8224
-
Chaos Mad #1461 legtöbbször egy közelben boklászo szörny vagy npc birtokolja a runa köveket a portálokhoz, ha nálad van a kö automatikusan megnyilik a portál ha a közelébe mész. -
Chaos Mad #1460 hehe, nekem ugy dobálják a skilleket hogy csak na! egy nap biztos találok vagy nyolc másmilyet, és szépen viszem öket a combomasterhez:) -
Chaos Mad #1459 ezt nekem irtad? -
#1458 Meg kell venni szépen a boltban. -
genya #1457 Valaki el tudja nekem mondani hogy lehet a játékkal neten játszani.A szomszédommal akarok vele játszani csak nem tom hogy kell.Segítsetek!!!! -
VGQ #1456 Hát nemtom ,én most eddig játszottam az irésom ota ,és egyetlen db skillkövet sem kaptam:((
Lehet azért mert ujrakezdtem a bronzot,és ezért nem adnak ,de akkor is.Igaz már a csatornarendszerbe megyek valor urhoz,de tárgyakat is alig-alig ad:(
De legalább már kaptam egy 2. elf settes cuccot,ugyhogy már a 2-re ad +2 magic lore tulajdonságot:)
Nagyon várom a 3.at,mert érdekelne mi lesz a bonusz arra.
Sajna 34-es elfel semmit sem értem el silver fokozaton,mert 3-4 goblin ellen 2 ücsi elment:((
És rohad gyorsan elfogyott az összes:((Most igy végigtolom aztán addigra kijön remélem az 1.6 és mivel ott átjavitják az xp-rendszet ezért remélem kedvez ,és valamivel gyorsabban megy majd a fejlödésem. -
sylic #1455 Ez sztem felesleges, mert annyi skill köveket dobál a játék hogy csak na :-)! Én inkább úgy szoktam tunningolni, hogy nagyobb elenfelekhez többször is lemegyek a barlangaba, mivel ha feljössz és lemész újra megjelennek. (De volt olyan amikor már pl. a 6. hentelés után nem jelentek meg többször!) -
VGQ #1454 Az tuti,de ott visszapofázik ugyis a karid,hogy tul nehéz hely ez vagy mi a nyavaja.Szal tudod,hogy merre nem szabad menned.
És egyébként igazam volt,és most már tudok 2 helyet ahonnan lehet tuningolni a skilleket.Persze eléggé csalásnak számit,de aki akarja tesztelje.
Fogja a kariját és exportálja.Kezdjen vele uj gamát.Az elsö ládikában kapásbol van az alap skill.Aztán rohanás gyilok nélkül az 1. város portáljába és onnan teleport a 3. helyre(asszem,oda ahol a hidon tul van a város és a 2 fickot kelett kisérned)Az örtöl megkapod a 2. skill követ.Ekkor mondjuk save,export,és ujra ez.Igy elég gyorsan lehet tuningolni 2 skillt,mert ha jol tudom mindegyikben csak ugyan azt kapod.Én elfel a multi shotot,meg a healing skilt.
Aki akarja probálgassa.Sok sikert.
addig is várom az 1.6-ot:)Nem szenvedek 1.5el. -
sylic #1453 pl. milyen helyre gondolsz? Nekem még nem fordult elő ilyen igaz csak lvl 25-ön járok és most vittem el a csajszit a felső várba (a vizes küldetés után). -
#1452 Csak az a szar, hogy ha nem követed a fő szálat, akkor bekeveredhetsz olyan helyre ahova szabadon mehetsz, viszont szarrá vernek :) -
sylic #1451 Igazad van ebben, de én szeretek körüljárni mindent!Így alig alig haladok előre (több órán át a sivatagban járkálok)
és kíváncsi vagyok mi lehet előrébb, de még nem jártam be a területet.Sztem úgy kellett volna ezt megoldani, hogy több azonos terepre visszautaló küldetéseket adnak a fejlesztők, így nem egyszerre kell bejárnod az adott területet.
Egy kérdés: azokat a kis portálokat, hogy lehet "üzembe helyezni"? -
Gandibá #1450 Hát nemtudom. Szerintem ennek a játéknak elenyésző köze van a Diablohoz. Sokkal több dolgot lehet benne csinálni, de végülis szerintem jó igy hogy szabadon járkálhatsz ott ahol akarsz. -
M.A.D. #1449 ...sorry az OFFért.
ON: -
M.A.D. #1448 Bírom ezeket a "sulinetes" hozzászólásokat a hétvégén. Jézus! Ezek fogják nekem a nyugdíjamat megkeresni? :) -
sylic #1447 Nekem a lighting jött be, sztem a fagykör is jó, csak rakjál minnél többet a mental regenerationra! Én is adott területen bejárok mindent, és utána állok tovább. Nekem ezért nem tetszik a játék, alig lehet vele haladni ha végig akarsz járni mindent. Sztem a diabló pályafelosztásai jobbak voltak! -
Gandibá #1446 Hát mindig másra pakolok, eddig a tűz varázslatokra nyomtam, de a fagyot fogom nyomni, mert nekem az jobb. Hogy merre tartok? Hát én úgy csinálom hogy egy városban az összes küldit megcsinálom, utána állok tovább. Ha meg nem küldizek akkor xp-re hajtok + területfelfedezés. Eddig két küldit bebuktam, mert nem láttam hogy 1 nap van a teljesítésére. -
Mihail #1445 lécci vki tegyen fel egy képet a vulkános átjáró kinézetéről! -
sylic #1444 Én is raktam be kombóka, nekem nem lett más, csak nagyon sokáig töltődnek! (pl 4 lightingot, 2 tüzkört stb). Te, hogy fejlesztetted a karidat, és merre tartasz? -
Gandibá #1443 Hát én is megfeküdtem egy párszor, de szerintem jó kari. Csak a combókat nem tudom mire használni. Az öregnél berakom a varázslatokat és a combo meg tök más lesz, és nem is hatásos. Valaki tud helpelni ebben? -
sylic #1442 :-)) Az finom! Én lightingel, meg a tűzkörrel mentem de meguntam a karit mert sokszor lefeküdtem, meg nagyon nehezen haladtam vele (de lehet, hogy csak rosszul fejlesztettem)! -
Gandibá #1441 Én épp úgy voltam hogy jött a két Minotaur, rányomtam az út közepére egy fagy varázslatot amikor jégcsapok jönnek ki a földböl és aki a körbe kerül az sebződik, de az egyik épp rámcsapott egyet, kiesett a kard a kezemből és meghaltam. Visszamentem és nem volt ott a kard. -
#1440 az sok annyi helyme sajna nincs kiirok valamit azt felteszem -
sylic #1439 Nekem volt olyan is amikor nem tünt el csak leverték rólam! Ott maradt a földön. De a legjobbakat én is "elvesztettem" anno.
:(( -
sylic #1438 Egészen pontosan ennyit : 1,63 GB (1 760 157 899 bájt) -
Gandibá #1437 Ehh, pedig nagyon jó kard volt! :(((( -
sylic #1436 Elég vakon vagy akkor! :-)) Nah ha megvan a víz akkor vidd vissza a faszinak, ha nincs akkor konzol le ("ü" betű) és írd be, hogy "wasser" ezután vidd vissza neki!! -
#1435 3 oldalt néztél. figy kisgyerek. 20 hozzászóláson belül van 2 sivatagos kérdés és 1 sivatagos válasz. namost ha ennyit nem tudsz olvasni, akkor javaslom az iskolát. és ezek után már csak azért sem segítek, azt hiszem fél perc olvasás még senkit nem ölt meg. -
#1434 Mennyit telepit fel a game fullon??????
Mert kiprobálnám! -
genya #1433 Akkor mond el mit kell csinálni.Mert én már 3 oldalt néztem és nem írja mit kell csinálni a sívatagba. -
sylic #1432 pl #1400, vagy ezen az oldalon is le van írva (minden oldalon egyszer le van írva)! Nemigaz, hogy mindenki ezt kérdezi, és nem tud visszaolvasni kb 10 sort! -
Caponee #1431 Ebben a forumban irták és már több százan szerintem minden oldalon. -
genya #1430 Legalább azt mond meg ki írta le a megoldást a sívatagról.És azt is hogy melyik oldalon.Meg köszönném. -
sylic #1429 áááááááááá :-) -
Caponee #1428 Nem tudom mi van mostanában az online réssze ..Egyfolytában ledobál a server..Talán a hétvége miatt és tul sokan lognak rajta? -
#1427 genya ha visszaolvasnál, akkor látnád, hogy 10 üzeneten belül le van írva a megoldás! -
#1426 Nincs sajnos. De az 1.6-ban lesznek +cuccok.
Azért a Diablo egy fokkal kiforrottabb játék. Ha meg 3-4 év múlva is nyomulunk a játékkal (esetleg lesz normális "Bnet" akkor tuti lesz itemdömping.
-
genya #1425 Valaki segítsen már elakadtam a sívatagba a 2. küldetésnél.Vízet kell vinni egy faszinak a sívatagba és amikor megtalálom a vízet nem tudom mit kell csinálni.Segítsetek!!!!Please. -
wizso #1424 ebben a játékban van olyan sok cucc mint a diabloban? mert nekem pl. a Dungeon Siege ezért nem tetszett. -
#1423 kosz! (amugy erre elég érdekesen jöttem volna rá h konzolozni kell :D) -
sylic #1422 Próbáld meg akkor a settings.cfg-ben levővel! Szólj!
Bocs, hogy nem válaszoltam de jácottam.