8224
-
TANKboy #1501 Szenvedj csak! }:) A harci skillekkel el lehet lenni alacsony szinten is, de a varázslat brutál gyenge lenne, ha nem tuningoltam volna. Amúgy egy ilyen export import dolog 40 mp-ig tart betöltéssel mindennel együtt. Alkalmanként rászánok kis időt, és arra is jó utánna, hogy kipróbáld milyen egy skill, magasabb szinten. Pl a Call of the Ancestors 1 szinten 2db aztán sorban lvl3 3db, lvl5 4db, lvl8 5db aztán meg lvl18-on lett 6db!
A Pain dolgot én is szívtam, hamar megszabadultam tőle.
Jó cuccokat meg úgy lehet csencselni, hogy a legnagyobb város középpen (Braverock Castle vagy mi) a portál mellett van egy árus. Namármost odateleportálsz, megnézed mit ad, aztán el máshová, majd vissza. Lvl 30-as karival adott 20 Strenght-es gyűrűt is ami elég sok életet ad ugye. Meg adott 3 socketes csizmát (raktam is bele 15%-nyi plusz XP-s runát:))
Az Identify meg nekem nem hiányzik, itt valahogy túl sokféle cucc van. Szerintem a Junik cuccokat is random nyomja :))
Valaki elmondaná nekem, hogy mikor jön elő az a fejecske a 15% Physical Resistance kiírással? Mert nem értem milyen cuccoktol jön elő, valahogy nem látom a logikáját. -
VGQ #1500 "Én is exportálással tuningolom a karit"
Csak te!!Én szenvedek itt a hadaközással,mert nem akarom azt csinálni ugyanis elunnám a fejemet.Az elfemnek az unicornis skillje level 1 ,az eye for eye(vagy mi) az meg még meg sincs:)
Most is játszottam,és léptem másfél szintet szal nekem nagyon lassan megy:(
Ráadásul az egyik ruhámban van valami pain 1% nevü dolog,és attol ha valakit megsebzek rosszul érzem magam,és leesik az életerömböl:((
Szal ezt is le kell majd valamire cseréljem:((
Ráadásul zöld cumokat nem is kapk,szal csak idegesit még jobban a dolog.
És ami igazán hiányzk a gamébol az az IDENTIFY(vagy mi volt).Annyira hiányzik nekem ez a tuéajdonság a varázstárgyaknál,hogy csak na!!Mekkora ötlet volt már a dioban,hogy felhoztál valamit ami nem tudtad,hogy mi.Sajna ez nekem elég nagy hiány:(( -
#1499 Felraktam a patch-et letörötem az fmod.dll-t de semmi kéri a cd-t hozzá!
HELP!!! -
AZ #1498 A 1.5-os patch-hez nem kell crack, eleg ha kitorlod a fmod.dll-t. -
TANKboy #1497 Én is exportálással tuningolom a karit. Nem hinném, hogy ez akkora csalás, mivel megvan az egyensúly. Hiába nyomnád magasra a skillt az időigénye egyre nőne és csak a fejlődéssel tudod szintben tartani!
Nekem egy varázsló Erdei Tündém van (34-es szintü). Az Ősök megidézése (18) (NAGYON KAFA VARÁZSLAT) és a Tüskebokor (kb8) a fő varázslatom. A ládikámban meg van elraktározva még 8-8 mind2ből, aztán ha fejlődök és lejjebb megy az időkövetelmény úgy tanulok meg egyet-egyet.
Szerintem lehet hogy ez nem akkora csalás és talán direkt hagyták a fejlesztők benne ezt. Ha belegondoltok igen macerás gagyizás, 4x kell újra betölten a játékot 1 skillért, ha át akarod nyomatni mássá.
Tele raktam a ruháim XP adó rúnákkal, most 45%-al több XP-t kapok a szörnyekért amit érzek is eléggé. :))
Megkerstem majdnem az összes portált, hogy ott fejlődgessek ahol tetszik. Letöltöttem egy 3MB-os térképet (jpg, szal elég nagy:)) is a gémhez. -
#1496 az 1.0 fagy mint allat, mar megint betateszt nelkul adtak ki egy programot. Vedd meg marha, aztan fel ev mulva majd jatszhatsz is vele :(
persze amig ilyen, hulye leszek megvenni, majd ha nagyon tetszik, amjd akkor, de elobb bizony kiprobalnam -
#1495 és tárgyért! -
#1494 Vesztettél egy sárkánnyal való küzdelmet sok xp-ért!
-
#1493 Van valakinek 1.2-es patch-e? *termeszetesen nem german :) -
zsotesz #1492 Újabb probléma merült fel! Újra telepítettem a játékot, elindítom. Kiválasztom az egyik karaktert, pálya betöltődik. Elindulnék a karakterrel de az meg se moccan akárhova kattintok. Kilépek gondolom megnézek egy másik karit. Klikk a new campaignre majd újabb döbbenet. Most a karakterek képe nem látszódik. Rányomtam a dark elfre betölti a játékot de a karinak nyoma sincs. Felraktam az 1.5-ös patch-et utána viszont el sem indult. Valaki adjon tanácsot mert nem tudom mit kéne csinálni. -
#1491 bementem az erődbe, mert megöltem az ork őrt, és elvettem a kulcsát. egyszerűen reject-et nyomtam a küldire.. :Ð
Volt egy másik küldi is, amire rejectet nyomtam, erre betámadtak sokan. mindenkit megöltem (kb 4000XP) plusz utána még egy muki adott 4500XP-t amiért kinyírtam az embereket...Biztos, hogy jobban jártam, mintha elfogadtam volna... :ÐÐÐ -
selwik #1490 Sárkányok bénák, egyszerűen nem szabad belefutni a tüzükbe, messziről kell őket lecsapdosni, vagy varázslatokkal. -
zsotesz #1489 #1481-re nem tud senki megoldást? -
sylic #1488 Keress valami olyan skillt ami hatásos rá, vagy nyomd fel a resistaniádat a tűz ellen! Nálam a battle fogtól nem lát úgyhogy én ütöttem. -
sylic #1487 már túl erős vagy hozzájuk, állj tovább :-) nekem 800-at adtak az orkok most meg 300-at vagy annyit se.
-Próbálta már valaki a "enemies low level sight-ot", nekem nem akarnak lehalni a gyengébb elenfelek? (lvl X+4-10 ha jól tudom) -
KisKolok #1486 Én taktikával tudtam leölni, a tűz elől elfutottam oszt kész :) Meg Seraphimmal van egy olyan varázslat, ami 15+ mp-re lebénítja a srácot. Azzal öltem meg. Amúgy F2F esélyem se lett volna :) -
sylic #1485 HAHAHA én is most jártam arra csak én 25 -os szinten voltam, nyomtam neki egy battle fogot oszt addig csaptam míg megnem döglött!!! Ennyire egyszerű!! (egyébként én hamarabb lvl 20 fele mentem a vár pincéjében levő teleporton keresztül egy sárkányhoz na ott megfeködtem mint a szél, igaz addig nem ismertem ezeket a skilleket)
Sztem le tudod győzni, meg egyébként nem engednek be a főküldetéshez a erődbe+van 2 mellékküldi is+meg tudsz eladni venni stb+van egy teleport) -
csontik #1484 Az mitől lehet, hogy kb. a 10 szinttől 5-10 xp-t kapok egy goblinért? Előtte normálisan osztott.
Kipróbáltam, hogy elindítom a game-t, felveszem az első rune-t, export, majd új játék, így 43 rune-val indítottam a játékot. Lehet, hogy ez zavart be. -
#1483 Nah, 22-es gladival találkoztam egy sárkánnyal, délre lent az ork bázis alatt. Élőhalottak voltak mellette. Nekikmentem. Meghaltam. Vagy 10x. A sárkány 2-őt fújt és kampec... Hagytam a picsába. Elbasztam valamit, vagy Ti már le tudtátok győzni 22-es szinten_?? -
sylic #1482 Nah kipróbáltad? Írtottam egy cseppet! Az mi durva, hogy találtam 5 db buhaman's bend vagy mi a neve övet bassza meg de mást szettes cuccot baszik adni! :-(( -
zsotesz #1481 Szevasztok!
Én tegnap szedtem le a játékot a warezcenterről. Fölraktam, eelindítottam, játszok a dark elf-fel. Beérek a faluba, íjász csajtól elköszönök. Elmegyek a lovashoz, gondoltam veszek lovat. Erre egy jön egy windows hang és a játék lefagy. Reset, majd újra betöltöm a játékot. Most a lüra klikkeltem ,de megint lefagy, ekkor azonban bejött a kép alján a windows tálca. Ezen valami olyat írt hogy microsoft c++ valami. Elég nehéz volt kilépni. Aztán megint újraindítom a játékot de szöveg már egyáltalán nincs (már a menüben sem). Egyébként az op. rendszerem win xp. Segítsetek plííízzzzz. Mi a franc ez? -
Chaos Mad #1480 1.5 be nem másoltuk mi be a cracket sem meg a fmod.dll-t sem. igy beenged? vagy lesz nyuszi jelmez?:) -
Chaos Mad #1479 na mivan? senki sincs itt? -
Chaos Mad #1478 páján:) ezt királyul irtam:DDD -
Chaos Mad #1477 hard hit az 13-on van asszem
a 2-dik az sztem nagyon jo skill, körcsapás, aki körülötted van azt mindenkit arréb lök, asszem 5-ön van és igy már plusz 30% sebzést is ad, szoval többet sebez mint a sima ütés:) nekem sincs ellenfél a páján:) megyek oszt irtok:)
3dik kombo: 2db hard hit ha nincs kedvem sokat ütlegelni:)
4dik kombo: 4cobra, 13hard hit, 13hard hit, 13hard hit
5dik kombo: fogalmam sincs:) asszem vmi 4explosion charge, 4battle fog, stb:) nem tom má:) -
Chaos Mad #1476 ja müxenek faszán, de van olyan pl a 3-dik az nem jo, mer nyomom a jobb gombot de nem csinálja, csak akkor ha távolabbrol kattintok rá az ellenfélre, az amugy 2db harf hit -
Chaos Mad #1475 ja, ok. -
vytraas #1474 Na akkor a jó öreg kérdés: hallani már valamit a 1.5 crack-ról? Vagy csak olyan műszerészmunkával lehet megscinálni mint mondtátok? -
#1473 Shakura nevű főküldetéstől, kb 1/2 perc sétára van az átjáró, előtte ez le volt zárva, most már nyitva lesz. -
genya #1472 Valaki megtudja nekem mondani hogy lehet északra jutni.Egy varázsló csaj kaptam akit el fel vinni egy,északon található jeges épületbe.Ja és ez egy gold küldetés.Segítsetek!!! -
ThinkMan #1471 Csak egy kis info a nehezebb szintekhez: mindegy milyen szintu a karaktered, az ellenfeleket a jatek dinamikusan hozzaigazitja, tehat ha a silvert 19-es szinten kezded, akkor a szornyek is azon lesznek, ha 40-esen, akkor a az ellen szintugy 40-es lesz. A bronz meg silver meg gold csak azt allitja, milyen gyorsan termelodjenek ujra a monsztak es mennyivel magasabb szintuek nalad
-
G_ArchAngel #1470 a multiról ann,it, hogy cd-key-t nem csak account regisztálásnál, hanem mindig kér.
A karaktert átlehet vinni, de csak open-re, én closed-net-én nyomom, így új karakterem van.
Tudomásom szerint a deviance .exe mellett lévő .dll cheat szerű dolog, így a program ezt jópofán oldja meg, beenged szerverre, ha ilyen karaktered van, csak nyuszi jelmeze lesz pánél helyett. Az meg kicsit égés... -
Gandibá #1469 Én 7wrz-vipről szedtem, ott biztos angol. -
#1468 A HDC-s is angol?
Amúgy tök jó, hogy kevesebb CD-s mint a Diablo2. :-) -
sylic #1467 Te milyen kombókat használsz az elfednél? A második skilled ami be van rakva jó? Én nem igazán próbáltam még! Lvl 25 -ön vagyok, de nem látom értelmét egyiknek sem, nincs ellenfél a pályán! Néha-néha benyomom a soul catchert + a adrenalint és ennyi, kaszabolok mint állat! Miket fejlesztettél, és mennyire? -
Gandibá #1466 Neked műxenek normálisan a combók? Mert én Battle Mage-el próbáltam csinálni de az nem muzsikált :( -
sylic #1465 Igen neked írtam. De én eddig csak két ilyen portál követ találtam, pedig leölök mindenkit! -
Gandibá #1464 Akárhunnan :D -
#1463 Hunnan lehet letőteni angol verzsönt? -
Chaos Mad #1462 nah, a mai állás, 4 sárkánynál tartok:)