükön. -
VGQ #1633 Na már 2x a kedvenc feliratom:
to be continued..
:)
Béna gyenge fömonszták.Semmik a dioban levökhöz képest.Nekimentek 1 comboval meg 2 db 3as szintü eye for eye skillel,és a födémon bedöglött.A varázsloval szenvedtem egy kicsit,de nem sokkal többet.Még üditöt sem ittam.Hol van itt a diablo féle fél oráig püffölöm feeling???:)) -
VGQ #1632 Lol tényleg igazad van:))
Nektek is ennyire sötét van éjszaka vagy az én monitoromon kellene állitani??? -
VGQ #1631 Ez ugyanaz a critical hit ami pl a warcraftban is van hogy a sebzésed xy szorosát sebzed.Nekem most ez 9% eséllyel sikerül szal ha azt veszem akkor 10 böl 1x.De mivel a program nem igy veszi a randomot(nemtom miért) ezért 10böl kb 4x durrantok oda a 700as max sebzésem helyett 900-3000 közöttit.Szal ha sikerül akkor 1 lövéssel is jo nagyot irtok.Most keresek valami cuccot amit tudok socketbe rakni és ad jo sok criticalt.Sajna más esélyem nem nagyon van,hogy elérjem ezt a sebzést.
Jam@ barbárjához képest sehol se vagyok,pedig csak 10 szint különbség van durván:((
És sztem ugyanannyit harcolok közelharcot mint ö:)) -
sylic #1630 az előbb megnéztem a linket utána bejött itt a fórumban is a kép! Érdekes. -
sylic #1629 Nem semmi! Mire én ütök ennyit..... -
sylic #1628 ja igazad van, én is unom körbefutkározni a dolgokat, ugyanis nagyon nagy a pálya (de az meg idegel ha nem jártam körbe :(( ). Ezért nem annyira teccik a játék. Én úgy csinálom mostanában, hogy feltápolom magam és utána rohangálok az alacsonyabb szinteken a "die on sight"-os cuccomban. Így mégis körüljárom a területet, és jóval hamarabb.
A critical hit % nem csak a fegyver max sebzésével való esélyét növeli??? Nem így értelmeztem lejebb. -
VGQ #1627 A 10k-s sebzés,de ugylátszik nem tul jol sikerüt a beillesztésem.
http://free.x3.hu/lordvgq/shot0003.jpg
Ezt irtam be nemtom miért nem megy:(( -
VGQ #1626 Hát ahol van kedvem ott körbejárok ahol nincs ott nincs.Szal nem igazán van kedvem körbegyalogolni,mert nem diablos gama,hogy ki lehessen takaritani a mapot:((
Szal igy sztem felesleges végigjárni mindent.Igaz a dungeonokat fullra járom álltalában,de a szabadtereken nem igazán.Ugysincs semmi érdekes azért a pár xp-ért meg minek,mikor késöbb szaladok 4-5kört a swamp részen,és sokkal több xp bejön 1 szörnyre mint a sivatagban egy egész bagázsért.
A kép nem megy sajna:(( -
sylic #1625 Hát ez egyáltalán nem látszik! Mi akart lenni? -
VGQ #1624
Sorry,hogy nem jol látszik,de lekéstem rola egy kcisit. -
sylic #1623 De nekem is csak ezt az egyet adja baszik mást adni ebből a szetből! Ez igazán el van cseszve. Te körüljársz mindent vagy csak a küldikkel foglalkozol? Mert én alig haladok, ha végigjárom a részeket. -
VGQ #1622 csak 8-at???
Én már nem is számolom,de vagy 30nál tutira járok.
Nemhogy adna a jelenlegi 3dbos uriel készlet mellé a hiányzo 4 dbbol valamelyiket!!Mennyivel jobb lenne,mint idegel ezzel a szutyok wingel.