8224
-
sylic #1421 Olvas visszább! Minden oldalon vagy 2x le van írva a megoldás (pl:#1400)! :-) Egy csomó ló van amihez 2,3,4.. ride skill kell. Döntsd el hogy raksz e rá, de sztem felesleges! -
#1420 hali!
2. act-ban tartok ott ahol a sivatagba kell menni a harcmezőre, és csak 1 túlélőt találok aki elküld vízért. Nos én elmentem a patak mellé, a térképen is ott jelzi a küldi helyszínt, de nem tudok semmit se csinálni. A víz jobb oldalán van egy ilyen időnként felbukkanó vízsugár, ha odaállok nem történik semmi. Van ott még egy ló is amit Ride skill hiánya miatt nem tudok használni. Most akkor öldögéljek csontikat meg zombikat míg nem kapok riding skillt? A közelben semmi város (lovam sincs) és kevés már a healing! (ráadásul tele van a tatyóm és nemtom eladni a cuccot :P) Röviden ennyi! PLS HELP :) -
Chaos Mad #1419 igen? kira! probáljuk ki. én készenállok :) csak elöbb egy biztonsági mentést csinálok a karimról :DDD
na most komolyan, én kiprobálom csak add oda. -
sylic #1418 Nah találtam cd-keyt, merjem e kipróbálni? Valaki próbálta már? -
Chaos Mad #1417 na akkor most elhuzok egy picit irtani:) -
Chaos Mad #1416 ja, ok, már értem:) -
sylic #1415 azonosítód -
Chaos Mad #1414 és az mi?:) -
sylic #1413 account -
Chaos Mad #1412 micsodi? mi az az acc? -
sylic #1411 passz! Várjunk vele :-( Azt írják külföldi oldalakon, hogy egy másolat egy acc, egy accal max 6 karakter indítható. -
Chaos Mad #1410 kéne vmi key generator hozzá, lehet ugy menne. -
Chaos Mad #1409 a fenébe:( akko most mi van? -
sylic #1408 Kér valami Cd-keyt! Nincs valaki aki próbálta már? Egyébként lehet a karaktereddel is folytatni, csak accountot kell csinálni, amihez kell a kulcs. -
Chaos Mad #1407 na? még semmi hir sylic felöl, hmm.. ez gáz, pedig má multizni akarok:) -
Chaos Mad #1406 oks, várok -
sylic #1405 Majd minjár megnézem! -
Chaos Mad #1404 hát nekem most is jo csak el kéne magyarázni nekem hogy mit hogy kell:)
closed vagy open game? ip cim kell vagy valami? server? -
sylic #1403 Mikor? Tőllem! -
Chaos Mad #1402 nem probáljuk ki? -
sylic #1401 Szivesen! A multit nem próbáltam még, de elvileg kellene mennie mivel nincs crackelve :-)) Sztem megy! -
Chaos Mad #1400 ok, mond meg neki hogy hivja le a konzolt a viznél (nekem "ű" betü) és irja be hogy "wasser". ott lesz a vizes kancso a földön a kijelölt helyen. szivesen -
hapi #1399 Sziasztok Skacok!
itt 1 barátnő beszél, aki távol van a kedvesétől(aki szegény nincs internet közelben). Megkért segítsek neki, az a problemája, h a sivatagban van az oázisnál és nem tud vizet vinni vmi katonának, asszem. Remélem érti vki(m én 1 kukkot sem és nagyon remélem, h jól jegyeztem + a dolgokat) és, ha tudja a választ megosztja velem. Pusszantás mindenkinek és előre is köszi! :¤ -
Chaos Mad #1398 az elfek és az ö furcsa árnyékuk:)
-
G_ArchAngel #1397 á, ném romá áz tezsó, ez tündérecske tezsó, írted, he? -
Chaos Mad #1396 egy kaméleonon:) -
#1395 Azt értem, hogy ló, de min ül? :) -
Chaos Mad #1394 az pedig looo ha mondom:) -
Chaos Mad #1393 ez sötétbörü?
elf cigányleány a bucsuból:) -
#1392 Most hogy jobban megnéztem ez nem is elf...cigány... -
#1391 Akkor az nem ló, hanem kaméleon :) -
#1390 Az elfek, és az ő furcsa árnyékuk :)
-
Chaos Mad #1389 mer má esteledik:) -
#1388 Ez inkább koszosszürke :) -
Chaos Mad #1387 a herceg fehér lovon :)
-
#1386 Télleg, vajon csinál vki magyarítást hozzá? -
Chaos Mad #1385 én is örülök:) köszi a helpet mégeccer. nem lehet igy neten jáccani? nem tudod? -
#1384 Ne az SG-ről töltsd le mer az nem megy :) -
maxius #1383 Az 1.5ös patch nem akarja felinstallálódni. miért? -
selwik #1382 Igen bazeg, két hete jött ki, de már van hozzá teljes magyarítás...
www.lamavagyok.com-ról le lehet tölteni.